Uitwaaien aan het Noordzeestrand of voor even toerist in de grote stad

Pluspunten:
- Cottages in de duinen aan de Noordzee, dicht bij de grote steden
- Altijd strandweer in de Beach Factory én Aqua Mundo
- Het strand voor Amsterdam, Bloemendaal en Haarlem
- Uitwaaien aan het Noordzeestrand of voor even toerist in de grote stad


> Center Parcs Park Zandvoort
Vanuit de cottages midden in de duinen is de branding van de Noordzee op loopafstand. Maak een heerlijke lange wandeling op blote voeten, of huur een fiets en volg de kustlijn. Bouw samen met de kinderen een zandkasteel en surf op de golven tot de zon ondergaat.

U heeft een zee aan mogelijkheden in Park Zandvoort. Gooi een strike op de bowlingbaan in de indoor Beach Factory waar het altijd zomer is. Vier daarna de overwinning met een heerlijke maaltijd in één van de restaurants. En naast de golven van de zee is er natuurlijk de Aqua Mundo met zijn tropische temperaturen en een 25-meter bad.

De cottages liggen heerlijk rustig in de duinen uitkijkend over het hartverwarmende avondrood. Liever de stedelijke drukte? Amsterdam, Haarlem en Bloemendaal liggen om de hoek. Park Zandvoort: na een dagje winkelen voldaan wegdromen bij de deining van de zee.


BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.