Informatie Coronavirus, reizen en contactformulier Klik hier

Roompot Kustpark Texel

Schumakersweg 3 1796 NM De Koog/Texel, Noord-Holland · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Subtropisch zwemparadijs
- Tennisbanen en midgetgolf
- Dichtbij het strand
- Het centrum van De Koog is vlakbij
- Recreatieprogramma in de schoolvakanties

Ligging van Roompot Kustpark Texel.
Roompot Kustpark Texel is een fraai gelegen bungalowpark, net buiten de belangrijkste badplaats van Texel, De Koog. Op nog geen 2 km afstand vindt u het mooie Noordzeestrand.

Faciliteiten van Roompot Kustpark Texel.
Op het park is genoeg te doen. Roompot Kustpark Texel beschikt over een tennisbaan, een midgetgolf baan, verschillende speeltuinen en een speelweide waar de kids zich kunnen uitleven. Helemaal tot rust komen doet u in de sauna of het Turks stoombad. Voor de nodige waterpret kunnen gasten van het park gratis gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs Calluna. Tenslotte is er in de schoolvakanties een uitgebreid animatieprogramma op het gebied van sport en spel.

Eten en drinken bij Roompot Kustpark Texel.
Op Roompot Kustpark Texel kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in het à la carte restaurant. Liever een snelle hap? Ga dan naar de snackbar. ‘s Avonds in de bar kunt u nog even met elkaar borrelen.

Omgeving van Roompot Kustpark Texel.
Wanneer u een bungalow boekt op Roompot Kustpark Texel dan kunt u ervan op aan dat Texel meer is dan zee en strand. Het eiland biedt gezellige dorpjes en is maar liefst 6800 hectare natuurgebied rijk. Denk bijvoorbeeld aan de uitgebreide wandel- en fietsgebieden De Slufter en het Krimbos waar ongeveer 110 kilometer fietspad aangelegd is. Uw kinderen zullen zich urenlang vermaken op de brede zandstranden. Of plan een wandeling over het Sommeltjespad. Sommeltjes zijn een soort kaboutertjes die typisch Texels zijn en het 1,5 km lange pad loopt dwars door het Texelse bos. Erg leuk voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 8 jaar.

Faciliteiten

Fietsverhuur
Subtropisch zwemparadijs
Speeltuin
Zwembad binnen
WIFI
WIFI gratis
Restaurant
Bekijk alle faciliteiten

7.7 Beoordelingen 336
Kwaliteit accommodatie: 7.6
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.1
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0
85% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Roompot Kustpark Texel Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons bungalow Luna de Luxe T4A Bungalow

Riante vrijstaande en rookvrije bungalow, oppervlakte ca. 130 m². Begane grond: woonkamer met TV. Open keuken met...

vanaf

€ 224
€ 197

bekijk en boek

Excl: Waarborgsom € 65,00 , Lokale heffingen € 3,10 , Kosten per reservering € 32,50

4-persoons chalet Comfort 4 Chalet/stacaravan

Vrijstaand, opp. 45m2. Woonkamer met TV, zit-en eethoek. Open keuken met combi-magnetron en vaatwasser. Badkamer met wastafel...

vanaf

€ 129
€ 87

bekijk en boek

Excl: Waarborgsom € 65,00 , Lokale heffingen € 3,10 , Kosten per reservering € 32,50

4-persoons bungalow type T4A Comfort (restyled) Bungalow

Vrijstaande en gerestylede bungalow, oppervlakte ca. 130 m². Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek en smart-tv. Open...

vanaf

€ 274
€ 234

bekijk en boek

Excl: Waarborgsom € 65,00 , Lokale heffingen € 3,10 , Kosten per reservering € 32,50

4-persoons bungalow type T4 Comfort (restyled) Bungalow

Geschakelde, gerestylede bungalow, oppervlakte ca. 130 m². Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek en smart-tv. Open...

vanaf

€ 196
€ 174

bekijk en boek

Excl: Waarborgsom € 65,00 , Lokale heffingen € 3,10 , Kosten per reservering € 32,50

6-persoons bungalow T6A comfort (restyled) Bungalow

Vrijstaande en rookvrije bungalow, oppervlakte ca. 130 m².Begane grond: woonkamer met TV, zit- en eethoek. Open keuken met...

vanaf

€ 283
€ 241

bekijk en boek

Excl: Waarborgsom € 65,00 , Lokale heffingen € 3,10 , Kosten per reservering € 32,50

6-persoons bungalow Duinparel T6B Bungalow

Vrijstaand en rookvrij. Begane grond: Woonkamer met TV, zit- en eethoek. Open keuken met combi-magnetron. Badkamer met ligbad...

vanaf

€ 255
€ 219

bekijk en boek

Excl: Waarborgsom € 65,00 , Lokale heffingen € 3,10 , Kosten per reservering € 32,50

6-persoons bungalow Schilpbanck 6 Bungalow

Vrijstaand en rookvrij. Opp. 130m². Woonkamer met TV, zit- en eethoek. Open keuken met magnetron, koffiepadapparaat,...

vanaf

€ 255
€ 219

bekijk en boek

Excl: Waarborgsom € 65,00 , Lokale heffingen € 3,10 , Kosten per reservering € 32,50

6-persoons bungalow Luna Landhuis T6A Bungalow

Vrijstaand en rookvrij. Begane grond: woonkamer met TV, zit- en eethoek. Open keuken met combi-magnetron. Badkamer met ligbad...

vanaf

€ 255
€ 219

bekijk en boek

Excl: Waarborgsom € 65,00 , Lokale heffingen € 3,10 , Kosten per reservering € 32,50

Roompot Kustpark Texel Belangrijk te weten

In de periode van 8 november 2021 tot 27 december 2021 zijn de faciliteiten op doordeweekse dagen beperkt open (alleen open: 9u-12u voor service, broodjes, koffie+gebak).

Informatie over de overtocht naar Texel: www.teso.nl.

Wanneer u een peuter- (bed en stoel) of babypakket (bed, box, stoel en bad) wilt reserveren, is dit op basis van beschikbaarheid en kunt u dit na het boeken rechtstreeks bij het park aanvragen en reserveren.

In de meeste accommodaties zijn huisdieren toegestaan. Wanneer u een huisdier wilt meenemen zijn naast de toeslag van € 5,- per huisdier, per nacht, de schoonmaakkosten verplicht. Als u tijdens het maken van de reservering geen huisdieren kunt bijboeken, zijn er helaas geen bungalows waar huisdieren zijn toegestaan in het type van uw keuze, meer beschikbaar.

Er wordt een waarborgsom gevraagd, € 65,- per accommodatie (staat op de factuur van het park en wordt na verblijf teruggestort). LET OP: u dient uw rekeningnummer bij aankomst bij de receptie door te geven voor een tijdige terugstorting.

Voor groepen geldt een afwijkende waarborgsom van €50,- per persoon. Deze dient bij aankomst betaald te worden. Het park accepteert geen groepen jongeren (onder 21 jaar).

Parkgasten kunnen gratis gerbuik maken van het Sport- en Animatieprogramma. Het Sport- en Animatieprogramma omvat alle knutselactiviteiten in de Koos Kids Club, alle sportactiviteiten op eigen faciliteiten (klimwand, boogschieten, buksschieten, tennissen, squashen, Nordic walking), gratis toegang zwembaden en subtropische zwemparadijzen voor parkgasten, alle sporttoernooien (voetbal, volleybal, basketbal, tafeltennis, darts, jeu de boules, (soft)hockey, badminton) en (indoor)speeltuinen. De gratis animatie geldt met inachtneming van wintersluitingen, midweeksluitingen en afspraken over animatie alleen tijdens vakantieperiodes.

Graag willen wij u er op attenderen dat in de periode tussen 3 januari 2022 tot 18 februari 2022, 7 maart 2022 tot 1 april 2022, 7 november 2022 tot 23 december 2022 en 2 januari 2023 tot 9 januari 2023 gedurende de midweek, de Koos Kids Club gesloten is en er geen recreatieprogramma zal zijn.

Extra informatie
Het kan zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open ivm de maatregelen op advies van het RIVM omtrent het Corona virus.

Graag het totaalbedrag voldoen middels de factuur die u van het park per e-mail toegestuurd krijgt. Bij een last-minute reservering, dient u een kopie van uw betalingsbewijs mee te nemen.

Wanneer er met een groep op het park wordt verbleven wordt er een waarborgsom van EUR 50,- per persoon bij aankomst gevraagd. Het is helaas niet toegestaan om met een groep jongeren (onder 21 jaar) in het park te verblijven.

Werknemers van bedrijven kunnen uitsluitend op parken van Roompot verblijven door rechtstreeks bij Roompot Business te boeken. Via bungalowS.nl is dit niet mogelijk.

Het is niet mogelijk bij Roompot om meerdere bungalows in één reservering te maken. Indien u meerdere bungalows wilt reserveren, dient u een tweede reservering te maken. Uiteraard zullen de reserveringskosten maar één keer berekend worden.

Vanaf heden zijn alle accommodaties op het park rookvrij.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Roompot Vakanties. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Roompot Vakanties een voorkeurstoeslag. De voorkeurskosten voor accommodaties naast elkaar en/of voorkeursligging bedragen €35,- en de voorkeurskosten voor een faciliteit in de accommodatie bedragen €27,50 (bijvoorbeeld vaatwasser). Voor de voorkeur huisdiervrij, rookvrij, roken toegestaan en een mindervalide woning wordt geen voorkeurstoeslag berekend. Niet alle parken beschikken over een mindervalide woning.

De hoofdboeker dient minimaal 21 jaar te zijn. Het is niet mogelijk op het park te verblijven indien de hoofdboeker onder de 21 jaar is.

Bij eventuele wijzigingen in de reservering wordt er door Roompot EUR 27,50 doorberekend aan wijzigingskosten.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

alles tonen minder tonen

Roompot Kustpark Texel Faciliteiten

Beoordeling Roompot Kustpark Texel

7.7 Beoordelingen 336
Kwaliteit accommodatie: 7.6
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.1
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0
85% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
7.6

Anoniem
19 nov '21

6-persoons bungalow Schilpbanck 6
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

We hebben donderdag
avond in het restaurant gegeten maar we zijn voor het nagerecht vertrokken i.v.m. de temperatuur het was te koud.

8.3

Anoniem
8 nov '21

4-persoons chalet Comfort 4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
9.0

Anoniem
22 okt '21

6-persoons bungalow Schilpbanck 6
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
7.9

H. .T. Van der Meulen
18 okt '21

4-persoons chalet Comfort 4
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.7
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Den burg erg leuk winkelen

8.0

Anoniem
18 okt '21

4-persoons bungalow Luna de Luxe T4A
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 9.0

Tuindeur niet te openen

8.0

R. van Berkel
13 sep '21

4-persoons bungalow type T4 Comfort (restyled)
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.0

Anoniem
6 sep '21

4-persoons chalet Comfort 4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Bij aankomst was de accommodatie niet schoon.
Er was geen controle geweest van de vorige gasten
Rook zeer sterk maar hondenlucht
Alle ramen stonden open en oa in toilet was de vloer bezaaid met hondenhaar
De receptie gaf aan dat er teweinig personeel geleverd was van het uitzendbureau en daardoor nog niet schoongemaakt en tevens ook geen linnenpakket geleverd.
Wij waren niet de enige in de laan.
De schoonmaakmedewerkers hebben wij in onze laan aangesproken
Een heel aardige mevrouw die vertelde dat ze al een maand 12 tot 15 uur per dag werkte om enigzins klaar te komen, Heel beroerd om te horren dat zo,n dame geen normale werkdag heeft.

Tevens is ons door de. Receptie verzekerd dat er 2 linnenpakketten bezorgd zouden worden op de aankomstdag
Helaas dit is niet gebeurt. We waren net voor 21 uur thuis en vervolgens direct ons gemeld bij de receptie voordat deze sloot om 21 uur. Uiteraard 2 pakketten gekregen met een kort excuus

Het is geen leuk begin

Wat hebben wij als gasten ermee te maken met personeelsgebrek. Zet dan de boeking stil als het niet te leveren is wat jullie aanprijzen
We boeken met het vooruitzicht op een paar ontspannen dagen. Kosten zijn ruim 300 €.
Dan mogen we toch verwachtende het oké is ?

Wilt u aub uw eigen probleem niet het probleem van de gasten maken ?

TIPS: Fietsen
Wandelen
Strand
Duinen
Natuurgebied bezoeken

5.6

Anoniem
20 aug '21

4-persoons chalet Comfort 4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 4.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 7.0
8.0

Anoniem
19 okt '20

4-persoons bungalow type T4 Comfort (restyled)
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

TIPS: Stella Fietsen huren in de Koog je fietst lekker rustig over t eiland

8.0

Anoniem
28 sep '20

4-persoons chalet Comfort 4
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.6

Anoniem
3 aug '20

6-persoons bungalow Schilpbanck 6
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.0

Anoniem
29 jun '20

4-persoons chalet Comfort 4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Zeer veel overlast van mieren.

Tevens kwam het water van de douche tussen de planken van de slaapkamer omhoog.

Beide zaken gemeld bij de receptie

7.6

D.A. Zwaan
2 mrt '20

4-persoons chalet Comfort 4
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.9

Anoniem
28 feb '20

4-persoons bungalow Luna de Luxe T4A
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.5
6.3

I.C. Dijkhuizen
28 feb '20

4-persoons chalet Comfort 4
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 6.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Bij melding dingen kapot wel actie ondernemen

6.4

S. de groot
24 feb '20

6-persoons bungalow Luna Landhuis T6A
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Het bed water was te koud om in bad te gaan r was iets met de thermostaat. Er zaten mieren in de ke

8.3

Anoniem
21 feb '20

4-persoons chalet Comfort 4
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

nee, we hebben een leuke tijd gehad met onze 2 kleinkinderen. Superleuk zwembad met goed oplettend personeel!

TIPS: Bezoek zeker het Flora juttersmuseum. Leuk voor jong en ud

7.8

F.W. Vissers
3 jan '20

4-persoons chalet Comfort 4
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 6.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.1

A.R.I.E. van der Meer
27 dec '19

4-persoons chalet Comfort 4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.2

C.G.H. van Tilburg
13 dec '19

4-persoons bungalow type T4 Comfort (restyled)
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
7.6

A.J. Pot
9 dec '19

6-persoons bungalow Duinparel T6B
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.1

Anoniem
22 nov '19

4-persoons chalet TX4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

tijdens verblijf is 2x het electriciteitsnet op het park uitgevallen als gevolg van werkzaamheden. Misschien is het handig een zaklantaarn en/of een paar kaarsjes in de bungalow te leggen.

7.8

Anoniem
28 okt '19

6-persoons bungalow Schilpbanck 6
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Meer aandacht voor de schoonmaak. Het was ok, maar zeker niet schoon.

7.9

Anoniem
28 okt '19

4-persoons chalet Comfort 4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Keycard werkte niet waardoor we alsnog naar de receptie moesten voor sleutel. Wel goed oogelost en briendelijk personeel.
Bij thuiskomst lag een parkcard op ons te wachten. Had eerder mogen worden verstuurd.

8.2

Anoniem
21 okt '19

4-persoons chalet TX4
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: ecomare, vuurtoren, strand

7.9

H. van Velde
14 okt '19

4-persoons chalet Comfort 4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Meer bestek Gewoon filterkoffieapparaat

7.1

E.K. Kuiper
11 okt '19

4-persoons chalet TX4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Geen goede schoonmaak. Bijv. Wasemkap erg vies/vet en kast en stofzuiger rook erg naar katten urine.

7.5

Anoniem
7 okt '19

4-persoons chalet TX4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

De staat van onderhoud van het huisje is ons erg tegengevallen voor een roompot. Het huisje van binnen was goed schoon maar qua onderhoud mankeerde er nogal wat aan. Wij zijn beide niet rokers en als je dan bij het huisje komt en er staat nog een asbak op de tuintafel met daarin peuken dan wordt je niet echt blij.Ik weet niet of dit een huisje is van roompot zelf of dat dit van een particuliere eigenaar is maar een likje verf en radiatoren die roesten stralen niet echt wat uit!

5.8

G. .M. Brul
4 okt '19

6-persoons bungalow Schilpbanck 6
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 6.5
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 7.0

Indeling van de bungalow is volstrekt onlogisch. Deuren die tegen elkaar opengaan. Wel 2 badkamers maar slechts 1 toilet. Geen mogelijkheid om in het toilet iets neer te leggen. Ophanghaakjes in badkamers ontbreken evenals een krukje of iets dergelijks. Schimmel op de tegels in de badkamers, iets boven ooghoogte, maar dat zijn we zo langzamerhand al gewend, boven ooghoogte wordt niet schoongemaakt.
In de huiskamer kan slechts 1 raampje op kiepstand, de overige deuren draaien allemaal naar buiten en zijn niet op ventilatiestand in te stellen.
Het verdient aanbeveling om in de slaapkamers lichtverduisterende gordijnen op te hangen.
Het zitmeubilair, een rotan bankstel, zit voor geen meter. Kussens zijn doorgezakt, verschuiven continu naar voren en zijn ruim voorzien van vlekken.

6.4

Anoniem
30 sep '19

6-persoons bungalow Schilpbanck 6
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Strandtent Paal 17 leuk om naar toe.
De Koog gezellig dorpje.

Pagina 1/12

Roompot Kustpark Texel Foto's

Roompot Kustpark Texel Park op de kaart

Locatie Roompot Kustpark Texel
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Roompot Kustpark Texel Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

BRC gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat BRC na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.