Informatie Coronavirus en reizen Klik hier

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Westerweg 18 3253 LX Ouddorp, Zuid-Holland · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Op loopafstand van het strand
- Villa’s gelegen in een duinlandschap
- Indoorspeelplaats met binnenterras
- Dichtbij pittoresk Ouddorp en Middelharnis

Ligging van Landal Strand Resort Ouddorp Duin.
Landal Strand Resort Ouddorp Duin ligt op het eiland Goeree-Overflakkee op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Het strand van Ouddorp ligt op steenworp afstand van uw villa.

Faciliteiten van Landal Strand Resort Ouddorp Duin.
Op Landal Strand Resort Ouddorp Duin is er altijd iets te doen voor kinderen. Naast strandkastelen bouwen en vliegeren op het strand is er op het park een indoorspeelplaats waar kinderen zich uren kunnen vermaken. Of heerlijk spetteren in het binnenzwembad.Tijdens de schoolvakanties wordt er van alles georganiseerd door het Fun & Entertainment team. Maar ook voor volwassenen is er genoeg te doen. Wat dacht u van kitesurfen op het strand?

Eten en drinken bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin.
Geniet van een drankje bij de open haard, een lekkere lunch op het terras of een diner met uitzicht op de speelduin in restaurant Bij Marc. In het restaurant is tevens een uitgebreide Take Away met snacks en vers gebakken pizza’s aanwezig, zodat u ook in uw villa kunt genieten van de heerlijke gerechten van de chef. In de omgeving van Landal Strand Resort Ouddorp Duin vindt u diverse strandpaviljoens waar u terecht kunt voor een vers visje. In de supermarkt op het park kunt u terecht voor al uw levensmiddelen. ’s Ochtends haalt u hier de verse broodjes.

Omgeving van Landal Strand Resort Ouddorp Duin.
In de omgeving van Landal Strand Resort Ouddorp Duin is ontzettend veel te beleven. Breng een bezoekje aan de pittoreske dorpjes Ouddorp, Goedereede en Middelharnis of aan de steden Zierikzee, Dordrecht of Rotterdam. Bij de visafslag van Stellendam zijn er van mei t/m oktober diverse rondleidingen. Op ca. 30km van het park vindt u Deltapark Neeltje Jans waar u gerust een hele dag kunt vertoeven. Zo zijn er diverse ‘dieren’ shows, kunt u zeehonden of bruinvissen spotten vanaf de rondvaartboot of je lekker uitleven in het waterpark. Wilt u het eiland verkennen per fiets huur dan een fiets, tandem of e-bike op het park.

Faciliteiten

Fietsverhuur
Speelparadijs binnen
Restaurant
Zwembad binnen
Supermarkt
Bekijk alle faciliteiten

6.9 Beoordelingen 9
Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 0.0
Prijs/kwaliteit: 0.0
Kindvriendelijk: 0.0
100% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal Strand Resort Ouddorp Duin Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons villa 4L Luxe Bungalow

Twee onder één kap Luxe Bungalow, rookvrij en opp. van ca. 87m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, DVD-speler...

vanaf

€ 379
€ 229

bekijk en boek

6-persoonsvilla 6CE Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort Bungalow, rookvrij en opp. van ca. 90m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, DVD-speler en...

vanaf

€ 379
€ 229

bekijk en boek

6-persoons villa 6C Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow, rookvrij en opp. van ca. 90m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, DVD-speler en...

vanaf

€ 379
€ 229

bekijk en boek

6-persoons villa 6L Luxe Bungalow

Vrijstaande Luxe bungalow, rookvrij en opp. van ca. 90m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, DVD-speler en...

vanaf

€ 419
€ 259

bekijk en boek

8-persoons villa 8L Luxe Bungalow

Vrijstaande Luxe Bungalow, rookvrij en opp. van ca. 115m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte flatscreen, TV, DVD-speler en...

vanaf

€ 489
€ 299

bekijk en boek

12-persoons villa 12C Comfort Bungalow

Vrijstaand, rookvrij en opp. van ca. 145m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV en CD-speler. Open keuken onder...

vanaf

€ 599
€ 419

bekijk en boek

Landal Strand Resort Ouddorp Duin Belangrijk te weten

Maximaal twee huisdieren per accommodatie op aanvraag mogelijk. (verplicht bij reservering opgeven).

Extra informatie
Het kan zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open ivm de maatregelen op advies van het RIVM omtrent het Corona virus.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

Graag het totaalbedrag voldoen middels de factuur die u van Landal GreenParks toegestuurd krijgt.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 6,95 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 11,95. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 11,95.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 29,95. Voor de voorkeur huisdiervrij en rookvrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

- Het is niet mogelijk om binnen 30 dagen voor aankomst een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal.

De kosten voor het afsluiten van een annuleringsverzekering via Landal GreenParks kunnen voor afwijkende weekenden of midweken i.v.m. feestdagen hoger zijn dan tijdens het boeken zichtbaar is. Indien dit het geval is, zal op de factuur het juiste bedrag hiervoor zichtbaar zijn.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

alles tonen minder tonen

Landal Strand Resort Ouddorp Duin Faciliteiten

Beoordeling Landal Strand Resort Ouddorp Duin

6.9 Beoordelingen 9
Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 0.0
Prijs/kwaliteit: 0.0
Kindvriendelijk: 0.0
100% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
6.9

Anoniem
28 feb '20

8-persoons villa 8L Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

wat ons betreft was onze bungalow mooi en groot genoeg, alleen hadden we opmerkingen over bepaalde dingen die we nog vonden in de bungalow.
een rotte appel, een gebruikte pleister, een gebruikte dropveter, koppen waar de soep nog aan vastgekoekt zat, een pan die behoorlijk plakte en een zwarte haar op ons beddengoed die niet van ons kon zijn.
verder hebben wij ons prima vermaakt op jullie park

7.8

D.R. Tammer
3 feb '20

8-persoons villa 8L Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

Ons huisje was schoon en fris alleen het servies was echt nog heel vies.Niwr afgewassen

7.0

M.J. van Gelder
30 dec '19

6-persoonsvilla 6CE Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
2 sep '19

8-persoons villa 8L Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.8

S.R. van de Gaag
1 mrt '19

6-persoons villa 6C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
11 feb '19

8-persoons villa 8L Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0
8.0

Anoniem
28 jan '19

6-persoons villa 6C Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
28 dec '18

8-persoons villa 8L Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

Geen

TIPS: Geen

8.2

Anoniem
5 mrt '18

6-persoons villa 6C Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Strand is op loopafstand.
Strandpaviljoen wel enkele minuten lopen
Restaurant bij Marc een echte aanrader.
Genoeg keuze voor iedereen en echt lekker eten

Landal Strand Resort Ouddorp Duin Foto's

Landal Strand Resort Ouddorp Duin Video

Landal Strand Resort Ouddorp Duin Park op de kaart

Locatie Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Strand Resort Ouddorp Duin Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

BRC gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat BRC na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.