Landal Waterpark Sneekermeer

Jongebuorren 5 8493 LX Terherne, Friesland · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Direct aan het Sneekermeer
- Vrijstaande waterwoningen met eigen aanlegsteiger en terras
- Recreatiestrand
- Diverse watersportmogelijkheden
- Dichtbij de historische Friese steden Sneek, Heerenveen en Leeuwarden

Ligging van Landal Waterpark Sneekermeer
Centraal in waterrijk Friesland gelegen vindt u Landal Waterpark Sneekermeer. De vrijstaande moderne woningen van dit kleinschalige park liggen allemaal aan het water. Ze hebben een eigen aanlegsteiger en een directe vaarverbinding met het Sneekermeer. Een waar eldorado voor watersport liefhebbers. En wat dacht u ervan om vanaf uw terras van de zonsondergang te genieten?

Faciliteiten van Landal Waterpark Sneekermeer
Op Landal Waterpark Sneekermeer komt u helemaal tot rust. Vanuit uw woning stapt u zo in uw (huur-)boot en vaart u binnen no-time het Sneekermeer op. Heeft u een visvergunning, gooi dan direct bij uw woning uw hengel uit. Het park heeft een breed recreatiestrand dat garant staat voor veel uren relaxen. Boekje lezen in een luie strandstoel of met elkaar een potje voetballen, het kan er allemaal. Uw kids vinden het vast heerlijk om met leeftijdgenoten op de speeltoestellen van de naastgelegen camping te ravotten. Goed om te weten: heeft u geen eigen fiets meegenomen? Geen probleem, fietsen zijn te huur.

Eten en drinken bij Landal Waterpark Sneekermeer
Landal Waterpark Sneekermeer heeft geen eigen restaurant maar u kunt hiervoor terecht bij Restaurant Grand Paviljoen op 'e Pier op de naastgelegen camping . Hier serveert men lunch en diner. Bij mooi weer zit u hier heerlijk op het zonnige terras.

Omgeving van Landal Waterpark Sneekermeer
Een verblijf op Landal Waterpark Sneekermeer betekent voldoende vertier. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan de eeuwenoude stad Sneek die op slechts 20 km ligt. U kunt er zelfs met uw boot naar toe varen! Het is er heerlijk slenteren langs de grachten en nostalgische straatjes. In Kameleondorp Terherne treedt u in de voetsporen van Hylke en Sietse, de bekende helden uit de Kameleon boeken. In dit park waant u zich terug in de jaren '50. Is het een dag minder mooi weer ga dan naar het Speelbos Joure, dit op slechts 10 km afstand van het park gelegen overdekte speelparadijs is bestemd voor kinderen van 1 t/m 12 jaar.

Faciliteiten

Restaurant
Speeltuin
WIFI
Supermarkt
Fietsverhuur
Bekijk alle faciliteiten

8.2 Beoordelingen 2
Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.5
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 0.0
100% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal Waterpark Sneekermeer Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

2-4-persoons chalet 2-4C Comfort Chalet/stacaravan

Vrijstaand. Opp. ca. 60 m². Geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen. Toegankelijk via een trap. Woonkamer met zit-en...

vanaf

€ 310,20

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting baby , Toeristenbelasting kind 12 t/m 17 jaar , Toeristenbelasting volwassenen , Toeristenbelasting kind 2 t/m 11 jaar , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons woning 6C1 Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort woning. Opp. ca. 75 m². Deze woning is toegankelijk via een trap. Verdieping: woonkamer met zit- en...

vanaf

€ 306,50

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting baby , Toeristenbelasting kind 12 t/m 17 jaar , Toeristenbelasting volwassenen , Toeristenbelasting kind 2 t/m 11 jaar , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons woning 6C2 Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort woning. Opp. ca. 140 m². Gelegen aan open vaarwater. Deze woning is toegankelijk via een trap. Verdieping:...

vanaf

€ 313,21

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting baby , Toeristenbelasting kind 12 t/m 17 jaar , Toeristenbelasting volwassenen , Toeristenbelasting kind 2 t/m 11 jaar , Kosten per reservering
bekijk en boek

8-persoons woning 8C Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort woning. Opp. ca. 140 m². Gelegen aan open vaarwater. Deze woning is toegankelijk via een trap. Verdieping:...

vanaf

€ 414,80

Totaalprijs obv 8 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen voor kinderbed , Bedlinnen , Toeristenbelasting baby , Toeristenbelasting kind 12 t/m 17 jaar , Toeristenbelasting volwassenen , Toeristenbelasting kind 2 t/m 11 jaar , Kosten per reservering
bekijk en boek

Landal Waterpark Sneekermeer Belangrijk te weten

Dit park is geheel rookvrij.

Gratis draadloos internet op het gehele park.

Maximaal één huisdier per accommodatie op aanvraag mogelijk (verplicht bij reservering opgeven).

Parkeren bij de accommodatie of op de centrale parkeerplaats.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

Het kan zijn dat de kosten voor toeristenbelasting voor aankomsten in 2023 nog wijzigen. Indien dit het geval is, zal het juiste bedrag t.z.t. op de factuur worden vermeld.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 9,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

Het is niet mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal of Bungalows.nl.

Op bijna alle parken van Landal GreenParks zijn alle accommodaties rookvrij. Uitzonderingen hierop van parken waarbij er ook roken accommodaties aanwezig zijn, zijn: Landal Residence Duna, Landal Winterberg, Landal Wirfttal, Landal Vennenbos, Landal Warsberg, Landal De Bloemert, Landal Salzstal Paradies, Landal Sonnenberg, Landal Stroombroek en Landal Vogelmient. Als u een boeking maakt voor deze parken en een specifieke voorkeur heeft voor een accommodatie waar roken is toegestaan, dan kunt u dit in het opmerkingenveld tijdens het boeken kenbaar maken.

Op bijna alle parken van Landal GreenParks is er (gratis) wifi in de accommodatie aanwezig.  Alleen op de parken Landal Villapark Livingstone, Nieuwvliet-Bad en Brandnertal is wifi mogelijk tegen betaling.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur (bijvoorbeeld ligging of accommodatie nummer) mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 35,-. Voor de voorkeur huisdiervrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

Als u voor een Landal GreenParks boeking een giftcard van Weekendjeweg.nl wenst in te wisselen, dan kunt u de code tijdens het boeken invoeren. Bungalows.nl zal de waarde van de ingewisselde giftcard (achteraf) aan u overmaken. U dient wel het volledige bedrag op de factuur van Landal GreenParks aan hen over te maken (zonder aftrek van de waarde giftcard).

alles tonen minder tonen

Landal Waterpark Sneekermeer Faciliteiten

Beoordeling Landal Waterpark Sneekermeer

8.2 Beoordelingen 2
Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.5
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 0.0
100% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
In periodes met Covid-19 beperkingen zijn er geen enquêtes vanuit Bungalows.nl verstuurd aan onze gasten.
8.4

A.N.E.L. Anel Mahmutovic
17 okt '22

8-persoons woning 8C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.0

J.C.H. fasen
25 mrt '22

2-4-persoons chalet 2-4C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Het woudastoom gemaal

Landal Waterpark Sneekermeer Foto's

Landal Waterpark Sneekermeer Video

Landal Waterpark Sneekermeer Park op de kaart

Locatie Landal Waterpark Sneekermeer
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Waterpark Sneekermeer Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.