Ruim opgezet park in prachtige natuurgebieden, met zwembad

Ligging van Vakantiepark Witterzomer.
Vakantiepark Witterzomer wordt omringd door prachtige natuurgebieden en is op slechts 5 km van het centrum van Assen gelegen. Het is een ruim opgezet park met verschillende soorten accommodaties.

Faciliteiten van Vakantiepark Witterzomer.
Op Vakantiepark Witterzomer beleeft u een heerlijk weekendje weg of vakantie. Er zijn veel faciliteiten, waaronder een verwarmd buiten zwembad met spannende waterglijbaan, een recreatieplas, visvijver, tennisbanen en midget-putt golf. In de vakanieperiodes wordt er voor de kinderen veel georganiseerd. Zo kunnen zij op Shetlandpony's rijden op de speciaal aangelegde ponybaan. Of zich uitleven op de kartbaan (alleen voor 5 tot 10 jarigen). Fietsen of skelters huren behoort ook tot de mogelijkheden op Witterzomer.

Eten en drinken bij Vakantiepark Witterzomer.
Voor uw boodschappen gaat u naar de supermarkt op Vakantiepark Witterzomer en in de snackbar kunt u eenvoudige maaltijden afhalen. Wilt u uitgebreid dineren, maak dan een keuze uit de gerechten van het restaurant.

Omgeving van Vakantiepark Witterzomer.
Vakantiepark Witterzomer is gunstig gelegen voor het maken van uitstapjes. Ontdek het sfeervolle centrum van Assen, of ga de natuur in. Zo maakt u met uw (huur)fiets heerlijke tochten door De Drentscha Aa. Uiteraard mag een excursie naar de hunebedden niet op het programma ontbreken.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.