Voor vragen over de gevolgen van het Coronavirus op de vakantieparken Klik hier

Contact

 Bellen met ons service centre

open Ons service centre is momenteel telefonisch bereikbaar.

Reizigers uit provincies Noord-Holland en Zuid-Holland


België en Duitsland geven code rood af voor de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland

Wanneer u woonachtig bent in deze provincies, dan kunt u wel afreizen naar België of Duitsland, maar gelden er wel extra maatregelen
zoals het afnemen van een coronatest en zelfquarantaine.

Bekijk hier actuele informatie omtrent reizen naar Duitsland
Belijk hier actuele informatie omtrent reizen naar België

Wanneer u in deze provincies woonachtig bent en een vakantie geboekt heeft in België of Duitsland met een aankomst binnen nu en één week en door de aangescherpte maatregelen, twijfelt om af te reizen, neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij in overleg met de accommodatieverschaffer, kijken naar eventuele mogelijkheden tot wijziging.


Meest gestelde vragen

Kan ik veilig op een vakantiepark veilig verblijven?
Als u zich afvraagt of u veilig op een vakantiepark kunt verblijven, dan kunt u er van uitgaan dat vakantieparken hun verantwoording nemen en de nodige maatregelen hebben getroffen omtrent het Covid 19-virus. Hierbij volgen zij de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de overheid. U dient de extra maatregelen en instructies van de medewerkers van het vakantiepark ter plaatse in acht te nemen en na te leven.
Kan ik mijn boeking wijzigen naar een andere datum?
Wilt u uw boeking wijzigen, dan adviseren wij u contact op te nemen met Bungalows.nl. Wij kunnen dan contact opnemen met het vakantiepark om te informeren of het mogelijk is om uw boeking kosteloos te wijzigen naar een andere aankomstdatum. Het is afhankelijk van het park of hier mogelijkheden voor zijn. Bekijk de informatie hieronder om te zien welke ketens hier tijdelijk flexibel mee omgaan.
Kan ik mijn boeking annuleren?
Wilt u uw boeking annuleren, dan adviseren wij u contact op te nemen met Bungalows.nl. Voor het annuleren van uw boeking, zal in de meeste gevallen de reguliere annuleringsvoorwaarden aangehouden worden welke u ook terug kunt vinden op uw reserveringsbevestiging.
Reisadvies binnen- en buitenland
Reisadvies binnenland
Bekijk via deze link de actuele informatie omtrent reizen in Nederland:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

Reisadvies buitenland
Bekijk de kleurcodes per land en reisbeperkingen via deze link:
https://www.nederlandwereldwijd.nl/documenten/vragen-en-antwoorden/coronavirus-veelgestelde-vragen-reizen-naar-het-buitenland
voor de laatste update en meest gestelde vragen over reizen naar het buitenland.

De betekenis van kleurcodes bij reisadviezen kunt via deze link bekijken:
https://www.nederlandwereldwijd.nl/documenten/vragen-en-antwoorden/wat-betekenen-de-kleurcodes-bij-reisadviezen

Op de website van het betreffende vakantiepark vindt u vaak actuele informatie omtrent Covid-19 ten aanzien van faciliteiten en maatregelen op het park.
Hoe weet ik welke faciliteiten er open zijn?
Het kan zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open i.v.m. de maatregelen op advies van het RIVM omtrent het Corona virus. Elk vakantiepark maakt een eigen afweging of en op welke manier zij hun faciliteiten openen.
U vindt op de website van het betreffende vakantiepark vaak actuele informatie omtrent Covid-19 ten aanzien van faciliteiten en maatregelen op het park. Houd ook rekening met eventuele wachtrijen bij diverse faciliteiten.
Algemene richtlijnen volgens het RIVM:
- Horeca actuele informatie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/ondernemers-en-bedrijven/horeca
- Zwembaden: binnen- en buitenzwembaden mogen open. Op diverse vakantieparken zal er gewerkt gaan worden met tijdsblokken. Dat wil zeggen, dat u van te voren een tijdslot reserveert om in die specifieke tijdsperiode te kunnen zwemmen. Houdt u er ook rekening mee dat zwemmen daardoor beperkt(er) mogelijk kan zijn tijdens uw vakantie.
Worden er extra maatregelen op de vakantieparken genomen op het gebied van hygiëne?
Dat is zeker het geval. U kunt denken aan bijvoorbeeld extra aandacht voor de schoonmaak, desinfecteren contactoppervlakten, plexiglas bij de receptie, desinfectie middel bij de receptie, contactloos inchecken. Informeer bij het desbetreffende vakantiepark naar de extra maatregelen of raadpleeg de website van het vakantiepark.
Hoe kan ik inchecken?
Het inchecken zal op de meeste vakantieparken aangepast plaatsvinden.
U kunt bijvoorbeeld denken aan digitaal of telefonisch inchecken, de mogelijkheid tot contactloos betalen en inchecken, sleuteloverdracht via een kluisje, met de beoogde 1,5 meter afstand en 1 persoon tegelijkertijd bij de receptie. Houd ook rekening met eventuele wachtrijen bij de receptie. Per vakantiepark zal de incheck procedure verschillen.
Wat te doen op de aankomstdag wanneer iemand van mijn gezelschap koorts heeft / verkouden is?
Wij raden u aan contact op te nemen met Bungalows.nl zodat wij contact kunnen opnemen met het vakantiepark betreffende uw situatie en de mogelijkheden kunnen bespreken, te denken aan bijvoorbeeld kosteloze omboeking.
Wat te doen als iemand uit mijn gezelschap tijdens het verblijf op het vakantiepark koorts krijgt / verkouden wordt?
Neem telefonisch contact op met de receptie en bespreek uw situatie en mogelijkheden.

 

Corona virus - actuele informatie van de accommodatieverschaffers

Wij volgen de berichtgeving rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet en volgen de richtlijnen van het RIVM - Nederland.
Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de actuele informatie wat betreft bungalowparken en flexibiliteit van diverse bungalowketens
ten tijde van de Corona-situatie op dit moment. Het betreft regelingen die tijdelijk flexibel zijn en welke op ieder moment door de
betreffende keten stopgezet kunnen worden.

Center Parcs


Boeking wijzigen
Bekijk hieronder de voorwaarden voor boekingen gemaakt na 28/08/2020

Geldigheid 
-Het aanbod is enkel geldig voor boekingen gemaakt na 28/08/2020, met een aankomstdatum voor 31/03/2021
-Het aanbod is geldig voor boekingen gemaakt voor alle bestemmingen met uitzondering van:
 Center Parcs Mystery Park Nederland/België, Center Parcs Mystery Park Duitsland en Center Parcs Mystery Park Frankrijk

Voorwaarden in geval van wijzigen boeking
-U kunt het park, datum en/of cottage type aanpassen
-U kunt uw boeking eenmalig aanpassen, tot 21 dagen voor aankomst
-Als u uw aankomstdatum wiltaanpassen, kan dat tot 30/09/2021
-De aanpassing van park en/of aankomstdatum is onder voorbehoud van beschikbaarheid
-Afwijkend van de reguliere Algemene Voorwaarden zijn er geen administratieve kosten verbonden aan het wijzigen van de boeking
-Als de nieuwe boeking duurder is, wordt het prijsverschil aan u doorberekend
-Als de nieuwe boeking goedkoper is, ontvangt u de waarde van het prijsverschil in de vorm van een voucher
-Als u uw boeking wilt wijzigen, verzoeken wij u contact op te nemen met Bungalows.nl
-Deze actie is niet van toepassing op annulering of andere aanpassingen
-Let eropdat voor andere aanpassingen of annuleringen (waaronder een tweede verandering van dezelfde boeking en/of aanpassing waarbij het niet gaat om het park of datum), de Algemene Verkoop Voorwaarden van kracht blijven voor uw boeking

Voor boekingen gemaakt vóór 28/08/2020, gelden andere voorwaarden.I
In dit geval verzoeken wij u contact op te nemen met Bungalows.nl voor aanvullende informatie.

Center Parcs Mystery Park Nederland / België
Indien u een verblijf boekt voor Center Parcs Mystery Park Nederland / België, dan wordt u in een deelnemend vakantiepark ingedeeld in Nederland of België.
Wanneer u in België wordt ingedeeld, dan houdt Center Parcs rekening met plaatsing enkel in een code groen of geel gebied welke is bepaald door de Nederlandse overheid.
Bekijk hier het actuele reisadvies voor reizen naar België. Center Parcs houdt met het indelen geen rekening met adviezen vanuit de Belgische overheid.
Voor Center Parcs Mystery Park Nederland/België is wijzigen en annuleren van de boeking niet mogelijk. Bij annulering, zal het volledige bedrag doorberekend worden.
Indien u een duidelijke voorkeur heeft voor een Center Parcs park gelegen in Nederland, dan raden we u aan om het desbetreffende park te boeken en geen gebruik te maken van het Mystery Park.

Center Parcs Mystery Park Duitsland
Indien u een verblijf boekt voor Center Parcs Mystery Park Duitsland, dan wordt u in een deelnemend vakantiepark ingedeeld in Duitsland.
Wanneer u in Duitsland wordt ingedeeld, dan houdt Center Parcs rekening met plaatsing enkel in een code groen of geel gebied welke is bepaald door de Nederlandse overheid. Bekijk hier het actuele reisadvies voor reizen naar Duitsland. Center Parcs houdt met het indelen geen rekening met adviezen vanuit de Duitse overheid.
Voor Center Parcs Mystery Park Duitsland is wijzigen en annuleren van de boeking niet mogelijk. Bij annulering, zal het volledige bedrag doorberekend worden.

Center Parcs Mystery Park Frankrijk
Indien u een verblijf boekt voor Center Parcs Mystery Park Frankrijk, dan wordt u in een deelnemend vakantiepark ingedeeld in Frankrijk.
Wanneer u in Frankrijk wordt ingedeeld, dan houdt Center Parcs rekening met plaatsing enkel in een code groen of geel gebied welke is bepaald door de Nederlandse overheid. Bekijk hier het actuele reisadvies voor reizen naar Frankrijk. Center Parcs houdt met het indelen geen rekening met adviezen vanuit de Franse overheid.
Voor Center Parcs Mystery Park Frankrijk is wijzigen en annuleren van de boeking niet mogelijk. Bij annulering, zal het volledige bedrag doorberekend worden. 

Roompot 

Actuele informatiepagina: www.roompot.nl/coronavirus

Kosteloos wijzigen
U kunt tot 28 dagen voor uw aankomstdatum zonder extra kosten uw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het uitbreiden van uw reisgezelschap, het wijzigen van de periode of uw vakantieverblijf. De totaalprijs van de nieuwe boeking mag niet goedkoper zijn en bij een duurdere totaalprijs zal het verschil verrekend worden en betaalt u geen wijzigingskosten.

 
 

Hogenboom Vakantieparken

Actuele informatiepagina: https://www.vakantiegevoel.nl/coronavirus/

Kosteloos wijzigen
U kunt tot 28 dagen voor uw aankomstdatum zonder extra kosten uw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het uitbreiden van uw reisgezelschap, het wijzigen van de periode of uw vakantieverblijf. De totaalprijs van de nieuwe boeking mag niet goedkoper zijn en bij een duurdere totaalprijs zal het verschil verrekend worden en betaalt u geen wijzigingskosten.

 
 
 

Landal GreenParks

Actuele informatie pagina:

https://www.landal.nl/coronavirus en https://www.landal.nl/thema/maatregelen

Algemene Voorwaarden Landal GreenParks
Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden van Landal GreenParks. Let op, de Algemene Voorwaarden van de periode waarin u uw boeking heeft gemaakt, zijn van toepassing.

 
  
 

Oostappen Vakantieparken

Actuele informatiepagina: https://www.oostappenvakantieparken.nl/lastminutes/item/update-over-het-coronavirus/

Kosteloos wijzigen
Tot 1 dag voor aankomst kunt u uw boeking (tijdelijk) kosteloos wijzigen via Bungalows.nl naar een andere aankomstdatum, mits tot uiterlijk 26 oktober 2020 op basis van beschikbaarheid en dan geldende tarieven. Indien de prijs hetzelfde blijft of lager uitvalt, betalen gasten €18,50 wijzigingskosten.

 
 
 

RCN Vakantieparken

Actuele informatiepagina (algemeen): www.rcn.nl/prettigverblijf

 
 

Al gemaild, maar nog geen reactie ontvangen?

Heeft u nog geen bericht van ons ontvangen, ook als u een vraag had over een aankomstdatum die inmiddels in het verleden ligt?

Wij zijn bezig met al uw vragen, vaak wachten wij op antwoorden van uw accommodatieverschaffer. Op dit moment geven wij vanwege extreme drukte voorrang aan gasten die de komende dagen op vakantie gaan en in onzekerheid verkeren over hun vakantie. Wij vragen u om uw geduld u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Wij zijn uw online platform waar u uw vakantie heeft geboekt. Wij kunnen dus geen beslissingen nemen of invloed uitoefenen over de alternatieven die u geboden zijn. In sommige gevallen kan het zelfs zijn dat u geen geld terug kunt krijgen van uw accommodatieverschaffer, omdat u onder bepaalde specifieke voorwaarden heeft geboekt.


Wijzigen van uw reservering

Vul onderstaand formulier in.

Wij zullen contact opnemen met het park om uw reservering om te boeken naar een andere aankomstdatum. Wij kunnen geen enkele garantie bieden dat dit (kosteloos) mogelijk is. Wij zijn als reisagent afhankelijk van het akkoord van de accommodatieverschaffer, er kunnen dus extra kosten aan verbonden zijn.

Mijn wijzigingsverzoek

LET OP: er kunnen extra kosten verbonden zijn aan het verblijf op de nieuwe datum

Na akkoord van de accommodatieverschaffer ontvangt u van ons een nieuwe bevestiging per email. Indien er geen akkoord wordt afgegeven of er extra kosten zijn zullen wij contact met u opnemen via email.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Annuleren van uw reservering

Mail uw reserveringsnummer en reden van annuleren naar

Wij zullen contact opnemen met het park om uw reservering te annuleren. Wij kunnen geen enkele garantie bieden dat dit (kosteloos) mogelijk is. Wij zijn als reisagent afhankelijk van het akkoord van de accommodatieverschaffer, er kunnen dus kosten aan verbonden zijn.

Als de accommodatieverschaffer akkoord geeft voor een kosteloze annulering, ontvangt u van ons een annuleringsbevestiging per email. Wanneer u bij het boeken gebruik heeft gemaakt van de Weekendjeweg.nl Cadeau Card, ontvangt u een nieuwe cadeau card per email.

In het geval dat u uw boeking al aan ons heeft betaald, kunnen we helaas niet het geld retourneren, maar ontvangt u van ons het reeds betaalde bedrag in de vorm van een Weekendjeweg.nl Cadeau Card. Deze wordt per e-mail verzonden en kan tot één jaar na ontvangst verzilverd worden bij het maken van een boeking op Weekendjeweg.nl of Bungalows.nl.

Indien er kosten verbonden zijn aan de annulering nemen wij contact met u op via email.


Andere vragen

Mail uw vraag naar

BRC gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat BRC na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.