Ligging van Buitenplaats Holten
Aan de voet van de Holterberg, op een unieke locatie vlakbij de A1 en midden in de prachtige natuur van Twente ligt Buitenplaats Holten. Dit nieuwe, ruim opgezette vakantiepark is zeer geschikt voor natuurliefhebbers die houden van rust en ruimte. Geniet van een korte of lange vakantie in dit sfeervolle, kleinschalige park met diverse waterpartijen en begroeiing.

Faciliteiten van Buitenplaats Holten
Op Buitenplaats Holten verblijft u in luxe chalets met openslaande deuren met eigen buitenterras. Het mooie park biedt u rust, ruimte en de stilte van de natuur om te kunnen onthaasten. Verder is er een speeltuin op het terrein voor de kids en kunt u ter plekke fietsen huren. Ook beschikt u over WiFi, een eigen parkeerplaats en is barbecueën toegestaan. Verder is er in het dorp Holten en in de stad Rijssen, beiden op slechts 5km afstand, voldoende vermaak. De verwachting is dat er op dit park vanaf medio mei 2018 een buitenzwembad aanwezig zal zijn.

Eten en drinken bij Buitenplaats Holten
Buitenplaats Holten beschikt niet over een eigen restaurant. Maar in Holten en Rijssen zijn er vele goede en gezellige eetgelegenheden te vinden. Ook is er een supermarkt te vinden in deze beide plaatsen.

Omgeving van Buitenplaats Holten
Vanuit Buitenplaats Holten loopt u direct het Nationale Park de Sallandse Heuvelrug in, waar de Holterberg deel van uitmaakt. Tijdens een vroege ochtendwandeling door de bossen en heidevelden van het Nationale Park kunt u zelfs reeën tegenkomen. Ook zijn hier voor sportievelingen Nordic Walking routes uitgezet. Maak ook eens een lange fietstocht en bewonder het prachtige uitzicht vanaf de verschillende heuvels. Het dorp Holten is een toeristisch dorp met tal van kleine winkeltjes waar u in het hoogseizoen ook heerlijk kunt slenteren over markten en braderieën. Verder is het zwembad Twenhaarsveld in Holten een must om met de kids naar toe te gaan. Of wordt het een bezoekje aan Natuurdiorama Holterberg waar u een van de grootste collecties Europese diersoorten van Nederland bewondert? Aan u de keuze, er is voor ieder wat wils. Bovendien leent de rivier de Regge in Rijssen zich uitstekend voor het maken van een kano- of boottocht. Zin in een partijtje golf? Golfclub De Koepel in Wierden (13km) staat garant voor een paar heerlijke uurtjes golf.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.