Landal Waterpark Terherne

Kupersleantsje 34 8493 LR Terherne, Friesland · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Direct gelegen aan de Terhernster Poelen
- Vaarverbinding naar het Sneekermeer
- Vrijstaande, luxe woningen met eigen aanlegsteiger
- Bootverhuur en diverse watersportmogelijkheden
- Dichtbij de historische Friese steden Sneek, Heerenveen en Leeuwarden

Ligging Landal Waterpark Terherne
Landal Waterpark Terherne ligt in het hart van de Friese Meren in Terherne en heeft een directe vaarverbinding naar het Sneekermeer. Terherne is een geliefde stek voor veel watersporters. De luxe waterwoningen liggen direct aan het water en hebben een eigen aanlegmogelijkheid voor een zeilboot of sloep. Verder liggen Sneek en Heerenveen op 20km afstand, terwijl u het gezellige plaatsje Joure al op 10km afstand vindt.

Faciliteiten Landal Waterpark Terherne
Tijdens uw verblijf op Landal Waterpark Terherne heeft u volop de mogelijkheid om de Friese Meren per boot te ontdekken. Op het park zijn verschillende types zeilboten en sloepen te huur. Watersporters, zowel beginnend als gevorderd, halen hier hun hart op. U vaart namelijk direct de Terhernster Poelen op en vandaar kunt u het grotere en uitdagende Sneekermeer op. Bij mooi weer vermaken de kids zich met zwemmen in de Terhernster Poelen of gaan surfen, roeien en kanoën. Tevens is er vlakbij een haven met trailerhelling en een recreatiestrand op ca. 1 kilometer afstand waar u heerlijke uurtjes door kunt brengen. Geniet verder van uw prachtige vrijstaande woning aan het water die van alle gemakken is voorzien. Bovendien kunt u als visliefhebber direct bij de woning uw hengel uitgooien (visvergunning vereist). En wat dacht u van een lekker kopje koffie uit uw eigen Nespressomachine? U beleeft in alle rust en luxe het echte vakantiegevoel.

Eten en drinken bij Landal Waterpark Terherne
Voor een lunch of diner gaat u naar de diverse restaurants in de omgeving op ongeveer 450m van Landal Waterpark Terherne. Ook kunt er voor kiezen om in uw volledig uitgeruste keuken van uw bungalow een lekkere maaltijd te bereiden.

Omgeving van Landal Waterpark Terherne
Tijdens uw verblijf op Landal Waterpark Terherne kunt u de omliggende Friese meren ontdekken per boot. Ook is het natuurlijk mogelijk om in de omgeving prachtige fiets- en wandeltochten te maken. Activiteiten voor de kinderen? Laat ze eens kennismaken met de watersport en huur met het hele gezin een zeilboot of sloep. Ook kunt u ervoor kiezen om hen bij een zeilschool in de omgeving het zeilen te laten leren. Of ga met hen naar het Kameleon avontureneiland en beleef met het hele gezin de avonturen van Hylke en Sietse in het Kameleondorp. Verder vermaken de kids zich urenlang in het Speelbos Joure, een 1.500m2 overdekt speelparadijs of in het subtropisch zwembad de Stiennen Flier, beiden in Joure op 10km afstand van het park. Ga ook zeker een dagje cultuur snuiven in authentieke steden zoals bijvoorbeeld Sneek, Stavoren of Leeuwarden. Bovendien zijn er vele gezellige en sfeervolle terrassen te vinden voor een hapje en een drankje. Liever shoppen en de kleine snuisterijenwinkeltjes ontdekken? Ook dat is mogelijk in de pittoreske straatjes van de vele mooie Friese dorpjes en stadjes.

Faciliteiten

WIFI
Fietsverhuur
Bekijk alle faciliteiten

8.0 Beoordelingen 8
Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: 0.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 0.0
100% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal Waterpark Terherne Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-6-persoons bungalow 6C1 Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow. Geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen (tot 12 jaar). Opp. 100m2. Vrijstaande waterwoning...

vanaf

€ 386,50

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting baby , Toeristenbelasting kind 12 t/m 17 jaar , Toeristenbelasting volwassenen , Toeristenbelasting kind 2 t/m 11 jaar , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons bungalow 6L Luxe Bungalow

Luxe 6-persoonsbungalow. Opp. 100m2. Vrijstaande waterwoning direct gelegen aan open water. Ligging aan binnenwater. Woonkamer...

vanaf

€ 386,50

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting baby , Toeristenbelasting kind 12 t/m 17 jaar , Toeristenbelasting volwassenen , Toeristenbelasting kind 2 t/m 11 jaar , Kosten per reservering
bekijk en boek

8-persoons waterwoning 8C1 opvaart Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow. Opp. ca. 100 m². Gelegen aan het binnenwater. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen tv,...

vanaf

€ 418,00

Totaalprijs obv 8 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting baby , Toeristenbelasting kind 12 t/m 17 jaar , Toeristenbelasting volwassenen , Toeristenbelasting kind 2 t/m 11 jaar , Kosten per reservering
bekijk en boek

Landal Waterpark Terherne Belangrijk te weten

Er zijn een aantal accommodaties waarin huisdieren zijn toegestaan. (verplicht bij reservering opgeven)

Dit park is geheel rookvrij.

U kunt uw auto bij de woning parkeren. De centrale parkeerplaats is gelegen nabij de receptie.

U kunt u eigen boot meenemen en aanleggen aan uw eigen steiger. De boot mag niet langer zijn dan 7 meter en een diepgang van minder dan anderhalve meter hebben. Als u boter groter is, dan kunt u aan het begin van het park een ligplaats huren (tot een breedte van max. 3.40 meter).

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

- Het is niet mogelijk om binnen 30 dagen voor aankomst een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal.

De kosten voor het afsluiten van een annuleringsverzekering via Landal GreenParks kunnen voor afwijkende weekenden of midweken i.v.m. feestdagen hoger zijn dan tijdens het boeken zichtbaar is. Indien dit het geval is, zal op de factuur het juiste bedrag hiervoor zichtbaar zijn.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 9,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 35,-. Voor de voorkeur huisdiervrij en rookvrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

alles tonen minder tonen

Landal Waterpark Terherne Faciliteiten

Beoordeling Landal Waterpark Terherne

8.0 Beoordelingen 8
Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: 0.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 0.0
100% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
8.0

R. MPJ Koch
28 feb '22

4-6-persoons bungalow 6C1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Niet overal staat het juiste adres vermeld want wij kwamen aan bij de receptie op het park en die bleek verhuisd te zijn. Er hangt een papiertje wat het nieuw adres is maar als daar ook nog een route aanduiding op had gestaan was het duidelijker geweest.

Op de site staat bij Faciliteiten dat er in het dorp op 5 minuten lopen een supermarkt is maar er wordt niet vermeld dat deze in de winter dicht is waardoor je voor verse broodjes de auto moet pakken om naar een ander dorp te rijden. Flinke tegenvaller. Dit hadden ze ook nog bij de receptie kunnen vertellen bij het inchecken.

TIPS: We zijn maar een paar dagen geweest maar het eten bij restaurant 't Far was voortreffelijk

8.5

Anoniem
28 feb '20

8-persoons waterwoning 8C1 opvaart Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Bezoek van de Natuurmuseum Fryslân is een aanrader.

8.9

J.M.M. Veenstra-Lokin
30 dec '19

4-6-persoons bungalow 6C1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
8.8

Anoniem
8 okt '18

8-persoons waterwoning 8C1 opvaart Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
2 dec '16

4-6-persoons bungalow 6C1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -
8.4

Anoniem
18 nov '13

6-persoons bungalow 6L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.6

Anoniem
11 okt '13

6-persoons bungalow 6L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 7.6
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 6.5
8.4

Anoniem
2 sep '13

4-6-persoons bungalow 6C1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Landal Waterpark Terherne Foto's

Landal Waterpark Terherne Video

Landal Waterpark Terherne Park op de kaart

Locatie Landal Waterpark Terherne
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Waterpark Terherne Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.