Informatie Coronavirus, reizen en contactformulier Klik hier

Landal Landgoed Aerwinkel

Zwembadweg 1 6061 EZ Posterholt, Limburg · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Kleinschalig park met ruime bungalows
- In een bosrijke omgeving
- Overdekt zwembad met apart kinderbadje
- Moonlightbowlingbanen met horeca
- Vele sportieve uitstapjes in de omgeving.
- Geheel rookvrij

Ligging van Landal Landgoed Aerwinkel
Voor liefhebbers van ruimte, rust en het bourgondische Limburgse levensritme is Landal Landgoed Aerwinkel het juiste adres. Dit ruim opgezette park ligt op slechts 10 km afstand van Roermond en vlakbij mooie natuurgebieden zoals het Annendaals Bosch en het Munnichsbos. Een perfecte uitvalsbasis voor lange wandelingen en fietstochten. Golfliefhebbers kunnen een balletje slaan op de 18-holes par 72 golfbaan van BurgGolf Herkenbosch.

Faciliteiten van Landal Landgoed Aerwinkel
Op het park zijn er diverse faciliteiten, zoals een klein overdekt zwembad met apart peuterbad, bowlingbanen en een speelhoek. Op het naastgelegen park is er een openluchtzwembad en zonneweide, waarvan de gasten van Landal Landgoed Aerwinkel ook gebruik mogen maken. De kinderen kunnen zich verder helemaal uitleven op de airtrampoline, in de speeltuin of bij de tafeltennistafels. In de zomervakantie is er een leuk Fun en Entertainment-programma voor jong en oud. Op het vakantiepark is er ook een mogelijkheid om te vissen bij de visvijver.

Eten en drinken bij Landal Landgoed Aerwinkel
Na een actieve dag kunt u in het café met bar en lounge even bijkomen met een drankje bij de openhaard. Voor een heerlijke lunch of diner kunt u terecht bij Timber´s Brasserie. Voor de kinderen is er een speciale kinderkaart. Gaat u voor gemak? Het park beschikt ook over een afhaal- en snackshop.

Omgeving van Landal Landgoed Aerwinkel
Landal Landgoed Aerwinkel is de perfect uitvalsbasis om Midden-Limburg te kunnen verkennen. Het park ligt direct aan een knooppuntenfietsroute, waardoor u gemakkelijk een mooie route kan maken door het vlakke land. Als golfliefhebber zijn er diverse mooie golfbanen in de omgeving, waarvan u Herkenbosch zeker niet kunt missen. In de zomer is een zeiltochtje op de Maasplassen ook de moeite waard. Voor een middag shoppen kunt u een bezoek brengen aan de Designer Outlet Roermond (ca. 10 km van het park). Geniet na een drukke dag van een heerlijke Limburgse vlaai.

Faciliteiten

Bowling
Fietsverhuur
Zwembad buiten
Speeltuin
Restaurant
WIFI
Zwembad binnen
WIFI gratis
Bekijk alle faciliteiten

7.9 Beoordelingen 113
Kwaliteit accommodatie: 8.4
Schoonmaak accommodatie: 7.1
Park algemeen: 8.4
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 7.7
Kindvriendelijk: 8.0
93% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal Landgoed Aerwinkel Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons bungalow Comfort Type 4C3 Bungalow

Vrijstaande 4-persoonsbungalow Comfort. Oppervlakte circa 92 m2. Woonkamer met zithoek, eethoek, centrale verwarming,...

vanaf

€ 289
€ 199

bekijk en boek

Excl: Bedlinnen € 8,95 , Toeristenbelasting € 1,70 , Kosten per reservering € 32,50

4-persoons bungalow Luxe Type 4BL Bungalow

Luxe vrijstaande 4-persoonsbungalow. Oppervlakte circa 75 m2. Woonkamer met open haard, zithoek, eethoek, dvd-speler,...

vanaf

€ 339
€ 249

bekijk en boek

Excl: Bedlinnen € 8,95 , Toeristenbelasting € 1,70 , Kosten per reservering € 32,50

6-persoons bungalow Type 6C4 Comfort Bungalow

Vrijstaande 6-persoonsbungalow Comfort. Oppervlakte circa 92 m2. Woonkamer met zithoek, eethoek, centrale verwarming,...

vanaf

€ 339
€ 219

bekijk en boek

Excl: Bedlinnen € 8,95 , Toeristenbelasting € 1,70 , Kosten per reservering € 32,50

6-persoons bungalow Type 6C3 Comfort Bungalow

Vrijstaande 6-persoonsbungalow Comfort. Oppervlakte circa 92 m2. Woonkamer met open haard, zithoek, eethoek, centrale...

vanaf

€ 329
€ 209

bekijk en boek

Excl: Bedlinnen € 8,95 , Toeristenbelasting € 1,70 , Kosten per reservering € 32,50

Landal Landgoed Aerwinkel Belangrijk te weten

Maximaal 2 huisdieren per bungalow op aanvraag.

Gasten kunnen op het gehele park en in de accommodaties gratis gebruik maken van draadloos internet.

Extra informatie
Het kan zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open ivm de maatregelen op advies van het RIVM omtrent het Corona virus.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

Graag het totaalbedrag voldoen middels de factuur die u van Landal GreenParks toegestuurd krijgt.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 6,95 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 11,95. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 11,95.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

- Het is niet mogelijk om binnen 30 dagen voor aankomst een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal.

De kosten voor het afsluiten van een annuleringsverzekering via Landal GreenParks kunnen voor afwijkende weekenden of midweken i.v.m. feestdagen hoger zijn dan tijdens het boeken zichtbaar is. Indien dit het geval is, zal op de factuur het juiste bedrag hiervoor zichtbaar zijn.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 35,-. Voor de voorkeur huisdiervrij en rookvrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

alles tonen minder tonen

Landal Landgoed Aerwinkel Faciliteiten

Beoordeling Landal Landgoed Aerwinkel

7.9 Beoordelingen 113
Kwaliteit accommodatie: 8.4
Schoonmaak accommodatie: 7.1
Park algemeen: 8.4
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 7.7
Kindvriendelijk: 8.0
93% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
6.5

Anoniem
7 jan '22

6-persoons bungalow Type 6C3 Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Wij vonden 1 toilet en kleine badkamer te weinig voor 6 personen.Een wastafel boven zou al een oplossing zijn en misschien een extra toilet. De openhaard brandde niet goed, veel rook . de kanalen werden die week erna schoongemaakt, maar wel jammer voor ons.De hygiene was niet optimaal. Het rook er ook echt muf bij binnenkomst.
De keuken was heel erg goed uitgerust dus daarvoor de complimenten!

TIPS: wandelroutes zijn vanuit het park goed te doen en leuk.
Kinderen (20 + hebben ondanks lockdown in Nederland wel lekker gewinkeld in Belgie.
Duitsland is ook vlakbij en daardoor een prima ligging, ook voor een gezin met grote kinderen.

6.7

W.C. Dahlhaus
27 dec '21

6-persoons bungalow Type 6C3 Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

schoonmaak kan beter , spinnnenrag in elke kamer , lade vande open haard nier geledigd , vuil onder de banken

8.0

Anoniem
20 dec '21

4-persoons bungalow Comfort Type 4C3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.8

Anoniem
26 nov '21

4-persoons bungalow Luxe Type 4BL
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.6

Anoniem
26 nov '21

4-persoons bungalow Comfort Type 4C3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Alles binnen bereik. Steden maar ook fijn om te wandelen of fietsen.

8.2

R.O.B. Rob Nieuwenbroek
26 nov '21

4-persoons bungalow Comfort Type 4C3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.2

I.J. Habold
22 okt '21

6-persoons bungalow Type 6C4 Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Speeltuinen:
- kitskensberg
- gitstap
- peewee
Toverland

8.7

Anoniem
7 dec '20

6-persoons bungalow Type 6C4 Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

balie was ver weg van het huisje

8.5

Anoniem
9 okt '20

6-persoons bungalow Type 6C4 Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 8.5
8.2

F.J.R. Schepers
24 aug '20

4-persoons bungalow Luxe Type 4BL
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.4

J.P.A.J. ROOIJAKKERS
3 jul '20

6-persoons bungalow Type 6C3 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 5.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 6.0
8.4

Anoniem
3 feb '20

4-persoons bungalow Comfort Type 4C3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
9.0

F. J Sarneel
20 dec '19

4-persoons bungalow Comfort Type 4C3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
7.0

Anoniem
25 okt '19

4-persoons bungalow Comfort Type 4C3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.7

Anoniem
30 aug '19

6-persoons bungalow Type 6C4 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

er werd snel hulp geboden op onze vragen

TIPS: mooie omgeving, mooie natuur

7.6

Anoniem
12 aug '19

6-persoons bungalow Type 6C3 Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 6.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Mooi,ruim opgezet park. Mooie huisjes. Met kleine kinderen(tot+/-10 jaar) veel te doen alleen voor tieners weinig/Geen aanbod.

9.0

L.E.O. Diender
11 mrt '19

6-persoons bungalow Type 6C4 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.2

A. Middelkamp
11 mrt '19

4-persoons bungalow Comfort Type 4C3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Er was in de bungalow ondanks het verbod gerookt. Wel bij schoonmaken citoen gespoten.

8.2

Anoniem
1 mrt '19

4-persoons bungalow Comfort Type 4C3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

nee

TIPS: Mooi bos en je zit zo in Duitsland!

8.0

H.C.W.E. Sikkens-van der Vleuten
17 dec '18

4-persoons bungalow Comfort Type 4C3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
30 nov '18

4-persoons bungalow Comfort Type 4C3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Mooie omgeving met mooie steden op een korte afstand en daardoor genoeg te doen zodat wij ons uitstekend vermaakt hebben samen.Maar voor een gezin met kinderen zou ik dit afraden, daar is in en om het park te weinig te doen.

7.6

Anoniem
19 okt '18

4-persoons bungalow Luxe Type 4BL
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 7.0

TIPS: Outlet Roermond en stad Roermond

8.3

Anoniem
8 okt '18

6-persoons bungalow Type 6C3 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.5

Anoniem
9 jul '18

6-persoons bungalow Type 6C4 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
7.1

L.J. van der Weiden
6 jul '18

6-persoons bungalow Type 6C4 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 6.3
Faciliteiten: 6.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Wij hadden vliegende mieren in huis bij aankomst hier was voor behandeld ik had het ge appricieerd als hier door personeel opvolging aan gegeven was door na een dag nog even te informeren of het in orde was

TIPS: Park is in orde huisje is mooi echter niet veel te doen in omgeving

8.7

C.H.M. De Zwart Helsdingen
25 mei '18

4-persoons bungalow Comfort Type 4C3
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 8.5

Het personeel is super. Ik had een foutje gemaakt bij de reservering. Ze hebben er alles aan gedaan om ons toch een super vakantie te geven.

8.6

J.G.M. Hermens
27 apr '18

6-persoons bungalow Type 6C3 Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

Veel last van stuifmeel

6.7

Anoniem
13 apr '18

4-persoons bungalow Comfort Type 4C3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 6.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 4.0
7.6

Anoniem
2 mrt '18

4-persoons bungalow Luxe Type 4BL
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 4.0

TIPS: Het plaatsje Thorn is erg schattig.

7.9

Anoniem
11 dec '17

4-persoons bungalow Comfort Type 4C3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 6.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: kerstshoppen in Dusseldorf op nog geen uur rijden, erg leuk!

Pagina 1/4

Landal Landgoed Aerwinkel Foto's

Landal Landgoed Aerwinkel Video

Landal Landgoed Aerwinkel Park op de kaart

Locatie Landal Landgoed Aerwinkel
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Landgoed Aerwinkel Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.