Comfortabele vrijstaande villa's bij badplaats De Koog

Pluspunten:
- Ruime vrijstaande villa’s vlakbij het gezellige dorpje De Koog
- Op loopafstand van het bos en de duinen
- Waterpartijen op het park
- Vissteiger
- Vrijstaande villa’s met zonnepanelen en veel privacy op terras
- Gratis wifi in elke villa

Ligging van Landal Beach Park Texel
Landal Beach Park Texel ligt direct nabij badplaats de Koog en ca. 1,5 km van strand, duinen en bos. Landal Beach Park texel bestaat uit 144 vrijstaande villa's. U kunt vissen vlak voor de deur, zonnen op uw eigen terras en er is een leuke speeltuin voor de kinderen.

Faciliteiten Landal Beach Park Texel
Landal Beach Park Texel beschikt over een receptie. Buiten is er een tafeltennistafel, speeltuin met diverse klim-en klautertoestellen, schommels, zandbak en wipwap. Vissen kan bij de vijver met vissteiger (geen visvergunning nodig).

Eten en drinken bij Landal Beach Park Texel
Het park beschikt over een boodschappenservice en broodjesservice. In de badplaats de Koog kunt u terecht voor een hapje of een drankje in de gezellige restaurants en terrassen.

Omgeving van Landal Beach Park Texel
Op Waddeneiland Texel beleeft u in elk jaargetijde een heerlijke vakantie. Dit eiland met mooie stranden, leuke dorpjes en unieke natuur biedt uitgebreide mogelijkheden om te ontspannen of actief bezig te zijn. Strandjutten, catamaran zeilen, parachute springen, golfen kiest u maar. Het kan allemaal. De Koog heeft een gezellig centrum met leuke winkels en uitgaansgelegenheden. Het zwemparadijs Calluna en het informatiecentrum voor Wadden- en Noordzee met zeehondenopvang liggen eveneens bij De Koog. Aan de rand van het dorp De Cocksdorp ligt Golfbaan De Texelse. Hier vindt u een 9 holes par-72 golfbaan van in totaal 2945 meter met grote greens, waterhindernissen, bunkers en een professionele driving range.


BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.