Center Parcs Mystery Park

Exclusief bij Bungalows.nl vindt u Center Parcs Mystery Park.

Meer dan 12 Center Parcs parken verdeeld over 3 landen doen hier aan mee.  De parken zijn midden in de natuur gelegen, van bos tot kust en bieden een ruim scala aan activiteiten en faciliteiten.

U maakt een reservering maar naar welk park u straks naar toe gaat blijft nog even een verrassing.  De bestemming krijgt u een aantal dagen voor vertrek te horen.

In welke accommodatie kom ik terecht?
U verblijft in een comfort cottage maar maakt kans om ingedeeld te worden in een Premium of VIP cottage.
Indien u een 2-persoons accommodatie boekt verblijft u in een 2-persoons appartement, hotelkamer of cottage en in geval van een 4-persoons accommodatie in een 4-persoons appartement of cottage.
Dit is afhankelijk van het park waar u naar toe mag.
Welke parken doen mee?
De parken die meedoen met Center Parcs Mystery Park Nederland/België: het Heijderbos en het Meerdal in Limburg, de Eemhof in Flevoland, Port Zélande aan de kust, de Kempervennen in Brabant, de Huttenheugte in Drenthe en net over de Belgische grens de Vossemeren (28 km vanaf Eindhoven), Erperheide (40 km vanaf Eindhoven) en Les Ardennes in de Belgische Ardennen.
De parken die meedoen met Center Parcs Mystery Park Duitsland zijn: Bispinger Heide (afstand vanaf Utrecht: 450km), Park Bostalsee (afstand vanaf Utrecht: 405km), Park Eifel (afstand vanaf Utrecht: 332km), Park Hochsauerland (afstand vanaf Utrecht: 340km) of Park Nordseekuste (afstand vanaf Utrecht: 380km).
Kan ik een voorkeur aangeven?
Het is niet mogelijk om een voorkeur aan te geven.
Wordt er rekening gehouden met mijn woonplaats?
Bij het toewijzen van de parken wordt er geen rekening gehouden met de ligging van het park ten opzichte van uw woonplaats. Het is dus mogelijk dat het park waarin u ingedeeld wordt in of nabij uw woonplaats ligt.
Kan ik meer accommodaties boeken?
Dat kan. Indien u meerdere accommodaties van hetzelfde type, bijv. 2 x een 6-persoons cottage, boekt in 1 reservering dan zullen deze op hetzelfde park ingedeeld worden. Indien er meerdere reserveringen gemaakt worden zal hier geen rekening mee gehouden worden.

Center Parcs Mystery Park Nederland/Belgie

Mystery, Onbekend , Nederland

4-persoons cottage/appartement

Inclusief: Eindschoonmaak

 • Restaurant
 • Broodjesservice
 • Fietsenverhuur
 • Supermarkt
 • Subtropisch zwembad

Mei t/m juli

vanaf

€ 179

Incl: Eindschoonmaak
bekijk en boek

Center Parcs Mystery Park Duitsland

Mystery, Onbekend, Duitsland

6-persoons cottage

Inclusief: Eindschoonmaak

 • Restaurant
 • Broodjesservice
 • Fietsenverhuur
 • Supermarkt
 • Subtropisch zwembad
 • Zwembad binnen

Mei t/m juni

vanaf

€ 159

Incl: Eindschoonmaak
bekijk en boek
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.