Landal West Terschelling

Europalaan 35 8881 EJ , Friesland · Nederland

Pluspunten:
- Appartementen op loopafstand van het centrum van West-Terschelling
- Brasserie met afhaal- en broodjesservice
- Gratis opgemaakte bedden
- Direct aan bos en duinen gelegen
- Diverse wandel- en fietsroutes door het duinreservaat en het bos

Ligging Landal West Terschelling
Op 10 minuten lopen van het gezellige dorp West-Terschelling en aan de bosrand vindt u Landal West Terschelling. Het waddeneiland Terschelling is in ieder jaargetijde een heerlijke bestemming. Door de unieke ligging van de luxueuze, moderne appartementen zijn het strand, de zee, de duinen, het bos en het dorp binnen handbereik. Dus voor een weekendje tussendoor of langere vakantie is deze locatie zeer geschikt. Het zal u aan niets ontbreken op Landal West Terschelling.

Faciliteiten Landal West Terschelling
Bij de receptie van Landal West Terschelling kunt u terecht voor informatie over alles wat er te doen is in de nabije omgeving. Ook kunt u hier gratis gebruik maken van internet. Kinderen kunnen zicht uitleven in de speeltuin.

Eten en drinken bij Landal West Terschelling
Voor een lekkere maaltijd, drankje of kop koffie bij Landal West Terschelling neemt u plaats in de brasserie De Bonte Piet. Ook is het bij mooi weer goed toeven op het terras. Verder loopt u gemakkelijk het levendige dorp West Terschelling in waar u ook in een van de vele sfeervolle restaurants kunt eten.

Omgeving van Landal West Terschelling
Vanuit Landal West Terschelling bereikt u gemakkelijk het strand. Gaat u hier wandelen, zonnebaden of vliegeren en zandkastelen bouwen met de kids? Aan u de keuze. Verder is Terschelling een eldorado voor fietsliefhebbers met maar liefst 80km aan fietspaden. Het gezicht van het grootste dorp op het eiland, West-Terschelling, wordt bepaald door De Brandaris, een 55 meter hoge vierkante vuurtoren. Ook zijn er enkele gezellige winkelstraten met leuke boetieks, interessante musea, restaurants en terrassen te vinden. Bezoek ook eens het Visserijmuseum Aike en Stien waar voor de kids op zolder een hoekje is waar ze kunnen breeuwen, knopen leggen, zijl hijsen of een hengelspel spelen. Ook is een zeehondentocht een ware belevenis voor groot en klein. Vergeet uw verrekijker niet mee te nemen. Wist u trouwens dat Terschelling voor 80% uit natuurgebied bestaat en er zelfs nog plekjes zijn waar u helemaal alleen kunt zijn? Kortom, beleef Terschelling. 

Faciliteiten

Fietsverhuur
Restaurant
Speeltuin
Broodjesservice
WIFI gratis
Bekijk alle faciliteiten

Landal West Terschelling Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

2-persoons appartement 2CA Comfort Appartement

Opp. ca 48 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio-/DVD- CD-speler en CV. Open keuken voorzien van...

vanaf
€ 269,30
2-persoons appartement 2CA Comfort

Totaalprijs obv 2 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak , Bedden opmaken Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

4-persoons appartement 4CA Comfort Appartement

Appartement Comfort. Opp. ca 65 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio-/DVD- CD-speler en CV. Open keuken...

vanaf
€ 341,10
4-persoons appartement 4CA Comfort

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak , Bedden opmaken Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

4-persoons appartement 4LA Luxe Appartement

Luxe appartement. Opp. ca 85 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio-/DVD- CD-speler en CV. Open keuken...

vanaf
€ 392,70
4-persoons appartement 4LA Luxe

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak , Bedden opmaken Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

6-persoons appartement 6CA Comfort Appartement

Appartement Comfort. Oppervlakte ca 96 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio-/DVD- CD-speler en CV. Open...

vanaf
€ 410,30
6-persoons appartement 6CA Comfort

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak , Bedden opmaken Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

6-persoons appartement 6LA Luxe Appartement

Luxe appartement. Opp. ca 108 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio-/DVD- CD-speler en CV. Open keuken...

vanaf
€ 450,30
6-persoons appartement 6LA Luxe

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak , Bedden opmaken Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

Landal West Terschelling Belangrijk te weten

- Indien u een boeking gemaakt heeft voor Landal GreenParks via Bungalows.nl, dan zijn de algemene voorwaarden van Landal GreenParks van toepassing, zie: www.landal.nl/over-landal/algemene-voorwaarden.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 7,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

- Huisdieren zijn uitsluitend op aanvraag, tijdens het reserveren opgeven.

- Het is niet mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal of Bungalows.nl.

Algemene voorwaarden

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 9,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

- Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via Bungalows.nl. Neem hiervoor contact op met Landal Business Line.

- Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. Bungalows.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 50,-. Voor de voorkeur huisdiervrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

- Landal GreenParks accepteert geen boekingen langer dan 3 weken achter elkaar. Wilt u een boeking maken voor 3 weken of langer dan dient u contact op te nemen met Landal GreenParks. 

Annuleren & wijzigen

- Voor het wijzigen van een reservering gelden de wijzigingsvoorwaarden van Landal GreenParks.

- LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd. Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten). Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

- Voor het wijzigen van een reservering berekent Landal GreenParks € 25,- wijzigingskosten.

Check-in & check-out informatie

- Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

Betalen

- Als u voor een Landal GreenParks boeking een giftcard van Weekendjeweg.nl wenst in te wisselen, dan kunt u de code tijdens het boeken invoeren. Bungalows.nl zal de waarde van de ingewisselde giftcard (achteraf) aan u overmaken. U dient wel het volledige bedrag op de factuur van Landal GreenParks aan hen over te maken (zonder aftrek van de waarde giftcard).

Parkinformatie

- Inlichtingen boottijden en reserveren: Rederij Doeksen 0900 3635736 of via internet www.rederij-doeksen.nl. Let op: er mogen alleen auto's komen die van tevoren bij de rederij zijn aangemeld!

- Indien u later als 19.00 uur arriveert, verzoeken wij u om dit telefonisch aan het park door te geven.

- Gratis bagageservice bij fietsverhuur (van haven naar complex v.v.) 

- Op bijna alle parken van Landal GreenParks zijn alle accommodaties rookvrij. Uitzonderingen hierop van parken waarbij er ook roken accommodaties aanwezig zijn, zijn: Landal Residence Duna, Landal Winterberg, Landal Wirfttal, Landal Vennenbos, Landal Warsberg, Landal De Bloemert, Landal Salzstal Paradies, Landal Sonnenberg, Landal Stroombroek en Landal Vogelmient. Als u een boeking maakt voor deze parken en een specifieke voorkeur heeft voor een accommodatie waar roken is toegestaan, dan kunt u dit in het opmerkingenveld tijdens het boeken kenbaar maken.

- Op bijna alle parken van Landal GreenParks is er (gratis) wifi in de accommodatie aanwezig. 
Alleen op de parken Landal Villapark Livingstone, Nieuwvliet-Bad en Brandnertal is wifi mogelijk tegen betaling.

- Door een technisch issue kan het zijn dat tijdens het boeken en op uw bevestiging van Bungalows.nl staat aangegeven dat uw reservering voor Landal GreenParks inclusief opgemaakte bedden is. Dit is niet altijd het geval. Wanneer u een standaard of comfort (C) bungalow geboekt heeft, is uw reservering altijd zonder opgemaakte bedden.

 

alles tonen minder tonen

Landal West Terschelling Faciliteiten

Landal West Terschelling Foto's

Landal West Terschelling Park op de kaart

Locatie Landal West Terschelling
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal West Terschelling Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.