Wat zijn de gevolgen van het coronavirus en vakantieparken? Klik hier

Landal West Terschelling

Europalaan 35 8881 EJ Terschelling-West, Friesland · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Appartementen op loopafstand van het centrum van West-Terschelling
- Brasserie met afhaal- en broodjesservice
- Gratis opgemaakte bedden
- Direct aan bos en duinen gelegen
- Diverse wandel- en fietsroutes door het duinreservaat en het bos

Ligging Landal West Terschelling
Op 10 minuten lopen van het gezellige dorp West-Terschelling en aan de bosrand vindt u Landal West Terschelling. Het waddeneiland Terschelling is in ieder jaargetijde een heerlijke bestemming. Door de unieke ligging van de luxueuze, moderne appartementen zijn het strand, de zee, de duinen, het bos en het dorp binnen handbereik. Dus voor een weekendje tussendoor of langere vakantie is deze locatie zeer geschikt. Het zal u aan niets ontbreken op Landal West Terschelling.

Faciliteiten Landal West Terschelling
Bij de receptie van Landal West Terschelling kunt u terecht voor informatie over alles wat er te doen is in de nabije omgeving. Ook kunt u hier gratis gebruik maken van internet. Kinderen kunnen zicht uitleven in de speeltuin.

Eten en drinken bij Landal West Terschelling
Voor een lekkere maaltijd, drankje of kop koffie bij Landal West Terschelling neemt u plaats in de brasserie De Bonte Piet. Ook is het bij mooi weer goed toeven op het terras. Verder loopt u gemakkelijk het levendige dorp West Terschelling in waar u ook in een van de vele sfeervolle restaurants kunt eten.

Omgeving van Landal West Terschelling
Vanuit Landal West Terschelling bereikt u gemakkelijk het strand. Gaat u hier wandelen, zonnebaden of vliegeren en zandkastelen bouwen met de kids? Aan u de keuze. Verder is Terschelling een eldorado voor fietsliefhebbers met maar liefst 80km aan fietspaden. Het gezicht van het grootste dorp op het eiland, West-Terschelling, wordt bepaald door De Brandaris, een 55 meter hoge vierkante vuurtoren. Ook zijn er enkele gezellige winkelstraten met leuke boetieks, interessante musea, restaurants en terrassen te vinden. Bezoek ook eens het Visserijmuseum Aike en Stien waar voor de kids op zolder een hoekje is waar ze kunnen breeuwen, knopen leggen, zijl hijsen of een hengelspel spelen. Ook is een zeehondentocht een ware belevenis voor groot en klein. Vergeet uw verrekijker niet mee te nemen. Wist u trouwens dat Terschelling voor 80% uit natuurgebied bestaat en er zelfs nog plekjes zijn waar u helemaal alleen kunt zijn? Kortom, beleef Terschelling.

Faciliteiten

Fietsverhuur
Restaurant
Speeltuin
WIFI
Bekijk alle faciliteiten

8.4 Beoordelingen 16
Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.5
Park algemeen: 8.4
Faciliteiten: 0.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 0.0
100% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal West Terschelling Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

2-persoons appartement 2CA Comfort Appartement

Appartement Comfort. Opp. ca 48 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio-/DVD- CD-speler en CV. Open keuken...

vanaf

€ 189
€ 159

bekijk en boek

4-persoons appartement 4LA Luxe Appartement

Luxe appartement. Opp. ca 85 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio-/DVD- CD-speler en CV. Open keuken...

vanaf

€ 679
€ 579

bekijk en boek

4-persoons appartement 4CA Comfort Appartement

Appartement Comfort. Opp. ca 65 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio-/DVD- CD-speler en CV. Open keuken...

vanaf

€ 269
€ 189

bekijk en boek

6-persoons appartement 6CA Comfort Appartement

Appartement Comfort. Oppervlakte ca 96 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio-/DVD- CD-speler en CV. Open...

vanaf

€ 279

bekijk en boek

6-persoons appartement 6LA Luxe Appartement

Luxe appartement. Opp. ca 108 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio-/DVD- CD-speler en CV. Open keuken...

vanaf

€ 719
€ 619

bekijk en boek

Landal West Terschelling Belangrijk te weten

Inlichtingen boottijden en reserveren: Rederij Doeksen 0900 3635736 of via internet www.rederij-doeksen.nl. Let op: er mogen alleen auto's komen die van tevoren bij de rederij zijn aangemeld!

Huisdieren zijn uitsluitend op aanvraag. (verplicht bij reservering opgeven)

Er is draadloos internet (gratis) in de accommodaties.

Indien u later als 19.00 uur arriveert, verzoeken wij u om dit telefonisch aan het park door te geven.

Dit park is geheel rookvrij.

Reserveer tijdig de boot.

Gratis bagageservice bij fietsverhuur (van haven naar complex v.v.)

Kinderen tot 4 jaar betalen geen toeristenbelasting. Dit zal op de factuur van Landal verwerkt worden.

Extra informatie
Het kan zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open ivm de maatregelen op advies van het RIVM omtrent het Corona virus.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

Graag het totaalbedrag voldoen middels de factuur die u van Landal GreenParks toegestuurd krijgt.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 6,95 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 11,95. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 11,95.

Het kan zijn dat de kosten voor toeristenbelasting voor aankomsten in 2021 nog wijzigen. Indien dit het geval is, zal het juiste bedrag t.z.t. op de factuur worden vermeld.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 29,95. Voor de voorkeur huisdiervrij en rookvrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

- Het is niet mogelijk om binnen 30 dagen voor aankomst een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal.

De kosten voor het afsluiten van een annuleringsverzekering via Landal GreenParks kunnen voor afwijkende weekenden of midweken i.v.m. feestdagen hoger zijn dan tijdens het boeken zichtbaar is. Indien dit het geval is, zal op de factuur het juiste bedrag hiervoor zichtbaar zijn.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

alles tonen minder tonen

Landal West Terschelling Faciliteiten

Beoordeling Landal West Terschelling

8.4 Beoordelingen 16
Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.5
Park algemeen: 8.4
Faciliteiten: 0.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 0.0
100% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
8.4

Anoniem
24 feb '20

2-persoons appartement 2CA Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.4

J. van Spronsen
23 dec '19

2-persoons appartement 2CA Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
11 okt '19

4-persoons appartement 4CA Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Ligt op mooie locatie, dicht bij de haven en volop horeca op loop-fietsafstand. Prachtige fiets en wandelroutes starten dichtbij complex.

8.2

Anoniem
21 sep '18

2-persoons appartement 2CA Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
9.0

M. van den Brink
8 jun '18

2-persoons appartement 2CA Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Terschelling is het voorportaal van de hemel. Misschien ben ik een beetje bevooroordeeld.

6.7

Anoniem
13 apr '18

2-persoons appartement 2CA Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 4.0

Geen klachten

TIPS: Prima omgeving , met bushalte voor de deur ,

7.6

Anoniem
19 okt '17

4-persoons appartement 4LA Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.8
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: -
7.6

Anoniem
25 sep '17

2-persoons appartement 2CA Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.5
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 6.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.3

André
27 mei '17

2-persoons appartement 2CA Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 6.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

Het is een leuk gebouw en alles netjes en dikke 9

8.1

Theo Groot
3 feb '16

2-persoons appartement 2CA Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 7.3

Prachtig eiland, met tal van mogelijkheden voor hardlopen, wandelen, fietsen, natuur en (wadden-)zee. Alles goed aangegeven via routes!

TIPS: Heerlijk eiland gevoel met leuke restaurants tot op het strand van Oosterend aan toe!

8.6


5 nov '15

2-persoons appartement 2CA Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
7.4

Anoniem
31 aug '15

2-persoons appartement 2CA Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.5
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 7.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
18 aug '14

2-persoons appartement 2CA Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 6.2
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5
8.5

Danielle
21 jul '14

2-persoons appartement 2CA Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.1

Tamme Seijnstra
16 jun '14

2-persoons appartement 2CA Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.4
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

ideaal appartement voor 2 personen, wel vrij prijzig

7.7

Anoniem
3 okt '13

2-persoons appartement 2CA Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 6.5

Landal West Terschelling Foto's

Landal West Terschelling Video

Landal West Terschelling Park op de kaart

Locatie Landal West Terschelling
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal West Terschelling Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

BRC gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat BRC na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.