Informatie Coronavirus, reizen en contactformulier Klik hier

Landal Orveltermarke

Mr. J.B. Kanweg 3 9439 TD Witteveen, Drenthe · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Vlakbij museumdorp Orvelte
- 18 holes Pitch & Putt golfbaan
- Weidse vergezichten
- Avontureneiland
- Vernuverpad.

Ligging van Landal Orveltermarke.
Landal Orveltermarke is een mooi park in de provincie Drenthe, gelegen aan de rand van het plaatsje Witteveen. Het vakantiepark is rustig gesitueerd te midden van een natuurrijke omgeving met heide en bossen. Voor liefhebbers van natuur, rust, cultuur en historie is dit vakantiepark de perfecte locatie.

Faciliteiten van Landal Orveltermarke.
Op Landal Orveltermarke zijn veel faciliteiten voor jong en oud. Het park biedt in de buitenlucht onder meer een 18-holes golfbaan, airtrampoline, avontureneiland, waterspeelplaats, speeltoestellen en midgetgolfbaan. In de zomer kunt u een duik nemen in het unieke natuurbad waar u kunt ontspannen en genieten van de omgeving. Als het weer tegenzit kunt u zich naar hartenlust uitleven in de amusementshal en zwembad met apart peuterbad en –glijbaan, bruisbank, stroomverstelling en familieglijbaan, waar ook de allerkleinsten zich kunnen vermaken. Het gehele jaar is er een Fun & Entertainment programma en Bollo op het park.

Eten en drinken bij Landal Orveltermarke.
Landal Orveltermarke beschikt over een sfeervol restaurant, De Teydt, waar u terecht kunt voor een drankje aan de bar, een heerlijke lunch of diner. In de zomer kunt u genieten op het terras welke uitkijkt op de Pitch & Putt golfbaan. Voor kleinere gerechten wandelt u naar de snackbar of bent u van plan om zelf te koken? In de supermarkt vindt u vast de producten die u nodig heeft. Voor het ontbijt hoeft u de deur niet uit, het park biedt namelijk een broodjesservice waarbij de warme broodjes worden bezorgd. Bij het avontureneiland en het natuurbad bevindt zich een kiosk (openingstijden zijn seizoensgebonden) waar u onder andere terecht kunt voor speelgoed, ijs, smoothies en drankjes.

Omgeving van Landal Orveltermarke.
Vanuit Landal Orveltermarke zijn genoeg uitstapjes te bedenken die leuk zijn voor iedereen. Vlakbij het park bevindt zich monumentendorp Orvelte, waar u kennis maakt met oude ambachten en authentieke boerderijen. Verder biedt de omgeving eindeloos veel fiets- en wandelplezier. Verras uw kind met een bezoek naar een van de nabij gelegen attractieparken of bezichtig de hunebedden van dichtbij.

Faciliteiten

Fietsverhuur
Speelparadijs binnen
Restaurant
Speeltuin
Supermarkt
Zwembad binnen
WIFI
Bekijk alle faciliteiten

7.8 Beoordelingen 257
Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 6.9
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.2
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5
94% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal Orveltermarke Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons kinderbungalow 4BK Bungalow

Vrijstaand. Oppervlakte ca. 100 m2. Geschikt voor 4 volwassenen en 1 baby/kleuter. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen-tv...

vanaf

€ 259
€ 139

bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,40 , Bedlinnen voor kinderbed € 7,50 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

4-persoonsbungalow Type 4BE Bungalow

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 100 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio, DVD-speler (op aanvrag) en...

vanaf

€ 259
€ 139

bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,40 , Bedlinnen voor kinderbed € 7,50 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

6-persoonsbungalow Type 6BE Bungalow

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca. 120 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, latscreen-tv, radio, DVD speler (op aanvraag) en...

vanaf

€ 259
€ 139

bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,40 , Bedlinnen voor kinderbed € 7,50 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

6-persoonskinderbungalow Type 6BK Appartement

Vrijstaande kinderbungalow, oppervlakte ca. 100 m2. Geschikt voor 4 volwassen en 2 kinderen tot 12 jaar. Woonkamer met zit- en...

vanaf

€ 259
€ 139

bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,40 , Bedlinnen voor kinderbed € 7,50 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

6-persoonsbungalow Type 6B1 Bungalow

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 100 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv met radio en DVD-speler. De open...

vanaf

€ 229
€ 129

bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,40 , Bedlinnen voor kinderbed € 7,50 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

8-persoonsbungalow Type 8B Bungalow

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 120 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio en DVD-speler. Open keuken...

vanaf

€ 289
€ 145

bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,40 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

12-persoonsbungalow Extra toegankelijk Type 12BT Bungalow

Twee-onder-één-kap bungalow, oppervlakte ca. 160 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, DVD-speler (op aanvraag)...

vanaf

€ 469
€ 279

bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,40 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

Landal Orveltermarke Belangrijk te weten

Er is gratis WiFi op het hele park.

Er is een laadstation voor elektrische auto's aanwezig op het park.

Maximaal twee huisdieren per accommodatie op aanvraag mogelijk. (verplicht bij reservering opgeven).

Extra informatie
Het kan zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open ivm de maatregelen op advies van het RIVM omtrent het Corona virus.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

Graag het totaalbedrag voldoen middels de factuur die u van Landal GreenParks toegestuurd krijgt.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 6,95 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 11,95. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 11,95.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

- Het is niet mogelijk om binnen 30 dagen voor aankomst een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal.

De kosten voor het afsluiten van een annuleringsverzekering via Landal GreenParks kunnen voor afwijkende weekenden of midweken i.v.m. feestdagen hoger zijn dan tijdens het boeken zichtbaar is. Indien dit het geval is, zal op de factuur het juiste bedrag hiervoor zichtbaar zijn.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 35,-. Voor de voorkeur huisdiervrij en rookvrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

alles tonen minder tonen

Landal Orveltermarke Faciliteiten

Beoordeling Landal Orveltermarke

7.8 Beoordelingen 257
Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 6.9
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.2
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5
94% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
7.8

Anoniem
6 dec '21

4-persoonsbungalow Type 4BE
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
6.9

Anoniem
22 nov '21

8-persoonsbungalow Type 8B
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Erg slecht schoongemaakt, beschimmelt koffiefilter,vuil in koelkast, stofragven overal

TIPS: Orvelte bezoeken

7.2

Anoniem
22 nov '21

12-persoonsbungalow Extra toegankelijk Type 12BT
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.5

Mag wel wat meer aandacht gegeven worden aan de schoonmaak ivm de cororana zeker!

TIPS: Mooie natuurrijke omgeving voor wandelen en fietsen.leuke dorpjes.

8.0

Anoniem
4 okt '21

8-persoonsbungalow Type 8B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
7.6

Anoniem
24 sep '21

6-persoonsbungalow Type 6B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
7.9

Anoniem
20 sep '21

12-persoonsbungalow Extra toegankelijk Type 12BT
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.7

M. Dikstaal
17 sep '21

8-persoonsbungalow Type 8B
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0

nvt

TIPS: nvt

8.5

Anoniem
28 jun '21

8-persoonsbungalow Type 8B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 8.5


Mooie huisjes,alleen de benummering is moeilijk enige logica in te vinden.

TIPS: Museum en kamp Westerbork.Zeer indruk wekkend.
Stad Leeuwarden bezoeken waard.
Het dorp Orvelte zeer mooi,je waant je in de middeleeuwen.

7.3

Anoniem
13 jul '20

4-persoonsbungalow Type 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.2

Anoniem
6 mrt '20

6-persoonsbungalow Type 6BE
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: -
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Alles prima. Alleen beeldkwaliteit van TV in de huiskamer was heel slecht.

7.4

Anoniem
28 feb '20

6-persoonsbungalow Type 6B1
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 6.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Zoo bizar

8.6

J.H.W.M. Berendsen
10 feb '20

8-persoonsbungalow Type 8B
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0

Een oven om eventueel broodjes af te bakken zou fijn zijn,

8.6

Anoniem
20 jan '20

12-persoonsbungalow Extra toegankelijk Type 12BT
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Zoo bizar in Orvelte leuk klein dierentuintje

6.0

Anoniem
20 jan '20

8-persoonsbungalow Type 8B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 6.3
Faciliteiten: 6.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

De borg beter aan geven van ten voren.

7.4

S. Sam Hester
3 jan '20

12-persoonsbungalow Extra toegankelijk Type 12BT
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 6.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 7.5
9.0

D.H.M. Danielle Hiethaar
27 dec '19

4-persoonsbungalow Type 4B
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

geen...het is perfect zoals het is..

TIPS: gewoon prachtige omgeving je kunt alle kanten op ...vooral de rust..erg prettig.

park is zeer netjes..

8.1

Anoniem
27 dec '19

8-persoonsbungalow Type 8B
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Geen

8.1

H.H.J. Pronk
27 dec '19

12-persoonsbungalow Extra toegankelijk Type 12BT
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.4

C. Holland
20 dec '19

6-persoonsbungalow Type 6BE
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.7

H.M. willems
18 okt '19

4-persoonsbungalow Type 4B
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.8
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0

gezien een aantal andere negatieve reacties met gemengde gevoelens naar het park. maar het was nu dik in orde! ruime bungalow, schoon en geen defecten. keukenspullen aanwezig. vriendelijk personeel en ook de animatie was echt actief naar de kinderen. geen rommel op of rond het park/huisjes. ruim opgezet.

TIPS: Orvelte. te bereiken via pad vanuit landal. mooie wandelroute

7.8

W. Verdoold
11 okt '19

4-persoonsbungalow Type 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

De pannen in de keuken zijn veel te groot.
Maar een hele grote koekenpan. Zeer onhandig.
De matrassen zijn verschrikkelijk door gezakt.
Je komt met rugpijn uit je bed.

8.6

Anoniem
30 aug '19

6-persoonsbungalow Type 6B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Kamp Westerbork
Gevangenismuseum Veenhuizen
Orvelte
de Roos van Hijken- Tuinen en Atelier

7.5

Anoniem
23 aug '19

6-persoonskinderbungalow Type 6BK
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5

Alles prima in orde. Een zeer fijn park. De schoonmaak van de accommodatie lis nog een puntje van aa

8.2

Anoniem
5 jul '19

6-persoonsbungalow Type 6BE
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Opmerking is dat in de slaapkamer op de bg geen raam open kan om te luchten en bij calamiteiten daar

TIPS: Het park ligt zeer centraal op korte afstand van emmen en assen dierentuin van emmen met kortingskaarten bij de receptie zeer goede fiets mogelijkheden.

8.3

D.G. de Kooter
1 jul '19

8-persoonsbungalow Type 8B
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

n.v.t.

TIPS: Weinig schaduw bij extreem warm weer.

6.4

Anoniem
28 jun '19

8-persoonsbungalow Type 8B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

De accommodatie was niet echt schoon

8.8

Anoniem
21 jun '19

6-persoonsbungalow Type 6B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

n.v.t.

TIPS: Orvelte, kamp Westerbork

7.8

Anoniem
5 apr '19

4-persoonsbungalow Type 4BE
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
7.5

S. Christianen
18 mrt '19

4-persoonsbungalow Type 4BE
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.0

TIPS: Genoeg te doen op het park (vooral voor kinderen) bij mooi weer. Neem verder spelletjes/ vermaak mee oid voor volwassenen bij regenachtig weer. Weinig alternatief behalve zwemmen en Horeca

7.9

Anoniem
1 mrt '19

8-persoonsbungalow Type 8B
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
Pagina 1/9

Landal Orveltermarke Foto's

Landal Orveltermarke Video

Landal Orveltermarke Park op de kaart

Locatie Landal Orveltermarke
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Orveltermarke Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.