Uw zoekopdracht

  • Keten: Roompot Vakanties

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Roompot Vakanties

Resultaten: 1 t/m 53
Pagina   1  2  3  4  5  6
Sorteer op
FerienResort Bad Bentheim
FerienResort Bad Bentheim

Bad Bentheim, DE-Niedersachsen

Net over de grens bij Enschede in kuuroord Bad Bentheim

Pluspunten:- Dichtbij kuurstadje Bad Bentheim - Luxe villa's tussen eeuwenoude bomen - Per verblijf 1x toegang tot gemeentelijke…

Meer parkinformatie »
 

5-persoons bungalow BBL5

  
5-persoons bungalow BBL5

Vrijstaand en rookvrij. Opp. 83m3. Woonkamer met zit- en eethoek. DVD-speler, Hifiset / Radio met cd-speler. Open keuken voorzien van een vaatwasmachine, combi-magnetron en koffiepadapparaat. Aparte ruimte met wasmachine en wasdroger. Apart toilet. 1e verdieping: Twee slaapkamers waarvan een met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met drie 1-persoonsbeden. Twee badkamers waarvan één badkamer met douche en sauna en een badkamer met bad en aparte douche. Apart extra toilet. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie.

 

6-persoons bungalow BB6

  
6-persoons bungalow BB6

Halfvrijstaande bungalow. Oppervlakte ca. 98m2. Begane grond: open keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en vaatwasser. Woonkamer met TV en DVD-speler, stereoset met CD-speler. Apart toilet. Op de verdieping: drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Twee badkamers waarvan één badkamer met een bad en wastafel en één badkamer met een douche en wastafel. Apart toilet. De bungalow is rookvrij en er is internet aansluiting (tegen betaling).

 

6-persoons bungalow BBL6A

  
6-persoons bungalow BBL6A

2 onder 1 kap accommodatie. Oppervlakte ca. 98m2. Begane grond: open keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en vaatwasser. Woonkamer met TV en DVD-speler, stereoset met CD-speler. Wasmachine. Apart toilet. Op de verdieping: drie slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspring bedden. Twee badkamers waarvan één badkamer met bad en wastafel en één met douche, sauna en wastafel. Apart toilet. Tuin met terrasmeubilair. De bungalows is rookvrij en er is internet aansluiting (tegen betaling).

 

7-persoons bungalow BB7

  
7-persoons bungalow BB7

Vrijstaande accommodatie. Oppervlakte ca. 98m2. Begane grond: open keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en vaatwasser. Woonkamer met TV en DVD-speler, stereoset met CD-speler. Apart toilet. Op de verdieping: drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met drie 1-persoonsbedden. Badkamer met bad, douche en wastafel. Apart toilet. De bungalow is rookvrij en er is internet aansluiting (tegen betaling).

 

7-persoons bungalow BBL7

  
7-persoons bungalow BBL7

Vrijstaande accommodatie. Oppervlakte ca. 98m2. Begane grond: open keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en vaatwasser. Woonkamer met TV en DVD-speler, stereoset met CD-speler. Wasmachine. Apart toilet. Op de verdieping: drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met drie 1-persoonsbedden. Twee badkamers waarvan één badkamer met bad en wastafel en één met douche, sauna en wastafel. Apart toilet. Tuin met terrasmeubilair. De bungalow is rookvrij er is internet aansluiting (tegen betaling).

 

9-persoons bungalow BBL9

  
9-persoons bungalow BBL9

Vrijstaande accommodatie. Oppervlakte ca. 115m2. Begane grond: open keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en vaatwasser, wasmachine en wasdroger. Woonkamer met TV en DVD, stereoset met CD-speler. Beneden1 slaapkamer met badkamer Op de verdieping: drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden en 1 met drie 1-persoonsbedden. Twee badkamers waarvan één met wastafel en één met douche, sauna en wastafel. Apart toilet. Tuin met terrasmeubilair. De bungalow is rookvrij en er is internet aansluiting (tegen betaling).

 

12-persoons bungalow FV12L

  
12-persoons bungalow FV12L

Vrijstaand en rookvrij. Woonkamer met ruime zithoek, aparte eettafel voor 12 personen. Open keuken voorzien van oa een vaatwasmachine en een combimagnetron. Berging met wasmachine en droger. Slaapkamer met twee boxspringbedden. Badkamer met stoomdouche en wastafel. Apart toilet. Verdieping: vijf slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden. Twee badkamers voorzien van stoomdouche en een van de badkamers beschikt over een sauna. Deze accommodatie beschikt over een kinder-plus pakket voorzien van twee kinderbedjes en twee kinderstoelen. Ruime tuin met tuinmeubilair.

Roompot Bergresort Winterberg

Winterberg, DE-Sauerland

Pluspunten: - Park met fantastische ligging op de rand van Winterberg - Zowel in de zomer als winter een heerlijke bestemming - Nieuwe appartementen -…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons appartement

  
4-persoons appartement

Appartement, oppervlakte ca. 60m². Woonkamer met flatscreen TV en WiFi (gratis). Open keuken met combi-magnetron en vaatwasser. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden. Badkamer met douche en toilet. Accommodatie beschikt over wasmachine en wasdroger, tevens is er een kinderbed en -stoel aanwezig. Terras met tuinmeubilair. De appartementen op Bergresort Winterberg zijn gelegen tegen een helling en te bereiken via een trap. Rookvrij.

 

4-6 persoons appartement

  
4-6 persoons appartement

Appartement, oppervlakte ca. 65m². Woonkamer met flatscreen TV en WiFi (gratis) en 2-persoons bedbank. Open keuken met combi-magnetron, koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden. Badkamer met douche en toilet. Accommodatie beschikt over een kinderbed en -stoel en berging. Balkon met tuinmeubilair. De appartementen op Bergresort Winterberg zijn gelegen tegen een helling en te bereiken via een trap. Rookvrij.

 

6-8 persoons appartement

  
6-8 persoons appartement

Appartement gelegen op de 3e verdieping (penthouse), oppervlakte ca. 115m². Woonkamer met flatscreen TV en WiFi (gratis) en 2-persoons bedbank. Open keuken met combi-magnetron, koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden en badkamer ensuite. Beide badkamers beschikken over een douche en toilet. Tweede verdieping: Slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden. Accommodatie beschikt over een kinderbed en -stoel en een berging. Balkon met tuinmeubilair. De appartementen op Bergresort Winterberg zijn gelegen tegen een helling en te bereiken via een trap. Rookvrij.

 

8 -12 persoons appartement

  
8 -12 persoons appartement

Twee naast elkaar gelegen appartementen van het type 4-6 persoons. Verbonden met tussendeur. Indeling van de appartementen: oppervlakte ca. 65m². Woonkamer met flatscreen TV en WiFi (gratis) en 2-persoons bedbank. Open keuken met combi-magnetron, koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden. Badkamer met douche en toilet. Accommodatie beschikt over een kinderbed en -stoel en berging. Balkon met tuinmeubilair. De appartementen op Bergresort Winterberg zijn gelegen tegen een helling en te bereiken via een trap. Rookvrij.

Roompot Buitenplaats de Hildenberg
Roompot Buitenplaats de Hildenberg

Appelscha, NL-Friesland

Ruim opgezet park met prachtig aangelegde golfbaan

Pluspunten: - Ruim opgezet villapark met prachtig aangelegde golfbaan - Bezoek Nationaal Park Het Drents-Friese Wold, waar…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons villa Atalanta

  
6-persoons villa Atalanta

Vrijstaande villa. Opp. ca. 125m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met ligbad, douche, tweede toilet en dubbele wastafel. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met douche en wastafel. Terras met tuinmeubilair. Er is standaard een wasmachine aanwezig in de villa. De indeling van de villa kan onderling verschillen.

 

6-persoons villa Aurelia

  
6-persoons villa Aurelia

Vrijstaande villa. Opp. ca. 98m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van o.a. magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Ruime badkamer voorzien van een ligbad, aparte douche, wastafel en tweede toilet. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met douche en wastafel. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de villa kan onderling verschillen.

 

6-persoons villa Dagpauwoog

  
6-persoons villa Dagpauwoog

Vrijstaande villa. Opp. ca. 120m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met ligbad, aparte douche en dubbele wastafel. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de villa kan onderling verschillen.

 

6-persoons villa Erebia

  
6-persoons villa Erebia

Vrijstaande villa. Opp. ca. 93m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met ligbad, aparte douche, tweede toilet en wastafel. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de villa kan onderling verschillen.

 

6-persoons villa Keizersmantel

  
6-persoons villa Keizersmantel

Vrijstaande villa. Opp. ca. 106m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met aparte douche, tweede toilet en wastafel. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer voorzien van douche, wastafel en tweede toilet. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de villa kan onderling verschillen. In het type Keizersmantel is een ligbad niet meer standaard aanwezig in elke woning, deze zijn op aanvraag te boeken.

 

6-persoons villa Morgenrood

  
6-persoons villa Morgenrood

Vrijstaande villa. Opp. ca. 90m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de villa kan onderling verschillen.

 

8-persoons villa Atalanta

  
8-persoons villa Atalanta

Vrijstaande villa. Opp. ca. 125m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Twee slaapkamer met elk twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Terras met tuinmeubilair. Er is standaard een wasmachine aanwezig in de villa. De indeling van de villa kan onderling verschillen.

Roompot Eifelpark Kronenburger See
Roompot Eifelpark Kronenburger See

Kronenburg, DE-Rheinland Pfalz

Gelegen aan een stuwmeer in de prachtige Nordeifel

Pluspunten: - Familiepark gelegen midden in Natuurpark Nordeeifel - Volop sport-, ontspanning- en waterpret direct bij het park -…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Waldhaus

  
4-persoons Waldhaus

Vrijstaand. Opp. ca. 75m2. Woonkamer met TV, DVD-speler en sfeerhaard. Open keuken o.a. voorzien van een keramische kookplaat, combi-magnetron, vaatwasser en Senseo. Twee badkamers met douche, wastafel en toilet. Apart toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden en een TV. Terras met tuinmeubilair. Parkeergelegenheid voor één auto. Bij de voordeur zijn er 10 à 20 traptreden verder is de bungalow gelijkvloers

 

4-persoons bungalow Kronenburg

  
4-persoons bungalow Kronenburg

Vrijstaande gelijkvloerse bungalow. Woonkamer met zit- en eethoek en TV met nederlandse zenders. Open keuken met een oven of een magnetron. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Twee slaapkamers, waarvan één met twee 1-persoonsbedden en één met een 2-persoonsbed. Terras met tuinmeubilair. Nabij iedere bungalow is parkeergelegenheid voor één auto. De inrichting van de woning kan onderling verschillen.

 

4-persoons bungalow Kronenburger Comfort met sauna

  
4-persoons bungalow Kronenburger Comfort met sauna

Vrijstaand. Opp. ca. 75m2. Ruime woonkamer met TV en DVD-speler. Open keuken o.a. voorzien van een keramische kookplaat, combi-magnetron, vaatwasser en Senseo. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet en infraroodsauna. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden. Overdekt terras met tuinmeubilair. Parkeergelegenheid voor één auto. Bij de voordeur zijn er 10 à 20 traptreden verder is de bungalow gelijkvloers

 

6-persoons bungalow Eifel Comfort

  
6-persoons bungalow Eifel Comfort

Vrijstaand. Opp. ca. 80m2. Woonkamer met TV en DVD-speler. Open keuken o.a. voorzien van een keramische kookplaat, combi-magnetron, vaatwasser en Senseo. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers alle voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden. Overdekt terras met tuinmeubilair. Parkeergelegenheid voor één auto. Bij de voordeur zijn er 10 à 20 traptreden verder is de bungalow gelijkvloers.

 

6-persoons bungalow Eifel Standaard

  
6-persoons bungalow Eifel Standaard

Vrijstaande bungalow. Woonkamer met zit- en eethoek, TV met nederlandse zenders. Open keuken met oven of een magnetron. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers, waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met een 2-persoonsbed. Overdekt terras met tuinmeubilair. Nabij iedere bungalow is parkeergelegenheid voor één auto. De inrichting van de accommodatie kan onderling verschillen.

 

6-persoons bungalow Landhaus

  
6-persoons bungalow Landhaus

Vrijstaand. Opp. ca. 80m2. Woonkamer met TV, DVD-speler en sfeerhaard. Open keuken o.a. voorzien van een keramische kookplaat, combi-magnetron, vaatwasser en Senseo. Twee badkamers met douche, wastafel en toilet. Apart toilet. Drie slaapkamers alle voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en een TV. Terras met tuinmeubilair. Parkeergelegenheid voor één auto. Bij de voordeur zijn er 2 à 3 traptreden verder is de bungalow gelijkvloers.

 

6-persoons bungalow Linda

  
6-persoons bungalow Linda

Vrijstaande bungalow met sauna en bruisbad. Oppervlakte ca 148 m2. Indeling: ruime woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken met vier kookplaten en een oven/combimagnetron. Drie slaapkamers, waarvan allen met ieder twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche. Apart toilet.

 

8-persoons bungalow Astoria

  
8-persoons bungalow Astoria

Vrijstaand villa opp. ca 162m2. Ruime woonkamer met zit- en eethoek met openslaande deuren naar de veranda. Luxe open keuken met o.a. vaatwasmachine en combimagnetron.. Apart toilet. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een eigen badkamer met douche en apart toilet. Zowel binnen als buiten een open haard. De open haard buiten is te gebruiken als barbecue. Overdekt terras met tuinmeubilair. 1e verdieping: drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer waarvan twee met een douche en één met een ligbad en apart toilet. Sauna. Alle bungalows hebben minimaal 2 traptreden om de voordeur te bereiken. Huisdieren op aanvraag mogelijk.

 

12-persoons bungalow Silvretta

  
12-persoons bungalow Silvretta

Vrijstaande bungalow ca. 180 m2. Indeling: Luxe open keuken met o.a. vaatwasser en combimagnetron. Ruime woonkamer met zit- en eethoek met openslaande deuren naar de veranda. Apart toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden met een eigen badkamer met douche en toilet. Zowel binnen als buiten een open haard en een berging. Eerste verdieping: Een 8-persoons sauna. Vier slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer waarvan drie met een douche en één met een ligbad. Twee aparte toiletten op de overloop.

Roompot Landgoed Het Grote Zand
Roompot Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, NL-Drenthe

Geniet van Drenthe, het zwembad en de sauna

Pluspunten: - Ruim opgezet park in een bosrijke omgeving met zwembad - Centraal gelegen in Drenthe nabij Assen, Emmen en Groningen -…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons bungalow C6

  
6-persoons bungalow C6

Vrijstaand. (Opp 120m2). Begane grond: Woonkamer, zit- en eethoek, TV, schuifpui of openslaande deuren naar het gemeubileerde terras. Open keuken. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. Verdieping: Drie slaapkamers met in elk twee slaapplaatsen. De indeling van de accommodatie kan onderling verschillen. Sommige bungalows beschikken over twee slaapkamers en een bedstee of 2-persoons slaapbank op de verdieping. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow. Tuinmeubilair aanwezig. In enkele bungalows is een ligbad, zonnenhemel, sauna, combimagnetron, vaatwasser en/of DVD-speler aanwezig, hiervoor wordt een voorkeurstoeslag en een toeslag van 3,50 per dag voor berekend.

 

6-persoons bungalow D6

  
6-persoons bungalow D6

Vrijstaand. (Opp 130m2). Woonkamer met zit- en eethoek, TV en openslaande deuren naar het gemeubileerde terras. Open keuken met vaatwasser. Apart toilet of badkamer met toilet. Een slaapkamer met twee slaapplaatsen. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Verdieping: Twee slaapkamers, waarvan beide met twee slaapplaatsen. Badkamer met douche, toilet en wastafel. De indeling van de accommodaties kan onderling verschillen. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow. In enkele bungalows is een infrarood- of Finse sauna, ligbad, (combi)magnetron en/of DVD-speler aanwezig. De bungalows kunnen tegen een voorkeurstoeslag met voorkeur worden geboekt.

 

6-persoons chalet Heidebloem

  
6-persoons chalet Heidebloem

Vrijstaande chalet: (ca. 52 m2) Indeling: woonkamer met zit- en eethoek en zonnige erker. Open keuken met o.a. combimagnetron en vaatwasser. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan twee met elk twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair. Enkele chalets beschikken over een vrijstaande bergruimte. In deze accommodatie kan geen kinderbed worden geplaatst.

 

6+2 persoons bungalow C8

  
6+2 persoons bungalow C8

Vrijstaande bungalow. Opp. ca. 120m2. Woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar gemeubileerd terras. Apart toilet. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Verdieping: drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met vier 1-persoonsbedden of twee 1-persoonsbedden en een 2-persoons bedstee (alleen geschikt voor kinderen). Er is parkeergelegenheid bij de bungalow voor één auto. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen. In enkele bungalows is een combimagnetron, vaatwasser en/of DVD-speler aanwezig, hiervoor wordt een voorkeurstoeslag berekend.

 

6+2 persoons bungalow D8

  
6+2 persoons bungalow D8

Vrijstaande bungalow. Opp. ca. 130m2. Woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar gemeubileerd terras. Apart toilet. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Verdieping: Verdieping: drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met vier 1-persoonsbedden of twee 1-persoonsbedden en een 2-persoons bedstee (alleen geschikt voor kinderen). Badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is parkeergelegenheid bij de bungalow voor één auto. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen. In enkele bungalows is een combimagnetron en/of infrarood sauna aanwezig, hiervoor wordt een voorkeurstoeslag berekend.

 

6+2-persoons bungalow E

  
6+2-persoons bungalow E

Vrijstaande bungalow. Opp. ca. 135m2. Woonkamer met zithoek en openslaande deuren naar het gemeubileerde terras. Open keuken met vaatwasser. Eén slaapkamer op de begane grond met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet in de hal. Verdieping: drie slaapkamers met alleen twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid bij de bungalow voor één auto. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen. Enkele bungalows beschikken over een bedstee en drie slaapkamers. Eén woning beschikt over een kamer met stapelbed in plaats van twee 1-persoonsbedden.

 

10-persoons bungalow met sauna F10

  
10-persoons bungalow met sauna F10

Vrijstaande bungalow ca. 160m2. Indeling: hal met apart toilet. Woonkamer met open keuken met o.a. vaatwasser en combimagnetron en openslaande deuren naar een ruim gemeubileerde terras. Eén slaapkamer op de begane grond, ieder met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, toilet en twee wastafels. Eerste verdieping vier slaapkamers, ieder met twee 1-persoonsbedden. Ruime badkamer met bad en douche of twee douches, twee wastafels en een toilet. Apart vierde toilet. De bungalow beschikt over een 4-persoons infraroodsauna welke gelegen is op de begane grond. Er is parkeergelegenheid voor twee of drie auto's bij de bungalow.

 

12-persoons bungalow F12

  
12-persoons bungalow  F12

Vrijstaande bungalow. Opp ca. 160m2. Woonkamer met open keuken, vaatwasser en combimagnetron. Openslaande deuren naar gemeubileerd terras. Apart toilet. Twee slaapkamers met in elk twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, toilet en twee wastafels. Verdieping: Vier slaapkamers met in elk twee 1-persoonsbedden. Apart toilet. Badkamer met toilet, bad, douche en twee wastafels.

Roompot Resort Duynzicht
Roompot Resort Duynzicht

Julianadorp aan Zee, NL-Noord-Holland

Luxe strandvilla’s met uitzicht op de duinen en 500m van het strand.

Pluspunten: - Vakantiepark met luxe strandvilla's direct achter de duinen - Rust en ruimte, ideaal voor strand- en rustliefhebbers -…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons Wellness Villa Comfort

  
6-persoons Wellness Villa Comfort

Vrijstaand. ca. 95m2. Begane grond: hal met toilet. Ruime woonkamer met een zit- en eethoek. Open keuken met vaatwasmachine en magnetron. Een finse sauna met aparte douche. . Openslaande deuren naar een terras. Aparte berging. Verdieping: drie slaapkamers elk voorzien van een 2-persoonsboxspringbed en een slaapkamer met zonnebank. Badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche en tweede toilet. Gratis WiFi. De indeling/inrichting kan onderling verschillen. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa.

 

6-persoons Wellness Villa DeLuxe

  
6-persoons Wellness Villa DeLuxe

Vrijstaande bungalow. Opp. ca 95m2. Begane grond: hal met toilet. Traditionele 4-persoons sauna met separate douche(cabine). Ruime L-vormige woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen tv met digitale tv, dvd-speler, Duitse tv-zenders en WiFi (gratis). Volledig ingerichte open keuken met combimagnetron of magnetron en aparte oven, koffiezetapparaat, Senseo en vaatwasser. Openslaande deuren naar het zonneterras met tuinmeubilair. Aparte berging met wasmachine. Verdieping: drie slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden waarbij op één slaapkamer tevens een zonnebank aanwezig is en één slaapkamer over een tweede televisie beschikt. Badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche en tweede toilet. Er is parkeergelegenheid voor één auto.

 

6-persoons Wellness Villa Jacuzzi

  
6-persoons Wellness Villa Jacuzzi

Vrijstaande bungalow. Opp. ca 95m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, televisie met digitale TV, DVD-speler en gratis internet via WiFi. Open keuken voorzien van o.a. een vaatwasser, koffiezetapparaat (senseo), magnetron en oven of combi-magnetron. Apart toilet. 1e verdieping: badkamer voorzien van o.a. douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoons(boxspring)bedden. Eén slaapkamer is tevens voorzien van een zonnebank en één slaapkamer beschikt over een tweede televisie. Openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair en een jacuzzi. Finse 4-persoons sauna met aparte douche. Aparte berging met wasmachine. Gratis WiFi. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's.

 

8-persoons Wellness Villa DeLuxe

  
8-persoons Wellness Villa DeLuxe

Begane grond: hal met toilet. Traditionele 4-persoons sauna met separate regendouche. Ruime L-vormige woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen tv, DVD-speler en Wii Fit. Volledig ingerichte open keuken met vaatwasser, magnetron, oven, koelkast met vriesvak, Senseo en Nespresso apparaat. Openslaande deuren naar het zonneterras met tuinmeubilair, zandbak en waterterras met vissteiger. Aparte berging. Verdieping: drie slaapkamers, waarvan twee met twee eenpersoons boxspringbedden en één met vier eenpersoons boxspringbedden. In één van de slaapkamers met twee boxspringbedden bevindt zich tevens de zonnebank. Badkamer met dubbele wastafel, (lig)bad, douche(cabine) en tweede toilet. In dit type accommodatie zijn twee huisdieren toegestaan en deze is rookvrij. De accommodatie beschikt over een wasmachine en wasdroger. Gratis WiFi. Er is parkeergelegenheid voor twee auto´s bij de villa.

Roompot Strandpark Duynhille

Ouddorp, NL-Zuid-Holland

Het strand ligt op slechts 5 min lopen. Koos Kids Club tijdens de schoolvakanties

Ligging van Roompot Vakanties Strandpark Duynhille. Achter de duinen van het Zuid-Hollandse Ouddorp aan Zee vindt u Roompot Vakanties Strandpark…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Duynbeek Comfort

  
4-persoons Duynbeek Comfort

Vrijstaand en rookvrije duinvilla. Opp. ca. 77m2. Woonkamer met zithoek, vloerverwarming en TV. Open keuken voorzien van o.a. een vaatwasser, waterkoker en koffiepadapparaat en eetgedeelte. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoons boxspringbed en één met twee 1-persoons boxspringbedden. Eén slaapkamer beschikt over een TV. De wandcontactdozen zijn afgeschermd. Gratis WiFi. Berging en tuin met terras en tuinmeubilair.

 

4-persoons Duynbeek Luxe

  
4-persoons Duynbeek Luxe

Vrijstaand en rookvrije duinvilla. Opp. ca. 77m2. Woonkamer met zithoek, vloerverwarming en TV. Open keuken voorzien van o.a. een combi-magnetron, vaatwasser, waterkoker en koffiepadapparaat en eetgedeelte. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoons boxspringbed en één met twee 1-persoons boxspringbedden. Eén slaapkamer beschikt over een TV. De wandcontactdozen zijn afgeschermd. Tuin met terras en tuinmeubilair. De accommmodatie beschikt over een berging met wasdroger en wasmachine, gratis WiFi, kluis en een parkeerplaats voor 1 auto.

 

4-persoons Duynvliet Comfort

  
4-persoons Duynvliet Comfort

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 70m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiepadapparaat, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en in één slaapkamer is een TV aanwezig. Gratis WiFi. Tuin en terras met tuinmeubilair. Er is parkeermogelijkheid voor één auto.

 

4-persoons Duynvliet Luxe

  
4-persoons Duynvliet Luxe

Vrijstaand en rookvrije duinvilla. Opp. ca. 70m2. Woonkamer met zit- en eethoek, vloerverwarming en TV. Open keuken voorzien van o.a. een combi-magnetron, vaatwasser, waterkoker en koffiepadapparaat. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoons boxspringbed en één met twee 1-persoons boxspringbedden. Eén slaapkamer beschikt over een TV. De wandcontactdozen zijn afgeschermd. Tuin met terras en tuinmeubilair. De accommmodatie beschikt over een berging met wasdroger en wasmachine, kluis, gratis WiFi en een parkeerplaats voor 1 auto.

 

4-persoons Torenvliet Comfort

  
4-persoons Torenvliet Comfort

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 69m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV, vloerverwarming en open keuken o.a. voorzien van een koffiepadapparaat, vaatwasser en magnetron. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en in één slaapkamer is een TV aanwezig. De wandcontactdozen zijn afgeschermd. Gratis WiFi. Tuin en terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons Torenvliet Luxe

  
4-persoons Torenvliet Luxe

Vrijstaand en rookvrije duinvilla. Opp. ca. 69m2. Woonkamer met zit- en eethoek, vloerverwarming en TV. Open keuken voorzien van o.a. een combi-magnetron, vaatwasser, waterkoker en koffiepadapparaat. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoons boxspringbed en één met twee 1-persoons boxspringbedden. Eén slaapkamer beschikt over een TV. De wandcontactdozen zijn afgeschermd. Tuin met terras en tuinmeubilair. De accommmodatie beschikt over een berging met wasdroger en wasmachine, kluis, gratis WiFi en een parkeerplaats voor 1 auto.

 

4-persoons Zeeduyn Comfort

  
4-persoons Zeeduyn Comfort

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 70m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiepadapparaat, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. Badkamer voorzien van een wastafel en ligbad. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en in één slaapkamer is een TV aanwezig. Tuin en terras met tuinmeubilair. Er is parkeermogelijkheid voor één auto.

 

6-persoons Diepenhorst Luxe

  
6-persoons Diepenhorst Luxe

Vrijstaand en rookvrije duinvilla. Opp. ca. 77m2. Woonkamer met zit- en eethoek, vloerverwarming, TV en open keuken met koffiepadapparaat, vaatwasser, combi-magnetron en koelkast met vriesvak. Eén badkamer voorzien van een wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden, één van een 2-persoons boxspringbed en één slaapkamer van een een stapelbed. In één slaapkamer is een TV aanwezig. Berging met wasdroger en wasmachine. Tuin en terras met tuinmeubilair. Er is parkeermogelijkheid voor twee auto's bij de accommodatie.

 

6-persoons Huis Ter Duyne Comfort

  
6-persoons Huis Ter Duyne Comfort

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 76m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiepadapparaat, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en één slaapkamer van een stapelbed. In één slaapkamer is een TV aanwezig. Tuin en terras met tuinmeubilair. Er is parkeermogelijkheid voor twee auto's bij de accommodatie.

 

6-persoons Huis Ter Duyne Luxe

  
6-persoons Huis Ter Duyne Luxe

Vrijstaand en rookvrije duinvilla. Opp. ca. 76m2. Woonkamer met zit- en eethoek, vloerverwarming, TV en open keuken met koffiepadapparaat, vaatwasser, combi-magnetron en koelkast met vriesvak. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden, één van een 2-persoons boxspringbed en één slaapkamer van een stapelbed. In één slaapkamer is een TV aanwezig. Tuin en terras met tuinmeubilair. Er is parkeermogelijkheid voor twee auto's bij de accommodatie.

 

6-persoons Oudeland Comfort

  
6-persoons Oudeland Comfort

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 69m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiepadapparaat, waterkoker, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en één slaapkamer van een stapelbed. In één slaapkamer is een TV aanwezig. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeermogelijkheid voor twee auto's bij de accommodatie.

 

6-persoons Oudeland Luxe

  
6-persoons Oudeland Luxe

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 69m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiepadapparaat, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en één slaapkamer van een stapelbed. In één slaapkamer is een TV aanwezig. Berging met wasdroger en wasmachine. Tuin en terras met tuinmeubilair en loungeset. Er is parkeermogelijkheid voor twee auto's bij de accommodatie.

 

6-persoons Ter Hooge Comfort.

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons Ter Hooge Comfort.

Vrijstaand rookvrije duinvilla. Opp. ca. 77m2. Woonkamer met zit- en eethoek, vloerverwarming, TV en open keuken o.a. met koffiepadapparaat, waterkoker, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden, één van een 2-persoons boxspringbed en één slaapkamer van een een stapelbed. In één slaapkamer is een TV aanwezig. Berging met wasdroger en wasmachine. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeermogelijkheid voor twee auto's bij de accommodatie.

 

6-persoons Ter Hooge Luxe

  
6-persoons Ter Hooge Luxe

Vrijstaand rookvrije duinvilla. Opp. ca. 77m2. Woonkamer met zit- en eethoek, vloerverwarming, TV en open keuken o.a. met koffiepadapparaat, waterkoker, vaatwasser, combi-magnetron en koelkast met vriesvak. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden, één van een 2-persoons boxspringbed en één slaapkamer van een een stapelbed. In één slaapkamer is een TV aanwezig. Terras met tuinmeubilair. Berging met wasdroger en wasmachine. Er is parkeermogelijkheid voor twee auto's bij de accommodatie.


Pagina   1  2  3  4  5  6
Naar boven
Vragen? Start Chat

0000