Landal Resort Haamstede

Daleboutsweg 4 4328 PP Burgh Haamstede, Zeeland · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Royale moderne bungalows met typisch Zeeuwse uitstraling
- Rustig familiepark met speelweide en diverse speeltuintjes
- Fietsgebied boswachterij Westerschouwen, het grootste bos van Zeeland met vogelgebied
- Oplaadstation elektrische auto’s
- 18-holes golfbaan Molenberg (naast het park)

Ligging van Landal Resort Haamstede
Op ongeveer 2,5 km van het strand, het Zeeuwse Schouwen-Duiveland, ligt Landal Resort Haamstede in het plaatsje Burgh-Haamstede. Het is een rustig autovrij park met een familiair karakter op loopafstand van de zee en het strand.

Faciliteiten van Landal Resort Haamstede
Landal Resort Haamstede beschikt over verschillende faciliteiten zoals speelweiden met speeltoestellen, zandbakken, tafeltennistafel en een jeu de boulesbaan. Bij de receptie kunt u terecht voor wandel-, fiets- en autoroutes en zijn er fietsen te huur. Tegenover het park ligt het sportcomplex Westerschouwen waar sportievelingen terecht kunnen. Daag elkaar een keer uit op een van de indoor- of allweathertennisbanen voor een mooie wedstrijd. Of wordt het een partij minigolf of bowlen met het hele gezin? Aan u de keuze. Bovendien is er in het complex een badmintonbaan, (pool)biljart en een speeltuin. Voor de kleintjes is er een overdekte kinderkermis te vinden waarvan ze volop kunnen genieten in de periode vanaf half april t/m eind augustus. Tijdens de zomervakantie is er op het park ook nog een Fun & Entertainmentprogramma.

Eten en drinken bij Landal Resort Haamstede
Na een dagje strand is het heerlijk om lekker te gaan dineren bij restaurant Zeebinkie op Landal Duinpark ‘t Hof van Haamstede, gelegen naast Landal Resort Haamstede. Ook kunt u tegenover het park plaatsnemen in restaurant Schouwse hoeve, op het terras of in de bar. Tevens zijn hier afhaalmaaltijden te verkrijgen. Zin in geurige, verse broodjes bij het ontbijt? Maak gebruik van onze ontbijtservice of koop ze ‘s morgens in de Minimarket op het park.

Omgeving van Landal Resort Haamstede
Zeeland, waar Landal Resort Haamstede gelegen is, is een heerlijke vakantiebestemming met veel natuur, uitgestrekte stranden en verstilde dorpjes. Voor wandel- en fietsliefhebbers zijn er prachtige routes. De Oosterscheldekering ligt vlakbij en is een bezoek zondermeer waard. Verder telt de badplaats Burgh-Haamstede vele restaurants voor zowel de fijnproever als de levensgenieter. Tevens wordt er in de zomer iedere dag wel iets georganiseerd zoals bijvoorbeeld verschillende markten, muziek-optredens en sportieve evenementen. Ook bent u zo in de sfeervolle monumentenstadjes Zierikzee en Middelburg. Verder kunnen golfers terecht op de 18-holes golfbaan Molenberg, op 500m afstand van het park. Kortom, iedereen kan zijn of haar hart in Zeeland ophalen.

Faciliteiten

Fietsverhuur
Speeltuin
Restaurant
WIFI
Supermarkt
Bekijk alle faciliteiten

8.0 Beoordelingen 63
Kwaliteit accommodatie: 8.2
Schoonmaak accommodatie: 7.7
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.6
Prijs/kwaliteit: 7.8
Kindvriendelijk: 7.8
100% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal Resort Haamstede Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons bungalow 4B1 Comfort Bungalow

Geschakelde Comfort bungalow met een typisch Zeeuwse uitstraling. Opp. 70m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek,...

vanaf

€ 253,80

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

4-persoons bungalow 4B3 Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow met een typisch Zeeuwse uitstraling. Opp. 70m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek,...

vanaf

€ 273,80

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons bungalow 6DL Luxe Bungalow

Luxe vrijstaande bungalow met een typisch Zeeuwse uitstraling. Oppervlakte 125m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek,...

vanaf

€ 369,70

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Opgemaakte bedden (excl. bedlinnen) , Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

8-persoons bungalow 8EL Luxe Bungalow

Luxe vrijstaande bungalow met een typisch Zeeuwse uitstraling. Opp. 125m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek,...

vanaf

€ 425,60

Totaalprijs obv 8 volwassenen
Incl: Opgemaakte bedden (excl. bedlinnen) , Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

12-persoons bungalow 12G Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow met een typisch Zeeuwse uitstraling. Oppervlakte 180m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en...

vanaf

€ 597,40

Totaalprijs obv 12 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

Landal Resort Haamstede Belangrijk te weten

Dit park is niet geschikt voor groepen jongeren t/m 25 jaar. In verband met het behoud van het rustige karakter van het park gelden strikte huisregels. Voor alle bungalows kan een borg gevraagd worden.

Maximaal twee huisdieren per bungalow op aanvraag mogelijk. Verplicht bij reservering opgeven.

De receptie is te vinden bij Sportcentrum Westerschouwen op 500m van het park. Er is een infobalie op Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede.

Een aantal faciliteiten zijn te vinden bij Sportcentrum Westerschouwen op 500m2 van het park.

Er is draadloos internet in het sportcentrum (gratis, consumptie verplicht) en draadloos internet (tegen betaling) in de accommodaties.

Dit park is geheel rookvrij.

Snel-oplaadpunt van elektrische auto’s.

Dit is een autovrij park. U kunt uw auto parken op de centrale parkeerplaats.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 9,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

Op bijna alle parken van Landal GreenParks zijn alle accommodaties rookvrij. Uitzonderingen hierop van parken waarbij er ook roken accommodaties aanwezig zijn, zijn: Landal Residence Duna, Landal Winterberg, Landal Wirfttal, Landal Vennenbos, Landal Warsberg, Landal De Bloemert, Landal Salzstal Paradies, Landal Sonnenberg, Landal Stroombroek en Landal Vogelmient. Als u een boeking maakt voor deze parken en een specifieke voorkeur heeft voor roken of niet roken, dan kan u dit kenbaar maken bij Opmerkingen / Speciale wensen.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 35,-. Voor de voorkeur huisdiervrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

alles tonen minder tonen

Landal Resort Haamstede Faciliteiten

Beoordeling Landal Resort Haamstede

8.0 Beoordelingen 63
Kwaliteit accommodatie: 8.2
Schoonmaak accommodatie: 7.7
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.6
Prijs/kwaliteit: 7.8
Kindvriendelijk: 7.8
100% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
7.1

Anoniem
31 okt '22

6-persoons bungalow 6DL Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

De ontvangst was helaas niet zoals wij hadden gedacht, wij hadden aangegeven tussen 16.00 en 17.00 u

8.8

W.E.N.D.Y. Gijsberts
19 aug '22

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

TIPS: Mocht je slecht weer hebben dan kun je naar rijden naar zwembad op ander park van Landal. Port Greve. Ook hier werden we super behandeld en onze kinderen hebben heerlijk gespeeld in zwembad

8.0

F. Dolata
18 mrt '22

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.5
7.9

M. Van Doorn
25 feb '22

6-persoons bungalow 6DL Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.0

A.J.P. Fred Evers
14 feb '22

8-persoons bungalow 8EL Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.9

Anoniem
17 jan '22

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Meer bordjes met richting uitgang

9.0

Anoniem
27 nov '20

4-persoons bungalow 4B3 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Renesse is leuk om te winkelen.

9.0

R.S. Ryanne Pieper
23 nov '20

8-persoons bungalow 8EL Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.9

J.C.M.M. Joanne Timmermans
13 nov '20

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Goede wandel en fietsomgeving met strand, duinen en bos

7.9

Anoniem
26 jun '20

6-persoons bungalow 6DL Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.7

A. van Tielen
13 dec '19

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.7

R. Serrano de Geus
9 dec '19

6-persoons bungalow 6DL Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Neen

TIPS: Asmara restaurant

7.8

Anoniem
6 dec '19

6-persoons bungalow 6DL Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.3

P.A.M. van Valkenburg
23 sep '19

6-persoons bungalow 6DL Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Mooie en rustige omgeving.

8.2

M. Verhagen
30 aug '19

6-persoons bungalow 6DL Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.7

Anoniem
9 aug '19

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: je kunt jezelf je vooral vermaken in de bungalow op het strand en in de dorpjes voor de rest zou ik een fiets meenemen verder valt het in de omgeving enorm tegen

9.0

W. de Jongh
18 feb '19

6-persoons bungalow 6DL Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

TIPS: Uitstekend

8.1

Anoniem
21 jan '19

12-persoons bungalow 12G Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 6.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Ga niet naar restaurant Zeebinkies; erg lang wachten, bevroren carpaccio (2x), sommige andere maaltijden zijn wel ok. Prijzen zijn laag, gastvrijheid ook. Met een beetje geluk eet je lekker, maar het kan ook wel eens niet meezitten.

9.0

Anoniem
23 nov '18

6-persoons bungalow 6DL Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

geen

7.9

Anoniem
12 nov '18

6-persoons bungalow 6DL Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.9

S. Simone Terpstra
8 jun '18

4-persoons bungalow 4B3 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Neeltje Jans

7.2

Anoniem
23 mrt '18

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 6.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 4.0
8.0

H.J.M. Mager
16 mrt '18

6-persoons bungalow 6DL Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 4.0

wifi gratis is wel op de dag van vandaag gewenst

7.7

Anoniem
16 nov '17

8-persoons bungalow 8EL Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 6.9
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.3
9.0

Anoniem
3 nov '17

Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

geen

8.1


5 sep '17

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.1
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.9


14 aug '17

Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Neeltje Jans

8.8

Monique vis
13 mrt '17

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.1

Barbara
9 mrt '17

4-persoons bungalow 4B3 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: -

Het is een fantastisch park. Mooie ligging en lekker rustig. Vriendelijk personeel en geen verzoek is te gek. Wij komen er al een paar jaar en we komen weer terug.

TIPS: Hotel restaurant Bom in Burg Haamstede is fantastisch. Heerlijk vlees en vriendelijke bediening.

8.8

Anoniem
6 mrt '17

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0
Pagina 1/3

Landal Resort Haamstede Foto's

Landal Resort Haamstede Video

Landal Resort Haamstede Park op de kaart

Locatie Landal Resort Haamstede
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Resort Haamstede Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.