FreeBees inwisselen Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Uw zoekopdracht

  • Provincie: NL-Noord-Holland
  • Land: Nederland

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Noord-Holland

Resultaten: 1 t/m 25
Pagina   1  2  3  4  5  6  7
Sorteer op
Appartementen Californie
Appartementen Californie

De Koog/Texel, NL-Noord-Holland

In het bos en vlakbij zeehondenopvangcentrum EcoMare

Ligging van Appartementen Californie In het grootste bosgebied van Texel vindt u de Appartementen Californie, nabij het toeristische…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons appartement 1

  
4-persoons appartement 1

Deze appartementen zijn gelegen op de 1e en 2e verdieping van het complex en bereikbaar via de lift.
Woonkamer met TV radio, CD en DVD-speler, zit-en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. De inrichting van de accommodaties verschilt onderling. Huisdieren zijn niet toegestaan. De appartementen zijn rookvrij. U kunt 1 auto bij de accommodatie parkeren. De appartementen beschikken over internet. Balkon.

 

4-persoons appartement 2

  
4-persoons appartement 2

Deze appartement zijn gelegen op de begane grond van het complex.
Opp. ca 65m2. Woonkamer met TV radio, CD en DVD-speler, zit-en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. In n van de slaapkamers is een tweede TV aanwezig. De inrichting van de accommodaties verschilt onderling. Huisdieren zijn niet toegestaan. De appartementen zijn rookvrij. U kunt 1 auto bij de accommodatie parkeren. De appartementen beschikken over internet. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons appartement 3a

  
4-persoons appartement 3a

Deze appartementen zijn gelegen op de 1e verdieping van het complex en bereikbaar via de lift.
Woonkamer met TV radio, CD en DVD-speler, zit-en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoons aupingbedden en TV. En slaapkamer is voorzien van een aparte douche en wastafel. De inrichting van de accommodaties verschilt onderling. Huisdieren zijn niet toegestaan. De appartementen zijn rookvrij. U kunt 1 auto bij de accommodatie parkeren. De appartementen beschikken over internet. Balkon.

 

4-persoons appartement 3b

  
4-persoons appartement 3b

Deze appartementen zijn gelegen op de 2e verdieping van het complex en bereikbaar via de lift.
Woonkamer met TV radio, CD en DVD-speler, zit-en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. Slaapkamer met twee 1-persoons aupingbedden en TV. Verdieping bereikbaar via trap: Slaapkamer voorzien van twee 1-persoons aupingbedden, TV, aparte douche en wastafel. De inrichting van de accommodaties verschilt onderling. Huisdieren zijn niet toegestaan. De appartementen zijn rookvrij. U kunt 1 auto bij de accommodatie parkeren. De appartementen beschikken over internet. Balkon.

 

4-persoons appartement 4

  
4-persoons appartement 4

Deze appartementen zijn gelegen op de begane grond van het complex.
Opp. ca. 65m2.Woonkamer met TV radio, CD en DVD-speler, zit-en eethoek. Openslaande deuren naar het terras. Open keuken met koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet.Twee slaapkamers met twee 1-persoons aupingbedden en TV. En slaapkamer is voorzien van een aparte douche en wastafel. De inrichting van de accommodaties verschilt onderling. Huisdieren zijn niet toegestaan. De appartementen zijn rookvrij. U kunt 1 auto bij de accommodatie parkeren. De appartementen beschikken over internet. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons appartement 5 A (sauna)

  
4-persoons appartement 5 A (sauna)

Deze hoekappartementen van ca. 80m2 zijn gelegen op de 1e verdieping van het complex en bereikbaar via de lift.
Woonkamer met TV radio, CD- en DVD-speler, zit-en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. Sauna. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. De inrichting van de accommodaties verschilt onderling. Huisdieren zijn niet toegestaan. De appartementen zijn rookvrij. U kunt 1 auto bij de accommodatie parkeren. De appartementen beschikken over internet. Balkon.

 

4-persoons appartement 5 B

  
4-persoons appartement 5 B

Deze appartementen van ca. 85m2 zijn gelegen op de begane grond van het complex.
Woonkamer met TV radio, CD- en DVD-speler, zit-en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. Sauna. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. De inrichting van de accommodaties verschilt onderling. Huisdieren zijn niet toegestaan. De appartementen zijn rookvrij. U kunt 1 auto bij de accommodatie parkeren. De appartementen beschikken over internet. Terras en tuin.

 

4-persoons appartement 6

  
4-persoons appartement 6

Deze hoekappartementen van ca. 85m2 zijn gelegen op debegane grond van het complex.
Woonkamer met TV radio, CD- en DVD-speler, zit-en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met whirlpool, ligbad, douche, wastafel en toilet. Sauna en bubbelbad. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (Aupingbedden) en TV. En slaapkamer beschikt over een aparte douche. De inrichting van de accommodaties verschilt onderling. Huisdieren zijn niet toegestaan. De appartementen zijn rookvrij. U kunt 1 auto bij de accommodatie parkeren. De appartementen beschikken over internet.

Appartementen De Pelikaan-Texel

De Koog/Texel, NL-Noord-Holland

Aan de rand van een dennenbos, 15minuten lopen naar het strand

Ligging van De Pelikaan Texel Centraal gelegen op 15 minuten wandelen van het strand en aan de rand van een groot dennenbos vindt u De Pelikaan Texel…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons appartement

  
2-persoons appartement

Gelijkvloers. Opp. 50m2. Woonkamer met TV, zit- en eethoek, DVD-speler en Hifi-set . Open keuken keuken met o.a. magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met douche, ligbad en toilet. n slaapkamer met een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Terras of balkon met tuinmeubilair. De appartementen zijn particulier bezit en verschillend ingericht.

 

3-persoons appartement

  
3-persoons appartement

Gelijkvloers. Woonkamer met tv, zit- en eethoek, DVD-speler en Hifi-set . Open keuken met o.a. een magnetron en een vaatwasmachine. Badkamer met douche, ligbad en toilet. Twee slaapkamers, deze kunnen voorzien zijn van een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Terras of balkon met tuinmeubilair. De appartementen zijn particulier bezit en verschillend ingericht.

 

4-persoons appartement

  
4-persoons appartement

Gelijkvloers. Woonkamer met TV, zit- en eethoek, DVD-speler en Hifi-set . Open keuken met o.a. een magnetron en een vaatwasmachine. Badkamer met douche, ligbad en toilet. Twee slaapkamers, deze kunnen voorzien zijn van een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Terras of balkon met tuinmeubilair. De appartementen zijn particulier bezit en verschillend ingericht.

Bungalowpark Prins Hendrik
Bungalowpark Prins Hendrik

Oosterend/Texel, NL-Noord-Holland

Op loopafstand van de Waddenzee op het fraaie eiland Texel vindt u in het plaatsje Oosterend bungalowpark Prins Hendrik. Een gezellig…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons bungalow Type I

  
6-persoons bungalow Type I

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met TV. Keuken met magnetron. Badkamer voorzien van douche en wastafel. Apart toilet. De bungalow beschikt over een wasmachine. Slaapkamer voorzien van twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden en wastafels. Openslaande deuren naar het terras. Er is parkeergelegenheid voor n auto. In de bungalow is internetaansluiting aanwezig.

Bungalowpark Zuiderzee
Bungalowpark Zuiderzee

Medemblik, NL-Noord-Holland

Ideaal park voor watersporters en rustzoekers

Pluspunten: - Speels opgezet park met bungalows direct aan het water - Prachtig gelegen aan het IJsselmeer - Beschikt over uitgebreid…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons bungalow Type Comfort

  
6-persoons bungalow Type Comfort

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca. 106m2. Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van koffiezetapparaat, vaatwasser en oven. Eerste verdieping: Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden. Terras met aanlegsteiger.

 

6-persoons bungalow Type Comfort Plus

  
6-persoons bungalow Type Comfort Plus

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca. 110m2. Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van vaatwasser en oven. Eerste verdieping: Badkamer met douche, bad, wastafel en toilet. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons bungalow Type Standaard

  
6-persoons bungalow Type Standaard

Vrijstaand. Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van koffiezetapparaat en koelkast. Eerste verdieping: Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers elk voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met aanlegsteiger.

 

6-persoons bungalow Wellness

  
6-persoons bungalow Wellness

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca. 106m2. Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van vaatwasser, combimagnetron en oven. Slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden. Badkamer met douche en wastafel. Eerste verdieping: Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden. Badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Sauna en zonnebank. Terras met aanlegsteiger.

Camping Bakkum
Camping Bakkum

Castricum, NL-Noord-Holland

Milieubewust park in beschermd duingebied

Ligging van Camping Bakkum. Camping Bakkum, de oudste camping van Nederland, ligt aan de Noordzee kust in Bakkum en tevens aan het…

Meer parkinformatie »
 

2+2-persoons kampeerbungalow

  
2+2-persoons kampeerbungalow

Vrijstaand opp. ca 24m2. De kampeerbungalow bestaat uit houten wanden en een zeildak. In de woonruimte is een eenvoudige keuken, koelkast en 4-pitsgasstel. Er is een slaapkamer met stapelbed en een slaapbank in de woonruimte. Er is elektra en koud stromend water. Het wordt verwarmd door een gaskachel. Terras met picknicktafel. Deze kampeerbungalow heeft geen eigen toilet. Voor toilet/wassen/douchen kunt u terecht bij het sanitair gebouw van de camping.

 

4-persoons duinlodge

  
4-persoons duinlodge

Vrijstaan opp. ca 32m2 Dit sfeervol houten huisje heeft een woon/keuken gedeelte met eettafel voorzien van barkrukken. Een eenvoudige keuken waar op gas gekookt kan worden, een koelkast, waterkoker, vaatwasser en een senseo koffieapparaat. Er is elektra in het huisje net als koud stromend water. Twee slaapkamers waarvan 1 met een tweepersoonsbed, een 1 met stapelbed. Het huisje wordt verwarmd met een gaskachel. Op de veranda staan 2 strandstoelen en een picknicktafel. De duinlodges hebben een eigen toilet. Voor wassen/douchen kunt u terecht bij het sanitair gebouw van de camping.

 

4-persoons tenthuisje

  
4-persoons tenthuisje

Deze ruime tent heeft houten wanden en vloer. Woonkamer met een bedbank voor twee personen en een LCD TV met Dvd-speler en een gaskachel. Een eenvoudige keuken waar op gas gekookt kan worden, een koelkast, waterkoker, een senseo koffieapparaat. Er is elektra in het huisje net als stromend koud water. Er is een toilet aanwezig. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een stapelbed en twee kasten. Op de veranda staan 2 strandstoelen en een picknicktafel. De tenthuisjes hebben een eigen toilet. Voor wassen/douchen kunt u terecht bij het sanitair gebouw van de camping.

 

4+2-persoons kampeerbungalow

  
4+2-persoons kampeerbungalow

32m2 De kampeerbungalow bestaat uit houten wanden en een zeildak. In de woonruimte is een eenvoudige keuken, koelkast en 4-pitsgasstel. Er is een slaapkamer met stapelbed, een tweede slaapkamer met een 2 persoonsbed en een slaapbank in de woonruimte. Er is elektra en koud water Het wordt verwarmd door een kacheltje. Terras met picknicktafel De kampeerbungalow heeft een eigen toilet. Voor wassen/douchen kunt u terecht bij het sanitair gebouw van de camping.

 

6-persoons strandhuisje

  
6-persoons strandhuisje

Dit ruime huisje heeft een woonkamer met bedbank, LCD TV met Dvd-speler, eettafel met stoelen en een gaskachel. Een eenvoudige keuken waar op gas gekookt kan worden, een koelkast, waterkoker, vaatwasser en een senseo koffieapparaat. Er is elektra in het huisje net als warm en koud stromend water.Twee slaapkamers waarvan 1 met een tweepersoonsbed, een 1 met stapelbed.Op de vide/vliering kunnen nog twee personen overnachten. Deze is bereikbaar met een ladder vanuit de woonkamer. Op de veranda staan 2 strandstoelen en een picknicktafel. De strandhuisjes hebben een eigen badkamer en apart toilet.

Camping Geversduin
Camping Geversduin

Castricum, NL-Noord-Holland

Luxe accommodaties voor kleine en grote natuurliefhebbers

Ligging van Camping Geversduin. Camping Geversduin gelegen midden in de natuur en is van alle gemakken voorzien. Van een Boomhuis…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Groentehuisje

  
4-persoons Groentehuisje

Vrijstaand. Ruime tent met houten wanden en vloeren. Woonkamer met LCD tv met DVD spelen en gaskachel. De accommodatie is voorzien van stromend koud water en elektra. De wanden van het Groentehuis worden gebruikt om groente, fruit en bloemen te kweken. De keuken is voorzien van een fornuis en een ruime eettafel. Er is tuingereedschap en tuinmeubilair aanwezig. Vier bedden. De Groentehuisjes beschikken over een eigen toilet. Voor de douche kunt u gebruik maken van de sanitair gebouwen op de camping. Deze accommodatie beschikt over gratis WiFi.

 

4-persoons Karstentent

  
4-persoons Karstentent

Vrijstaand. De Karstentent is van alle gemakken voorzien. Het tussengedeelte van de tent bestaat uit een bank met tafeltje. Het voorste gedeelte van de tent vindt zich een ingerichte keuken voorzien van o.a. een senseo apparaat en een eetafel. De keuken is gemaakt op wieltjes, zodat u bij warm weer heerlijk buiten kunt koken. Het achterste gedeelte heeft twee aparte slaapgedeeltes. In beide slaapgedeeltes vindt u een 2-persoonbed met aparte matrassen en dekbedden. Deze accommodatie beschikt over gratis WiFi.

 

6-persoons Boomhuis

  
6-persoons Boomhuis

Diep in de natuur verblijft u als het ware in een boom. Vanuit het raam op de eerste verdieping kijkt u zo het groen in. De buitenkant van het Boomhuis is voorzien van platowood; Duurzaam, vormvast en goed verwerkbaar hout, wat recyclebaar en gifvrij is. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerste FSC-bossen en heeft een mooie en natuurlijke uitstraling. De begane grond is voorzien van twee slaapkamers met stapelbed en douche met toilet. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met aparte slaapkamer, LCD TV met Dvd-speler, eettafel met stoelen en een gaskachel. Een eenvoudige keuken waar op gas gekookt kan worden, een koelkast, waterkoker, vaatwasser en een koffiezetapparaat. Er is elektra in het huisje net als warm en koud stromend water. De slaapkamers zijn voorzien van harde vloerbedekking. Deze accommodatie beschikt over gratis WiFi.

 

6-persoons strandhuisje

  
6-persoons strandhuisje

Dit ruime huisje heeft een woonkamer met bedbank, LCD TV met Dvd-speler, eettafel met stoelen en een gaskachel. Een eenvoudige keuken waar op gas gekookt kan worden, een koelkast, waterkoker, vaatwasser en een senseo koffieapparaat. Er is elektra in het huisje net als warm en koud stromend water.Twee slaapkamers waarvan 1 met een tweepersoonsbed, een 1 met stapelbed.Op de vide/vliering kunnen nog twee personen overnachten. Deze is bereikbaar met een ladder vanuit de woonkamer. Op de veranda staan 2 strandstoelen. De strandhuisjes hebben een eigen badkamer en apart toilet. Deze accommodatie beschikt over gratis WiFi.


Pagina   1  2  3  4  5  6  7
Naar boven