Wanneer behandelen wij jouw e-mail? Of wat zijn de gevolgen van het coronavirus op de vakantieparken? Klik hier

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Zeedijk 24 4504 PP Nieuwvliet, Zeeland · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
-Strand op 500 meter afstand
-Dicht bij Brugge, Knokke en Sluis
-Gratis WIFI

Ligging van Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad.
In de overgang van het Zeeuws polderlandschap en de duinen, ligt Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Het park is nog in aanbouw, maar is nu al de perfecte uitvalsbasis voor een welverdiende break aan de Zeeuwse kust.

Faciliteiten van Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad.
Beach Resort Nieuwvliet Bad is nog in aanbouw. Vanaf september 2018 is er gestart met de bouw van de centrum voorzieningen. Er is een broodjesservice. U kunt gebruikmaken van de faciliteiten (m.u.v. het zwembad) en de sport- en animatie activiteiten van Noordzee Résidence Cadzand-Bad (circa 3,5 km rijden) en alle faciliteiten van Zeebad (op circa 9 km rijden).

Omgeving van Roompot Beach Resort Nieuwvliet Bad.
Nieuwvliet-Bad is een echte familiebadplaats aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Hier wapperen de blauwe vlaggen, het kenteken van schone en veilige stranden, volop! Vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad grenst aan het natuurgebied de Verdronken Zwarte Polder, waar u een afwisselend landschap vindt van strand, duin en struweel. De Verdronken Zwarte Polder is het leefgebied voor veel unieke vogel- en plantensoorten. Ideaal om een middagje lekker te wandelen. Beach Resort Nieuwvliet-Bad heeft een unieke ligging, waardoor steden als het historische Sluis, het bruisende Antwerpen of het prachtige Middelburg altijd makkelijk te bereiken zijn. Deze steden zijn perfect voor een dagje cultuursnuiven of shoppen. Kortom: genoeg te ontdekken in de omgeving van Beach Resort Nieuwvliet-Bad!

Faciliteiten

Fietsverhuur
WIFI
Bekijk alle faciliteiten

8.0 Beoordelingen 8
Kwaliteit accommodatie: 8.9
Schoonmaak accommodatie: 8.3
Park algemeen: 8.7
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 0.0
88% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons Beach Lodge 4 Bungalow

De Beach Lodge is geschikt voor 4 personen.Er is zowel in de woonkamer als in de slaapkamer beneden een smart-tv aanwezig.De...

vanaf

€ 293
€ 236

bekijk en boek

4-persoons Lodge L4 Comfort Bungalow

De gelijkvloerse, vrijstaande lodge is geschikt voor maximaal 4 personen. In de woonkamer staat een smart-tv. De keuken heeft...

vanaf

€ 384
€ 294

bekijk en boek

4-persoons V4A Luxe Bungalow

Deze nieuwe vrijstaande villa is geschikt voor 4 personen. In de woonkamer is er smart-tv. De open keuken is onder andere...

vanaf

€ 350
€ 271

bekijk en boek

6-persoons Lodge L6B Comfort Bungalow

Deze gelijkvloerse lodge is geschikt voor 6 personen. De woonkamer beschikt over een smart-tv. De keuken heeft onder andere een...

vanaf

€ 337
€ 264

bekijk en boek

6- persoons B6A Comfort Bungalow

Deze vrijstaande bungalow is gelijkvloers, geschikt voor 6 personen en centraal gelegen in het park. De ruime woonkamer heeft...

vanaf

€ 372
€ 293

bekijk en boek

6-persoons V6B Luxe Bungalow

Deze nieuwe vrijstaande villa is geschikt voor 6 personen. In de woonkamer staat een smart-tv. De open keuken is onder andere...

vanaf

€ 416
€ 332

bekijk en boek

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad Belangrijk te weten

Beach Resort Nieuwvliet Bad is nog in aanbouw. Om die reden zullen er nog geen centrumfaciliteiten zijn. Het centrumgebouw zal medio zomer 2020 (m.u.v. het zwembad) klaar zijn. Tot die tijd doen wij er alles aan om u toch van alle gemakken te voorzien. Zo is er een broodjesservice en kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten (m.u.v. het zwembad) en de sport- en animatie activiteiten van Noordzee Résidence Cadzand-Bad (circa 3,5 km rijden) en alle faciliteiten van Zeebad (op circa 9 km rijden).

Aankomst: Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op vrijdag tot uiterlijk 20.00 uur en op maandag tot 18.00 uur. Komt u aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld u dit dan a.u.b. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)117 372 300.

Vertrek: Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten.

het nieuwe zwembad op Beach resort Nieuwvliet-Bad geopend is. Wat staat je te wachten bij een bezoekje aan het zwembad: • 1225 m2 waterpret, met 500 m2 wateroppervlakte • Drie zwembaden en een spraypark • Drie glijbanen, voor alle leeftijden: Aquasmash, Tube-Tube, SpeedSlide

Extra informatie
Het kan zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open ivm de maatregelen op advies van het RIVM omtrent het Corona virus.

Graag het totaalbedrag voldoen middels de factuur die u van het park per e-mail toegestuurd krijgt. Bij een last-minute reservering, dient u een kopie van uw betalingsbewijs mee te nemen.

Wanneer er met een groep op het park wordt verbleven wordt er een waarborgsom van EUR 50,- per persoon bij aankomst gevraagd. Het is helaas niet toegestaan om met een groep jongeren (onder 21 jaar) in het park te verblijven.

Werknemers van bedrijven kunnen uitsluitend op parken van Roompot Vakanties verblijven door rechtstreeks bij Roompot Vakanties te boeken. Via bungalowS.nl is dit niet mogelijk.

Het is niet mogelijk bij Roompot om meerdere bungalows in één reservering te maken. Indien u meerdere bungalows wilt reserveren, dient u een tweede reservering te maken. Uiteraard zullen de reserveringskosten maar één keer berekend worden.

Vanaf heden zijn alle accommodaties op het park rookvrij.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Roompot Vakanties. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Roompot Vakanties een voorkeurstoeslag. De voorkeurskosten voor accommodaties naast elkaar en/of voorkeursligging bedragen €35,- en de voorkeurskosten voor een faciliteit in de accommodatie bedragen €27,50 (bijvoorbeeld vaatwasser). Voor de voorkeur huisdiervrij, rookvrij, roken toegestaan en een mindervalide woning wordt geen voorkeurstoeslag berekend. Niet alle parken beschikken over een mindervalide woning.

De hoofdboeker dient minimaal 21 jaar te zijn. Het is niet mogelijk op het park te verblijven indien de hoofdboeker onder de 21 jaar is.

Bij eventuele wijzigingen in de reservering wordt er door Roompot EUR 27,50 doorberekend aan wijzigingskosten.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

alles tonen minder tonen

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad Faciliteiten

Beoordeling Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

8.0 Beoordelingen 8
Kwaliteit accommodatie: 8.9
Schoonmaak accommodatie: 8.3
Park algemeen: 8.7
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 0.0
88% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.
6.5

Anoniem
7 aug '20

4-persoons V4A Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

Ik heb bij prijs/kwaliteit een onvoldoende gegeven gebaseerd op het feit dat de voorzieningen nog niet klaar zijn. Dit was vooraf uiteraard al wel bij ons bekend maar nu we in het hoogseizoen 2000 euro kwijt waren voor één week in een huisje vonden we dit toch wel erg veel gezien we geen gebruik konden maken van een zwembad, restaurant, winkel of iets dergelijks.

8.8

Anoniem
22 jun '20

4-persoons Lodge L4 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

We hadden gekozen voor bedlinnen en opmaakservice. Er was bij aankomst géén bedlinnen aanwezig. Dus naar de receptie (kwartier lopen en half uur wachten!). Pas tegen de klok van 18:00 werd een pakket geleverd.... En zelf de bedden opmaken! Mooie service voor € 33!

8.8

Anoniem
24 feb '20

6-persoons Lodge L6B Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
8.3

M. Bres
22 nov '19

4-persoons V4A Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

we weten dat het park in aanbouw was maar dat neemt niet weg dat de bouwvakkers ook geluid maken als ze In de morgen om 6.45 uur aan het werk gaan.
Aangezien onze bungalow tegenover de bouw plaats licht daar in tegen hadden we ook een andere bungalow kunnen hebben op een locatie verder weg van de bouw plaats.

voor de rest lijkt het ons een mooi park te worden

8.1

Anoniem
21 okt '19

6-persoons V6B Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.8

Anoniem
30 aug '19

6-persoons V6B Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
5.9

Anoniem
23 aug '19

4-persoons V4A Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 6.0
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Zoals bij ieder park kun je op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur in je huisje. Toen we om 15.30 aankwamen was ons huisje nog niet eens schoongemaakt. De vieze lakens van de vorige bewoners lagen nog op de bedden. Na melding bij de receptie is alsnog een schoonmaakteam opgetrommeld zodat we om 17.00 uur aan onze vakantie konden beginnen. Geen leuke start!

7.7

Anoniem
8 mrt '19

4-persoons Beach Lodge 4
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Ga vooral voor de zee en de Belgische steden, voor zeeland zelf zou ik een eiland hoger gaan ivm met de tunnel die toch elke keer 5 euro kost. Dat ticket best aan.

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad Foto's

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad Park op de kaart

Locatie Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
X
Scroll voor meer

BRC gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat BRC na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.