Landal Waterparc Veluwemeer

Leuvenumse beek 1 8256 TB Biddinghuizen, Flevoland · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Direct gelegen aan het Veluwemeer met jachthaven en strand
- Diverse watersportmogelijkheden
- Hoogwaardige en ruime accommodaties
- Horeca met zicht op Veluwemeer en jachthaven
- Indoorspeelplaats (150m2)
- Verwarmd buiten- en binnenbad met o.a. kinderglijbaan

Ligging van Landal Waterparc Veluwemeer.
Landal Waterparc Veluwemeer is een vakantiepark in Biddinghuizen met een ideale ligging aan het Veluwemeer en op een steenworp afstand van Harderwijk. Het is een ruim en speels opgezet park waarvan een groot deel van de villa’s aan het water gelegen zijn.

Faciliteiten van Landal Waterparc Veluwemeer.
Met haar gunstige ligging aan het Veluwemeer en bij een jachthaven staat een verblijf op Landal Waterparc Veluwemeer in het teken van waterrecreatie: zeilen, varen en surfen zijn enkele mogelijkheden. Voor de kinderen is er van alles te beleven op het park. Balanceren op de touwbrug of roetsjend van de glijbaan; het speelkasteel staat garant voor eindeloos vee speelplezier. Verder is er op het park een overdekt zwembad met peuterbad aanwezig, een indoorspeeltuin, een recreatiestrand en 2 all weather tennisbanen.

Eten en drinken bij Landal Waterparc Veluwemeer.
Op Landal Waterparc Veluwemeer vindt u een sfeervol panoramarestaurant met een terras. Tevens is er een snackbar aanwezig en kunt u in de supermarkt uw boodschappen halen. Ook is het nieuwe havenrestaurant een aantrekkelijke plek om te dineren.

Omgeving van Landal Waterparc Veluwemeer.
Wanneer u tijdens uw verblijf op Landal Waterparc Veluwemeer zin heeft om de omgeving te verkennen dan valt er heel wat te kiezen voor een leuk dagje uit. Bezoek de vissersplaats Harderwijk en plan meteen een uitstapje naar het Dolfinarium. In Biddinghuizen vindt u Walibi World en voor een dagje shoppen bent u in Bataviastad te Lelystad aan het juiste adres. De omgeving van het park leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten.

Faciliteiten

Speelparadijs binnen
Fietsverhuur
Restaurant
Speeltuin
Supermarkt
Zwembad binnen
WIFI
Zwembad buiten
WIFI gratis
Bekijk alle faciliteiten

7.2 Beoordelingen 114
Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5
90% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal Waterparc Veluwemeer Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons bungalow 4BL2 Luxe Bungalow

Luxe 4-persoonsbungalow. Oppervlakte ca. 100m2.  Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio-/cd-speler en DVD-speler...

vanaf

€ 325,40

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Opgemaakte bedden , Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Bedlinnen voor kinderbed , Kosten per reservering
bekijk en boek

4-persoonsbungalow - Kiekendief 4B2 Bungalow

4-persoonsbungalow comfort. Oppervlakte ca. 90m2.  Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio-/cd-speler en...

vanaf

€ 295,40

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen voor kinderbed , Bedlinnen , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons bungalow 6DL2 Luxe Bungalow

Luxe 6-persoons bungalow. Oppervlakte ca. 128m2.  Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio-/cd-speler en DVD-speler...

vanaf

€ 382,10

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Opgemaakte bedden , Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Bedlinnen voor kinderbed , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons villa 6C2 Bungalow

Comfort villa. Oppervlakte ca. 100m2. Vrijstaand of geschakeld. Rookvrij. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv,...

vanaf

€ 372,10

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen voor kinderbed , Bedlinnen , Kosten per reservering
bekijk en boek

8-persoons villa 8C2 Bungalow

Vrijstaande villa. Opp. circa 128m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken...

vanaf

€ 478,80

Totaalprijs obv 8 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen voor kinderbed , Bedlinnen , Kosten per reservering
bekijk en boek

10-persoons villa 10FL2 Luxe Bungalow

Luxe vrijstaande 10-persoonsbungalow. opp. ca. 152 m2. Woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen-tv, radio-/cd-speler,...

vanaf

€ 635,50

Totaalprijs obv 10 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen voor kinderbed , Bedlinnen , Kosten per reservering
bekijk en boek

16-persoons villa 16N Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort villa. opp. ca. 212 m2. Woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen-tv, DVD-speler en radio-/cd-speler. Open...

vanaf

€ 975,60

Totaalprijs obv 16 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen voor kinderbed , Bedlinnen , Kosten per reservering
bekijk en boek

Landal Waterparc Veluwemeer Belangrijk te weten

Er is draadloos internet (gratis) in de accommodaties.

Dit park is geheel rookvrij.

Parkeren mogelijk nabij de accommodatie.

Max. één huisdier per appartement en twee huisdieren per villa op aanvraag mogelijk (verplicht opgeven bij reservering).

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

Het kan zijn dat de kosten voor toeristenbelasting voor aankomsten in 2023 nog wijzigen. Indien dit het geval is, zal het juiste bedrag t.z.t. op de factuur worden vermeld.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 9,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

Het is niet mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal of Bungalows.nl.

Op bijna alle parken van Landal GreenParks zijn alle accommodaties rookvrij. Uitzonderingen hierop van parken waarbij er ook roken accommodaties aanwezig zijn, zijn: Landal Residence Duna, Landal Winterberg, Landal Wirfttal, Landal Vennenbos, Landal Warsberg, Landal De Bloemert, Landal Salzstal Paradies, Landal Sonnenberg, Landal Stroombroek en Landal Vogelmient. Als u een boeking maakt voor deze parken en een specifieke voorkeur heeft voor een accommodatie waar roken is toegestaan, dan kunt u dit in het opmerkingenveld tijdens het boeken kenbaar maken.

Op bijna alle parken van Landal GreenParks is er (gratis) wifi in de accommodatie aanwezig.  Alleen op de parken Landal Villapark Livingstone, Nieuwvliet-Bad en Brandnertal is wifi mogelijk tegen betaling.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur (bijvoorbeeld ligging of accommodatie nummer) mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 35,-. Voor de voorkeur huisdiervrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

Als u voor een Landal GreenParks boeking een giftcard van Weekendjeweg.nl wenst in te wisselen, dan kunt u de code tijdens het boeken invoeren. Bungalows.nl zal de waarde van de ingewisselde giftcard (achteraf) aan u overmaken. U dient wel het volledige bedrag op de factuur van Landal GreenParks aan hen over te maken (zonder aftrek van de waarde giftcard).

alles tonen minder tonen

Landal Waterparc Veluwemeer Faciliteiten

Beoordeling Landal Waterparc Veluwemeer

7.2 Beoordelingen 114
Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5
90% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
In periodes met Covid-19 beperkingen zijn er geen enquêtes vanuit Bungalows.nl verstuurd aan onze gasten.
8.5

S. Ouwehand
11 nov '22

4-persoons bungalow 4BL2 Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Het 4p luxe huisje is echt een aanrader. Mooi groot.

4.0

R.A.W. ronny Hauptmeijer
5 sep '22

10-persoons villa 10FL2 Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: -
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: -
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Zeer matig schoongemaakt. Ook buiten op het terras allemaal sigaretten peuken

8.2

Anoniem
1 apr '22

6-persoons bungalow 6DL2 Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.2

J.J. van boxmeer
25 mrt '22

4-persoonsbungalow - Kiekendief 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.3

Anoniem
7 mrt '22

6-persoons villa 6C2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.3

H. moorlag
7 feb '22

4-persoons appartement 4LA
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5
8.5

T. Brinkman
4 feb '22

4-persoonsbungalow - Kiekendief 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
7.2

Anoniem
10 jan '22

6-persoons villa 6C2
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Prima huisjes maar ga investeren in nieuwe banken en zorg dat de plinten schoongemaakt worden.

8.8

Anoniem
6 dec '21

4-persoons appartement 4LA
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

vitrage in de slaapkamer zou geen overbodige luxe zijn: die grenst aan een galerij waar veel mensen langslopen. Als je de overgordijnen dicht doet, is het gelijk heel donker. Voor op bed liggen lezen overdag bijvoorbeeld zou het prettig zijn als mensen je niet zien.

8.1

A. Bronsveld
4 okt '21

4-persoons appartement 4LA
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Nee wij waren hier al eerder en het is er altijd prettig een kleine vestiging van de Spar voor de broodjes s'morgens en benodigdheden wij gaan zeker nog eens naar deze Landal A.B. uit Spijkenisse

TIPS: Leuke steden o.a Biddinghuizen en Nijkerk Waliebie niet ver weg.
Een mooi uitzicht over de jachthaven en alle bedrijvigheid en van uit het park en appartementen de N weg oversteken naar het bos goed vertoeven daar.

8.4

Anoniem
27 sep '21

6-persoons villa 6C2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
5.4

Anoniem
3 sep '21

4-persoons appartement 4LA
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: 5.5
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Hattem is erg leuk

8.6

T. de Raad
2 aug '21

4-persoons appartement 4LA
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

nvt

TIPS: Gesitueerd aan het VeluweMeer, wij zelfs havenzicht...SUPER
Fijne fietsroutes naar bijv Harderwijk en polder.

7.9

W.E. van de Griendt
17 jul '20

6-persoonsvilla 6D2
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.9

A.E. Lemstra
6 jul '20

6-persoons bungalow 6DL2 Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.0
8.1

Anoniem
2 mrt '20

4-persoons appartement 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.0

W.H. De Meeder
24 feb '20

4-persoons appartement 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.2

Anoniem
24 feb '20

6-persoons bungalow 6DL2 Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Er zitten ingewikkelde sloten op de huisjes

7.3

Anoniem
17 feb '20

4-persoonsbungalow - Kiekendief 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.5

E. Duivestein
16 dec '19

16-persoons villa 16N Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.8

Anoniem
9 dec '19

10-persoons villa 10FL2 Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
25 okt '19

4-persoons appartement 4LA
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.1

Anoniem
12 jul '19

4-persoons appartement 4B1 Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.3

R.J.S. Kapinga
22 mrt '19

4-persoons appartement 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 6.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Ik zou het niet aanbevelen.

TIPS: Het is echt heel erg saai voor volwassenen. Zeg maar gerust een dood stuk land waar iets neergezet is. Voor vermaak moet je kilometers reizen.

8.2

Anoniem
28 jan '19

6-persoons appartement type 6D1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.0

P.J. Van Leeuwen
4 jan '19

4-persoons bungalow 4BL2 Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

De vloer in het zwembad was echt heel vies, ik heb niemand zien schoonmaken tijdens onze dagelijkse

TIPS: Het Hans en Grietjes pannekoek huis is echt een aanrader!

6.8

Anoniem
21 dec '18

6-persoons appartement type 6D1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
9 jul '18

6-persoons bungalow 6DL2 Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Geen

TIPS: Nvt

7.6

Anoniem
11 mei '18

4-persoons appartement 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 4.0

TIPS: Mooie omgeving en voor iedereen is er wel wat te doen.
In de omgeving is er een pretpark en een dolfinarium.
Ook zijn er mooie dorpjes zoals Elburg,Harderwijk.

8.7

Anoniem
12 feb '17

4-persoons appartement 4B1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 8.0
Pagina 1/4

Landal Waterparc Veluwemeer Foto's

Landal Waterparc Veluwemeer Video

Landal Waterparc Veluwemeer Park op de kaart

Locatie Landal Waterparc Veluwemeer
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Waterparc Veluwemeer Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.