FreeBees inwisselen Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Uw zoekopdracht

  • Provincie: NL-Limburg
  • Land: Nederland

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Limburg

Resultaten: 1 t/m 28
Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8
Sorteer op
Buitenhof de Leistert
Buitenhof de Leistert

Roggel, NL-Limburg

Mooie woonboerderijen en veel luxe faciliteiten zoals wellness

Pluspunten: - Prachtige woonboerderijen en veel luxe faciliteiten - Beleef plezier in het subtropisch zwemparadijs - Ravotten in de…

Meer parkinformatie »
 

5-persoons boerderij 5 comfort

  
5-persoons boerderij 5 comfort

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Apart toilet. 1e verdieping: Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer voorzien van een 1-persoonsbed. Een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging, een terras en tuinmeubilair aanwezig.

 

5-persoons boerderij 5 luxe

  
5-persoons boerderij 5 luxe

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Apart toilet. 1e verdieping: Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer voorzien van een 1-persoonsbed. Een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet en whirlpool en sauna. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging, een terras en tuinmeubilair aanwezig.

 

6-persoons boerderij 6-VIP

  
6-persoons boerderij 6-VIP

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV, home cinema set en playstation 3. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Een slaapkamer met twee 1-persoons bedden en een badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 1e verdieping: twee slaapkamers allebei met twee 1-persoonsbedden en een zonnebank. Badkamer met whirlpool en sauna, dubbele wastafel en toilet. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging met een was en droog combinatie. Overdekt terras met een barbecue, luxe tuinset en terras heater. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de boerderij.

 

7-persoons boerderij 7 comfort

  
7-persoons boerderij 7 comfort

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Een slaapkamer voorzien van twee 1-persoons boxspring bedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers voorzien van vijf 1-persoons boxspring bedden . Een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging, een terras en tuinmeubilair aanwezig.

 

7-persoons boerderij 7 luxe

  
7-persoons boerderij 7 luxe

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Een slaapkamer voorzien van twee 1-persoonsbedden. Badkamer. 1e verdieping: Twee slaapkamers waarvan een met drie 1-persoons bedden en een met twee 1-persoonsbedden. Een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet en whirlpool en sauna. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging, een terras en tuinmeubilair aanwezig.

 

7-persoons boerderij 7-MiVa

  
7-persoons boerderij 7-MiVa

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Een slaapkamer voorzien van twee 1-persoons boxspring bedden. Aangepast badkamer met zijsteunen en een elektrische bel en inloop douche met opklapzitje. 1e verdieping: Twee slaapkamers voorzien van vijf 1-persoons boxspring bedden . Een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging met was/droog combinatie, een terras en tuinmeubilair aanwezig. Deuropeningen van 1 meter breed.

 

9-persoons boerderij 9 comfort

  
9-persoons boerderij 9 comfort

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers waarvan één voorzien van twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer voorzien van een drie 1-persoonsbedden. Een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging, een terras en tuinmeubilair aanwezig.

 

9-persoons boerderij 9 luxe

  
9-persoons boerderij 9 luxe

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV. Open keuken voorzien van combi-magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Een badkamer met wastafel en douche. 1e verdieping: Twee slaapkamers, waarvan één voorzien van twee 1-persoonsbedden en één voorzien van drie 1-persoonsbedden. Een badkamer met whirlpool en de sauna. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging, een terras en tuinmeubilair aanwezig.

 

11-persoons boerderij 11 luxe

  
11-persoons boerderij 11 luxe

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Een badkamer met wastafel en stoomdouche. 1e verdieping: Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer voorzien van drie 1-persoonsbedden. Apart toilet. Twee badkamers waarvan één met whirlpool en sauna. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging, een terras en tuinmeubilair aanwezig.

 

13-persoons boerderij 13 luxe

  
13-persoons boerderij 13 luxe

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Een badkamer met wastafel en stoomdouche. 1e verdieping: Vier slaapkamers waarvan drie voorzien van twee 1-persoonsbedden en één voorzien van drie 1-persoonsbedden. Apart toilet. Twee badkamers waarvan één met whirlpool en sauna. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging, een terras en tuinmeubilair aanwezig.

Buitenplaats De Mechelerhof
Buitenplaats De Mechelerhof

Mechelen, NL-Limburg

Mooi aangelegd park vlakbij het Drielandenpunt

Pluspunten: - Mooi aangelegd park vlakbij het Drielandenpunt - Aan de rand van het idyllische kerkdorpje Mechelen in het Geuldal - De…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons appartement

  
2-persoons appartement

Opp. ca. 31m² . De sfeervolle woonkamer is voorzien van TV en radio. De compleet ingerichte keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser en combi-magnetron. Badkamer met wastafel, bad of douche en toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Gratis WIFI. De accommodatie kan met voorkeur huisdiervrij en/of rookvrij of op de begane grond gelegen worden gereserveerd.

 

4-persoons appartement

  
4-persoons appartement

Opp. 53m². De sfeervolle woonkamer is voorzien van TV en radio. De open keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser en combi-magnetron. Badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Gratis WIFI. De accommodatie kan met voorkeur huisdiervrij en/of rookvrij of op de begane grond gelegen worden gereserveerd.

 

6-persoons appartement

  
6-persoons appartement

Opp. ca. 80m². De sfeervolle woonkamer is voorzien van TV en radio. De compleet ingerichte keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser en combi-magnetron. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Verdieping: badkamer met bad of douche. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Enkele appartementen hebben een infrarood sauna. Gratis WIFI. De accommodatie kan met voorkeur huisdiervrij en/of rookvrij worden gereserveerd.

BungalowParc de Witte Vennen
BungalowParc de Witte Vennen

Oostrum, NL-Limburg

Familiepark met vrijstaande chalets

BungalowParc de Witte Vennen bevindt zich in het Bourgondische Noord-Limburg, nabij de Duitse grens, in het plaatsje Oostrum…

Meer parkinformatie »
 

2+3 (tot 12 jaar) persoons chalet Chambery

  
2+3 (tot 12 jaar) persoons chalet Chambery

Vrijstaande accommodatie. Oppervlakte ca. 58m2. Woonkamer en open keuken met onder andere een magnetron. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met twee stapelbedden. Badkamer met douche en toilet. Terras met tuinmeubilair. Deze accommodatie is gelegen aan een bosrand.

 

6-persoons Luxe Oeverwoning

  
6-persoons Luxe Oeverwoning

Oppervlakte ca. 94 m2. Woonkamer met vloerverwarming en open haard. Open keuken met o.a. magnetron en vaatwasser. 3 slaapkamers met elk een 2-persoonsbed. Badkamer met ligbad en een douche. Apart toilet. Ruime tuin direct gelegen aan de waterplas met gemeubileerde terras. In deze accommodaties zijn geen huisdieren toegestaan. Bij elke woning is parkeergelegenheid voor een auto.

Bungalowpark Simpelveld
Bungalowpark Simpelveld

Simpelveld, NL-Limburg

Fraai gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland

Ligging van Bungalowpark Simpelveld. Bungalowpark Simpelveld ligt in de plaats Simpelveld, in het hart van het Zuid-Limburgse…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons bungalow Type Schakel

  
2-persoons bungalow Type Schakel

Geschakelde bungalow. Woonkamer met flatscreen-TV, zit-en eethoek. Open keuken. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Een slaapkamer met elk twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons bungalow Type Castra

  
4-persoons bungalow Type Castra

Vrijstaande bungalow. Woonkamer met flatscreen TV, zit- en eethoek. Open keuken met magnetron. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers, waarvan één met een stapelbed en één met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons bungalow Type Schakel

  
4-persoons bungalow Type Schakel

Geschakelde bungalow. Woonkamer met flatscreenTV, zit-en eethoek. Open keuken. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons bungalow Type Alpha

  
6-persoons bungalow Type Alpha

Vrijstaande bungalow. Woonkamer met flatscreenTV, zit-en eethoek. Open keuken. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers met 1-persoonsbedden, waarvan één op een open bovenverdieping. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons bungalow Type Delta

  
6-persoons bungalow Type Delta

Vrijstaande bungalow. Woonkamer met flatscreenTV, zit-en eethoek. Open keuken. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair.

Center Parcs Het Heijderbos
Center Parcs Het Heijderbos

Heijen, NL-Limburg

De plek voor jungle-avonturen en spannende activiteiten

Pluspunten: - Spelen in de Jungle Dome - Allerlei coole activiteiten waaronder Indoor Paintball en Adventure Golf (indoor) - Aqua…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons Premium cottage HB222

  
2-persoons Premium cottage HB222

Oppervlakte ca. 34 m². Slaap/zit-kamer met een flatscreen-TV, Bluetooth Soundsystem, open haard en 2 samenstaande eenpersoonsbedden. Open keuken met magnetron, 2-pits kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak en broodrooster. Badkamer met bad, wastafel en toilet. Schuifdeuren naar terras met tuinmeubilair. Het is niet mogelijk om kindermeubilair bij te plaatsen. In dit type zijn huisdieren niet toegestaan. In dit type accommodatie mag u niet met baby's verblijven.

 

2-persoons Premium hotelappartement HB282

  
2-persoons Premium hotelappartement HB282

Oppervlakte ca 30m2. Slaap-/zitkamer met tapijtvloer, (flatscreen-)tv en 2 éénpersoonsbedden. Bij aankomst zijn uw bedden reeds opgemaakt. Kitchenette met kleine koelkast, 2-pits kookplaat, eetbar, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en NESCAFÉ Dolce Gusto. Badkamer met (bruis)bad, wastafel, föhn en toilet. er is geen ruimte voor kindermeubilair. Huisdieren zijn in dit type niet toegestaan.

 

4-persoons Comfort cottage HB402

  
4-persoons Comfort cottage HB402

Woonkamer met open haard en TV. Keuken voorzien van een magnetron, koffiezetapparaat en broodrooster. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en één slaapkamer een lits-jumeaux. Badkamer met bad en dubbele wastafel. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Er is standaard een kinderbed, -box en -stoel aanwezig.

 

4-persoons Premium cottage HB422

  
4-persoons Premium cottage HB422

Oppervlakte ca. 64 m². Woonkamer met flatscreen-tv, open haard, laminaatvloer en schuifdeuren naar terras met tuinmeubilair. Open keuken met koelkast met vriesvak, afwasmachine, waterkoker, kookplaat, NESCAFÉ Dolce Gusto, magnetron, koffiezetapparaat en broodrooster. Twee slaapkamers met 2 samenstaande eenpersoonsbedden, voorzien van dekbedden en kussens. Badkamer met ligbad, dubbele wastafel en radiospeaker. Apart toilet. In de accommodatie is standaard een kinderbed, kinderstoel en kinderbox aanwezig.

 

4-persoons cottage VIP HB442

  
4-persoons cottage VIP HB442

Oppervlakte ca. 75m2. Woonkamer met Home Cinemaset met cd/dvd-speler, flatscreen-tv, open haard. Open keuken met vaatwasmachine, magnetron, NESCAFÉ Dolce Gusto, koffiezetapparaat. Twee slaapkamers met ieder 2 boxsprings, voorzien van dekbedden, kussens. Opgemaakte bedden bij aankomst. Tweede tv, kluisje en wekkerradio. Luxe badkamer met bad, inloopdouche met rainshower, dubbele wastafel, toilet infrarood sauna of een Finse sauna en een haardroger. Apart toilet. Aparte sauna met douchecabine. Kindermeubilair (kinderbed/box, kinderstoel). Privé-terras met tuinmeubilair en barbecue.

 

6-persoons Comfort cottage HB602

  
6-persoons Comfort cottage HB602

Oppervlakte ca. 75 m². Woonkamer met tv, open haard en laminaatvloer. Open keuken met magnetron, koffiezetapparaat en broodrooster. Drie slaapkamers, waarvan één met een 2-persoonsbed, één met lits-jumeaux en één met een stapelbed (1.90m). De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Badkamer met bad, dubbele wastafel en radiospeaker. Apart toilet. In de accommodatie is standaard een kinderbed, kinderstoel en een kinderbox aanwezig.

 

6-persoons Premium cottage HB622

  
6-persoons Premium cottage HB622

Oppervlakte ca. 75m2. Ruime woonkamer met flatscreen-tv, open haard en laminaatvloer. Open keuken met vaatwasmachine, waterkoker, kookplaat, broodrooster NESCAFÉ Dolce Gusto, koffiezetapparaat, magnetron en koelkast met vriesvak. Drie slaapkamers waarvan één kamer met een 2-persoonsbed, één kamer met twee 1-persoonsbedden en één kamer met een stapelbed (1.90m). Badkamer met bad en dubbele wastafel. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Er is standaard een kinderbed, -box en -stoel aanwezig.

 

8-persoons Comfort cottage HB802

  
8-persoons Comfort cottage HB802

Oppervlakte ca. 103 m². Ruime woonkamer met openhaard, (breedbeeld-)tv en laminaatvloer . Keuken met waterkoker, kookplaat, broodrooster, magnetron, Senseo, koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak. Vier slaapkamers, waarvan twee met een 2-persoonsbed en twee met 2 éénpersoons bedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Eén badkamer met bad, dubbele wastafel en toilet. Eén badkamer met douche en wastafel. Apart tweede toilet. Privé-terras met tuinmeubilair. In de accommodatie is standaard een kinderbed, kinderstoel aanwezig.


Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8

Bungalow Limburg

Limburg, een provincie zo anders dan de andere; een klein stukje buitenland in eigen land. Glooiende heuvels, kronkelende rivieren en bourgondische gastvrijheid zijn enkele kenmerken van deze geliefde regio. Ontdek het allemaal tijdens een vakantie in een bungalow in Limburg.

Wat maakt Limburg nu zo aantrekkelijk? Liefhebbers van sportieve dagtochten in de natuur voelen zich ieder jaargetijde aangetrokken tot de heuvelachtige streek. Maak vanuit uw bungalow in Limburg indrukwekkende wandelingen en fietstochten langs kastelen en idyllische dorpen. Houdt u ook van shoppen? Maastricht, Venlo en Valkenburg zijn winkelsteden bij uitstek en hebben bovendien een bruisend uitgaansleven in petto.

Met een mooie bungalow aanbieding in Limburg combineert u het ontspannen op een vakantiepark met het maken van leuke uitstapjes in de omgeving, er is een ruim aanbod aan dierentuinen, pretparken en andere bezienswaardigheden. Voor een weekendje weg in Limburg heeft u een uitgebreide keuze aan bungalowparken, van rustig en kleinschalig tot levendig met veel faciliteiten. Tijdens uw welverdiende vakantie in een bungalow komt u al gauw tot de ontdekking dat Limburg veel te bieden heeft.

Last minute bungalow Limburg 

Het aanbod aan bungalows in Limburg is enorm veelzijdig, er is voor ieder wat wils; voor rustzoekers, groepen, jongeren en families met kinderen. Op onze website staan interessante aanbiedingen voor een last minute bungalow in Limburg, zelfs tot op de dag van aankomst. Zo heeft u de mogelijkheid om op het laatste moment te besluiten dat u een weekend eropuit wilt om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Kom volledig tot rust in een bungalow in Limburg en geniet van de natuur en culinaire verwennerij. Trek uw wandelschoenen aan, huur een fiets, bezichtig een kasteel, ga een middag shoppen, bezoek een museum… of doe eens helemaal niets. Het ultieme onthaasten vindt u in Limburg.
Naar boven