Gelegen in het groene hart van Twente

Pluspunten:
- Kleinschalig park, ruim opgezet en met veel privacy
- Kinderboerderij
- Diverse wateractiviteiten
- Golfbaan in de omgeving
- Beachvolleybalveld en midgetgolfbaan.

Ligging van Landal Landgoed De Elsgraven
Op ongeveer 20km van Hengelo, net buiten het plaatsje Enter, ligt Landgoed De Elsgraven. Het is een ruim opgezet doch redelijk kleinschalig park met 145 bungalows. In de omgeving vindt u rust en ruimte, kleine dorpjes en kunt u eindeloos genieten van de mooie natuur.

Faciliteiten van Landal Landgoed De Elsgraven
Het is genieten voor jong en oud op Landal Landgoed De Elsgraven. In het overdekte zwembad met apart peuterbad en kinderglijbaan is genoeg waterpret te beleven en de sportvelden nodigen uit tot een partijtje voetbal, tafeltennis of volleybal. Kinderen kunnen heerlijk ravotten in de diverse speeltuinen en zullen niet weg te slaan zijn bij de airtrampoline. Neem hen ook mee naar de kinderboerderij of leer ze de beginselen van het midgetgolf. Houdt u van sportieve inspanning? Leef u uit op de squash- of tennisbaan.

Eten en drinken bij Landal Landgoed De Elsgraven
Het restaurant van Landal Landgoed De Elsgraven biedt u de mogelijkheid te lunchen of dineren in een sfeervolle ambiance. Er is ook een café waar u van harte welkom bent voor een snack of enkel een lekker drankje. Eet u liever een avondje in de eigen bungalow, dan kunt u ook maaltijden afhalen bij de snackbar.

Omgeving van Landal Landgoed De Elsgraven
In het nabijgelegen natuurgebied de Holterberg is het uitstekend wandelen en fietsen door uitgestrekte bossen en heidevelden. U kunt er ook Natuurdiorama Holterberg bezoeken, een natuurcentrum met een grote collectie Europese diersoorten. Een ander aspect van deze omgeving is klompendorp Enter met uiteraard een klompenmuseum, maar ook nog echte klompenmakers. Andere aanraders voor een leuk dagje uit zijn Kasteel Twickel in Delden, Avonturenpark Hellendoorn en het openluchtmuseum in Ootmarsum. Voor een dagje shoppen gaat u naar Enschede.


BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

8.4
Kawieta
13 apr '17

Mooi park en leuk, schoon en ruime accommodatie. We komen hier zeker nog terug

8.9
Anoniem
3 apr '17

wij hebben genoten van een weekje vakantie op jullie park wij hebben dit park als zeer prettig...

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.