Center Parcs Mystery Park Nederland

Mystery, Onbekend · Nederland

Bekijk alle foto's


Boek nu voor een super voordelige prijs een weekend, midweek of een week naar het “Mystery Park” van Center Parcs en verblijf in een vernieuwde accommodatie. Bij het boeken blijft uw bestemming en type cottage nog even een verrassing, maar dat maakt de voorpret extra leuk. Wordt het Drenthe, Flevoland, Brabant, Limburg of Noord-Holland in een standaard type of een luxer type? Eén ding is zeker: Center Parcs staat altijd garant voor volop vakantiepret. Gá voor het Mystery Park, want zo voordelig was Center Parcs nog nooit! Deze bijzondere actie is uitsluitend bij BungalowS.nl te reserveren.

Of boek nu Mystery park Duitsland Of Mystery park Belgie

Hoe werkt het?
- Kies een verblijf in een 2-, 4-, 6- of een 8-persoons cottage/appartement/hotelkamer met vernieuwd interieur.
- Uw bestemming blijft nog even een verrassing! De parken die meedoen met de actie liggen in Nederland: het Heijderbos en het Meerdal in Limburg, de Eemhof in Flevoland, de Kempervennen in Brabant, de Huttenheugte in Drenthe en Park Zandvoort in Noord-Holland.

- 1 dag voor aankomst ontvangt u van Center Parcs de naam en het adres van het park waar u naar toe gaat.

Meer over Center Parcs:
Bij Center Parcs beleeft u samen nieuwe ervaringen als nooit tevoren. De parken zijn vernieuwd en gelegen midden in de natuur, van bos tot kust en in heide- en landelijke gebieden. Geniet van vernieuwde accommodaties en nieuwe ervaringen voor ongekend plezier. Alle parken bieden een ruim scala aan activiteiten en faciliteiten en beschikken standaard over:
- Aqua Mundo, het subtropische zwemparadijs, met glijbanen en andere spectaculaire waterattracties en apart peuter- en kleuterbad.
- Tal van sportieve mogelijkheden, zoals tennisbanen en midgetgolf; op diverse parken kunt u ook squashen, indoor klimmen en avontuurlijke sporten beoefenen.
- Kidsactiviteiten, zoals het Wannabe programma, waarbij kinderen voor één dag in de huid kruipen van hun idolen (b.v. brandweerman of fotomodel). De kidsactiviteiten kunnen verschillen per park.
- De Market Dome/Square, het gezellige middelpunt van het park, met restaurants, muziek en entertainment. Voor de kleintjes zijn er speciale voorzieningen, zoals gratis babyvoeding in de restaurants. Door de vernieuwingen verblijft u in moderne accommodaties, kunt u genieten van nieuwe belevenissen in het zwemparadijs Aqua Mundo, de tropische Market Dome in een nieuw jasje en nieuwe activiteiten voor ongekend plezier. Zo is bijvoorbeeld bij De Eemhof, Park Zandvoort, De Kempervennen en Het Heijderbos de overdekte Action Factory vernieuwd! Klaar voor ongekend plezier in de Aqua Mundo? Daag elkaar uit op de nieuwe Duo Racer in Het Heijderbos. Spetter er op los in het nieuwe Water Playhouse bij De Huttenheugte, Erperheide of Het Meerdal. En bij De Kempervennen beleef je extra veel waterpret met niet één, maar twee nieuwe glijbanen: de Aqua Racer en de Aqua Loop.

Faciliteiten

Bowling
Fietsverhuur
Speelparadijs binnen
Restaurant
Speeltuin
Supermarkt
Zwembad buiten
Zwemparadijs Aqua Mundo
Subtropisch zwemparadijs
Bekijk alle faciliteiten

7.8 Beoordelingen 18873
Kwaliteit accommodatie: 7.9
Schoonmaak accommodatie: 7.4
Park algemeen: 8.2
Faciliteiten: 7.9
Prijs/kwaliteit: 7.4
Kindvriendelijk: 8.1
85% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Center Parcs Mystery Park Nederland Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer Appartement

Afhankelijk van het park waar u naar toe gaat verblijft u in een 2-persoons appartement, hotelkamer of cottage met vernieuwd...

vanaf

€ 167,40

Totaalprijs obv 2 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting en overige heffingen , Kosten per reservering
bekijk en boek

4-persoons cottage/appartement Bungalow

Afhankelijk van het park waar u naar toe mag verblijft u in een 4-persoons appartement of een 4-persoons cottage met vernieuwd...

vanaf

€ 215,80

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting en overige heffingen , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons cottage Bungalow

De cottages met vernieuwd interieur zijn voorzien van alle gemakken, u beschikt minimaal over: volledig ingerichte keuken met...

vanaf

€ 254,20

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting en overige heffingen , Kosten per reservering
bekijk en boek

8-persoons cottage Bungalow

De cottages met vernieuwd interieur zijn voorzien van alle gemakken, u beschikt minimaal over: volledig ingerichte keuken met...

vanaf

€ 502,60

Totaalprijs obv 8 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting en overige heffingen , Kosten per reservering
Nergens goedkoper bekijk en boek

Center Parcs Mystery Park Nederland Belangrijk te weten

Uiterlijk 1 dag voor aankomst ontvangt u van Center Parcs de naam en het adres van het park waar u naar toe gaat.

Een mystery park accommodatie is tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst te boeken op basis van beschikbaarheid.


- Bij de indeling van de parken wordt er helaas geen rekening gehouden met de ligging van het park ten opzichte van uw woonplaats en eerder gemaakte Mystery reseveringen. Het is dus mogelijk dat het park waarin u ingedeeld wordt in of nabij uw woonplaats ligt.

- Het is niet mogelijk om een voorkeur aan te geven. Wijzigen en annuleren is voor deze actie niet toegestaan. In geval van annulering zullen er 100 procent kosten worden doorberekend. Wanneer er een annuleringsverzekering is afgesloten, zullen in geval van annulering voor eventuele teruggave van kosten de algemene voorwaarden worden gehanteerd.

U verblijft in een comfort cottage maar maakt kans om ingedeeld te worden in een Premium of VIP cottage. Bij een Premium cottage heeft u de beschikking over opgemaakte bedden bij aankomst als wel een keukenpakket. En bij een VIP cottage beschikt u tevens over ontbijtservice, WIFI-toegang voor maximaal 4 apparaten, handdoeken en een verzorgingsset bovenop de Premium services. Als u in een hotelkamer geplaatst wordt en u heeft bed en/of badlinnen bijgeboekt ontvangt u het extra bedrag niet retour.

Center Parcs is verantwoordelijk voor het indelen van de gasten in de verschillende parken en accommodaties, wijzigen en annuleren is in geen geval mogelijk. Indien er vragen zijn over de reservering kunt u contact opnemen met BungalowS.nl. Voor informatie over de parken zelf kunt u contact opnemen met Center Parcs.

Indien meerdere accommodaties in 1 reservering gemaakt worden dan zullen deze op hetzelfde park ingedeeld worden. Indien er meerdere reserveringen gemaakt worden zal hier geen rekening mee gehouden worden.

De faciliteiten kunnen per park verschillen

Bedlinnen kan optioneel worden afgenomen à € 9,75 per pakket voor alle type cottages. Indien u een 2-persoons accommodatie boekt en u wordt geplaatst in een hotelkamer is dit inclusief bed- en badlinnen. Als u in een hotelkamer geplaatst wordt en bed en/of badlinnen is bijgeboekt ontvangt u het extra bedrag niet retour.


Groepen, waarbij 4 of meer personen jonger zijn dan 21 jaar en er geen ouder of begeleider mee gaat, zijn niet toegestaan.

Aanvragen voor huisdiervrij/rookvrij/Cara zijn niet mogelijk.

De Friends voordelen van Center Parcs gelden niet wanneer u reserveert via BungalowS.nl.

Indien er vragen zijn over de reservering kunt u contact opnemen met BungalowS.nl. Voor informatie over de parken zelf kunt u contact opnemen met Center Parcs.

BungalowS.nl kan niet garanderen dat Center Parcs aan een eventuele voorkeur kan voldoen. Indien Center Parcs uw voorkeur bevestigt worden er preferentiekosten in rekening gebracht. De hoogte van dit bedrag hangt samen met de door u gevraagde voorkeur en kan variëren van € 33,- tot € 59,-per boeking.

Vanaf 6 januari 2023 is er gratis onbeperkt WiFi op alle parken in Belgïe, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Dit betekend onbeperkt WiFi zonder beperkingen op apparaten. Gasten met een vooraf geboekt WiFi arrangement die aankomen na 6 januari ontvangen Food&Fun Vouchers, te besteden op het park. Bij het inchecken ontvangt u alle details en inlogcodes.

alles tonen minder tonen

Center Parcs Mystery Park Nederland Faciliteiten

Beoordeling Center Parcs Mystery Park Nederland

7.8 Beoordelingen 18873
Kwaliteit accommodatie: 7.9
Schoonmaak accommodatie: 7.4
Park algemeen: 8.2
Faciliteiten: 7.9
Prijs/kwaliteit: 7.4
Kindvriendelijk: 8.1
85% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
6.7

E.D.W.I.N. ELZINGA
27 jan '23

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 6.5
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 7.0

Putje in de badkamer stinkt. De winkel is goed alleen wel heel erg duur ,dat het duurder is oke maar

8.7

Anoniem
23 jan '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
8.0

A. Anne Derks
23 jan '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.3

S. Poeste
23 jan '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: -
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.8
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 9.0
6.4

Anoniem
23 jan '23

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

De hygiëne van t huisje was bar slecht! Overal spinnenwebben, smerig sanitair, vuile deuren en overa

9.0

R.F. Borst
23 jan '23

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
8.4

J. Van den Ing
23 jan '23

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Mysterypark geboekt en op de Kempervennen terecht gekomen. Fantastisch park. Temperatuur zwembad was uitstekend!

8.6

V. Hofman
23 jan '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Lekker dagje Duitsland of een bezoek aan Venlo is leuk!

Met kinderen is Mattel play en ander als het weer open is.

8.0

C. A Stout
20 jan '23

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
16 jan '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

De douche was zeer slecht. Hetwas echt een rot straaltje

7.4

Anoniem
16 jan '23

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

De schoonmaak van het huisje was niet goed. Overal hingen spinnenraggen

TIPS: We zijn niet van het park afgeweest

5.8

Anoniem
16 jan '23

6-persoons cottage
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 7.0

TIPS: Water in de bungalow was koud met douchen. Verwarming deed het minimaal. Stoelen waren kapot. Eten op de plaza Veelste duur.
In de game hal alleen betalen met kaart. Dus minimale inleg €15.- te gek voor woorden als je alleen een potje air hockey wilt doen

7.9

W. Willem Bunskock
16 jan '23

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 7.5

Zou makkelijjer zijn dat er een tweede doucheputje of een goede afzuiging badkamer aanwezig zou zijn

TIPS: We hadden een prenium huisje perfect op gemaakte bedden vaatwasser incl schoonmaak

8.0

K. Aarts
9 jan '23

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 7.5
7.6

Anoniem
9 jan '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.6

Anoniem
9 jan '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
8.2

A.N.O.U.K. Van den Velden
9 jan '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.4

F.R.A.N.S. Larmené
6 jan '23

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Helaas iets te veel spinrag tegen muren en plafon.

7.7

M.B.A. Tanghe
6 jan '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.5

TIPS: Circuit Zandvoort, Amsterdam

8.4

Anoniem
6 jan '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5

Wij vonden het jammer dat de pizzakaas op de pizza's veganistisch was. Hierdoor was de pizza voor ons niet lekker en reden om niet meer bij Nonna's terug te komen. We vroeg e.e.a. bij het personeel na. Zij vroegen ons dit in een review achter te laten omdat meer gasten hierover klagen.

5.8

Anoniem
6 jan '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 6.3
Faciliteiten: 6.5
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 4.0

veel bediening spreekt geen nederlands, prijzen horeca niet naar verhouding kwaliteit

8.2

M.M. Gagesteijn
6 jan '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.7

I. Minkman
6 jan '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 5.8
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Het personeel sprak vaak geen Nederlands. Daarnaast moesten we vaak lang wachten. Vooral bij horeca

8.5

L.I.A.N.N.E. Van Leeuwen
6 jan '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 8.5
8.2

M. Brand
6 jan '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.4

Anoniem
6 jan '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Circuit is leuk!

8.1

J. Guijt
19 dec '22

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.7

Anoniem
19 dec '22

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

Volledig vernieuwd huisje, maar het servies is een gebrek. Dit is mega oud.

8.2

R.M.J. Schoppema
19 dec '22

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
6.7

A. De Blom
19 dec '22

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 8.0

Beetje meer klantvriendelijk

Pagina 1/630

Center Parcs Mystery Park Nederland Foto's

Center Parcs Mystery Park Nederland Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.