Met eigen zandstrand, direct aan het Veluwemeer gelegen

Ligging van Recreatieoord Veluwe Strandbad.
Recreatieoord Veluwe Strandbad ligt direct aan het Veluwemeer en zich dan ook door zijn 'maritieme' karakter. Het park heeft een eigen zandstrand aan het Veluwemeer.

Faciliteiten van Recreatieoord Veluwe Strandbad.
Watersporters kunnen hier hun hart ophalen, op het park huurt u kano’s en surfplanken en indien gewenst is er de mogelijkheid om surf of zeillessen te volgen. Ook heeft het park een eigen boothelling. Verspreid over het park zijn er diverse kinder speelplaatsen, bij minder mooi weer kunt u terecht in het overdekte zwembad.

Omgeving van Recreatieoord Veluwe Strandbad.
Brengt u ook eens een bezoek aan het vlakbij gelegen vissersdorpje Elburg met zijn leuke winkels en vele terrasjes. Zin in een uitstapje voor het hele gezin? Het Dolfinarium in Harderwijk, Walibi World op 15 km afstand en Paleis 't Loo liggen binnen handbereik. Kortom dit park en omgeving bieden voor ieder wat wils.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.