Informatie Coronavirus, reizen en contactformulier Klik hier

Roompot Bospark De Schaapskooi

Centrumweg 5 8162 PT Epe, Gelderland · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Midden in de Veluwse bossen
- Fietsverhuur bij de receptie
- Overdekt zwembad met peuterbad
- Sportvelden en tennisbaan
- Speelkasteel

Ligging van Roompot Bospark De Schaapskooi
Roompot Bospark De Schaapskooi is een fraai gelegen bungalowpark in Epe. U bevindt zich hier midden in de bossen van de Veluwe, tussen Apeldoorn en Zwolle. De omgeving biedt veel natuurschoon met moeras- en heidegebieden en zandverstuivingen. Het park is autovrij en daardoor een heerlijke oase van rust, kinderen hebben hier vrij spel.

Faciliteiten van Roompot Bospark De Schaapskooi
Ontdek de prachtige omgeving van Roompot Bospark De Schaapskooi tijdens een fietstocht. U heeft de mogelijkheid om de fietsen te huren bij de receptie. Blijft u liever een dag op het park, dan zult u zich ook zeker niet vervelen. Sla bijvoorbeeld een balletje op de tennisbaan of speel een potje tafeltennis. Verder zijn er sport- en speelvelden voor jong en oud. Bij minder mooi weer is het overdekte zwembad ideaal. Voor de kleintjes onder ons is er een peuterbad. Verder is er een supermarkt en wasserette.

Eten en drinken bij Roompot Bospark De Schaapskooi
Op Roompot Bospark De Schaapskooi zijn diverse eetgelegenheden te vinden. Als u zin heeft in een uitgebreid diner neemt u plaats in het à la carte restaurant. Voor een snelle hap bent u van harte welkom bij de snackbar. Omgeving van Roompot Bospark De Schaapskooi
Voor nog meer pret kunt u vanaf Roompot Bospark De Schaapskooi gemakkelijk de bekende attracties en bezienswaardigheden op de Veluwe bezoeken. Walibi World, het Dolfinarium, de Apenheul en Paleis Het Loo liggen binnen handbereik.

Faciliteiten

Restaurant
Zwembad binnen
Fietsverhuur
Speelparadijs binnen
WIFI
Speeltuin
Supermarkt
WIFI gratis
Bekijk alle faciliteiten

7.3 Beoordelingen 1397
Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 6.6
Park algemeen: 8.2
Faciliteiten: 7.1
Prijs/kwaliteit: 6.8
Kindvriendelijk: 7.9
82% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Roompot Bospark De Schaapskooi Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons bungalow S4A Comfort (restyled) Bungalow

Vrijstaand. Woonkamer met zithoek en smart-tv. Open keuken met vaatwasser, combimagnetron en zowel een filter koffiezetapparaat...

vanaf

€ 161
€ 99

bekijk en boek

Excl: Waarborgsom € 65,00 , Lokale heffingen € 1,68 , Kosten per reservering € 32,50

4-persoons chalet Konijnenberg SK4 Chalet/stacaravan

Vrijstaand en rookvrij chalet, opp. 44m2, centrale verwarming. Woonkamer met TV. Open keuken met combi-magnetron. Twee...

vanaf

€ 118
€ 71

bekijk en boek

Excl: Waarborgsom € 65,00 , Lokale heffingen € 1,68 , Kosten per reservering € 32,50

6-persoons chalet Dassenburcht SK6 Chalet/stacaravan

Vrijstaand en rookvrij chalet. Woonkamer met TV. Open keuken met combi-magnetron. Drie slaapkamers, waarvan twee met twee...

vanaf

€ 139
€ 69

bekijk en boek

Excl: Waarborgsom € 65,00 , Lokale heffingen € 1,68 , Kosten per reservering € 32,50

6-persoons bungalow S6A Comfort (restyled) Bungalow

Vrijstaand. Woonkamer met zithoek en smart-tv. Open keuken met vaatwasser, combimagnetron en zowel een filter koffiezetapparaat...

vanaf

€ 181
€ 124

bekijk en boek

Excl: Waarborgsom € 65,00 , Lokale heffingen € 1,68 , Kosten per reservering € 32,50

Roompot Bospark De Schaapskooi Belangrijk te weten

Er wordt een waarborgsom gevraagd, € 65,- per accommodatie (staat op de factuur van het park en wordt na verblijf teruggestort). LET OP: u dient uw rekeningnummer bij aankomst bij de receptie door te geven voor een tijdige terugstorting.

In enkele accommodaties zijn huisdieren toegestaan. Wanneer u een huisdier wilt meenemen zijn naast de toeslag van € 5,50 per huisdier, per nacht, de schoonmaakkosten vanaf € 64,95 verplicht. Als u tijdens het maken van de reservering geen huisdieren kunt bijboeken, zijn er helaas geen bungalows waar huisdieren zijn toegestaan in het type van uw keuze, meer beschikbaar.

Gasten kunnen gratis gebruik maken van het Sport- en Animatieprogramma. Het Sport- en Animatieprogramma omvat alle knutselactiviteiten in de Koos Kids Club, alle sportactiviteiten op eigen faciliteiten, tennissen, gratis toegang zwembaden voor parkgasten, alle sporttoernooien (voetbal, volleybal, basketbal, tafeltennis, darts, jeu de boules, (soft)hockey, badminton) en (indoor)speeltuinen. De gratis animatie geldt met inachtneming van wintersluitingen, midweeksluitingen en afspraken over animatie alleen tijdens vakantieperiodes.

Graag willen wij u er op attenderen dat de Koos Kids Club en het recreatieprogramma alleen aanwezig zijn in de maanden juli en augustus. In de overige periodes is de Koos Kids Club gesloten en is er geen recreatieprogramma.

Voor de actuele openingstijden per faciliteit verwijzen wij u naar de website van het park: https://park.roompot.nl/schaapskooi/

In de periode van 10 t/m 14 januari 2022 worden er bomen gekapt op Bospark de Schaapskooi. U kunt hier mogelijk hinder van ondervinden tussen 09:00 -17:00 uur.

Extra informatie
Het kan zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open ivm de maatregelen op advies van het RIVM omtrent het Corona virus.

Graag het totaalbedrag voldoen middels de factuur die u van het park per e-mail toegestuurd krijgt. Bij een last-minute reservering, dient u een kopie van uw betalingsbewijs mee te nemen.

Wanneer er met een groep op het park wordt verbleven wordt er een waarborgsom van EUR 50,- per persoon bij aankomst gevraagd. Het is helaas niet toegestaan om met een groep jongeren (onder 21 jaar) in het park te verblijven.

Werknemers van bedrijven kunnen uitsluitend op parken van Roompot verblijven door rechtstreeks bij Roompot Business te boeken. Via bungalowS.nl is dit niet mogelijk.

Het is niet mogelijk bij Roompot om meerdere bungalows in één reservering te maken. Indien u meerdere bungalows wilt reserveren, dient u een tweede reservering te maken. Uiteraard zullen de reserveringskosten maar één keer berekend worden.

Vanaf heden zijn alle accommodaties op het park rookvrij.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Roompot Vakanties. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Roompot Vakanties een voorkeurstoeslag. De voorkeurskosten voor accommodaties naast elkaar en/of voorkeursligging bedragen €35,- en de voorkeurskosten voor een faciliteit in de accommodatie bedragen €27,50 (bijvoorbeeld vaatwasser). Voor de voorkeur huisdiervrij, rookvrij, roken toegestaan en een mindervalide woning wordt geen voorkeurstoeslag berekend. Niet alle parken beschikken over een mindervalide woning.

De hoofdboeker dient minimaal 21 jaar te zijn. Het is niet mogelijk op het park te verblijven indien de hoofdboeker onder de 21 jaar is.

Bij eventuele wijzigingen in de reservering wordt er door Roompot EUR 27,50 doorberekend aan wijzigingskosten.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

alles tonen minder tonen

Roompot Bospark De Schaapskooi Faciliteiten

Beoordeling Roompot Bospark De Schaapskooi

7.3 Beoordelingen 1397
Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 6.6
Park algemeen: 8.2
Faciliteiten: 7.1
Prijs/kwaliteit: 6.8
Kindvriendelijk: 7.9
82% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
7.2

Anoniem
22 nov '21

6-persoons bungalow S6A Comfort (restyled)
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: De Koeweg op en even doorlopen naar De witte berken.
Het centrum van Epe is ook leuk.

7.9

J.E.A.N. jean raven
8 nov '21

6-persoons bungalow S6A Comfort (restyled)
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
7.6

Anoniem
18 okt '21

4-persoons chalet Konijnenberg SK4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
7.5

P. Schaddelee
8 okt '21

4-persoons chalet Konijnenberg SK4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Wat heel eeg aan een opknapbeurt toe is de weg/ het pad naar het park toe,
daar zitten zoveel diepe kuilen in dat het voor je auto niet best is om daar te rijden zelf voor de fietsers vind ik het gewoon gevaarlijk, en dit is al een paar jaar zo dus daar is nog steeds niets aan gedaan, wat ik heel jammer vind want het park zelf is erg schoon en netjes maar dan vind ik dat de weg er naartoe net zo goed moet zijn omdat daar het aangezicht van het park al begint dat hoort gewoon goed te zijn.

TIPS: Fietstocht naar de schaapskooi met de loslopende schapen op de heide,
Het verscholen dorp is leuk om op te zoeken,
het Heerde strand,
De uitkijktoren de Haele berg is prachtig, wij zagen daar nog wilde zwijnen lopen in de stuiken/bosjes er naartoe.
De Rendeklippen is prachtig om te wandelen,
En zeker het fietsen/ wandelen door de bossen blijft altijd mooi.

7.7

Anoniem
4 okt '21

4-persoons bungalow S4A Comfort (restyled)
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: heel veel wandel en fietsmogelijkheden
leuk om bij de imker in de straat honing te proeven

5.8

Anoniem
4 okt '21

4-persoons bungalow S4A Comfort (restyled)
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: 6.3
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 7.5

Zou hier niet nog eens heen gaan en ook anderen niet aanbevelen.
Park valt onder de categorie 'vergane glorie' en ligt er een beetje troosteloos bij. Je bent niet echt lekker gezellig een weekendje weg.
Het zwembad was ronduit vies en klein.

8.1

Anoniem
1 okt '21

4-persoons chalet Konijnenberg SK4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Mooie wandelingen in de buurt van Heerde.

7.3

Anoniem
27 sep '21

4-persoons chalet Konijnenberg SK4
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Bedden

TIPS: Mooie wandel route.s
Verkrijg baar bij receptie

8.0

J. Drent
24 sep '21

6-persoons chalet Dassenburcht SK6
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Als je van fietsen of wandelen houdt is dit park ideaal gelegen. Epe is een leuk dorp waar je gezellig op een terras kunt zitten en winkelen.
Wij komen vast nog eens terug.

8.0

Anoniem
20 sep '21

4-persoons chalet Konijnenberg SK4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Goede fiets en wandel omgeving

6.5

Anoniem
3 sep '21

6-persoons chalet Dassenburcht SK6
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 8.0

Het park is goed maar het huisje zat vol schimmel en na een klacht hierover werd dit niet goed opgelost en was het niet mogelijk om een ander huisje te krijgen.

8.6

J. Oosting
30 aug '21

4-persoons chalet Konijnenberg SK4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

Jammer dat er een hek zit aan het eind van de weg die uit komt op de Oost Ravenweg nabij bungalow 441 en 157. (die wij hadden) deze openbare fiets en voetgangersdoorgang ontneemt je veel vrijheid. Wij hadden om medische redenen een ontheffing en hadden de auto bij de bungalow staan. Maar hij stond wel op slot, maar in wezen onbewaakt, omdat het hek 24 per dag geopend kon worden.
Mochten wij ooit weer naar de Schaapskooi gaan, dan niet op die onvrije plek.

8.2

R.A.M.W. de Lange
30 aug '21

4-persoons chalet Konijnenberg SK4
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0
6.4

Anoniem
27 aug '21

6-persoons chalet Dassenburcht SK6
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 6.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 7.5
4.9

Anoniem
6 aug '21

4-persoons chalet Konijnenberg SK4
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 6.3
Faciliteiten: 4.8
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 5.5

Bij de wissel dag de winkel om 8 uur open gaat. Niet om half negen is te laat.

TIPS: Het zwembad is te oud en niet leuk voor kinderen.
In chalet de douche te oud kinderen kunnen niet veilig douche met oude wetse kraan wc veel te klein.
Het bestek is bot kan niet goed snijden meer snijmes
De te weinig kussen om te slapen en zitten.
Buiten op het park was netjes

7.6

Anoniem
26 jul '21

4-persoons chalet Konijnenberg SK4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Indeling toilet anders (wasbak te groot). Schoonmaken op de iets minder logische plekken

TIPS: 1) Vlonderpad Tongeren / Tongerense bos/heide en Wisselse Veen
2) Kasteel Cannenburch met park/tuinen

5.4

Anoniem
23 jul '21

4-persoons chalet Konijnenberg SK4
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

Schoonmaak is niet op orde. We hadden bedlinnen bijgeboekt, dit lag niet klaar in onze accommodatie.
Het is een zeer verouderde accommodatie. De vloer en wandbekleding is beschadigd. Keukengerei is minimaal aanwezig. Terras was vies en overspoeld. Tuinmeubilair is niet comfortabel.
Wij waren blij dat we maar 1 week hadden geboekt.

TIPS: Mooie omgeving om te fietsen met leuke knooppunten routes.

7.4

R.I.C.K. rick Broekhuizen
19 jul '21

6-persoons chalet Dassenburcht SK6
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 9.0
7.6

Anoniem
19 jul '21

4-persoons chalet Konijnenberg SK4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Heel mooi groen en rustig park. En genoeg te doen in de omgeving.

7.6

Anoniem
14 dec '20

4-persoons chalet Konijnenberg SK4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 5.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

WC veel te klein, matrassen slappe hap en sanitair ouderwets.

7.8

Anoniem
11 dec '20

6-persoons chalet Dassenburcht SK6
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Missen een opstapje in het keukengedeelte om boven in de kasten te komen.
Dit is alleen bereikbaar voor lange mensen.
Wij moeten steeds op een stoel staan, dus ook gevaarlijk.


Deze opmerking al eerder gemeld na bezoek van andere parken van Roompot!!

7.6

Anoniem
11 dec '20

6-persoons bungalow S6A Comfort (restyled)
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.7
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Meer informatie over schoonmaakwerkzaamheden ivm Corona

7.7

Anoniem
27 nov '20

6-persoons chalet Dassenburcht SK6
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.3

Anoniem
23 nov '20

4-persoons chalet Konijnenberg SK4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.7

Anoniem
13 nov '20

6-persoons chalet Dassenburcht SK6
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.4

Anoniem
13 nov '20

6-persoons chalet Dassenburcht SK6
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

TIPS: Prachtige fietsroutes

7.8

F.J.A. van der Wal
6 nov '20

4-persoons bungalow S4A Comfort (restyled)
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Doucheputje zat vol en was smerig, water bleef staan, dit hebben we zelf opgelost en schoongemaakt

TIPS: Wandeling bij Landgoed Tongeren zeer aan te raden

7.8

H.M. Tromp
2 nov '20

6-persoons chalet Dassenburcht SK6
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Het chalet was huisdiervriendelijk, je zou denken dat dit een opt-in zou zijn, geen opt-out. Hierdoor rook de chalet nogal naar hond, later bleek dat de geur met name uit de stofzuiger kwam. Dit is doorgegeven en ik ga er vanuit dat dit de volgende keer opgelost is.
De deuropener deed het niet met de toegezonden kaartjes (lege batterij?) we konden wel meteen de sleutel ophalen bij de receptie.
Nagenoeg geen bereik op mijn telefoon, aan de andere kant, wel zo lekker rustig.

TIPS: Mooie wandelomgeving.

8.3

E.J.A. E.J.A Roelofs-Isarin
2 nov '20

4-persoons bungalow S4A Comfort (restyled)
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
30 okt '20

4-persoons chalet Konijnenberg SK4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
Pagina 1/47

Roompot Bospark De Schaapskooi Foto's

Roompot Bospark De Schaapskooi Park op de kaart

Locatie Roompot Bospark De Schaapskooi
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Roompot Bospark De Schaapskooi Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

BRC gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat BRC na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.