Huisdieren zijn niet toegestaan in de Market Dome.

Groepen jongeren uitsluitend toegestaan indien er per villa minimaal 1 persoon boven 18 jaar is. Bij boeking vanaf 10 personen wordt er een waarborgsom van € 50,- per villa gevraagd.

Indien de receptie op het park gesloten is, kunnen gasten inchecken bij de hotelreceptie.

Wanneer u een 4-persoons cottage reserveert is één parkeerkaart inclusief. Bij een 6- of 8-persoons cottage ontvangt u twee parkeerkaarten. Indien u meerdere auto's wilt bijboeken kunt u bij het park informeren naar de bijkomende kosten.

Boekingen die binnen 4 weken voor aankomst gemaakt zijn, kunnen niet gewijzigd worden. Bij een annulering binnen 4 weken voor aankomst bent u de volledige huursom verschuldigd.

Voor een annuleringsverzekering betaalt u maximaal €39,-. Het juiste bedrag vindt u op de factuur van Center Parcs.


Aanvragen voor huisdiervrij/rookvrij/Cara zijn niet mogelijk.

De Friends voordelen van Center Parcs gelden niet wanneer u reserveert via BungalowS.nl.

Indien er vragen zijn over de reservering kunt u contact opnemen met BungalowS.nl. Voor informatie over de parken zelf kunt u contact opnemen met Center Parcs.

Op de Center Parcs parken in Nederland, België en Duitsland is gratis Wifi in de Market Dome. Hieraan zijn voorwaarden verbonden zoals: 30 minuten per dag, per apparaat op één moment (2x 15 minuten is niet mogelijk). Op de Eemhof is er alleen gratis Wifi in het Market Café/Restaurant en bij de overige parken is er gratis Wifi In de VIP cottages (gedurende het verblijf voor 4 apparaten). Bij Villages Nature Paris is WiFi op het gehele park en in alle accommodaties gratis.

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.