Landal De Lommerbergen

Lommerbergen 1 5953 TT Reuver, Limburg · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Subtropisch waterparadijs
- Park met heuvels en bossen op loopafstand van de Maas
- Avontureneiland met grote speeltuin en kinderboerderij
- Sprookjesgolf
- Autovrij park (centrale parkeerplaats)

Ligging van Landal De Lommerbergen.
Landal De Lommerbergen is een groot vakantiepark in Reuver, een plaats in het heuvelachtige Limburg met een ligging tussen Roermond en Venlo en op enkele passen van de rivier de Maas. De accommodaties liggen verspreid tussen mooie bospartijen.

Faciliteiten van Landal De Lommerbergen.
Op Landal De Lommerbergen is ontzettend veel te doen. In het Subtropisch Waterparadijs is er voor jong en oud oneindig veel plezier te beleven. In het zwembad vindt u glijbanen, kruidenbaden, stoombaden, een junglebad en veel meer. Bij mooi weer kan er volop worden gespeeld in de speeltuinen, op het avontureneiland, de vlinder- of moestuin en op de kinderboerderij met kinderhofje. Verder zijn er diverse wandel en fietsroutes, sportvelden, tennisbanen en Sprookjesgolf. Laat u verwennen in het beautycentrum, terwijl de kids ravotten in het indoorspeelparadijs. Het hele jaar is er voor jong en oud een Fun & Entertainment-programma met Puk & Pelle en Bollo.

Eten en drinken bij Landal De Lommerbergen.
Bij uw verblijf op Landal De Lommerbergen hoeft u niet lang te zoeken naar een eetgelegenheid. Er zijn drie restaurants, een snackbar en een Grand Café met bowlingbanen. Op de verschillende terrasjes kunt u even ontspannen met een lekker drankje. Kookt u liever zelf? Via de online supermarkt kunt u gemakkelijk vooraf boodschappen bestellen.

Omgeving van Landal De Lommerbergen.
Niet alleen zijn de faciliteiten van Landal De Lommerbergen zo aantrekkelijk, maar ook de omgeving van het park biedt veel mogelijkheden tot vermaak. Pak de fiets en ontdek de prachtige natuurgebieden. Of trek eropuit met de kids en laat ze kennismaken met het leven als ridders en jonkvrouwen in een van de Limburgse kastelen. Ook zal een bezoek aan de dierentuin in Overloon of Attractiepark Toverland in Sevenum in de smaak vallen. Shopliefhebbers kunnen in Roermond en Venlo uitgebreid op koopjesjacht gaan en relaxen op een terras. U komt vast tijd tekort!

Faciliteiten

Restaurant
Bowling
Fietsverhuur
Speelparadijs binnen
WIFI
Subtropisch zwemparadijs
Speeltuin
Supermarkt
Kinderboerderij/dierenweide
Zwembad binnen
Bekijk alle faciliteiten

7.8 Beoordelingen 1081
Kwaliteit accommodatie: 7.8
Schoonmaak accommodatie: 7.1
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.5
Kindvriendelijk: 8.4
88% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal De Lommerbergen Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

2-persoons bungalow 2B2 Bungalow

Geschakelde bungalow, oppervlakte ca. 31m2. Woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen-TV en spellendoos. Open keuken met...

vanaf

€ 156,70

Totaalprijs obv 2 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

4-persoons bungalow 4B3 Bungalow

Aankomst vanaf: 16:00 uur · Vertrek voor: 10:30 uur Geschakelde bungalow, oppervlakte ca. 54 m2. Woonkamer met zit-en eethoek,...

vanaf

€ 231,40

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

4-persoons bungalow 4B1 Bungalow

Aankomst vanaf: 16:00 uur · Vertrek voor: 10:30 uur Geschakelde bungalow, oppervlakte ca. 35m2. Woonkamer met zit-en eethoek,...

vanaf

€ 231,40

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

5-persoons bungalow 5B Bungalow

Aankomst vanaf: 16:00 uur · Vertrek voor: 10:30 uur Geschakelde bungalow, oppervlakte ca. 50m2. Woonkamer met zit-en eethoek...

vanaf

€ 248,75

Totaalprijs obv 5 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons bungalow 6C Bungalow

Aankomst vanaf: 16:00 uur · Vertrek voor: 10:30 uur Geschakelde bungalow, oppervlakte ca. 83 m2. Woonkamer met eet- en...

vanaf

€ 326,10

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

8-persoons bungalow 8B Bungalow

Geschakelde bungalow, oppervlakte ca. 103 m2. Woonkamer met eet- en zithoek, open haard, TV en spellendoos. Open keuken met...

vanaf

€ 370,80

Totaalprijs obv 8 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

Landal De Lommerbergen Belangrijk te weten

- Op 13 maart 2023 is het zwembad (subtropisch zwemparadijs) gesloten vanwege werkzaamheden.

Het is een autovrij park. Wij verzoeken u de auto op de algemene parkeerplaats te zetten. Op de aankomstdagen is het vanaf 15:00 uur wel toegestaan om met de auto naar de bungalow te rijden om uw bagage te laden en/of te lossen.

Huisdieren zijn uitsluitend op aanvraag. Maximaal 2 huisdieren per accommodatie, tijdens het reserveren opgeven.

Wifi (tegen betaling) in sommige accommodatie. Gratis wifi op de Plaza.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

Het kan zijn dat de kosten voor toeristenbelasting voor aankomsten in 2023 nog wijzigen. Indien dit het geval is, zal het juiste bedrag t.z.t. op de factuur worden vermeld.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 9,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

Het is niet mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal of Bungalows.nl.

Op bijna alle parken van Landal GreenParks zijn alle accommodaties rookvrij. Uitzonderingen hierop van parken waarbij er ook roken accommodaties aanwezig zijn, zijn: Landal Residence Duna, Landal Winterberg, Landal Wirfttal, Landal Vennenbos, Landal Warsberg, Landal De Bloemert, Landal Salzstal Paradies, Landal Sonnenberg, Landal Stroombroek en Landal Vogelmient. Als u een boeking maakt voor deze parken en een specifieke voorkeur heeft voor een accommodatie waar roken is toegestaan, dan kunt u dit in het opmerkingenveld tijdens het boeken kenbaar maken.

Op bijna alle parken van Landal GreenParks is er (gratis) wifi in de accommodatie aanwezig.  Alleen op de parken Landal Villapark Livingstone, Nieuwvliet-Bad en Brandnertal is wifi mogelijk tegen betaling.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur (bijvoorbeeld ligging of accommodatie nummer) mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 35,-. Voor de voorkeur huisdiervrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

alles tonen minder tonen

Landal De Lommerbergen Faciliteiten

Beoordeling Landal De Lommerbergen

7.8 Beoordelingen 1081
Kwaliteit accommodatie: 7.8
Schoonmaak accommodatie: 7.1
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.5
Kindvriendelijk: 8.4
88% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
In periodes met Covid-19 beperkingen zijn er geen enquêtes vanuit Bungalows.nl verstuurd aan onze gasten.
8.2

C.P. Van Dijk
23 sep '22

2-persoons bungalow 2B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Ik ben met het fiets en voetveer vanuit Rijkel naar Neer overgegaan prachtig daar, mooi zicht op de Maas

7.2

Anoniem
16 sep '22

4-persoons bungalow 4B3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Bungalow was niet goed schoon gemaakt. Leek erop dat deze al enige tijd leeg had gestaan

TIPS: Geen

9.0

Anoniem
16 sep '22

4-persoons bungalow 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

Geweldige service, vriendelijk personeel

TIPS: Geen

7.6

Anoniem
16 sep '22

5-persoons bungalow 5B
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

Erg jammer dat huisje echt niet goed schoon was! O

6.7

Anoniem
9 sep '22

2-persoons bungalow 2B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 6.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

App van Landal werkt niet op elke telefoon,bij de receptie en buiten waren mensen aan het klagen.

TIPS: Mooie omgeving, Outlet Roermond,en Venlo leuk om te doen.

7.9

J. nicole Mulder
29 aug '22

4-persoons bungalow 4B1
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.5

TIPS: Lekker eten bij frietboetiek in Beesel. Ook een topper is de doner.. in Reuver. Heerlijk wandelen in de omgeving of bij het kasteel in Kessel

8.9

N.I.E.L.S. Van dorp
26 aug '22

4-persoons bungalow 4B3
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
8.2

Anoniem
25 jul '22

2-persoons bungalow 2B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

In het huisje ontbrak zo'n welkomst pakketje en linnengoed.

TIPS: Roermond met mooi weer heeft een heel levendig watersportgebied

7.7

Anoniem
27 jun '22

5-persoons bungalow 5B
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

Deuren/kozijn zwaar beschadigd waarschijnlijk door hond zwarte schimmel op kit randen beide slaapka

TIPS: Kijk goed op de plattegrond kan je heel veel tijd besparen om ergens te komen. Telefoon sleutel werkt slecht. Gewoonte sleutel (druppel) verkrijgbaar bij receptie.

8.4

H.C. van Hout
24 jun '22

2-persoons bungalow 2B2
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

Bluetooth slot openen is fijn, maar werkt niet altijd goed met de telefoon.

TIPS: Selfservice horeca vind ik persoonlijk niets.

9.0

Anoniem
17 jun '22

2-persoons bungalow 2B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: -
Schoonmaak accommodatie: -
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Na een positieve zelftest heeft een hele vriendelijke medewerkster ons verblijf omgeboekt

7.5

Anoniem
3 jun '22

4-persoons bungalow 4B3
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0
7.8

L. Van Hummel
23 mei '22

2-persoons bungalow 2B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.7
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.3

F. Embregts
9 mei '22

2-persoons bungalow 2B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5

Minder auto's op park meer handhaven

TIPS: Kid vriendelijk park

7.7

Anoniem
29 apr '22

2-persoons bungalow 2B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0
6.0

D.I.A.N.A. de Man
1 apr '22

4-persoons bungalow 4B3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 8.0

Accomodatie was vies en stonk

TIPS: Kasteel aan de Maas is leuk om te gaan kijken

7.7

Anoniem
1 apr '22

4-persoons bungalow 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Jammer dat er geebinfo in huisje ligt vandokter,zkh,of andere belangrijke nr.niet iedereen heeft een

TIPS: Overvaren naar kessel,thorn witte stadje ,gewoon de natuur i

8.4

C. van Schaik
1 apr '22

4-persoons bungalow 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Het nieuwe sleutelsysteem werkte niet op de telefoon.

TIPS: Vanwege heuvelachtig terrein minder geschikt voor ouderen.

7.4

Anoniem
25 mrt '22

2-persoons bungalow 2B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 5.8
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Geen klacht. Maar zijn op meerdere Landalparken geweest maar deze huisjes waren niet te vergelijken dan op andere parken. In de kamer een kastje van 60 bij 40 cm om je spullen in op te bergen. Dit was een 4B2 huisje.

6.8

J. j.zuiderveen zuiderveen
25 mrt '22

2-persoons bungalow 2B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Wij snappen dat je voor een aanbieding niet de beste plek op het park krijgt,maar als 2 65plussers pal naast de luidspeakers van het buitenzwembad is wel een beetje veel lawaai. Van 's morgens 10 tot á avonds 9 uur. Bij navraag in het zwembad werd afgedaan het kan zachter maar wij bepalen niet het beleid. Jammer mooi park en mooie omgeving.

8.0

Anoniem
21 mrt '22

4-persoons bungalow 4B1
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

Waarom de horeca niet eerder open? Een kopje koffie smorgens voor 12 uur is toch wel vakantie.

9.0

Anoniem
21 mrt '22

2-persoons bungalow 2B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
7.2

J.C.H. Ch Philippi
11 mrt '22

2-persoons bungalow 2B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -
8.1

J.B.A. van Berkum
11 mrt '22

2-persoons bungalow 2B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: mooie natuur

6.9

Anoniem
7 mrt '22

4-persoons bungalow 4B1
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.3
Faciliteiten: 6.5
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 8.5

Klachten zijn reeds ingediend en onprofessioneel afgehandeld

7.1

Anoniem
28 feb '22

2-persoons bungalow 2B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.0

B.R.I.G.I.T.T.E. Brigitte Stoker
28 feb '22

2-persoons bungalow 2B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Bij deze bungalow zou ik het bad er uitlaten en een inloop douche plaatsen het bad te klein om fatsoenlijk in te douchen

8.0

W.J. van Leeuwen- van den Ent
14 feb '22

2-persoons bungalow 2B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Huisje was super maar de ruimte om te douchen in bad is veel te klein. Paar keer bijna uitgegleden in bad omdat de plek waar je moet staan veel te smal is. Echt geen aanrader vinden wij.
Volgende keer huisje met alleen douche.
Park verder is super en ligt in een mooie omgeving.

7.6

N. Johan Huijs
14 feb '22

5-persoons bungalow 5B
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Heel mooi park. Mooie omgeving. Vriendelijk personeel

8.1

Anoniem
11 feb '22

4-persoons bungalow 4B3
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Afstand naar parkeerplaats en centrum is ver te ver voor ons lopen niet zogoed

Pagina 1/37

Landal De Lommerbergen Video

Landal De Lommerbergen Park op de kaart

Locatie Landal De Lommerbergen
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal De Lommerbergen Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.