Center Parcs Mystery Park Nederland

Mystery, Onbekend · Nederland

Bekijk alle foto's


Boek nu voor een super voordelige prijs een weekend, midweek of een week naar het “Mystery Park” van Center Parcs en verblijf in een (vernieuwde) accommodatie. Bij het boeken blijft uw bestemming en type cottage nog even een verrassing, maar dat maakt de voorpret extra leuk. Wordt het Drenthe, Flevoland, Brabant, Limburg, Zuid-Holland of Noord-Holland in een standaard type of een luxer type? Eén ding is zeker: Center Parcs staat altijd garant voor volop vakantiepret. Gá voor het Mystery Park, want zo voordelig was Center Parcs nog nooit! Deze bijzondere actie is uitsluitend bij BungalowS.nl te reserveren.

Of boek nu Mystery park Duitsland Of Mystery park Belgie

Hoe werkt het?
- Kies een verblijf in een 2-, 4-, 6- of een 8-persoons cottage/appartement/hotelkamer met vernieuwd interieur (uitzondering: Center Parcs Port Zélande).
- Uw bestemming blijft nog even een verrassing! De parken die meedoen met de actie liggen in Nederland: het Heijderbos en het Meerdal in Limburg, de Eemhof in Flevoland, de Kempervennen in Brabant, de Huttenheugte in Drenthe en Park Zandvoort in Noord-Holland.

- 1 dag voor aankomst ontvangt u van Center Parcs de naam en het adres van het park waar u naar toe gaat.

Meer over Center Parcs:
Bij Center Parcs beleeft u samen nieuwe ervaringen als nooit tevoren. De parken zijn vernieuwd en gelegen midden in de natuur, van bos tot kust en in heide- en landelijke gebieden. Geniet van vernieuwde accommodaties (uitzondering: Center Parcs Port Zélande) en nieuwe ervaringen voor ongekend plezier. Alle parken bieden een ruim scala aan activiteiten en faciliteiten en beschikken standaard over:
- Aqua Mundo, het zwemparadijs, met glijbanen en andere spectaculaire waterattracties en apart peuter- en kleuterbad.
- Tal van sportieve mogelijkheden, zoals tennisbanen en midgetgolf; op diverse parken kunt u ook squashen, indoor klimmen en avontuurlijke sporten beoefenen.
- Kidsactiviteiten, zoals het Wannabe programma, waarbij kinderen voor één dag in de huid kruipen van hun idolen (b.v. brandweerman of fotomodel). De kidsactiviteiten kunnen verschillen per park.
- De Market Dome/Square, het gezellige middelpunt van het park, met restaurants, muziek en entertainment. Voor de kleintjes zijn er speciale voorzieningen, zoals gratis babyvoeding in de restaurants. Door de vernieuwingen verblijft u in moderne accommodaties (uitzondering: Center Parcs Port Zélande), kunt u genieten van nieuwe belevenissen in het zwemparadijs Aqua Mundo, de tropische Market Dome in een nieuw jasje en nieuwe activiteiten voor ongekend plezier. Zo is bijvoorbeeld bij De Eemhof, Park Zandvoort, De Kempervennen en Het Heijderbos de overdekte Action Factory vernieuwd! Klaar voor ongekend plezier in de Aqua Mundo? Daag elkaar uit op de nieuwe Duo Racer in Het Heijderbos. Spetter er op los in het nieuwe Water Playhouse bij De Huttenheugte of Het Meerdal. En bij De Kempervennen beleef je extra veel waterpret met niet één, maar twee nieuwe glijbanen: de Aqua Racer en de Aqua Loop.

Faciliteiten

Bowling
Fietsverhuur
Speelparadijs binnen
Restaurant
Speeltuin
Supermarkt
Zwembad buiten
Zwemparadijs Aqua Mundo
Subtropisch zwemparadijs
Bekijk alle faciliteiten

7.8 Beoordelingen 18909
Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.5
Park algemeen: 8.2
Faciliteiten: 7.9
Prijs/kwaliteit: 7.4
Kindvriendelijk: 8.1
85% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Center Parcs Mystery Park Nederland Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer Appartement

Afhankelijk van het park waar u naar toe gaat verblijft u in een 2-persoons appartement, hotelkamer of cottage met vernieuwd...

vanaf

€ 242,80

Totaalprijs obv 2 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting en overige heffingen , Kosten per reservering
Nergens goedkoper bekijk en boek

4-persoons cottage/appartement Bungalow

Afhankelijk van het park waar u naar toe mag verblijft u in een 4-persoons appartement of een 4-persoons cottage met vernieuwd...

vanaf

€ 335,80

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting en overige heffingen , Kosten per reservering
Nergens goedkoper bekijk en boek

6-persoons cottage Bungalow

Afhankelijk van het park waar u naar toe mag verblijft u in een 6-persoons cottage met vernieuwd interieur (uitzondering:...

vanaf

€ 474,20

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting en overige heffingen , Kosten per reservering
Nergens goedkoper bekijk en boek

Center Parcs Mystery Park Nederland Belangrijk te weten

Uiterlijk 1 dag voor aankomst ontvangt u van Center Parcs de naam en het adres van het park waar u naar toe gaat.

Een mystery park accommodatie is tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst te boeken op basis van beschikbaarheid.


- Bij de indeling van de parken wordt er helaas geen rekening gehouden met de ligging van het park ten opzichte van uw woonplaats en eerder gemaakte Mystery reseveringen. Het is dus mogelijk dat het park waarin u ingedeeld wordt in of nabij uw woonplaats ligt.

- Het is niet mogelijk om een voorkeur aan te geven. Wijzigen en annuleren is voor deze actie niet toegestaan. In geval van annulering zullen er 100 procent kosten worden doorberekend. Wanneer er een annuleringsverzekering is afgesloten, zullen in geval van annulering voor eventuele teruggave van kosten de algemene voorwaarden worden gehanteerd.

U verblijft in een comfort cottage maar maakt kans om ingedeeld te worden in een Premium of VIP cottage. Bij een Premium cottage heeft u de beschikking over opgemaakte bedden bij aankomst als wel een keukenpakket. En bij een VIP cottage beschikt u tevens over ontbijtservice, WIFI-toegang voor maximaal 4 apparaten, handdoeken en een verzorgingsset bovenop de Premium services. Als u in een hotelkamer geplaatst wordt en u heeft bed en/of badlinnen bijgeboekt ontvangt u het extra bedrag niet retour.

Center Parcs is verantwoordelijk voor het indelen van de gasten in de verschillende parken en accommodaties, wijzigen en annuleren is in geen geval mogelijk. Indien er vragen zijn over de reservering kunt u contact opnemen met BungalowS.nl. Voor informatie over de parken zelf kunt u contact opnemen met Center Parcs.

Indien meerdere accommodaties in 1 reservering gemaakt worden dan zullen deze op hetzelfde park ingedeeld worden. Indien er meerdere reserveringen gemaakt worden zal hier geen rekening mee gehouden worden.

De faciliteiten kunnen per park verschillen

Bedlinnen kan optioneel worden afgenomen à € 11.25 per pakket voor alle type cottages. Indien u een 2-persoons accommodatie boekt en u wordt geplaatst in een hotelkamer is dit inclusief bed- en badlinnen. Als u in een hotelkamer geplaatst wordt en bed en/of badlinnen is bijgeboekt ontvangt u het extra bedrag niet retour.


Groepen, waarbij 4 of meer personen jonger zijn dan 21 jaar en er geen ouder of begeleider mee gaat, zijn niet toegestaan.

Aanvragen voor huisdiervrij/rookvrij/Cara zijn niet mogelijk.

De Friends voordelen van Center Parcs gelden niet wanneer u reserveert via BungalowS.nl.

Indien er vragen zijn over de reservering kunt u contact opnemen met BungalowS.nl. Voor informatie over de parken zelf kunt u contact opnemen met Center Parcs.

BungalowS.nl kan niet garanderen dat Center Parcs aan een eventuele voorkeur kan voldoen. Indien Center Parcs uw voorkeur bevestigt worden er preferentiekosten in rekening gebracht. De hoogte van dit bedrag hangt samen met de door u gevraagde voorkeur en kan variëren van € 33,- tot € 59,-per boeking.

Vanaf 6 januari 2023 is er gratis onbeperkt WiFi op alle parken in Belgïe, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Dit betekend onbeperkt WiFi zonder beperkingen op apparaten. Gasten met een vooraf geboekt WiFi arrangement die aankomen na 6 januari ontvangen Food&Fun Vouchers, te besteden op het park. Bij het inchecken ontvangt u alle details en inlogcodes.

alles tonen minder tonen

Center Parcs Mystery Park Nederland Faciliteiten

Beoordeling Center Parcs Mystery Park Nederland

7.8 Beoordelingen 18909
Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.5
Park algemeen: 8.2
Faciliteiten: 7.9
Prijs/kwaliteit: 7.4
Kindvriendelijk: 8.1
85% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
In periodes met Covid-19 beperkingen zijn er geen enquêtes vanuit Bungalows.nl verstuurd aan onze gasten.
LET OP! Een aantal vakantieparken en accommodaties van Center Parcs zijn recentelijk vernieuwd. De recenties van eerdere verblijven zijn dan niet meer gebaseerd op de actuele situatie van het betreffende park.
7.4

Anoniem
17 mrt '23

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 6.8
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.2

A.D.R.I.E. de Jager
13 mrt '23

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Gaat eens naar gennip een leuke omgeving en leuke winkeltjes

7.8

Anoniem
13 mrt '23

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
9.0

Anoniem
10 mrt '23

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
10 mrt '23

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.4

P. Grisel
10 mrt '23

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.5
8.2

Anoniem
6 mrt '23

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
7.8

J.W.A. van de Heijning
6 mrt '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.5
7.8

Anoniem
27 feb '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Almere

7.7

Anoniem
27 feb '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.0

Denk meer aan invalide of minder valide mensen

TIPS: Als je slecht ter been bent is het absoluut geen park om heen te gaan.veel en ver lopen om ergens te komen en veel trappen enzv vond park te groot opgezet.

8.7

Anoniem
27 feb '23

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.9

Anoniem
24 feb '23

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Ik heb nooit een bevestiging van Centerparcs ontvangen. Veel moeten bellen om info te krijgen.

8.7

M.M.M.W. van den Heuvel
24 feb '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.8
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Leuk park, met geweldig zwembad. Leuke shows! We zijn vooral op het park geweest. In de omgeving is het Natuurpark Lelystad leuk om te bezoeken, leuke wandelroutes en een prima restaurantje voor de lunch.

6.8

Anoniem
24 feb '23

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 8.0

De algehele indruk van het park doet in februari erg somber aan. Modderige paadjes rondom het hele park. Deze zijn niet verhard of slechts deels.De huisjes zijn oud, ook al hadden we een Premium gemoderniseerde cottage. Het doet allemaal oud aan, de WC dateert denk ik van 1990?

Verder weg had ons huisje niet kunnen liggen, huisje nr 461. Een wandeling van 15 minuten naar de Market Dome, vertrek op tijd voor je broodjes en vergeet niets als je zwemmen gaat.

Meest positieve was de Aquamundo. We waren skeptisch gezien de reviews over de warmte van het zwemwater en de temperatuur binnen. Dit konden wij niet bevestigen en onze jongens hebben zich er prima geamuseerd.

Vertier was er genoeg, al is het allemaal tegen betaling. Dat weet je enerzijds vooraf bij Centerparcs, eenmaal ter plaatse is het toch weer een onaangename confrontatie. Veel attracties waren vanwege het seizoen gesloten.

Wij boekten een mysterypark met een aardige korting. Als we de volle prijs betaald hadden, hadden we ons zeker bekocht gevoeld.
We hebben er het beste van gemaakt, je moet het uiteindelijk toch zelf gezellig maken. Maar Centerparcs, en zeker de Huttenheugte, vinden wij geen herhaling waard...jammer...

7.7

Anoniem
24 feb '23

6-persoons cottage
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
7.5

Anoniem
24 feb '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Bowling baan zetels heel erg versleten

8.4

Anoniem
24 feb '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 9.0
6.5

Anoniem
20 feb '23

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.7

Anoniem
20 feb '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0

Buiten de dekbedden en kussens die vervangen zouden mogen was het super!

TIPS: Het parc heeft genoeg om een weekend te zijn. Wij zijn nergens anders naartoe gegaan.

7.5

M.J. de Boer
20 feb '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Door onduidelijke bewegwijzering verkeerd gereden, afgesnauwd door security

8.0

M.G.M. de Wit
20 feb '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5
7.8

Anoniem
20 feb '23

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Bij de horeca was het personeelstekort te merken.

8.1

Anoniem
20 feb '23

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.7

G. Gerrit Veldwijk
20 feb '23

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.3

Anoniem
13 feb '23

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: zwembad minder koud maken

8.9

K. Karin Titsing
13 feb '23

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.8
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
8.4

Anoniem
10 feb '23

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Voor mensen met een handicap is het handig als je gelijk met de auto het parc op mag als je eerder k

TIPS: Mooie omgeving

7.9

R.E.B.E.C.C.A. Bost
10 feb '23

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Nou het was erg jammer dat er snoei werkzaamheden waren en we dus een hele omweg moesten maken naar

TIPS: Mooi park

6.9

Anoniem
6 feb '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.5

Smerig huisje tijdens aankomst ook na de schoonmaak nog

TIPS: Weinig laadpalen

7.8

Anoniem
6 feb '23

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Er loopt een roedel met witte herten op t park wat schitterend is.

Pagina 1/631

Center Parcs Mystery Park Nederland Foto's

Center Parcs Mystery Park Nederland Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.