Landal Domein De Schatberg

Midden Peelweg 5 5975 MZ Sevenum, Limburg · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Waterrijk park met o.a. kabelwaterskibaan
- Bowlingbanen met kindervoorziening
- Overdekt- en openluchtzwembad met o.a. kinderwaterspektakel
- Bij natuurreservaat De Groote Peel
- Klimpark Klimkong op het park

Ligging van Landal Domein De Schatberg
In het noorden van Limburg, in het plaatsje Sevenum, vindt u dit kleinschalige bungalowpark. In deze omgeving kunt u heerlijk ontspannen of actief bezig zijn. De bungalows, deels aan het water, zijn comfortabel ingericht. Vanaf uw terras geniet u van het prachtige bijna on-Limburgs landschap met geen heuvels en bossen, maar water en open veld.

Faciliteiten van Landal Domein De Schatberg
Het park beschikt over veel faciliteiten, zoals een mooi openlucht en overdekt zwembad en bowlingbaan. Het openluchtzwembad met kinderwaterspektakel en 90m lange glijbaan is geopend van ca. 1 mei tot 1 september, afhankelijk van de weersomstandigheden. U kunt ook een verfrissende duik nemen in het natuurbad met 60 m lange glijbaan en zandstrand. Op het multifunctioneel sportveld kunnen de kids zich urenlang uitleven. Bij warm weer (in de periode van mei tot september) kunnen de kinderen heerlijk spetteren bij de waterspeeltuin. Voor de sportievelingen is er een squashbaan, paintballen (alleen onder begeleiding) en een kabelwaterskibaan op de recreatieplas (tegen betaling). Op het park is er ook een klimbos. Beleef met het hele gezin klimplezier in Klimkong De Schatberg (tegen betaling).

Eten en drinken bij Landal Domein De Schatberg
Op het vakantiepark is er een restaurant met buitenterras. Bij eetcafé De Plaza kunt u genieten van een heerlijke lunch, plate-service, pizza’s en pannenkoeken. Of kies één van de specialiteiten van de kaart in het Serre-restaurant. Voor een gemakkelijke maaltijd kunt u terecht bij de snackbar van het vakantiepark. Voorafgaand aan uw verblijf kunt u gemakkelijk online uw boodschappen doen in de Online ParkShop.

Omgeving van Landal Domein De Schatberg
Tijdens je verblijf op De Schatberg geniet je niet alleen van het park zelf, maar ook van de schitterende omgeving. Bij aankomst kun je het gebouw van het Fun & Entertainment Center Sevenum haast niet over het hoofd zien. Het kan allemaal binnen de deuren van het Fun & Entertainment Center Sevenum.

Tip! Als verblijfsgast van De Schatberg krijg je korting op toegangskaarten voor enkele van de concepten bij FEC.

Geniet daarnaast van de prachtige omgeving van Landal Domein De Schatberg. Trek er op uit met de fiets of te voet en geniet van al het natuurschoon, uitgestrekte velden en dichte bossen. De unieke natuurgebieden zoals De Groote Peel, Heesbeemden en het Molenbeekdal zijn een verkenningstocht zeker waard. Op ca. 40km afstand van het park ligt het grootste outletcentrum van heel Europa. Voor een dagje winkelen kunt u dan ook het beste naar Designer Outlet Roermond. Wilt u er een dagje op uit met het gezin? Succes verzekerd met een dagje Attractiepark Toverland.

Faciliteiten

Restaurant
Speeltuin
Zwembad buiten
Zwembad binnen
Supermarkt
Fietsverhuur
Bowling
Kinderboerderij/dierenweide
WIFI
WIFI gratis
Bekijk alle faciliteiten

7.6 Beoordelingen 82
Kwaliteit accommodatie: 7.8
Schoonmaak accommodatie: 7.2
Park algemeen: 7.9
Faciliteiten: 7.1
Prijs/kwaliteit: 7.3
Kindvriendelijk: 7.9
76% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal Domein De Schatberg Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons bungalow 4B1 Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow, oppervlakte ca. 90 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV en radio/CD-speler. Open...

vanaf

€ 220,60

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons bungalow 6D2 Comfort Bungalow

Geschakelde Comfort bungalow. Dit type bestaat uit vier subtypes. Oppervlakte ca. 85 – 85m2. Woonkamer met zit-en eethoek,...

vanaf

€ 284,90

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons burchtwoning 6B Bungalow

Geschakelde burchtwoning. Rookvrij. Oppervlakte ca. 75m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV, radio en CV. Open keuken met...

vanaf

€ 284,90

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons bungalow 6CE Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow, rookvrij, oppervlakte ca. 115 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio en...

vanaf

€ 304,90

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

8-persoonsbungalow 8CE Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow. Rookvrij. Oppervlakte ca. 130m2. Woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen tv (ook met Engelse...

vanaf

€ 379,20

Totaalprijs obv 8 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

10-persoons bungalow 10L Luxe Bungalow

Luxe vrijstaande bungalow, rookvrij, opp. ca. 150 m2. Woonkamer met zit- en eethoek. flatscreen-tv, DVD-/CD-speler. Open keuken...

vanaf

€ 483,50

Totaalprijs obv 10 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

Landal Domein De Schatberg Belangrijk te weten

Gratis WiFi in de accommodaties.

Dit park is geheel rookvrij.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 9,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

Het is niet mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal of Bungalows.nl.

Op bijna alle parken van Landal GreenParks is er (gratis) wifi in de accommodatie aanwezig.  Alleen op de parken Landal Villapark Livingstone, Nieuwvliet-Bad en Brandnertal is wifi mogelijk tegen betaling.

Op bijna alle parken van Landal GreenParks zijn alle accommodaties rookvrij. Uitzonderingen hierop van parken waarbij er ook roken accommodaties aanwezig zijn, zijn: Landal Residence Duna, Landal Winterberg, Landal Wirfttal, Landal Vennenbos, Landal Warsberg, Landal De Bloemert, Landal Salzstal Paradies, Landal Sonnenberg, Landal Stroombroek en Landal Vogelmient. Als u een boeking maakt voor deze parken en een specifieke voorkeur heeft voor een accommodatie waar roken is toegestaan, dan kunt u dit in het opmerkingenveld tijdens het boeken kenbaar maken.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur (bijvoorbeeld ligging of accommodatie nummer) mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 35,-. Voor de voorkeur huisdiervrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

alles tonen minder tonen

Landal Domein De Schatberg Faciliteiten

Beoordeling Landal Domein De Schatberg

7.6 Beoordelingen 82
Kwaliteit accommodatie: 7.8
Schoonmaak accommodatie: 7.2
Park algemeen: 7.9
Faciliteiten: 7.1
Prijs/kwaliteit: 7.3
Kindvriendelijk: 7.9
76% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
5.6

Anoniem
18 nov '22

6-persoons bungalow 6D2 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: 5.5
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 7.0

het schoonmaken van de bungalows mag best wel wat beter!!!

7.6

Anoniem
28 okt '22

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.5

Anoniem
16 sep '22

6-persoons bungalow 6D2 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 6.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Slechte aankomst. Net een kudde dieren wat allemaal tegelijk door de poort moet.
Tip als de huisjes schoon zijn gewoon de mensen naar het huisje laten gaan. 4 uur vinden wij te laat en dan moet je ook nog in de file voor de poort staan.

TIPS: Mooie fiets en wandelroutes door de Peel

8.1

Anoniem
5 sep '22

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Nee

TIPS: Nvt

7.1

Anoniem
4 jul '22

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 6.7
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Het stonk behoorlijk. Kleding kast kapot. Banken te hart een hoop pijn geleden.

8.1

Anoniem
24 jun '22

6-persoons burchtwoning 6B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Geen klachten.

TIPS: Het is mooi opgezet park met heel veel mogelijkheden ook voor gezinnen met kinderen. Er zijn heel veel mogelijkheden om buiten de deur te eten op loop afstand. Veel natuurgebieden dichtbij waar je prachtig kunt wandelen.

8.0

Anoniem
10 jun '22

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.2

Anoniem
30 mei '22

8-persoonsbungalow 8CE Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Schoonmaak was niet erg goed gedaan. Lag nog best veel stof op lampen en op kastten op de slaapkamer.

8.4

G.C.M. Giel Giesen
23 mei '22

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5

bij een volle week misschien halverwege de week een schoon handdoeken pakket

8.6

J. van der Gracht
13 mei '22

6-persoons bungalow 6D2 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.2

Anoniem
18 feb '22

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

TIPS: G1

6.4

Anoniem
11 feb '22

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 6.0
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Jammer dat restaurants gedeeltelijk gesloten waren. De winkel niet open was.

8.5

G. Hop
29 nov '21

6-persoons bungalow 6CE Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
8.4

Anoniem
19 nov '21

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: ABC restaurant, Panningen woensdag markt gezellig. Mooie grote kledingwinkel in Sevenum.

8.5

P.J. PJ Veijer-Snoeijer
14 dec '20

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Venlo is een prachtige stad om rond te lopen en te winkelen,veel oude straatjes en huizen.Bungalowpark de schatberg is ook heel mooi met veel water(inc.visvijver)

7.5

Anoniem
27 jul '20

6-persoons bungalow 6CE Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 6.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Dat je met je huisvuil erg ver moet lopen als je die wil wegbrengen, meer dumpplekken.

7.0

Anoniem
26 jun '20

8-persoonsbungalow 8CE Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

De badkamer op de begane grond is veel te klein!

TIPS: Het ABC restaurant is leuk om een keer te doen

8.2

J. de Lorm
19 jun '20

8-persoonsbungalow 8CE Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
6.9

Anoniem
20 jan '20

8-persoonsbungalow 8CE Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 6.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.5

Anoniem
6 dec '19

6-persoons bungalow 6CE Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
6.9

M.W.A. van van Driel
29 nov '19

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 5.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Bijzonder slechte matrassen

6.8

A. Hulleman
25 okt '19

6-persoons burchtwoning 6B
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

Bungalow 21 is erg verouderd en niet goed onderhouden. Schroeven zitten los, traphekje lag eraf, enz

TIPS: Toverland, Family Entertainment Centre (FEC)

8.3

L.E.O. kochs kochs
27 sep '19

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

bedden zijn aan vervanging toe.

7.8

G.J. Schoofs
27 sep '19

8-persoonsbungalow 8CE Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Wij hadden een 8 persoons comfort bungalow, maar het comfort bestond kennelijk uit een sauna en een zonnebank.
Kleine dingen die wij erg misten: Zeer kleine douche op de begane grond, medereizigers hebben van de boven verdieping gebruik gemaakt. Waar de douche zich in een zeer glad bad bevond met een hoge instap. Boven op de kamer waar de zonnebank stond ,geen kledingkast!! Geen opbergmogelijkheden op de badkamers. Geen haakjes om thee-en handdoek in de keuken op te hangen. Wij hadden de theedoek om de kastgreep gehangen : een van de bewoners bleef met zijn schoen hierin hangen en viel languit op de vloer. Liep gelukkig goed af. Er zijn dus wel zeker verbeterpunten.

TIPS: Toverland en zeer goede fietsmogelijkheden.

7.8

Anoniem
23 sep '19

6-persoons bungalow 6CE Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
13 sep '19

4-persoons bungalow 4BL Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5
7.3

Anoniem
9 sep '19

6-persoons bungalow 6CE Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.1

P. Van Vark
2 sep '19

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 6.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Niet helemaal meedenken met de mensen, We hadden gevraagd of we de extra auto een nacht bij het huisje zouden mogen laten staan. We hadden een dagje Happen en trappen gedaan op zondag zondag avond op het bungalow park aan gekomen moesten we weer de fietsen er weer afhalen want we willen ze niet onbeheerd op de parkeerplaats laten staan. en maandag ochtend gingen we weer weg. wij zijn mensen boven de 70 dus het gaat niet zo makkelijk meer . er was plaats genoeg bij de bungalows naast stonden er ook 2 autos maar daar was niet over te praten wel een kaartje voor een dag maar daar hadden we niets aan. dus de fietsen moesten de volgende dag weer op de auto.hoop de volgende keer dat ze een klein beetje meedenken.

8.5

Anoniem
5 jul '19

6-persoons burchtwoning 6B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Zwerfkatten in de voortuin is niet prettig je kan geen schuifdeur/eten onbeheerd laten

6.1

Anoniem
22 mrt '19

4-persoons bungalow 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 5.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.3
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Het is een park waar het vakantiegevoel ver te zoeken is, ongezellige rommelige indruk

Pagina 1/3

Landal Domein De Schatberg Foto's

Landal Domein De Schatberg Video

Landal Domein De Schatberg Park op de kaart

Locatie Landal Domein De Schatberg
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Domein De Schatberg Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.