Landal Waterpark Terherne

Kupersleantsje 34 8494 LR , Friesland · Nederland

Pluspunten:
- Direct gelegen aan de Terhernster Poelen
- Vaarverbinding naar het Sneekermeer
- Vrijstaande, luxe woningen met eigen aanlegsteiger
- Bootverhuur en diverse watersportmogelijkheden
- Dichtbij de historische Friese steden Sneek, Heerenveen en Leeuwarden

Ligging Landal Waterpark Terherne
Landal Waterpark Terherne ligt in het hart van de Friese Meren in Terherne en heeft een directe vaarverbinding naar het Sneekermeer. Terherne is een geliefde stek voor veel watersporters. De luxe waterwoningen liggen direct aan het water en hebben een eigen aanlegmogelijkheid voor een zeilboot of sloep. Verder liggen Sneek en Heerenveen op 20km afstand, terwijl u het gezellige plaatsje Joure al op 10km afstand vindt.

Faciliteiten Landal Waterpark Terherne
Tijdens uw verblijf op Landal Waterpark Terherne heeft u volop de mogelijkheid om de Friese Meren per boot te ontdekken. Op het park zijn verschillende types zeilboten en sloepen te huur. Watersporters, zowel beginnend als gevorderd, halen hier hun hart op. U vaart namelijk direct de Terhernster Poelen op en vandaar kunt u het grotere en uitdagende Sneekermeer op. Bij mooi weer vermaken de kids zich met zwemmen in de Terhernster Poelen of gaan surfen, roeien en kanoën. Tevens is er vlakbij een haven met trailerhelling en een recreatiestrand op ca. 1 kilometer afstand waar u heerlijke uurtjes door kunt brengen. Geniet verder van uw prachtige vrijstaande woning aan het water die van alle gemakken is voorzien. Bovendien kunt u als visliefhebber direct bij de woning uw hengel uitgooien (visvergunning vereist). En wat dacht u van een lekker kopje koffie uit uw eigen Nespressomachine? U beleeft in alle rust en luxe het echte vakantiegevoel.

Eten en drinken bij Landal Waterpark Terherne
Voor een lunch of diner gaat u naar de diverse restaurants in de omgeving op ongeveer 450m van Landal Waterpark Terherne. Ook kunt er voor kiezen om in uw volledig uitgeruste keuken van uw bungalow een lekkere maaltijd te bereiden.

Omgeving van Landal Waterpark Terherne
Tijdens uw verblijf op Landal Waterpark Terherne kunt u de omliggende Friese meren ontdekken per boot. Ook is het natuurlijk mogelijk om in de omgeving prachtige fiets- en wandeltochten te maken. Activiteiten voor de kinderen? Laat ze eens kennismaken met de watersport en huur met het hele gezin een zeilboot of sloep. Ook kunt u ervoor kiezen om hen bij een zeilschool in de omgeving het zeilen te laten leren. Of ga met hen naar het Kameleon avontureneiland en beleef met het hele gezin de avonturen van Hylke en Sietse in het Kameleondorp. Verder vermaken de kids zich urenlang in het Speelbos Joure, een 1.500m2 overdekt speelparadijs of in het subtropisch zwembad de Stiennen Flier, beiden in Joure op 10km afstand van het park. Ga ook zeker een dagje cultuur snuiven in authentieke steden zoals bijvoorbeeld Sneek, Stavoren of Leeuwarden. Bovendien zijn er vele gezellige en sfeervolle terrassen te vinden voor een hapje en een drankje. Liever shoppen en de kleine snuisterijenwinkeltjes ontdekken? Ook dat is mogelijk in de pittoreske straatjes van de vele mooie Friese dorpjes en stadjes. 

Faciliteiten

Fietsverhuur
WIFI gratis
Bekijk alle faciliteiten

Landal Waterpark Terherne Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-6-persoons bungalow 6C1 Comfort Vakantiehuis

Vrijstaande Comfort bungalow. Geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen (tot 12 jaar). Opp. 100m2. Vrijstaande waterwoning...

vanaf
€ 406,90
4-6-persoons bungalow 6C1 Comfort

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

8-persoons waterwoning 8C1 opvaart Comfort Vakantiehuis

Vrijstaande Comfort bungalow. Opp. ca. 100 m². Gelegen aan het binnenwater. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen tv,...

vanaf
€ 604,30
8-persoons waterwoning 8C1 opvaart Comfort

Totaalprijs obv 16 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

Landal Waterpark Terherne Belangrijk te weten

- Indien u een boeking gemaakt heeft voor Landal GreenParks via Bungalows.nl, dan zijn de algemene voorwaarden van Landal GreenParks van toepassing, zie: www.landal.nl/over-landal/algemene-voorwaarden.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 7,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

- Huisdieren zijn uitsluitend op aanvraag, tijdens het reserveren opgeven.

- Het is niet mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal of Bungalows.nl.

Algemene voorwaarden

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 9,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

- Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via Bungalows.nl. Neem hiervoor contact op met Landal Business Line.

- Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. Bungalows.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 50,-. Voor de voorkeur huisdiervrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

- Landal GreenParks accepteert geen boekingen langer dan 3 weken achter elkaar. Wilt u een boeking maken voor 3 weken of langer dan dient u contact op te nemen met Landal GreenParks. 

Annuleren & wijzigen

- Voor het wijzigen van een reservering gelden de wijzigingsvoorwaarden van Landal GreenParks.

- LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd. Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten). Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

- Voor het wijzigen van een reservering berekent Landal GreenParks € 25,- wijzigingskosten.

Check-in & check-out informatie

- Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

Betalen

- Als u voor een Landal GreenParks boeking een giftcard van Weekendjeweg.nl wenst in te wisselen, dan kunt u de code tijdens het boeken invoeren. Bungalows.nl zal de waarde van de ingewisselde giftcard (achteraf) aan u overmaken. U dient wel het volledige bedrag op de factuur van Landal GreenParks aan hen over te maken (zonder aftrek van de waarde giftcard).

Parkinformatie

- Maximaal 1 huisdier op aanvraag toegestaan (verplicht opgegeven bij reserveren).

- Dit park is geheel rookvrij.

- U kunt uw auto bij de woning parkeren. De centrale parkeerplaats is gelegen nabij de receptie. 

- U kunt u eigen boot meenemen en aanleggen aan uw eigen steiger. De boot mag niet langer zijn dan 7 meter  en een diepgang van minder dan anderhalve meter hebben. Als u boter groter is, dan kunt u aan het begin van het park een ligplaats huren (tot een breedte van max. 3.40 meter). 

- Op bijna alle parken van Landal GreenParks zijn alle accommodaties rookvrij. Uitzonderingen hierop van parken waarbij er ook roken accommodaties aanwezig zijn, zijn: Landal Residence Duna, Landal Winterberg, Landal Wirfttal, Landal Vennenbos, Landal Warsberg, Landal De Bloemert, Landal Salzstal Paradies, Landal Sonnenberg, Landal Stroombroek en Landal Vogelmient. Als u een boeking maakt voor deze parken en een specifieke voorkeur heeft voor een accommodatie waar roken is toegestaan, dan kunt u dit in het opmerkingenveld tijdens het boeken kenbaar maken.

- Op bijna alle parken van Landal GreenParks is er (gratis) wifi in de accommodatie aanwezig. 
Alleen op de parken Landal Villapark Livingstone, Nieuwvliet-Bad en Brandnertal is wifi mogelijk tegen betaling.

- Door een technisch issue kan het zijn dat tijdens het boeken en op uw bevestiging van Bungalows.nl staat aangegeven dat uw reservering voor Landal GreenParks inclusief opgemaakte bedden is. Dit is niet altijd het geval. Wanneer u een standaard of comfort (C) bungalow geboekt heeft, is uw reservering altijd zonder opgemaakte bedden.

 

alles tonen minder tonen

Landal Waterpark Terherne Faciliteiten

Landal Waterpark Terherne Foto's

Landal Waterpark Terherne Park op de kaart

Locatie Landal Waterpark Terherne
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Waterpark Terherne Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.