Rustig gelegen park met overdekt zwembad

Pluspunten:
- Rustig gelegen park
- Op 5km afstand van het levendige Twentse plaatsje Wierden
- Met overdekt zwembad met waterglijbaan en kinderbad
- Bezoek Ootmarsum, één van de mooiste dorpjes van Nederland

Ligging van Bungalowpark Hoge Hexel
Bungalowpark Hoge Hexel ligt in de provincie Overijssel, op 5km afstand van het levendige Twentse plaatsje Wierden. Op en om het vakantiepark vindt u volop mogelijkheden om van de rust en natuur te genieten.

Faciliteiten van Bungalowpark Hoge Hexel
Op bungalowpark Hoge Hexel zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals een overdekt zwembad met waterglijbaan en kinderbad, speeltuin (zowel indoor als buiten). Als het mooi weer is, is het goed toeven aan de speelvijver met waterfietsen. Op zondag zijn vanwege de zondagsrust de faciliteiten niet geopend.

Eten en drinken bij Bungalowpark Hoge Hexel
Bungalowpark Hoge Hexel beschikt over een snackbar. Voor een kopje koffie of een verfrissend drankje neemt u plaats in het café of de bar.

Omgeving van Bungalowpark Hoge Hexel
De omgeving van Bungalowpark Hoge Hexel biedt voor ieder wat wils. Een wandeling door het Wierdense Veld met haar vergraven veengebied met heide, veenputten en berkbomen is zeker de moeite waard. Bezoek ook eens Ootmarsum. Dit dorp behoort tot één van de mooiste plaatsen van Nederland. Met haar monumenten en oude huisjes die de afgelopen eeuwen niet veel veranderd zijn, doet het denken aan een groot openluchtmuseum.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

8
Anoniem
4 nov '17

prima bungalow ondanks budget (begrijpen niet wat er budget aan is)

8.2
Anoniem
2 nov '17
Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.