Uw zoekopdracht

  • Provincie: NL-Limburg
  • Land: Nederland

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Limburg

Resultaten: 1 t/m 24
Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8
Sorteer op
Buitenhof de Leistert
Buitenhof de Leistert

Roggel, NL-Limburg

Mooie woonboerderijen en veel luxe faciliteiten zoals wellness

Pluspunten: - Prachtige woonboerderijen en veel luxe faciliteiten - Beleef plezier in het subtropisch zwemparadijs - Ravotten in de…

Meer parkinformatie »
 

5-persoons boerderij 5 comfort

  
5-persoons boerderij 5 comfort

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Apart toilet. 1e verdieping: Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer voorzien van een 1-persoonsbed. Een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging, een terras en tuinmeubilair aanwezig.

 

5-persoons boerderij 5 luxe

  
5-persoons boerderij 5 luxe

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Apart toilet. 1e verdieping: Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer voorzien van een 1-persoonsbed. Een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet en whirlpool en sauna. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging, een terras en tuinmeubilair aanwezig.

 

6-persoons boerderij 6-VIP

  
6-persoons boerderij 6-VIP

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV, home cinema set en playstation 3. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Een slaapkamer met twee 1-persoons bedden en een badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 1e verdieping: twee slaapkamers allebei met twee 1-persoonsbedden en een zonnebank. Badkamer met whirlpool en sauna, dubbele wastafel en toilet. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging met een was en droog combinatie. Overdekt terras met een barbecue, luxe tuinset en terras heater. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de boerderij.

 

7-persoons boerderij 7 comfort

  
7-persoons boerderij 7 comfort

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Een slaapkamer voorzien van twee 1-persoons boxspring bedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers voorzien van vijf 1-persoons boxspring bedden . Een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging, een terras en tuinmeubilair aanwezig.

 

7-persoons boerderij 7 luxe

  
7-persoons boerderij 7 luxe

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Een slaapkamer voorzien van twee 1-persoonsbedden. Badkamer. 1e verdieping: Twee slaapkamers waarvan een met drie 1-persoons bedden en een met twee 1-persoonsbedden. Een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet en whirlpool en sauna. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging, een terras en tuinmeubilair aanwezig.

 

7-persoons boerderij 7-MiVa

  
7-persoons boerderij 7-MiVa

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Een slaapkamer voorzien van twee 1-persoons boxspring bedden. Aangepast badkamer met zijsteunen en een elektrische bel en inloop douche met opklapzitje. 1e verdieping: Twee slaapkamers voorzien van vijf 1-persoons boxspring bedden . Een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging met was/droog combinatie, een terras en tuinmeubilair aanwezig. Deuropeningen van 1 meter breed.

 

9-persoons boerderij 9 comfort

  
9-persoons boerderij 9 comfort

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers waarvan één voorzien van twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer voorzien van een drie 1-persoonsbedden. Een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging, een terras en tuinmeubilair aanwezig.

 

9-persoons boerderij 9 luxe

  
9-persoons boerderij 9 luxe

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV. Open keuken voorzien van combi-magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Een badkamer met wastafel en douche. 1e verdieping: Twee slaapkamers, waarvan één voorzien van twee 1-persoonsbedden en één voorzien van drie 1-persoonsbedden. Een badkamer met whirlpool en de sauna. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging, een terras en tuinmeubilair aanwezig.

 

11-persoons boerderij 11 luxe

  
11-persoons boerderij 11 luxe

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Een badkamer met wastafel en stoomdouche. 1e verdieping: Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer voorzien van drie 1-persoonsbedden. Apart toilet. Twee badkamers waarvan één met whirlpool en sauna. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging, een terras en tuinmeubilair aanwezig.

 

13-persoons boerderij 13 luxe

  
13-persoons boerderij 13 luxe

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Een badkamer met wastafel en stoomdouche. 1e verdieping: Vier slaapkamers waarvan drie voorzien van twee 1-persoonsbedden en één voorzien van drie 1-persoonsbedden. Apart toilet. Twee badkamers waarvan één met whirlpool en sauna. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De gehele boerderij is voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime berging, een terras en tuinmeubilair aanwezig.

Buitenplaats De Mechelerhof
Buitenplaats De Mechelerhof

Mechelen, NL-Limburg

Mooi aangelegd park vlakbij het Drielandenpunt

Pluspunten: - Mooi aangelegd park vlakbij het Drielandenpunt - Aan de rand van het idyllische kerkdorpje Mechelen in het Geuldal - De…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons appartement

  
2-persoons appartement

Opp. ca. 31m² . De sfeervolle woonkamer is voorzien van TV en radio. De compleet ingerichte keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser en combi-magnetron. Badkamer met wastafel, bad of douche en toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Gratis WIFI. De accommodatie kan met voorkeur huisdiervrij en/of rookvrij of op de begane grond gelegen worden gereserveerd.

 

4-persoons appartement

  
4-persoons appartement

Opp. 53m². De sfeervolle woonkamer is voorzien van TV en radio. De open keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser en combi-magnetron. Badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Gratis WIFI. De accommodatie kan met voorkeur huisdiervrij en/of rookvrij of op de begane grond gelegen worden gereserveerd.

 

6-persoons appartement

  
6-persoons appartement

Opp. ca. 80m². De sfeervolle woonkamer is voorzien van TV en radio. De compleet ingerichte keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser en combi-magnetron. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Verdieping: badkamer met bad of douche. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Enkele appartementen hebben een infrarood sauna. Gratis WIFI. De accommodatie kan met voorkeur huisdiervrij en/of rookvrij worden gereserveerd.

BungalowParc de Witte Vennen
BungalowParc de Witte Vennen

Oostrum, NL-Limburg

Familiepark met vrijstaande chalets

BungalowParc de Witte Vennen bevindt zich in het Bourgondische Noord-Limburg, nabij de Duitse grens, in het plaatsje Oostrum…

Meer parkinformatie »
 

2+3 (tot 12 jaar) persoons chalet Chambery

  
2+3 (tot 12 jaar) persoons chalet Chambery

Vrijstaande accommodatie. Oppervlakte ca. 58m2. Woonkamer en open keuken met onder andere een magnetron. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met twee stapelbedden. Badkamer met douche en toilet. Terras met tuinmeubilair. Deze accommodatie is gelegen aan een bosrand.

 

6-persoons Luxe Oeverwoning

  
6-persoons Luxe Oeverwoning

Oppervlakte ca. 94 m2. Woonkamer met vloerverwarming en open haard. Open keuken met o.a. magnetron en vaatwasser. 3 slaapkamers met elk een 2-persoonsbed. Badkamer met ligbad en een douche. Apart toilet. Ruime tuin direct gelegen aan de waterplas met gemeubileerde terras. In deze accommodaties zijn geen huisdieren toegestaan. Bij elke woning is parkeergelegenheid voor een auto.

Bungalowpark Euverem
Bungalowpark Euverem

Gulpen, NL-Limburg

Tip: bezoek het Drielandenpunt in Vaals

Ligging van Bungalowpark Euverem. Bungalowpark Euverem is gelegen in het fraaie Zuid Limburgse heuvellandschap met veel bronnen en…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow C4

  
4-persoons bungalow C4

Vrijstaande eenvoudig ingerichte bungalow. Opp. ca. 48m2. Woon- en eetkamer met televisie, open keuken met magnetron. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden waarvan één met een wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons bungalow S4

  
4-persoons bungalow S4

Vrijstaande eenvoudig ingerichte bungalow. Opp. ca. 46m2. Woon- en eetkamer met televisie, open keuken met magnetron. Badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers elk voorzien van twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons bungalow S4H (huisdier)

  
4-persoons bungalow S4H (huisdier)

Vrijstaande eenvoudig ingerichte bungalow. Opp. ca. 46m2. Woon- en eetkamer met televisie, open keuken met magnetron. Badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers elk voorzien van twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Terras met tuinmeubilair. In dit type zijn honden toegestaan.

 

6-persoons bungalow A6

  
6-persoons bungalow A6

Vrijstaande eenvoudig ingerichte bungalow. Opp. ca. 60m2. Woon- en eetkamer met televisie. Open keuken met o.a. koffiezetapparaat en magnetron. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair.

Bungalowpark Simpelveld
Bungalowpark Simpelveld

Simpelveld, NL-Limburg

Fraai gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland

Ligging van Bungalowpark Simpelveld. Bungalowpark Simpelveld ligt in de plaats Simpelveld, in het hart van het Zuid-Limburgse…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons bungalow Type Schakel

  
2-persoons bungalow Type Schakel

Geschakelde bungalow. Woonkamer met flatscreen-TV, zit-en eethoek. Open keuken. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Een slaapkamer met elk twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons bungalow Type Castra

  
4-persoons bungalow Type Castra

Vrijstaande bungalow. Woonkamer met flatscreen TV, zit- en eethoek. Open keuken met magnetron. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers, waarvan één met een stapelbed en één met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons bungalow Type Schakel

  
4-persoons bungalow Type Schakel

Geschakelde bungalow. Woonkamer met flatscreenTV, zit-en eethoek. Open keuken. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons bungalow Type Alpha

  
6-persoons bungalow Type Alpha

Vrijstaande bungalow. Woonkamer met flatscreenTV, zit-en eethoek. Open keuken. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers met 1-persoonsbedden, waarvan één op een open bovenverdieping. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons bungalow Type Delta

  
6-persoons bungalow Type Delta

Vrijstaande bungalow. Woonkamer met flatscreenTV, zit-en eethoek. Open keuken. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair.


Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8

Bungalow Limburg

Limburg, een provincie zo anders dan de andere; een klein stukje buitenland in eigen land. Glooiende heuvels, kronkelende rivieren en bourgondische gastvrijheid zijn enkele kenmerken van deze geliefde regio. Ontdek het allemaal tijdens een vakantie in een bungalow in Limburg.

Wat maakt Limburg nu zo aantrekkelijk? Liefhebbers van sportieve dagtochten in de natuur voelen zich ieder jaargetijde aangetrokken tot de heuvelachtige streek. Maak vanuit uw bungalow in Limburg indrukwekkende wandelingen en fietstochten langs kastelen en idyllische dorpen. Houdt u ook van shoppen? Maastricht, Venlo en Valkenburg zijn winkelsteden bij uitstek en hebben bovendien een bruisend uitgaansleven in petto.

Met een mooie bungalow aanbieding in Limburg combineert u het ontspannen op een vakantiepark met het maken van leuke uitstapjes in de omgeving, er is een ruim aanbod aan dierentuinen, pretparken en andere bezienswaardigheden. Voor een weekendje weg in Limburg heeft u een uitgebreide keuze aan bungalowparken, van rustig en kleinschalig tot levendig met veel faciliteiten. Tijdens uw welverdiende vakantie in een bungalow komt u al gauw tot de ontdekking dat Limburg veel te bieden heeft.

Last minute bungalow Limburg 

Het aanbod aan bungalows in Limburg is enorm veelzijdig, er is voor ieder wat wils; voor rustzoekers, groepen, jongeren en families met kinderen. Op onze website staan interessante aanbiedingen voor een last minute bungalow in Limburg, zelfs tot op de dag van aankomst. Zo heeft u de mogelijkheid om op het laatste moment te besluiten dat u een weekend eropuit wilt om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Kom volledig tot rust in een bungalow in Limburg en geniet van de natuur en culinaire verwennerij. Trek uw wandelschoenen aan, huur een fiets, bezichtig een kasteel, ga een middag shoppen, bezoek een museum… of doe eens helemaal niets. Het ultieme onthaasten vindt u in Limburg.
Naar boven
Vragen? Start Chat

0000