Informatie Coronavirus en reizen Klik hier

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Wellnesscentrum Palestra Beauty & Wellness
- Indoorspeelparadijs
- Overdektzwembad met kleuterbad
- In zomer strand met kabelwaterskibaan
- Naast kinderpretpark Land van Jan Klaassen

Ligging van Landal Stroombroek
Dit mooie Landal Stroombroek ligt midden in de ongerepte natuur van de Achterhoek, aan de voet van de Montferlandse heuvels en op 2 km afstand van Doetinchem. In deze omgeving komt de natuurliefhebber zeker aan zijn trekken. Er zijn tevens talloze fiets- en wandelroutes uitgezet om de rijkdom aan cultuur en natuur te ontdekken.

Faciliteiten van Landal Stroombroek
Tijdens uw verblijf op Landal Stroombroek kunt u heerlijk relaxen aan de grote recreatieplas of in het overdekte zwembad met stroomversnelling en andere waterattracties. Palestra Beauty & Wellness is dé plek om tot rust te komen. U vindt hier whirlpools, zwembad, kruidenbaden en verschillende rustruimten. In het beautycentrum kunt u terecht voor gezichts- en lichaamsbehandelingen, manicure en vindt u ook een kapsalon, zonnebank en hydrojet. Daarnaast zijn er bowlingbanen, een jeu-de-boules baan, lasergame, tafeltennistafel en een poolbiljart. Het gehele jaar is er afwisselend recreatieprogramma voor alle leeftijden. De allerkleinsten kunnen zich vermaken bij de Bollo Club. Voor de kinderen is er verder een kinderscooterbaan (t/m 6 jaar), airtrampoline en speeltuin met zandbak en schommels. Gasten van Landal Stroombroek mogen gratis gebruik maken van de tennisbanen in Zeddam.

Eten en drinken bij Landal Stroombroek
Voor een heerlijk diner kunt u op het vakantiepark terecht bij Timber’s Brasserie waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht over de recreatieplas. Voor een afhaalmaaltijd kun u terecht bij de Smulgaard, afhaal- en snackshop op het park. Kookt u liever zelf? De ParkShop is dagelijks geopend.

Omgeving van Landal Stroombroek
Landal Stroombroek ligt aan de voet van de Montferlandse heuvels. Het Montferland is een prachtig bosrijk gebied dat zich perfect leent voor fiets- en wandeltochten. In de directe omgeving van het bungalowpark zijn ook mogelijkheden voor golfen en paardrijden. Of maak een huifkartocht door de bossen. De winkelstad Arnhem biedt vele winkels van klein tot groot. U kunt hier ook goed terecht voor een hapje of drankje in een van de restaurants of café’s op de bekende Korenmarkt of aan de Rijnkade. Er zijn verschillende interessante musea, zoals het Nederlands Watermuseum, Museum voor Moderne Kunst of het Historisch Museum. Voor de kinderen is een dagje naar Burgers' Zoo altijd feest of het naastgelegen kinderpretpark Het Land van Jan Klaasen, kortingskaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Faciliteiten

Speeltuin
Restaurant
Zwembad binnen
Bowling
Fietsverhuur
Supermarkt
WIFI
Speelparadijs binnen
WIFI gratis
Bekijk alle faciliteiten

8.0 Beoordelingen 265
Kwaliteit accommodatie: 7.5
Schoonmaak accommodatie: 7.8
Park algemeen: 8.7
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.8
Kindvriendelijk: 9.0
94% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal Stroombroek Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons kinderbungalow 4CK Comfort Bungalow

Comfort Kinder plus, vrijstaande bungalow, opp. ca. 60 m2. Geschikt voor twee volwassenen, twee kinderen en één baby....

vanaf

€ 229
€ 169

bekijk en boek

4-persoons bungalow 4AM Bungalow

Vrijstaande bungalow. Opp. ca 60 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, stereoset en TV. Open keuken met koffiezetapparaat, Senseo,...

vanaf

€ 199
€ 139

bekijk en boek

5-persoons bungalow 5AM Bungalow

Vrijstaande bungalow. Opp. ca 60 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, stereoset en tv. Open keuken met combi-magnetron,...

vanaf

€ 199
€ 139

bekijk en boek

6-persoons bungalow 6AM Bungalow

Vrijstaande bungalow. Opp. ca 80 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, stereoset, tv, erker en schuifpui. Keuken met...

vanaf

€ 219
€ 169

bekijk en boek

6-persoons kinderbungalow 6CK Comfort Bungalow

Comfort Kinder plus, vrijstaande bungalow, opp. ca. 80 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, tv en radio-/cd-speler. Open haard of...

vanaf

€ 249
€ 189

bekijk en boek

6-persoonsbungalow 6CM Bungalow

Vrijstaande comfort bungalow, opp. ca. 80 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, tv en radio-/cd-speler. Open keuken met...

vanaf

€ 239
€ 179

bekijk en boek

Landal Stroombroek Belangrijk te weten

Huisdieren zijn uitsluitend op aanvraag. Maximaal twee huisdieren per bungalow (verplicht bij reservering opgeven).

Gratis wifi op het hele park.

Alle gasten die op Landal Stroombroek verblijven hebben gratis en onbeperkt toegang tot de saunafaciliteiten van Palestra beauty & wellness. Gasten die gebruik willen maken van een van de faciliteiten dienen vooraf te reserveren via tel. 0314-39 98 00.

Extra informatie
Het kan zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open ivm de maatregelen op advies van het RIVM omtrent het Corona virus.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

Graag het totaalbedrag voldoen middels de factuur die u van Landal GreenParks toegestuurd krijgt.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 6,95 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 11,95. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 11,95.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 29,95. Voor de voorkeur huisdiervrij en rookvrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

- Het is niet mogelijk om binnen 30 dagen voor aankomst een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal.

De kosten voor het afsluiten van een annuleringsverzekering via Landal GreenParks kunnen voor afwijkende weekenden of midweken i.v.m. feestdagen hoger zijn dan tijdens het boeken zichtbaar is. Indien dit het geval is, zal op de factuur het juiste bedrag hiervoor zichtbaar zijn.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

alles tonen minder tonen

Landal Stroombroek Faciliteiten

Beoordeling Landal Stroombroek

8.0 Beoordelingen 265
Kwaliteit accommodatie: 7.5
Schoonmaak accommodatie: 7.8
Park algemeen: 8.7
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.8
Kindvriendelijk: 9.0
94% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
7.4

D. Van der Linde
10 sep '21

4-persoons bungalow 4AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Vooral de fietsroutes

8.3

Anoniem
28 jun '21

6-persoonsbungalow 6CM
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

nvt

TIPS: Jan klaassen was erg leuk.
Leuk om die te bezoeken voordat je het huisje in kan.

7.5

Anoniem
23 nov '20

5-persoons bungalow 5AM
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Slechte oude matras en of bed

TIPS: Kasteel bezoeken

8.3

J.C. Trox
23 nov '20

4-persoons bungalow 4AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.4

Anoniem
16 nov '20

4-persoons bungalow 4AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Oktober t/m april mogen honden los op het strandje bij de recreatieplas, top!

8.2

A. Antonius Tol
16 okt '20

6-persoons bungalow 6AM
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Fietstocht naar Doesburg

8.6

Anoniem
9 okt '20

6-persoons bungalow 6AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Geen

TIPS: Cactus tiin ruurlo

7.1

Anoniem
2 okt '20

6-persoonsbungalow 6CM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

WiFi is erg slecht

8.8

Anoniem
4 sep '20

4-persoons bungalow 4AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.2

Anoniem
3 jul '20

6-persoons bungalow 6AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
7.8

J. Traag
29 jun '20

6-persoons bungalow 6AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Behalve speel mogelijkheden voor kinderen aan de plas is er navenant weinig speelgelegenheid op de rest van het grote park.Je ziet hier en daar een klein speelhuisje op een hofje that?s it.
Ook de trimbaan waar niet veel meer van over is kan wel een opfrisbeurt gebruiken.

TIPS: Prachtige omgeving, mooie fietsroutes, gezellige dorpjes in de omgeving.
Stoffenmarkt op dinsdag in Doetinchem.
Bezoek Hanze steden, Zutphen, Deventer.

9.0

Anoniem
6 mrt '20

6-persoons bungalow 6AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Heerlijk op de grens met Duitslan, Xanten bezocht de romeinse openluchtheater en opgravingen, ook het stadje is de moeite waard.
Ook de boulevaert in Emmerich am rein is een aanrader.

8.3

Anoniem
7 feb '20

4-persoons bungalow 4AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.9

Anoniem
3 feb '20

4-persoons kinderbungalow 4CK Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5

TIPS: Leuke markten en winkels

7.9

A.H.J. Hassink
3 jan '20

5-persoons bungalow 5AM
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.7

C. Ten heuvel
23 dec '19

4-persoons bungalow 4AM
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.8

M.M. Mandy Pijnappel
23 dec '19

5-persoons bungalow 5AM
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.7

Anoniem
9 dec '19

4-persoons kinderbungalow 4CK Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 8.5

Badkamer vloer was glad voor kinderen. En de tv kan wellicht vast worden gezet op tafeltje.

7.8

S.D. de Jong
2 dec '19

5-persoons bungalow 5AM
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.0

G.E.R.A.R.D. van Houwelingen
22 nov '19

4-persoons bungalow 4AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Sauna heeft veel achterstallig onderhoud.

TIPS: Daagje winkelen in Kleve

8.2

Anoniem
15 nov '19

6-persoonsbungalow 6CM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.2

G.G.C. Mulder
25 okt '19

4-persoons bungalow 4AM
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

De bedden zijn waardeloos

TIPS: Mooie wandeling en natuurspeelplaats bij Uitspanning 't Peeske. Mooi kasteel Huis Bergh in' 's-Heerenberg.

8.2

Anoniem
21 okt '19

6-persoonsbungalow 6CM
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.8

P. van der Wilk
14 okt '19

6-persoons bungalow 6AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Ik zou iedereen aanraden om een voorkeursligging van de bungalow te bespreken. Het was ons 5e bezoek aan dit park, maar we hadden nu de pech dat we echt de bungalow hadden getroffen op de slechtste locatie van het park.
Bungalow 205 ligt tegen de weg aan met veel landbouw verkeer in deze periode. En tegen een outdoorcentrum "Markant" waar 's nachts in het weekend veel herrie was.

TIPS: een ideale omgeving voor fietstochten. Doesburg en Hummelo zijn zeker de moeite waard.

En de welnes faciliteiten op het park zijn heerlijk en bij de prijs inbegrepen.

8.1

O.E. Onno Hastman
4 okt '19

4-persoons bungalow 4AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Geen klacht wel de vermelding dat de felle verlichting in de "huiskamer" heel ongezellig aan doet.

TIPS: Geen tips

8.4

R.C. van As
30 sep '19

6-persoons bungalow 6AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.8

Anoniem
23 sep '19

6-persoons bungalow 6AM
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

TIPS: Geniet ook van het prachtige recreatieplas, met een echt strand, waar je ook heel fijn kan lopen. Echt een aanrader

7.2

Anoniem
20 sep '19

6-persoons bungalow 6AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

De oven was niet schoon en hebben wij dus niet gebruikt aangezien mijn vriendin een glutenallergie heeft, beetje jammer dit

7.9

H. Stenveld
20 sep '19

4-persoons bungalow 4AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.7
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.3

D. Vermeulen
13 sep '19

6-persoons bungalow 6AM
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Iets meer haakjes in de badkamer, een warmhoudplaatje in de keuken en een antislip-matje onder het v

TIPS: Ik ben nu binnen 1 jaar 5 x op dit park geweest en gewoon erg tevreden.Voelt bijna als thuiskomen.Tot de volgende keer.

Pagina 1/9

Landal Stroombroek Video

Landal Stroombroek Park op de kaart

Locatie Landal Stroombroek
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Stroombroek Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

BRC gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat BRC na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.