Landal Villapark Livingstone

Daleboutsweg 3 4328 PP , Zeeland · Nederland

Pluspunten:
- Comfortabele vrijstaande villa’s
- Vismogelijkheden
- 2,5 km van het strand
- Sportcentrum Huis van Burgh naast het park met o.a. bowlingbaan, midgetgolf, tennisbanen en overdekte kinderkermis
- Rustiek park
- 18-holes Approach golfbaan en Driving Range op c.a. 500m afstand van het park

Ligging van Landal Villapark Livingstone
De vrijstaande bungalows van Landal Villapark Livingstone liggen in Burgh Haamstede op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Geniet op dit park van het ultieme vakantiegevoel!

Faciliteiten van Landal Villapark Livingstone.
Op het park en in de omgeving hoeft u zich niet snel te vervelen. Ga een middag met de kinderen bowlen in het Sportcentrum Huis van Burgh. Verder kunt u er midgetgolven, (pool)biljarten, tennissen (van half september t/m half april) en diverse balsporten beoefenen. Van half april tot eind augustus is er in het Sportcentrum een overdekte kinderkermis ‘t Kraayenest. Op het park is ook een speeltuin voor kinderen. Bovendien is er in de zomer een Fun&Entertainment-programma met diverse activiteiten voor jong en oud. Wilt u er een dagje tussenuit? Huur dan een fiets en geniet van de Zeeuwse omgeving.

Eten en drinken bij Landal Villapark Livingstone
Voor een goede maaltijd kunt u terecht bij Restaurant Zeebinkie in het naastgelegen Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede. Ook Restaurant De Schouwse Hoeve, te vinden op Landal Resort Haamstede, biedt u mogelijkheid om heerlijk te dineren. Gaat u voor gemak? Kies dan voor een afhaalmaaltijd van De Schouwse Hoeve of maak gebruik van de ontbijt- en boodschappenservice op Landal Resort Haamstede.

Omgeving van Landal Villapark Livingstone
De omgeving van het vakantiepark is een prima locatie voor een afwisselend verblijf met het hele gezin. Pak de wandelschoenen of de fiets en verken de unieke natuurgebieden of ga heerlijk uitwaaien langs de Noordzee. Deze regio staat bekend vanwege de Stormvloedkering. U leert meer over deze waterbouwkundige constructie in Deltapark Neeltje Jans. Zin om een mooie stad de ontdekken? Via de beroemde Oosterscheldekering bereikt u gemakkelijk het charmante Middelburg met zijn verborgen steegjes en monumentale panden. Bent u een golfliefhebber? Op c.a. 500m afstand van het park ligt de 18-holes Approach golfbaan en Driving Range met 15 afslagplaatsten van Boerderij Molenberg. 

Faciliteiten

Bowling
Fietsverhuur
Restaurant
Speeltuin
Broodjesservice
WIFI
Bekijk alle faciliteiten

Landal Villapark Livingstone Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons villa 4L Luxe Vakantiehuis

Luxe vrijstaande woning  opp. ca. 105 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, open haard, flatscreen tv, radio-/cd-speler en...

vanaf
€ 352,14
4-persoons villa 4L Luxe

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak , Bedden opmaken Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

6-persoons villa 6C1 Comfort Vakantiehuis

Vrijstaande Comfort woning. Oppervlakte ca. 95m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio, Cd-speler en open...

vanaf
€ 374,46
6-persoons villa 6C1 Comfort

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

6-persoons villa 6L Luxe Vakantiehuis

Luxe vrijstaande woning. Oppervlakte ca. 105m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, DVD-speler, radio, Cd-speler en...

vanaf
€ 404,46
6-persoons villa 6L Luxe

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak , Bedden opmaken Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

6-persoons villa 6EL Extra Luxe Vakantiehuis

Extra Luxe vrijstaande woning. Oppervlakte ca. 105m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, DVD-speler, radio,...

vanaf
€ 414,46
6-persoons villa 6EL Extra Luxe

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak , Bedden opmaken Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

6-persoonsvilla 6D2 Bungalow

Vrijstaande bungalow. Opp. ca. 105m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Televisie, radio en cd-speler aanwezig. Open keuken met...

vanaf
€ 384,46
6-persoonsvilla 6D2

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

Landal Villapark Livingstone Belangrijk te weten

- Indien u een boeking gemaakt heeft voor Landal GreenParks via Bungalows.nl, dan zijn de algemene voorwaarden van Landal GreenParks van toepassing, zie: www.landal.nl/over-landal/algemene-voorwaarden.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 7,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

- Huisdieren zijn uitsluitend op aanvraag, tijdens het reserveren opgeven.

- Het is niet mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal of Bungalows.nl.

Algemene voorwaarden

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 9,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

- Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via Bungalows.nl. Neem hiervoor contact op met Landal Business Line.

- Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. Bungalows.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 50,-. Voor de voorkeur huisdiervrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

- Landal GreenParks accepteert geen boekingen langer dan 3 weken achter elkaar. Wilt u een boeking maken voor 3 weken of langer dan dient u contact op te nemen met Landal GreenParks. 

Annuleren & wijzigen

- Voor het wijzigen van een reservering gelden de wijzigingsvoorwaarden van Landal GreenParks.

- LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd. Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten). Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

- Voor het wijzigen van een reservering berekent Landal GreenParks € 25,- wijzigingskosten.

Check-in & check-out informatie

- Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

Betalen

- Als u voor een Landal GreenParks boeking een giftcard van Weekendjeweg.nl wenst in te wisselen, dan kunt u de code tijdens het boeken invoeren. Bungalows.nl zal de waarde van de ingewisselde giftcard (achteraf) aan u overmaken. U dient wel het volledige bedrag op de factuur van Landal GreenParks aan hen over te maken (zonder aftrek van de waarde giftcard).

Parkinformatie

- Dit park is niet geschikt voor groepen jongeren t/m 25 jaar. In verband met het behoud van het rustige karakter van het park gelden strikte huisregels. Voor alle bungalows kan een borg gevraagd worden.

- Landal GreenParks kan per accommodatie een waarborgsom vragen. 

- Tijdens je verblijf maak je naast alles van Landal Livingstone gebruik van de (meeste) faciliteiten van Landal Duinpark 't Hof van Haamstede, Landal Resort Haamstede én Landal Résidence Hof van Haamstede.

- Op bijna alle parken van Landal GreenParks zijn alle accommodaties rookvrij. Uitzonderingen hierop van parken waarbij er ook roken accommodaties aanwezig zijn, zijn: Landal Residence Duna, Landal Winterberg, Landal Wirfttal, Landal Vennenbos, Landal Warsberg, Landal De Bloemert, Landal Salzstal Paradies, Landal Sonnenberg, Landal Stroombroek en Landal Vogelmient. Als u een boeking maakt voor deze parken en een specifieke voorkeur heeft voor een accommodatie waar roken is toegestaan, dan kunt u dit in het opmerkingenveld tijdens het boeken kenbaar maken.

- Op bijna alle parken van Landal GreenParks is er (gratis) wifi in de accommodatie aanwezig. 
Alleen op de parken Landal Villapark Livingstone, Nieuwvliet-Bad en Brandnertal is wifi mogelijk tegen betaling.

- Door een technisch issue kan het zijn dat tijdens het boeken en op uw bevestiging van Bungalows.nl staat aangegeven dat uw reservering voor Landal GreenParks inclusief opgemaakte bedden is. Dit is niet altijd het geval. Wanneer u een standaard of comfort (C) bungalow geboekt heeft, is uw reservering altijd zonder opgemaakte bedden.

 

alles tonen minder tonen

Landal Villapark Livingstone Faciliteiten

Landal Villapark Livingstone Foto's

Landal Villapark Livingstone Park op de kaart

Locatie Landal Villapark Livingstone
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Villapark Livingstone Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.