Landal Villapark Livingstone

Daleboutsweg 3 4328 PP Burgh Haamstede, Zeeland · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Comfortabele vrijstaande villa’s
- Vismogelijkheden
- 2,5 km van het strand
- Sportcentrum Westerschouwen naast het park met o.a. bowlingbaan, midgetgolf, tennisbanen en overdekte kinderkermis
- Rustiek park
- 18-holes Approach golfbaan en Driving Range op c.a. 500m afstand van het park

Ligging van Landal Villapark Livingstone
De vrijstaande bungalows van Landal Villapark Livingstone liggen in Burgh Haamstede op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Geniet op dit park van het ultieme vakantiegevoel!

Faciliteiten van Landal Villapark Livingstone.
Op het park en in de omgeving hoeft u zich niet snel te vervelen. Ga een middag met de kinderen bowlen in het Sportcentrum Westerschouwen. Verder kunt u er midgetgolven, (pool)biljarten, tennissen (van half september t/m half april) en diverse balsporten beoefenen. Van half april tot eind augustus is er in het Sportcentrum een overdekte kinderkermis ‘t Kraayenest. Op het park is ook een speeltuin voor kinderen. Bovendien is er in de zomer een Fun&Entertainment-programma met diverse activiteiten voor jong en oud. Wilt u er een dagje tussenuit? Huur dan een fiets en geniet van de Zeeuwse omgeving.

Eten en drinken bij Landal Villapark Livingstone
Voor een goede maaltijd kunt u terecht bij Restaurant Zeebinkie in het naastgelegen Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede. Ook Restaurant De Schouwse Hoeve, te vinden op Landal Resort Haamstede, biedt u mogelijkheid om heerlijk te dineren. Gaat u voor gemak? Kies dan voor een afhaalmaaltijd van De Schouwse Hoeve of maak gebruik van de ontbijt- en boodschappenservice op Landal Resort Haamstede.

Omgeving van Landal Villapark Livingstone
De omgeving van het vakantiepark is een prima locatie voor een afwisselend verblijf met het hele gezin. Pak de wandelschoenen of de fiets en verken de unieke natuurgebieden of ga heerlijk uitwaaien langs de Noordzee. Deze regio staat bekend vanwege de Stormvloedkering. U leert meer over deze waterbouwkundige constructie in Deltapark Neeltje Jans. Zin om een mooie stad de ontdekken? Via de beroemde Oosterscheldekering bereikt u gemakkelijk het charmante Middelburg met zijn verborgen steegjes en monumentale panden. Bent u een golfliefhebber? Op c.a. 500m afstand van het park ligt de 18-holes Approach golfbaan en Driving Range met 15 afslagplaatsten van Boerderij Molenberg.

Faciliteiten

Restaurant
Fietsverhuur
Speeltuin
WIFI
Speelparadijs binnen
Bekijk alle faciliteiten

8.1 Beoordelingen 48
Kwaliteit accommodatie: 8.5
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.6
Faciliteiten: 0.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 0.0
100% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal Villapark Livingstone Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

6-persoons villa 6EL Extra Luxe Bungalow

Extra Luxe vrijstaande villa. Oppervlakte ca. 105m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, DVD-speler, radio, Cd-speler...

vanaf

€ 359,70

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons villa 6C2 Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow. Oppervlakte ca. 105m2. Begane grond: Woonkamer met zit-en eethoek, open haard, TV, radio- en...

vanaf

€ 349,20

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons villa 6L Luxe Bungalow

Luxe vrijstaande villa. Oppervlakte ca. 105m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, DVD-speler, radio, Cd-speler en...

vanaf

€ 359,70

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

Landal Villapark Livingstone Belangrijk te weten

Dit park is niet geschikt voor groepen jongeren t/m 25 jaar. In verband met het behoud van het rustige karakter van het park gelden strikte huisregels. Voor alle bungalows kan een borg gevraagd worden.

Maximaal twee huisdieren per villa op aanvraag mogelijk. (verplicht opgeven bij reserveren)

Er is draadloos internet in sportcentrum Westerschouwen (gratis, consumptie verplicht) en in de accommodaties (tegen betaling).

Dit park is geheel rookvrij.

Het is mogelijk om één auto te parken bij de accommodatie.

Voor alle accommodaties kan een borg gevraagd worden.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 9,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

Op bijna alle parken van Landal GreenParks zijn alle accommodaties rookvrij. Uitzonderingen hierop van parken waarbij er ook roken accommodaties aanwezig zijn, zijn: Landal Residence Duna, Landal Winterberg, Landal Wirfttal, Landal Vennenbos, Landal Warsberg, Landal De Bloemert, Landal Salzstal Paradies, Landal Sonnenberg, Landal Stroombroek en Landal Vogelmient. Als u een boeking maakt voor deze parken en een specifieke voorkeur heeft voor roken of niet roken, dan kan u dit kenbaar maken bij Opmerkingen / Speciale wensen.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 35,-. Voor de voorkeur huisdiervrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

alles tonen minder tonen

Landal Villapark Livingstone Faciliteiten

Beoordeling Landal Villapark Livingstone

8.1 Beoordelingen 48
Kwaliteit accommodatie: 8.5
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.6
Faciliteiten: 0.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 0.0
100% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
8.2

J.R. Kalkhuis
9 mei '22

6-persoons villa 6L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.7
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Wij vonden met moeite het gebouw waar wij moesten inchecken. Bij de ingangen van de parken staat een bord/pijl 'receptie'. Het zou handig zijn als er voor de rotonde ook een bord stond dat erop wijst dat je linksaf voor de rotonde naar de sporthal moet afslaan. Wij zijn nu rechtdoor gereden en vonden pas na een tijdje zoeken waar we moesten zijn.

Verder complimenten voor de technische dienst, die langskwam omdat wij dachten dat de sauna niet werkte. Het bleek dat ik een knop te ver had doorgedraaid.

TIPS: Veere en Middelburg zijn een bezoek waard!

7.9

M.A.R.I.A. van Boxel-Maliepaard
21 feb '22

6-persoons villa 6L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Er staat dat er opgemaakte bedden zijn, bij ons was dit niet he geval

TIPS: het plaatsje zelf is de moeite waard om door heen te wandelen

8.0

M.A.R.C.E.L. de Jager
6 mrt '20

6-persoons villa 6C1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

De matrassen van het bed op de begane grond zijn in het midden (kuilvorming) erg zacht. dit komt het ligcomfort niet ten goede.

7.5

Anoniem
22 okt '18

6-persoons villa 6C1 Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
6.9

C.J. Putkamer
5 mrt '18

6-persoons villa 6EL Extra Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: -
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 5.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 4.0

Jammer dat schoonmakers zo weinig tijd krijgen om de huisjes netjes bij te houden

TIPS: Heerlijk rustig park in een mooie omgeving. Heerlijk om te fietsen of te wandelen. Zeker aan te raden om even heerlijk tot rust te komen.

6.5

Anoniem
12 feb '18

6-persoons villa 6C1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 4.0
7.6

Anoniem
17 jul '17

6-persoons villa 6L Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 7.9
Faciliteiten: 5.7
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: -

Prachtige luxe huisjes. Het park is goed onderhouden. Bij de kinderen is er alleen zeer weinig te doen. Een wat grotere speeltuin op het park zou fijn zijn.

7.6

Anoniem
1 mei '17

6-persoons villa 6C1 Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 6.5
7.1

Anoniem
10 apr '17

6-persoons villa 6L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 8.1
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Uitstekend restaurant op het andere park "De SchouwseHoeve"

7.9

Anoniem
22 mrt '17

Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
9.0

Anoniem
20 mrt '17

6-persoons villa 6L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
8.6

Anoniem
16 mrt '17

6-persoons villa 6L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Museum van de watersnoodramp bezocht. Zeer de moeite waard.

8.3

Anoniem
20 dec '16

Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.0

Anoniem
18 jan '16

Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.0

Anoniem
7 dec '15

Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.3

Anoniem
7 dec '15

Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

We hebben super genoten van park livingstone , mooie huis luxe6+ ,voor ons een dikke 10 een echte aanrader

7.3

Anoniem
9 mrt '15

Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.5
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 7.6
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: -
8.9

Anoniem
26 feb '15

Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

Mijn man en ik hebben genoten! Een schoon,ruim en lux huis. Echt een huis waar je helemaal bijkomt en even kan relaxen.

7.3

Anoniem
12 feb '15

Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 5.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 6.5
8.3

Anoniem
5 feb '15

Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

Lekker rustig park ,grote bungalows,mooi sanitair,mooie ligging ,goed parkeren, kortom alles om een ontspannen vakantie te vieren

TIPS: brasserie Zeelust in Westerschouewen top eten!

8.7

Anoniem
5 feb '15

Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

Wir waren sehr zufrieden. Das Ferienhaus war schön und sehr sauber. Personal freundlich. Wir kommen wieder

TIPS: Sehr zu empfehlen ist das Restaurant Zeebinkie in unmittelbarer Nähe des Ferienparks - Reservierung empfohlen

8.2

Anoniem
4 dec '14

Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

heerlijk vriendinnen weekend gehad met eigen sauna solarium bubbelbad. En niet te vergeten de openhaard, super.

9.0

Anoniem
21 nov '14

Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Restaurent BOm in het centrum vam Burgh-Haamstede logt oop loopafstand van het parkt en was erg goed. Lekker eten, vriendelijk personeel en een leuke accomodatie.

8.0

Anoniem
17 nov '14

Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.6


12 nov '14

Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.4

Anoniem
10 nov '14

Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

mooi locatie van daar uit kun je alle kanten op

TIPS: wij zijn er een midweek in november geweest dan is er heel veel gesloten
maar wel mooie fiets route

8.8

Anoniem
3 mrt '14

Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.6

Anoniem
27 feb '14

Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: 6.5
7.9

Anoniem
27 feb '14

Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.5
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.2

Anoniem
27 feb '14

Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 7.3
Faciliteiten: 5.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
Pagina 1/2

Landal Villapark Livingstone Foto's

Landal Villapark Livingstone Video

Landal Villapark Livingstone Park op de kaart

Locatie Landal Villapark Livingstone
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Villapark Livingstone Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.