Vrijstaande villa's, pal aan natuurpark Het Drents-Friese Wold

Pluspunten:
- Direct grenzend aan Nationaal Park Het Drents-Friese Wold
- Onbegrensde wandel- en fietsmogelijkheden
- Kleinschalig park met rustige ligging
- Vrijstaande bungalows met veel privacy
- Recreatieplas met zandstrand, trekvlot en piratenschip

Dit ruim opgezette park is mooi gelegen op de grens van Drenthe en Friesland, bij het dorpje Wateren. In deze natuurrijke omgeving met lieflijke plaatsjes kunt u helemaal bijkomen van de drukte van alle dag. In de vrijstaande bungalows kunt u volop genieten van de rust en ruimte. In alle bungalows is er gratis wifi (eerste wifi inlogcodes is gratis). Bij de receptie en in het restaurant is de wifi tegen betaling. Bij de recreatieplas (naast het park) met zandstrand kunt u een dagje ontspannen, terwijl de kinderen zich vermaken op het trekvlot en piratenschip. U kunt ook gebruik maken van het overdekte, eenvoudige zwembad van de naastgelegen camping. De kinderen leven zich uit in de speeltuin en airtrampoline. Verder is er voor de kinderen in de mei- en zomervakantie een Fun & Entertainment programma . Wilt u er een dagje op uit? Huur een fiets bij de fietsverhuur op het park en maak een mooie fietstocht door de uitgestrekte heidevelden en stuifduinen van het unieke Nationaal Park Drents-Friese Wold. Een bezoek aan de stad Assen op 40kilomter afstand is ook zeker de moeite waard. Bent u met de kinderen op vakantie? Het attractiepark Duinen Zathe is voor jong en oud altijd een groot plezier. Voor een lekker diner zijn er ook vele terrassen in de buurt van Wateren.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.