Op loopafstand van het strand, bungalows met typisch Zeeuwse uitstraling

Pluspunten:
- Royale moderne bungalows met typisch Zeeuwse uitstraling
- Rustig familiepark met speelweide en diverse speeltuintjes
- Fietsgebied boswachterij Westerschouwen, het grootste bos van Zeeland met vogelgebied
- Oplaadstation elektrische auto’s
- 18-holes golfbaan Molenberg (naast het park)

Ligging van Landal Resort Haamstede
Op ongeveer 2,5 km van het strand, het Zeeuwse Schouwen-Duiveland, ligt Landal Resort Haamstede in het plaatsje Burgh-Haamstede. Het is een rustig autovrij park met een familiair karakter op loopafstand van de zee en het strand.

Faciliteiten van Landal Resort Haamstede
Landal Resort Haamstede beschikt over verschillende faciliteiten zoals speelweiden met speeltoestellen, zandbakken, tafeltennistafel en een jeu de boulesbaan. Bij de receptie kunt u terecht voor wandel-, fiets- en autoroutes en zijn er fietsen te huur. Tegenover het park ligt het sportcomplex Westerschouwen waar sportievelingen terecht kunnen. Daag elkaar een keer uit op een van de indoor- of allweathertennisbanen voor een mooie wedstrijd. Of wordt het een partij minigolf of bowlen met het hele gezin? Aan u de keuze. Bovendien is er in het complex een badmintonbaan, (pool)biljart en een speeltuin. Voor de kleintjes is er een overdekte kinderkermis te vinden waarvan ze volop kunnen genieten in de periode vanaf half april t/m eind augustus. Tijdens de zomervakantie is er op het park ook nog een Fun & Entertainmentprogramma.

Eten en drinken bij Landal Resort Haamstede
Na een dagje strand is het heerlijk om lekker te gaan dineren bij restaurant Zeebinkie op Landal Duinpark ‘t Hof van Haamstede, gelegen naast Landal Resort Haamstede. Ook kunt u tegenover het park plaatsnemen in restaurant Schouwse hoeve, op het terras of in de bar. Tevens zijn hier afhaalmaaltijden te verkrijgen. Zin in geurige, verse broodjes bij het ontbijt? Maak gebruik van onze ontbijtservice of koop ze ‘s morgens in de Minimarket op het park.

Omgeving van Landal Resort Haamstede
Zeeland, waar Landal Resort Haamstede gelegen is, is een heerlijke vakantiebestemming met veel natuur, uitgestrekte stranden en verstilde dorpjes. Voor wandel- en fietsliefhebbers zijn er prachtige routes. De Oosterscheldekering ligt vlakbij en is een bezoek zondermeer waard. Verder telt de badplaats Burgh-Haamstede vele restaurants voor zowel de fijnproever als de levensgenieter. Tevens wordt er in de zomer iedere dag wel iets georganiseerd zoals bijvoorbeeld verschillende markten, muziek-optredens en sportieve evenementen. Ook bent u zo in de sfeervolle monumentenstadjes Zierikzee en Middelburg. Verder kunnen golfers terecht op de 18-holes golfbaan Molenberg, op 500m afstand van het park. Kortom, iedereen kan zijn of haar hart in Zeeland ophalen.


BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.