Direct aan de rivier Regge, met overdekt zwembad en meer

Ligging van Vakantiepark Molke.
Vakantiepark Molke is gelegen in het kleine plaatsje Zuna. Dit gemoedelijke en kindvriendelijke bungalowpark heeft een perfecte ligging aan rivier de Regge, nabij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.

Faciliteiten van Vakantiepark Molke.
Dankzij zijn ligging aan de rivier de Regge vermaken de kids zich op Vakantiepark Molke prima tijdens een kanotocht of een zwempartij en wanen ook (sport)vissers zich in een paradijs. Minder mooi weer? In de binnenspeeltuin 'Okidoki ' is het voor elk kind een feest met veel speel- en klauterplezier. Daarnaast beschikt Vakantiepark Molke over een binnenzwembad met een apart kinderbad voor de allerkleinsten.

Eten en drinken op Vakantiepark Molke.
Vakantiepark Molke beschikt over het recent geopende Dinercafé met een uitgebreide menukaart. Van pannenkoeken tot vegetarische schotels en een overheerlijk toetje na, er is aan iedereen gedacht. De kinderen kunnen kiezen voor een heerlijk kindermenu en vermaken zich na de maaltijd in de binnenspeeltuin, welke grenst aan het restaurant. Of geniet op het terras van de lunch of een kopje koffie met appelgebak.

Omgeving van Vakantiepark Molke.
De omgeving van Vakantiepark Molke biedt veel natuurschoon en leent zich prima voor uitgebreide fiets- of wandeltochten. Daarnaast is Vakantiepark Molke een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan een pretpark, zoals Avonturenpark Hellendoorn (20 minuten). Tevens organiseert Vakantiepark Molke verschillende tochten met een rondvaartboot of fluisterboot. Kortom, op Vakantiepark Molke is er voor ieder wat wils.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

7.4
Anoniem
25 sep '17
7.3
Anoniem
1 nov '16

Het verblijf op de camping was prima. Wel moet ik zeggen dat het water van het kinderbad erg koud...

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.