Wat zijn de gevolgen van het coronavirus en vakantieparken? Klik hier

Center Parcs Mystery Park Nederland

Mystery, Onbekend · Nederland

Bekijk alle foto's
EXTRA INFORMATIE omtrent de faciliteiten vindt u hier

De parken van Center Parcs zijn geopend met een aangepast aanbod. De faciliteiten kunnen per park verschillen. Zwemparadijs Aqua Mundo is geopend met een beperking op het aantal gasten per tijdslot. Om er zeker van te zijn dat de 1,5 meter gewaarborgd wordt kan het zijn dat bepaalde waterattracties/glijbanen gesloten zijn.

Boek nu voor een super voordelige prijs een weekend, midweek of 2 nachts verblijf op maandag, woensdag of vrijdag naar het “Mystery Park” van Center Parcs. Bij het boeken blijft uw bestemming en type cottage nog even een verrassing, maar dat maakt de voorpret extra leuk. Wordt het Drenthe of Flevoland, een standaard type of een luxer type? Eén ding is zeker: Center Parcs staat altijd garant voor volop vakantiepret. Gá voor het Mystery Park, want zo voordelig was Center Parcs nog nooit! Deze bijzondere actie is uitsluitend bij BungalowS.nl te reserveren.

Of boek nu Mystery park Duitsland

Hoe werkt het?
• Kies een verblijf in een 2-, 4-, 6- of een 8-persoons cottage/appartement/hotelkamer.
• Uw bestemming blijft nog even een verrassing! De parken die meedoen met de actie liggen in Nederland: het Heijderbos en het Meerdal in Limburg, de Eemhof in Flevoland, Port Zélande aan de kust, de Kempervennen in Brabant, de Huttenheugte in Drenthe en Park Zandvoort in Noord-Holland.

• 1 dag voor aankomst ontvangt u van Center Parcs de naam en het adres van het park waar u naar toe gaat.

Meer over Center Parcs:
De parken zijn midden in de natuur gelegen, van bos tot kust en in heide- en landelijke gebieden. Alle parken bieden een ruim scala aan activiteiten en faciliteiten en beschikken standaard over:
• Aqua Mundo, het subtropische zwemparadijs, met glijbanen en andere spectaculaire waterattracties en apart peuter- en kleuterbad.
• Tal van sportieve mogelijkheden, zoals tennisbanen en midgetgolf; op diverse parken kunt u ook squashen, indoor klimmen en avontuurlijke sporten beoefenen.
• Kidsactiviteiten, zoals het Wannabe programma, waarbij kinderen voor één dag in de huid kruipen van hun idolen (b.v. brandweerman of fotomodel). De kidsactiviteiten kunnen verschillen per park.
• De Market Dome/Square, het gezellige middelpunt van het park, met restaurants, muziek en entertainment. Voor de kleintjes zijn er speciale voorzieningen, zoals gratis babyvoeding in de restaurants.

Faciliteiten

Bowling
Fietsverhuur
Speelparadijs binnen
Restaurant
Speeltuin
Supermarkt
Zwembad buiten
Zwemparadijs Aqua Mundo
Subtropisch zwemparadijs
Bekijk alle faciliteiten

7.5 Beoordelingen 17873
Kwaliteit accommodatie: 7.1
Schoonmaak accommodatie: 6.8
Park algemeen: 8.1
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 7.1
Kindvriendelijk: 8.1
84% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Center Parcs Mystery Park Nederland Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer Appartement

Afhankelijk van het park waar u naar toe gaat verblijft u in een 2-persoons appartement, hotelkamer of cottage. U beschikt...

vanaf

€ 110

bekijk en boek

4-persoons cottage/appartement Bungalow

Afhankelijk van het park waar u naar toe mag verblijft u in een 4-persoons appartement of een 4-persoons cottage. U beschikt...

vanaf

€ 139

Nergens goedkoper bekijk en boek

6-persoons cottage Bungalow

De cottages zijn voorzien van alle gemakken, u beschikt minimaal over: volledig ingerichte keuken met magnetron, open haard,...

vanaf

€ 159

Nergens goedkoper bekijk en boek

8-persoons cottage Bungalow

De cottages zijn voorzien van alle gemakken, u beschikt minimaal over: volledig ingerichte keuken met magnetron, open haard,...

vanaf

€ 189

Nergens goedkoper bekijk en boek

Center Parcs Mystery Park Nederland Belangrijk te weten

CORONA UPDATE 13 okt: alle horeca is vanaf 14 oktober tot nader order gesloten. Op de parken is afhaalservice beschikbaar.

Uiterlijk 1 dag voor aankomst ontvangt u van Center Parcs de naam en het adres van het park waar u naar toe gaat.


- Bij de indeling van de parken wordt er helaas geen rekening gehouden met de ligging van het park ten opzichte van uw woonplaats en eerder gemaakte Mystery reseveringen. Het is dus mogelijk dat het park waarin u ingedeeld wordt in of nabij uw woonplaats ligt.

- Het is niet mogelijk om een voorkeur aan te geven. Wijzigen en annuleren is voor deze actie niet toegestaan. In geval van annulering zullen er 100 procent kosten worden doorberekend. Wanneer er een annuleringsverzekering is afgesloten, zullen in geval van annulering voor eventuele teruggave van kosten de algemene voorwaarden worden gehanteerd.

Bedlinnen dient verplicht te worden afgenomen à €9,25 per pakket voor alle type cottages. Indien u een 2-persoons accommodatie boekt en u wordt geplaatst in een hotelkamer is dit inclusief bed- en badlinnen. Als u in een hotelkamer geplaatst wordt en bed en/of badlinnen is bijgeboekt ontvangt u het extra bedrag niet retour.


U verblijft in een comfort cottage maar maakt kans om ingedeeld te worden in een Premium of VIP cottage. Bij een Premium cottage heeft u de beschikking over opgemaakte bedden bij aankomst als wel een keukenpakket. En bij een VIP cottage beschikt u tevens over ontbijtservice, WIFI-toegang voor maximaal 4 apparaten, handdoeken en een verzorgingsset bovenop de Premium services. Als u in een hotelkamer geplaatst wordt en u heeft bed en/of badlinnen bijgeboekt ontvangt u het extra bedrag niet retour.

Een mystery park accommodatie is tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst te boeken op basis van beschikbaarheid.

Center Parcs is verantwoordelijk voor het indelen van de gasten in de verschillende parken en accommodaties, wijzigen en annuleren is in geen geval mogelijk. Indien er vragen zijn over de reservering kunt u contact opnemen met BungalowS.nl. Voor informatie over de parken zelf kunt u contact opnemen met Center Parcs.

Indien u een 2-persoons accommodatie boekt en u wordt geplaatst in een hotelkamer is dit inclusief bed en badlinnen. Bij plaatsing in een appartement/cottage is het bed en badlinnen niet inbegrepen. Mocht u geplaatst worden in een hotelkamer en u heeft bed en/of badlinnen bijgeboekt wordt dit niet retour gestort.

Indien meerdere accommodaties in 1 reservering gemaakt worden dan zullen deze op hetzelfde park ingedeeld worden. Indien er meerdere reserveringen gemaakt worden zal hier geen rekening mee gehouden worden.

De faciliteiten kunnen per park verschillen

Indien u eerder vertrekt, wordt de toeristenbelasting niet verrekend met de niet verbleven dag(en).

Huisdieren zijn in de 2-persoons cottage/appartement/hotelkamer niet toegestaan.

In de 2-persoons cottage is het niet mogelijk om een baby mee te nemen.

Bedlinnen moeten te allen tijde bijgeboekt worden.

Voor de actie zijn geen bungalows beschikbaar die speciaal geschikt zijn voor mindervaliden.

Ivm beperkte ruimte voor babybedjes is het niet mogelijk om meer dan twee baby''s op te boeken per accommodatie.

Uw bestemming blijft nog even een verrassing!
De parken die meedoen met de actie liggen in Nederland: het Heijderbos en het Meerdal in Limburg, de Eemhof in Flevoland, Port Zélande aan de kust, de Kempervennen in Brabant, de Huttenheugte in Drenthe en Park Zandvoort in Noord-Holland.

Groepen, waarbij 4 of meer personen jonger zijn dan 21 jaar en er geen ouder of begeleider mee gaat, zijn niet toegestaan.

Aanvragen voor huisdiervrij/rookvrij/Cara zijn niet mogelijk.

De Friends voordelen van Center Parcs gelden niet wanneer u reserveert via BungalowS.nl.

Indien er vragen zijn over de reservering kunt u contact opnemen met BungalowS.nl. Voor informatie over de parken zelf kunt u contact opnemen met Center Parcs.

In het geval van annulering gelden de voorwaarden zoals vastgesteld door Center Parcs. Indien u een verzekering heeft afgesloten, ontvangt u van Center Parcs de gegevens. - Bij annulering meer dan 4 weken vóór aanvang van het verblijf is 30% van de huursom verschuldigd met een minimum van € 150,00. - Bij annulering binnen 4 weken vóór aanvang van het verblijf is de volledige huursom verschuldigd. - Voor Center Parcs Mystery Park NL/BE DE en FR is wijzigen en annuleren van de boeking niet mogelijk. Het volledige bedrag zal doorberekend worden.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

alles tonen minder tonen

Center Parcs Mystery Park Nederland Faciliteiten

Beoordeling Center Parcs Mystery Park Nederland

7.5 Beoordelingen 17873
Kwaliteit accommodatie: 7.1
Schoonmaak accommodatie: 6.8
Park algemeen: 8.1
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 7.1
Kindvriendelijk: 8.1
84% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
6.7

Anoniem
27 nov '20

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Lampjes deden het niet allemaal. Afzuigroostertjes zaten los. Boel spinnenwebben.

7.3

L.W. Maathuis
23 nov '20

6-persoons cottage
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 6.0
7.1

Anoniem
23 nov '20

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.3
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
5.2

J. de Bont
23 nov '20

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 4.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.3
Faciliteiten: 5.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 7.0

Ik heb mijn klacht al gestuurd en deze gaat over de beschikbaarheid vs. corona. Daar waar wij echt w

5.3

Anoniem
23 nov '20

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: 5.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 6.0

Waren aan het verbouwen en door Corona veel gesloten. een uurtje zwemmen./ glijbanen dicht triest !!

8.3

S. Morel
20 nov '20

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
4.7

M. Henzen Driehuis
16 nov '20

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 6.5
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

Wij hebben al meerdere malen een klacht ingediend bij bungalows. Zonder passende oplossing of excuse

TIPS: De klantenservice van bungalows is zeer slecht. Nog nooit zoon respectloze en onvriendelijke, onbehulpzame klantenservice meegemaakt.

5.5

T. De Jong
13 nov '20

6-persoons cottage
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 5.5

Ik zou graag gecompenseerd willen worden. Letterlijk alles was dicht! Ik had graag willen verzetten

TIPS: Boek nu niet! Er is letterlijk niks te doen

7.7

A.A.A. Vlot
9 nov '20

6-persoons cottage
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
6.3

Anoniem
2 nov '20

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

Door Corona niets kunnen doen, enkel in onze kamer en gaan Wandelen.

TIPS: Beter communiceren. Wij hadden enkele activiteiten gepland en betaald maar er werd niet gecommuniceerd dat ze door Corona niet mochten doorgaan...

6.7

Anoniem
2 nov '20

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 5.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.3
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 7.5
7.6

Anoniem
30 okt '20

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Zeker de moeite waard voor de zomermaanden.
Veel te doen in de omgeving.

5.2

S.J. Smit
30 okt '20

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: 5.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -
6.2

Anoniem
30 okt '20

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

doucheruimte defect is na klacht goed verholpen

uit eten niet mogelijk door corona en mede de slechte weersomstandigheden

geen leuk verblijf gehad zwembad 2x een uurtje- volgende keer beter.

7.7

R.S.L. Rivka Vlaardingerbroek-Velleman
30 okt '20

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
7.4

M.W. Hermse
30 okt '20

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 7.5
8.4

Anoniem
30 okt '20

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5

TIPS: Schattenzoektocht "de schat van koning leeuw". Leuk om te doen, vlak in de buurt.
Natuurgebied de Sahara

6.3

Anoniem
30 okt '20

6-persoons cottage
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: 5.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 7.0

Nee

TIPS: Met Corona kan je beter niet gaan. Alles is dicht, je moet alles reserveren en na het seizoen is er niets van animatie.

6.4

Anoniem
30 okt '20

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: 5.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -
8.2

V. van den Dikkenberg
30 okt '20

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
8.1

Anoniem
30 okt '20

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Leuk om met (kleine) kinderen naar toe te gaan: geitenboerderij de Mekkerstee in Ouddorp

7.5

Anoniem
30 okt '20

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

We miste radio zender op tv en parkeerplaats beter onderhouden stonden onder water

8.1

Anoniem
19 okt '20

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: -
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.7

L. Brijs
19 okt '20

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Wij boeken al jaren een Mistery huisje bij Center Parcs en zijn hier erg tevreden over. Dit keer zaten we in een gerenoveerd comfort huisje, het was al de tweede keer op het park Portzelande. Ons maakt het niet uit op welk park van CenterParcs we verblijven, het gaat er ons om dat we gewoon even heerlijk met het gezin van een korte vakantie kunnen genieten.

7.4

D.T.L.A.J. van Kuik
19 okt '20

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 6.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 7.0

TIPS: Je krijgt sowieso geen slechte park. Dus een goede centerparcs voor een lagere prijs.

7.9

J.P.J. Dreezens
19 okt '20

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

We zagen veel negatieve recensies hier, maar wij kunnen alleen maar positieve dingen vermelden.

TIPS: We lagen kort bij de zee. Mooie omgeving. Heerlijk om rond om het park een wandeling te maken.

8.0

D. Van Der Spiegel
19 okt '20

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.0

Anoniem
19 okt '20

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Vreemd dat we de dag voor vertrek nog geen accomodatie doorgekregen hadden.

8.9

A Pijnappels
19 okt '20

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Wij kwamen op Port Zelande. Prachtig aangelegd park. We kregen een 6 persoons premium huisje, gerenoveerd. Het huisje was op en top schoon. Het zwembad prima voor onze kids. We konden twee keer zwemmen in het weekend, voor ons prima. Het park heeft ons positief verrast!

8.1

P.W.A.J. Visch
19 okt '20

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Veel doen op loopafstand in de omgeving

Pagina 1/596

Center Parcs Mystery Park Nederland Foto's

Center Parcs Mystery Park Nederland Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

BRC gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat BRC na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.