Ruime villa’s op 2,5 km van het strand, met veel sportfaciliteiten

Pluspunten:
- Comfortabele vrijstaande villa’s
- Vismogelijkheden
- 2,5 km van het strand
- Sportcentrum Westerschouwen naast het park met o.a. bowlingbaan, midgetgolf, tennisbanen en overdekte kinderkermis
- Rustiek park
- 18-holes Approach golfbaan en Driving Range op c.a. 500m afstand van het park

Ligging van Landal Villapark Livingstone
De vrijstaande bungalows van Landal Villapark Livingstone liggen in Burgh Haamstede op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Geniet op dit park van het ultieme vakantiegevoel!

Faciliteiten van Landal Villapark Livingstone.
Op het park en in de omgeving hoeft u zich niet snel te vervelen. Ga een middag met de kinderen bowlen in het Sportcentrum Westerschouwen. Verder kunt u er midgetgolven, (pool)biljarten, tennissen (van half september t/m half april) en diverse balsporten beoefenen. Van half april tot eind augustus is er in het Sportcentrum een overdekte kinderkermis ‘t Kraayenest. Op het park is ook een speeltuin voor kinderen. Bovendien is er in de zomer een Fun&Entertainment-programma met diverse activiteiten voor jong en oud. Wilt u er een dagje tussenuit? Huur dan een fiets en geniet van de Zeeuwse omgeving.

Eten en drinken bij Landal Villapark Livingstone
Voor een goede maaltijd kunt u terecht bij Restaurant Zeebinkie in het naastgelegen Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede. Ook Restaurant De Schouwse Hoeve, te vinden op Landal Resort Haamstede, biedt u mogelijkheid om heerlijk te dineren. Gaat u voor gemak? Kies dan voor een afhaalmaaltijd van De Schouwse Hoeve of maak gebruik van de ontbijt- en boodschappenservice op Landal Resort Haamstede.

Omgeving van Landal Villapark Livingstone
De omgeving van het vakantiepark is een prima locatie voor een afwisselend verblijf met het hele gezin. Pak de wandelschoenen of de fiets en verken de unieke natuurgebieden of ga heerlijk uitwaaien langs de Noordzee. Deze regio staat bekend vanwege de Stormvloedkering. U leert meer over deze waterbouwkundige constructie in Deltapark Neeltje Jans. Zin om een mooie stad de ontdekken? Via de beroemde Oosterscheldekering bereikt u gemakkelijk het charmante Middelburg met zijn verborgen steegjes en monumentale panden. Bent u een golfliefhebber? Op c.a. 500m afstand van het park ligt de 18-holes Approach golfbaan en Driving Range met 15 afslagplaatsten van Boerderij Molenberg.


BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

7.6
Anoniem
17 jul '17

Prachtige luxe huisjes. Het park is goed onderhouden. Bij de kinderen is er alleen zeer weinig te...

7.6
Anoniem
1 mei '17
Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.