Met waterspeelparadijs, klimtoren en vele outdoor activiteiten

Pluspunten:
- Gelegen in Nationaal Park 'Het Drents Friese Wold'
- 15 m hoge adventuretoren, 6 pittige klimroutes en een klimpalenparcours
- Waterspeelparadijs en openluchtzwembad
- Mogelijkheid tot diverse Outdoor activiteiten

Ligging van RCN Vakantiepark de Roggeberg
RCN Vakantiepark de Roggeberg is gelegen in het Friese dorpje Appelscha, aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. U zult versteld staan van dit prachtige natuurgebied, waar u eindeloos van kunt genieten tijdens een wandel- of fietstocht.

Faciliteiten van RCN Vakantiepark de Roggeberg
Op RCN Vakantiepark de Roggeberg is voor de kinderen tot 10 jaar een waterspeelparadijs (geopend boven de 20 graden). Uren spetteren tussen de waterspuwende zeehonden en op de waterglijbanen. Het openluchtzwembad van Appelscha, gelegen naast RCN Vakantiepark de Roggeberg is gratis toegankelijk voor alle gasten die op het park verblijven. Zin in een sportief middagje? Leef u uit op de all-weather tennisbaan, op het sportveld of tijdens een potje midgetgolfen. Op RCN Vakantiepark de Roggeberg kunnen klimliefhebbers hun hart ophalen op de 15 meter hoge klimtoren: er zijn wel 6 verschillende klimroutes.

Eten en drinken bij RCN Vakantiepark de Roggeberg
Haal, tijdens het seizoen, iedere morgen verse broodjes bij de croissanterie op RCN Vakantiepark de Roggeberg. Buiten het seizoen kunt u via de receptie broodjes bestellen. Geniet 's avonds van een uitgebreide maaltijd in het familierestaurant waar u een ruime keuze heeft uit diverse gerechten. Van een uitgebreid drie gangen diner tot een lekkere pizza. Liever een snelle hap? Uiteraard is er op het park ook een snackbar aanwezig. Alle faciliteiten zijn geopend vanaf eind maart t/m eind oktober. In de winterperiode gelden beperkte openingstijden.

Omgeving van RCN Vakantiepark de Roggeberg
De levendige winkelstad Assen ligt op slechts 20 km van RCN Vakantiepark de Roggeberg. Op zoek naar iets voor de kinderen? Dan kunt u naar attractiepark Duinen Zathe in Appelscha gaan, u bent er met de auto in slechts 5 minuten rijden. Of breng een bezoek aan het gevangenis museum in Veenhuizen.
Scroll voor meer
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.