Informatie Coronavirus, reizen en contactformulier Klik hier

Landal De Lommerbergen

Lommerbergen 1 5953 TT Reuver, Limburg · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Subtropisch waterparadijs
- Park met heuvels en bossen op loopafstand van de Maas
- Avontureneiland met grote speeltuin en kinderboerderij
- Sprookjesgolf
- Autovrij park (centrale parkeerplaats)

Ligging van Landal De Lommerbergen.
Landal De Lommerbergen is een groot vakantiepark in Reuver, een plaats in het heuvelachtige Limburg met een ligging tussen Roermond en Venlo en op enkele passen van de rivier de Maas. De accommodaties liggen verspreid tussen mooie bospartijen.

Faciliteiten van Landal De Lommerbergen.
Op Landal De Lommerbergen is ontzettend veel te doen. In het Subtropisch Waterparadijs is er voor jong en oud oneindig veel plezier te beleven. In het zwembad vindt u glijbanen, kruidenbaden, stoombaden, een junglebad en veel meer. Bij mooi weer kan er volop worden gespeeld in de speeltuinen, op het avontureneiland, de vlinder- of moestuin en op de kinderboerderij met kinderhofje. Verder zijn er diverse wandel en fietsroutes, sportvelden, tennisbanen en Sprookjesgolf. Laat u verwennen in het beautycentrum, terwijl de kids ravotten in het indoorspeelparadijs. Het hele jaar is er voor jong en oud een Fun & Entertainment-programma met Puk & Pelle en Bollo.

Eten en drinken bij Landal De Lommerbergen.
Bij uw verblijf op Landal De Lommerbergen hoeft u niet lang te zoeken naar een eetgelegenheid. Er zijn drie restaurants, een snackbar en een Grand Café met bowlingbanen. Op de verschillende terrasjes kunt u even ontspannen met een lekker drankje. Kookt u liever zelf? Via de online supermarkt kunt u gemakkelijk vooraf boodschappen bestellen.

Omgeving van Landal De Lommerbergen.
Niet alleen zijn de faciliteiten van Landal De Lommerbergen zo aantrekkelijk, maar ook de omgeving van het park biedt veel mogelijkheden tot vermaak. Pak de fiets en ontdek de prachtige natuurgebieden. Of trek eropuit met de kids en laat ze kennismaken met het leven als ridders en jonkvrouwen in een van de Limburgse kastelen. Ook zal een bezoek aan de dierentuin in Overloon of Attractiepark Toverland in Sevenum in de smaak vallen. Shopliefhebbers kunnen in Roermond en Venlo uitgebreid op koopjesjacht gaan en relaxen op een terras. U komt vast tijd tekort!

Faciliteiten

Restaurant
Bowling
Fietsverhuur
Speelparadijs binnen
WIFI
Subtropisch zwemparadijs
Speeltuin
Supermarkt
Kinderboerderij/dierenweide
Zwembad binnen
Bekijk alle faciliteiten

7.2 Beoordelingen 1046
Kwaliteit accommodatie: 6.8
Schoonmaak accommodatie: 5.7
Park algemeen: 8.1
Faciliteiten: 7.9
Prijs/kwaliteit: 6.8
Kindvriendelijk: 8.3
87% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal De Lommerbergen Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

2-persoons bungalow 2B2 Bungalow

Geschakelde bungalow, oppervlakte ca. 31m2. Woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen-TV en spellendoos. Open keuken met...

vanaf

€ 179
€ 99

bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,60 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

4-persoons bungalow 4B3 Bungalow

Aankomst vanaf: 16:00 uur · Vertrek voor: 10:30 uur Geschakelde bungalow, oppervlakte ca. 54 m2. Woonkamer met zit-en eethoek,...

vanaf

€ 249
€ 129

bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,60 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

4-persoons bungalow 4B1 Bungalow

Aankomst vanaf: 16:00 uur · Vertrek voor: 10:30 uur Geschakelde bungalow, oppervlakte ca. 35m2. Woonkamer met zit-en eethoek,...

vanaf

€ 239
€ 119

bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,60 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

5-persoons bungalow 5B Bungalow

Aankomst vanaf: 16:00 uur · Vertrek voor: 10:30 uur Geschakelde bungalow, oppervlakte ca. 50m2. Woonkamer met zit-en eethoek...

vanaf

€ 249
€ 129

bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,60 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

6-persoons bungalow 6C Bungalow

Aankomst vanaf: 16:00 uur · Vertrek voor: 10:30 uur Geschakelde bungalow, oppervlakte ca. 83 m2. Woonkamer met eet- en...

vanaf

€ 329
€ 169

bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,60 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

8-persoons bungalow 8B Bungalow

Geschakelde bungalow, oppervlakte ca. 103 m2. Woonkamer met eet- en zithoek, open haard, TV en spellendoos. Open keuken met...

vanaf

€ 399
€ 199

bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,60 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

Landal De Lommerbergen Belangrijk te weten

Het is een autovrij park. Wij verzoeken u de auto op de algemene parkeerplaats te zetten. Op de aankomstdagen is het vanaf 15:00 uur wel toegestaan om met de auto naar de bungalow te rijden om uw bagage te laden en/of te lossen.

Huisdieren zijn uitsluitend op aanvraag. Maximaal 2 huisdieren per accommodatie, tijdens het reserveren opgeven.

Wifi (tegen betaling) in elke accommodatie. Gratis wifi op de Plaza.

Extra informatie
Het kan zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open ivm de maatregelen op advies van het RIVM omtrent het Corona virus.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

Graag het totaalbedrag voldoen middels de factuur die u van Landal GreenParks toegestuurd krijgt.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 6,95 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 11,95. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 11,95.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

- Het is niet mogelijk om binnen 30 dagen voor aankomst een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal.

De kosten voor het afsluiten van een annuleringsverzekering via Landal GreenParks kunnen voor afwijkende weekenden of midweken i.v.m. feestdagen hoger zijn dan tijdens het boeken zichtbaar is. Indien dit het geval is, zal op de factuur het juiste bedrag hiervoor zichtbaar zijn.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 35,-. Voor de voorkeur huisdiervrij en rookvrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

alles tonen minder tonen

Landal De Lommerbergen Faciliteiten

Beoordeling Landal De Lommerbergen

7.2 Beoordelingen 1046
Kwaliteit accommodatie: 6.8
Schoonmaak accommodatie: 5.7
Park algemeen: 8.1
Faciliteiten: 7.9
Prijs/kwaliteit: 6.8
Kindvriendelijk: 8.3
87% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
7.8

Anoniem
29 nov '21

5-persoons bungalow 5B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 6.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Het personeel mag zeker vriendelijker zijn en dan vooral het parkshop personeel.

8.0

R.C. Richard Dekker
19 nov '21

4-persoons bungalow 4B3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.1

Anoniem
19 nov '21

4-persoons bungalow 4B3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Bosrijke wandeling/fietsen bij de witte steen. Dagje Düsseldorf (70 km)en nog veel meer

8.0

J. .G. horstman
12 nov '21

2-persoons bungalow Type 2AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.7

Anoniem
12 nov '21

5-persoons bungalow 5B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
7.9

H.H.J.C. Peters
8 nov '21

8-persoons bungalow Type 8EM
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.7
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Een buitenlamp bij het terras zou prettig zijn.

TIPS: Veel natuur om te joggen,wandelen of fietsen. Op het terrein ook genoeg te doen.Andere uitjes zoals ponyrijden,pretpark enz. in de buurt.

6.5

H.E.N.K. henk hoeksema
22 okt '21

2-persoons bungalow Type 2AM
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 4.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 9.0

Oud is geen probleem maar dat het vies is en niet schoon wel

6.6

Ã.€.E.J. Stefanie Puttiger
15 okt '21

2-persoons bungalow Type 2AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 4.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.3
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Weer de bezorgservice instellen en de werkzaamheden die lawaai maken iets later laten beginnen.

6.9

J. Jansen
15 okt '21

2-persoons bungalow Type 2AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

Huisje was rijp voor de sloop,Het was te duur,na de kwaliteit van het huisje.

7.8

F. Teklenburg
15 okt '21

2-persoons bungalow Type 2AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5
6.2

C.J.M.P. Soomers
11 okt '21

4-persoons bungalow 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 8.0

Houden weinig rekening met oudere met beperking

8.0

Anoniem
8 okt '21

4-persoons bungalow 4B3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: -
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Kun je niet de helft van het park verbouwen of onderhoud plegen terwijl je de andere helft verhuur O

TIPS: Designer outlet Roermond Tier und Naturpark Bruggen Duitsland Neuss Duitsland winkelcentrum overdekt

7.3

Anoniem
1 okt '21

2-persoons bungalow Type 2AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Huisje is gedateerd

6.0

Anoniem
1 okt '21

4-persoons bungalow 4B3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

Onvoldoende hygiene badkamer was niet schoongemaakt. Zat een pluk haar in de wasbak en was zwart (waarschijnlijk mascara) van de vorige gebruiker.

Prijs/kwaliteit verhouding, is over het algemeen te hoog. Met name in het hoogseizoen is de verhouding/kwaliteit volledig zoek. Ook waren wij niet op de hoogte dat er binnen de plaza verbouwt werd. Leuke attentie gekregen in de vorm van een waardebon, maar waren vooralsnog niet via de mail op de hoogte gesteld van de verbouwingen. Allicht hadden we dan de de keuze kunnen maken om de boeking ter verplaatsen.

6.7

Anoniem
10 sep '21

2-persoons bungalow Type 2AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0
6.7

Anoniem
27 aug '21

8-persoons bungalow Type 8EM
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 6.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Klachten:

De vaatwasser was vies en maakte niet goed schoon. De vaat kwam er viezer uit dan hij er in ging. De machine had nodig een reinigings-/spoelbeurt nodig.

Het stonk enorm in de keuken, voornamelijk bij de koelkast en de voorraadkasten. Ik heb de volledige keuken direct bij aankomst schoongemaakt, maar het maakte geen verschil. De dag na aankomst hebben we dit gemeld bij de receptie en het probleem werd snel verholpen. Het lekbakje van de koelkast stond droog, dat veroorzaakte die enorme stank. Oorzaak was waarschijnlijk (aldus de medewerker) dat het huisje al lang leeg stond. Dit had echt gecheckt moeten worden. Het was enorm smerig.

De snackbar verkoopt VEGA burgers en VEGAN menu's. Bij de vraag of er ook een VEGAN burger beschikbaar was, leek de medewerker eerst het verschil niet te weten tussen VEGA en VEGAN en uiteindelijk zei dat ze dat beide gerechten VEGA waren. Dat is dus absoluut niet goed vermeld op het bord en dient zeker te worden aangepast.

Het huisje zat vol met spinnenwebben, absoluut een gevolg van lang niet schoongemaakt c.q. gecheckt vlak voor de verhuur.

5.3

Anoniem
16 aug '21

2-persoons bungalow Type 2AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

Ligging vh park prachtig. Bungalow onvoldoende. Vies. Heel oud vies meubilair, kaal. Bah

7.4

Anoniem
16 jul '21

6-persoons bungalow 6C
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
6.3

Anoniem
9 jul '21

2-persoons bungalow Type 2AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Keuken erg slecht en muf. Ook niet schoon. Bungalow 615

TIPS: Mooie omgeving. Tanken en boodschappen over de grens stuk goedkoper.

7.9

D. Maassen
28 jun '21

2-persoons bungalow Type 2AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
7 dec '20

2-persoons bungalow Type 2AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Leuke en mooie geocaches in de omgeving :)
Zeer mooi en bosrijk gebied

9.0

R. Klaverstijn
4 dec '20

5-persoons bungalow Type 5CM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
7.6

Anoniem
27 nov '20

6-persoons bungalow Type 6DM
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.5

veel verbouwd, waardoor er dingen niet open waren (Deel zwembad, winkels en speelplek)

TIPS: Centrum van Venlo en outlet Roermond

6.8

H. Kerbel
9 okt '20

8-persoons bungalow Type 8EM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

De broodjes in de supermarkt waren duur en taai

TIPS: Ivm corona zeer beperkte mogelijkheden

8.4

Anoniem
11 sep '20

4-persoons bungalow Type 4BM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Lawaai van een beton/ puinverwerkingsbedrijf achter het park.

7.4

J. Van veen Veen
21 aug '20

4-persoons bungalow Type 4BM
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5
7.2

K.M.G. Trags
10 aug '20

2 + 2-persoons kinderbungalow Type 4BKM
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.8
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Drakenrijk is zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens het bezoek aan de lommerbergen!

6.3

J. .M. .D. Mandemaker
3 aug '20

2-persoons bungalow Type 2AM
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.5
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 6.5
Faciliteiten: 6.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.0
7.8

Anoniem
27 jul '20

4-persoons bungalow Type 4BM
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5
6.8

H. H van der Meer
17 jul '20

8-persoons bungalow Type 8EM
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0
Pagina 1/35

Landal De Lommerbergen Video

Landal De Lommerbergen Park op de kaart

Locatie Landal De Lommerbergen
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal De Lommerbergen Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.