Informatie Coronavirus en reizen Klik hier

Center Parcs Mystery Park Nederland

Mystery, Onbekend · Nederland

Bekijk alle foto's
EXTRA INFORMATIE Het kan zijn dat faciliteiten niet, slechts gedeeltelijk of afwijkend geopend zijn. Voor vragen omtrent je verblijf en het coronavirus verwijzen we je naar de FAQ van Center Parcs: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/faq

Boek nu voor een super voordelige prijs een weekend, midweek of 2 nachts verblijf op maandag, woensdag of vrijdag naar het “Mystery Park” van Center Parcs. Bij het boeken blijft uw bestemming en type cottage nog even een verrassing, maar dat maakt de voorpret extra leuk. Wordt het Drenthe of Flevoland, een standaard type of een luxer type? Eén ding is zeker: Center Parcs staat altijd garant voor volop vakantiepret. Gá voor het Mystery Park, want zo voordelig was Center Parcs nog nooit! Deze bijzondere actie is uitsluitend bij BungalowS.nl te reserveren.

Of boek nu Mystery park Duitsland

Hoe werkt het?
• Kies een verblijf in een 2-, 4-, 6- of een 8-persoons cottage/appartement/hotelkamer.
• Uw bestemming blijft nog even een verrassing! De parken die meedoen met de actie liggen in Nederland: het Heijderbos en het Meerdal in Limburg, de Eemhof in Flevoland, Port Zélande aan de kust, de Kempervennen in Brabant, de Huttenheugte in Drenthe en Park Zandvoort in Noord-Holland.

• 1 dag voor aankomst ontvangt u van Center Parcs de naam en het adres van het park waar u naar toe gaat.

Meer over Center Parcs:
De parken zijn midden in de natuur gelegen, van bos tot kust en in heide- en landelijke gebieden. Alle parken bieden een ruim scala aan activiteiten en faciliteiten en beschikken standaard over:
• Aqua Mundo, het subtropische zwemparadijs, met glijbanen en andere spectaculaire waterattracties en apart peuter- en kleuterbad.
• Tal van sportieve mogelijkheden, zoals tennisbanen en midgetgolf; op diverse parken kunt u ook squashen, indoor klimmen en avontuurlijke sporten beoefenen.
• Kidsactiviteiten, zoals het Wannabe programma, waarbij kinderen voor één dag in de huid kruipen van hun idolen (b.v. brandweerman of fotomodel). De kidsactiviteiten kunnen verschillen per park.
• De Market Dome/Square, het gezellige middelpunt van het park, met restaurants, muziek en entertainment. Voor de kleintjes zijn er speciale voorzieningen, zoals gratis babyvoeding in de restaurants.

Faciliteiten

Bowling
Fietsverhuur
Speelparadijs binnen
Restaurant
Speeltuin
Supermarkt
Zwembad buiten
Zwemparadijs Aqua Mundo
Subtropisch zwemparadijs
Bekijk alle faciliteiten

7.6 Beoordelingen 18297
Kwaliteit accommodatie: 7.4
Schoonmaak accommodatie: 6.9
Park algemeen: 8.2
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 7.3
Kindvriendelijk: 8.1
85% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Center Parcs Mystery Park Nederland Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer Appartement

Afhankelijk van het park waar u naar toe gaat verblijft u in een 2-persoons appartement, hotelkamer of cottage. U beschikt...

vanaf

€ 110

Nergens goedkoper bekijk en boek

4-persoons cottage/appartement Bungalow

Afhankelijk van het park waar u naar toe mag verblijft u in een 4-persoons appartement of een 4-persoons cottage. U beschikt...

vanaf

€ 139

Nergens goedkoper bekijk en boek

6-persoons cottage Bungalow

De cottages zijn voorzien van alle gemakken, u beschikt minimaal over: volledig ingerichte keuken met magnetron, open haard,...

vanaf

€ 159

Nergens goedkoper bekijk en boek

8-persoons cottage Bungalow

De cottages zijn voorzien van alle gemakken, u beschikt minimaal over: volledig ingerichte keuken met magnetron, open haard,...

vanaf

€ 189

Nergens goedkoper bekijk en boek

Center Parcs Mystery Park Nederland Belangrijk te weten

Uiterlijk 1 dag voor aankomst ontvangt u van Center Parcs de naam en het adres van het park waar u naar toe gaat.


- Bij de indeling van de parken wordt er helaas geen rekening gehouden met de ligging van het park ten opzichte van uw woonplaats en eerder gemaakte Mystery reseveringen. Het is dus mogelijk dat het park waarin u ingedeeld wordt in of nabij uw woonplaats ligt.

- Het is niet mogelijk om een voorkeur aan te geven. Wijzigen en annuleren is voor deze actie niet toegestaan. In geval van annulering zullen er 100 procent kosten worden doorberekend. Wanneer er een annuleringsverzekering is afgesloten, zullen in geval van annulering voor eventuele teruggave van kosten de algemene voorwaarden worden gehanteerd.

Bedlinnen dient verplicht te worden afgenomen à €9,25 per pakket voor alle type cottages. Indien u een 2-persoons accommodatie boekt en u wordt geplaatst in een hotelkamer is dit inclusief bed- en badlinnen. Als u in een hotelkamer geplaatst wordt en bed en/of badlinnen is bijgeboekt ontvangt u het extra bedrag niet retour.


U verblijft in een comfort cottage maar maakt kans om ingedeeld te worden in een Premium of VIP cottage. Bij een Premium cottage heeft u de beschikking over opgemaakte bedden bij aankomst als wel een keukenpakket. En bij een VIP cottage beschikt u tevens over ontbijtservice, WIFI-toegang voor maximaal 4 apparaten, handdoeken en een verzorgingsset bovenop de Premium services. Als u in een hotelkamer geplaatst wordt en u heeft bed en/of badlinnen bijgeboekt ontvangt u het extra bedrag niet retour.

Een mystery park accommodatie is tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst te boeken op basis van beschikbaarheid.

Center Parcs is verantwoordelijk voor het indelen van de gasten in de verschillende parken en accommodaties, wijzigen en annuleren is in geen geval mogelijk. Indien er vragen zijn over de reservering kunt u contact opnemen met BungalowS.nl. Voor informatie over de parken zelf kunt u contact opnemen met Center Parcs.

Indien u een 2-persoons accommodatie boekt en u wordt geplaatst in een hotelkamer is dit inclusief bed en badlinnen. Bij plaatsing in een appartement/cottage is het bed en badlinnen niet inbegrepen. Mocht u geplaatst worden in een hotelkamer en u heeft bed en/of badlinnen bijgeboekt wordt dit niet retour gestort.

Indien meerdere accommodaties in 1 reservering gemaakt worden dan zullen deze op hetzelfde park ingedeeld worden. Indien er meerdere reserveringen gemaakt worden zal hier geen rekening mee gehouden worden.

De faciliteiten kunnen per park verschillen

Indien u eerder vertrekt, wordt de toeristenbelasting niet verrekend met de niet verbleven dag(en).

Huisdieren zijn in de 2-persoons cottage/appartement/hotelkamer niet toegestaan.

In de 2-persoons cottage is het niet mogelijk om een baby mee te nemen.

Bedlinnen moeten te allen tijde bijgeboekt worden.

Voor de actie zijn geen bungalows beschikbaar die speciaal geschikt zijn voor mindervaliden.

Ivm beperkte ruimte voor babybedjes is het niet mogelijk om meer dan twee baby''s op te boeken per accommodatie.

Uw bestemming blijft nog even een verrassing!
De parken die meedoen met de actie liggen in Nederland: het Heijderbos en het Meerdal in Limburg, de Eemhof in Flevoland, Port Zélande aan de kust, de Kempervennen in Brabant, de Huttenheugte in Drenthe en Park Zandvoort in Noord-Holland.

Groepen, waarbij 4 of meer personen jonger zijn dan 21 jaar en er geen ouder of begeleider mee gaat, zijn niet toegestaan.

Aanvragen voor huisdiervrij/rookvrij/Cara zijn niet mogelijk.

De Friends voordelen van Center Parcs gelden niet wanneer u reserveert via BungalowS.nl.

Indien er vragen zijn over de reservering kunt u contact opnemen met BungalowS.nl. Voor informatie over de parken zelf kunt u contact opnemen met Center Parcs.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

alles tonen minder tonen

Center Parcs Mystery Park Nederland Faciliteiten

Beoordeling Center Parcs Mystery Park Nederland

7.6 Beoordelingen 18297
Kwaliteit accommodatie: 7.4
Schoonmaak accommodatie: 6.9
Park algemeen: 8.2
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 7.3
Kindvriendelijk: 8.1
85% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
6.0

M.J. van der Lampen
20 sep '21

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 4.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 7.5

We hebben via Bungalows.nl 5 misterie cottages gehuurd ivm ons familieweekend. Toen we het park (Kempervennen) en huisnummers hoorde waren we super enthousiast! We zijn hier al eerder geweest en is een toppark voor alle tieners welke we bij ons hadden.

Bij aankomst in huisje 762 hing er een enorme urinelucht. Meteen hebben we alle ramen open gegooid. In de kamer links om de hoek spullen neergezet en keken op het plafond. Een en al doden muggen. Nu stikte het ook van de muggen, ergens begrijpelijk maar dat ruim je toch op?
Savonds in bed gaan liggen en de urine geur kwam op ons af. Waarschijnlijk zat het in de vloerbedekking rondom het bed want zodra je je richting de kledingkast draaide kwam het echt je tegemoet.
Ook in huisje 780 was dit het geval. Nu boek je via een misteriepark... Oke dan weet je dat je comfort cottages krijgt en dat is ook niet erg.... Maar ik zou hier echt dus no way de volle pond voor betalen...

Medewerkers in het zwembad zijn top! Er stond alleen zondag een vrouw bij de patatzaak naast het zwembad en die blafte echt iedereen af. We durfde eigenlijk amper nog dingen aan haar te vragen. Echt klant onvriendelijk!

Erg jammer van de stank overal. Het park zelf is super mooi, zwembad ook tof, hebben de kids zich super vermaakt en het weekend vloog om. We weten alleen niet of we dit nogmaals gaan boeken ivm die enorme stinkende cottage (kan natuurlijk in 1 cottage het geval zijn maar als het bij meerdere huisjes het geval is zou dat eigenlijk niet moeten kunnen).

8.2

Anoniem
20 sep '21

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

De Kempervennen heet een autovrij park te zijn maar er blijven veel auto's op het park staan en wij hebben niet 1 keer kunnen wandelen over het park zonder dat er minimaal 1 auto voorbij moest.
Honden kunnen overal hun behoefte doen wat resulteerde in een flinke hoop uitwerpselen pal voor onze ingang.

8.2

F.G. Freek Scheltinga
20 sep '21

6-persoons cottage
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0
7.6

Anoniem
20 sep '21

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.5
6.6

R. Masselink
20 sep '21

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.8

J.E.S.S.I.E. Van den bossche
20 sep '21

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Almere jungle op minder dan een half uurtje rijden is een absolute aanrader in combinatie met een bezoek aan de stad Almere

7.8

J. De Stigter
20 sep '21

6-persoons cottage
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

De bungalow was zeer vochtig en op heel veel plekken schimmel alles wat je beet pakte was nat, zelfs de gordijnen. Ik vind dit zeer ongezond.

TIPS: Wandelen in de Malpie.

7.7

Anoniem
20 sep '21

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 6.8
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

Ik bestelde in restaurant Fuego een vegetarisch gerecht. Een spies ket gegrilde groente, maïs, tabo

TIPS: -

6.2

Anoniem
20 sep '21

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

We kregen pas op maandagochtend om 9.25 een e-mail met de bestemming. We waren net aan het bellen en kregen te horen hè het is een mystery dus dat mag.
24 uur van tevoren zou wel prettig zijn.

8.8

L.I.E.K.E. van der Bent
20 sep '21

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
8.0

T.A.N.J.A. Tanja Lubbersen
20 sep '21

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 7.5

Sommige medewerkers waren chagrijnig

7.3

Anoniem
20 sep '21

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

het huisje was smerig qua schoonmaak, er hing een vieze lucht, tafel aanrecht en bad waren vies, vloer niet gestofzuigd, ook op park aangegeven

7.9

J.A.M. Rolandus Boers
20 sep '21

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.0

Anoniem
20 sep '21

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.8

Anoniem
20 sep '21

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 8.0
6.4

N. Nathaly Mazurel
20 sep '21

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.3
Faciliteiten: 6.7
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -
8.4

P. Liskaljet
17 sep '21

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Je kunt er mooie boswandelingen maken. Leuke plaatsen in de buurt Venray b.v.
Aanrader zoo park in Overloon.

6.6

Anoniem
17 sep '21

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Liep een muis door woonkamer en er lagen muizenkeutels. Wel gemeld maar werd afgewimpeld met we zitten in bosrijke omgeving. Lijkt me juist dan nuttig om preventief te bestrijden.

TIPS: Genoeg leuke dingen in de omgeving te doen.

7.6

Anoniem
17 sep '21

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 6.5
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

De eemhof is erg laks wat betreft het opruimen van de groene zakken,die lagen er dagen lang.

TIPS: Wij vonden het erg jammer dat er geen overdekte marketdome in de Eemhof was.Wij hebben voornamelijk buiten de deur gegeten in Nijkerk en Bunschoten spakenburg.

8.5

Anoniem
17 sep '21

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
7.9

Anoniem
17 sep '21

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.0

K.S. Chessa
17 sep '21

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Over de klantenservice van BungalowS.nl: Totaal niet bereikbaar, geen mail gehad 24 van tevoren.

TIPS: Het strand is leuk.

8.1

Anoniem
17 sep '21

6-persoons cottage
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

App barely works, you can't book bikes or other vehicles in advance over the app, when we arrived in the park, we still couldn't use the app to book things, because it wasn't possible at the time. Thus we couldn't rent E-Bikes and had to use extremely uncomfortable MTBs. Service on the bikes was rather questionable. On my bike the hydraulic liquid from the suspension leaked heavily, bikes were really dirty, whichj indicated that they weren't disinfected, for 18€ per bike/day thats too much. The park was overall rather dirty, lots of garbage laying around, with lack of bins. Huge amounts of cigarett butts on the ground, in the indoor areas some plastic waste in the water areas.

8.2

R.A.D. Baas
17 sep '21

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
17 sep '21

8-persoons cottage
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
7.8

Anoniem
17 sep '21

8-persoons cottage
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Fantastisch voor watersporters

8.8

S. Mourik
17 sep '21

8-persoons cottage
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: * bakkerij-museum Luijkgestel
* plaatsje bergeijk

6.4

C.S.A.M. Van der Scheer
17 sep '21

6-persoons cottage
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Huisjes staan op elkaar gepropt. Onderhoud kan beter. Slecht schoongemaakt.

6.2

Anoniem
17 sep '21

6-persoons cottage
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 5.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Dit huisje was op het uiterste puntje van het park, logisch voor de prijs. Maar het is een beetje een dode boel daar. De volgende rij huisjes worden niet meer verhuurd en het ziet er een beetje groezelig uit. Onderhoud kan vele malen beter. En er was niet gestofzuigd of gedweild.

7.9

T.J.M. consemulder
17 sep '21

8-persoons cottage
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 6.8
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.0
Pagina 1/610

Center Parcs Mystery Park Nederland Foto's

Center Parcs Mystery Park Nederland Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

BRC gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat BRC na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.