Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Bosrijk park vlakbij diverse attracties
- Overdekt zwembad, indoorspeelplaats en bowlingbanen
- Midgetgolf en multifunctioneel sportveld
- Restaurant met terras
- Gratis WiFi op het gehele park
- Vele uitstapjes in de omgeving

Ligging van bungalowpark Landal De Vers
Landal De Vers ligt midden in de bossen op de grens van Brabant en Limburg in het plaatsje Overloon. Een prachtige omgeving waar u eindeloos kunt wandelen en fietsen. Voor de golfliefhebber ligt er op c.a. 1km afstand van het park een 9-holes golfbaan par 3-4.

Faciliteiten van Landal De Vers
Op bungalowpark Landal De Vers zelf zijn vele sportmogelijkheden zoals een overdekt zwembad, een indoorspeelplaats van 65 m2 en een bowlingbaan. In de spelotheek op het park is er een DVD’s en Wii-verhuur. Buiten vindt u naast verschillende speeltuinen een midgetgolfbaan, volleybalveld, airtrampoline (niet in de wintermaanden te gebruiken) en een sportveld dat voor verschillende balsporten gebruikt kan worden. Op het gehele park kunt u gebruik maken van gratis wifi. Wilt u fietsen? Huur dan een fiets op het vakantiepark en ontdek de omgeving.

Eten en drinken bij Landal De Vers
Voor een hapje en een drankje kunt u op Landal De Vers terecht bij Grand Café-Restaurant Broer en Zus. Als de zon schijnt, kunt u bij dit restaurant genieten op het gezellige terras.

Omgeving Landal De Vers
In de omgeving van Landal De Vers is er van alles te doen en te beleven: van natuur tot cultuur. Breng een bezoek aan de oudste stad van Nederland, Nijmegen dat op 30 km van het park ligt. Of kiest u voor de Loonse en Drunense Heide, Natuurgebied De Kempen of De Peel? Verras de kids met een bezoek aan ZooParc Overloon, Ballorig of ecoklimbos KlimKong. Succes verzekert tijdens uw verblijf op Landal De Vers!

Faciliteiten

Fietsverhuur
Bowling
Speeltuin
Restaurant
Zwembad binnen
WIFI
Speelparadijs binnen
WIFI gratis
Bekijk alle faciliteiten

7.5 Beoordelingen 187
Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 6.6
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.6
Prijs/kwaliteit: 7.1
Kindvriendelijk: 7.3
92% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal De Vers Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoonsbungalow 4C1 Bungalow

Geschakelde Comfort bungalow, rookvrij, oppervlakte ca 83 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen/ breedbeeld-TV met HDMI...

vanaf

€ 324,84

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoonsbungalow 6L Luxe Bungalow

Luxe vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 105 m2. Rookvrij. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen-tv (ook met Engelse en...

vanaf

€ 436,26

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons bungalow 6C4 Bungalow

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 75 m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen-tv, radio-/cd-speler en open haard. Open...

vanaf

€ 276,26

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

8-persoonsbungalow 8L Luxe Bungalow

Luxe vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 122 m2. Rookvrij. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen-tv (ook met Engelse en...

vanaf

€ 487,68

Totaalprijs obv 8 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

Landal De Vers Belangrijk te weten

Maximaal twee huisdieren per bungalow (verplicht bij reservering opgeven).

Er is draadloos internet ( tegen betaling) op het hele park.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

Het kan zijn dat de kosten voor toeristenbelasting voor aankomsten in 2023 nog wijzigen. Indien dit het geval is, zal het juiste bedrag t.z.t. op de factuur worden vermeld.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 9,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

Het is niet mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal of Bungalows.nl.

Op bijna alle parken van Landal GreenParks zijn alle accommodaties rookvrij. Uitzonderingen hierop van parken waarbij er ook roken accommodaties aanwezig zijn, zijn: Landal Residence Duna, Landal Winterberg, Landal Wirfttal, Landal Vennenbos, Landal Warsberg, Landal De Bloemert, Landal Salzstal Paradies, Landal Sonnenberg, Landal Stroombroek en Landal Vogelmient. Als u een boeking maakt voor deze parken en een specifieke voorkeur heeft voor een accommodatie waar roken is toegestaan, dan kunt u dit in het opmerkingenveld tijdens het boeken kenbaar maken.

Op bijna alle parken van Landal GreenParks is er (gratis) wifi in de accommodatie aanwezig.  Alleen op de parken Landal Villapark Livingstone, Nieuwvliet-Bad en Brandnertal is wifi mogelijk tegen betaling.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur (bijvoorbeeld ligging of accommodatie nummer) mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 35,-. Voor de voorkeur huisdiervrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

Als u voor een Landal GreenParks boeking een giftcard van Weekendjeweg.nl wenst in te wisselen, dan kunt u de code tijdens het boeken invoeren. Bungalows.nl zal de waarde van de ingewisselde giftcard (achteraf) aan u overmaken. U dient wel het volledige bedrag op de factuur van Landal GreenParks aan hen over te maken (zonder aftrek van de waarde giftcard).

alles tonen minder tonen

Landal De Vers Faciliteiten

Beoordeling Landal De Vers

7.5 Beoordelingen 187
Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 6.6
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.6
Prijs/kwaliteit: 7.1
Kindvriendelijk: 7.3
92% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
In periodes met Covid-19 beperkingen zijn er geen enquêtes vanuit Bungalows.nl verstuurd aan onze gasten.
8.0

Anoniem
24 okt '22

6-persoonsbungalow 6L Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5

TIPS: Nabij Oorlogsmuseum en Zooparc Overloon.
Mooie wandelingen in de duinen achter het park.

6.7

Anoniem
10 okt '22

8-persoonsbungalow 8L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

De bungalow was niet echt schoon.
Vloeren, badkamers zouden schoner kunnen als het personeel langer de tijd zou hebben om een accommodatie schoon te maken.
Bij aankomst Werkdoek lag op de bank, speen? in de sauna.

8.0

Anoniem
2 sep '22

6-persoons bungalow 6C4
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.5

X

TIPS: X

6.4

Anoniem
30 mei '22

6-persoons bungalow 6C4
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 4.8
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 6.0

Weinig speelgelegenheden voor de kinderen. Park is al sinds januari jl. aan het verbouwen, wordt nergens vermeldt, alleen op eigen website. Wij hebben zelf geboekt via bungalows.nl. Het was een flinke tegenvaller! We begrepen dat de paar toestellen er net een week stonden..Er is alleen een klein zwembad, een paar speeltoestellen en een restaurant op het park. Verder weinig te beleven. Dorpje is gelukkig dichtbij. Als we dit hadden geweten, hadden we dit nooit geboekt. Zou het ook niet aanraden aan andere gezinnen, echt weinig te doen met kinderen, je moet het park af.

7.0

Anoniem
2 mei '22

4-persoons landhuis 4L Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Als je geen dieren hebt, dan adviseren wij om een huisje te boeken waar geen dieren in mogen.

TIPS: Vanuit het park loop je gelijk de bossen in om heerlijk te wandelen en je zit ook gelijk aan een knooppunt voor een fietsroute.

8.4

Anoniem
22 apr '22

6-persoons bungalow 6C4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.4

Anoniem
22 apr '22

6-persoons bungalow 6C4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Informatie map niet up-to-date, dus weghalen of aanpassen

TIPS: Heerlijk wandelen en goede fietspaden

7.9

Anoniem
8 apr '22

4-persoons landhuis 4L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
9.0

M. van Mourik
18 mrt '22

4-persoonsbungalow 4C1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

TIPS: Oorlogsmuseum en Zooparc in Overloon prachtig

7.1

Anoniem
11 mrt '22

4-persoons landhuis 4L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Schoonmaak erg slecht

8.1

J.P.,.A. van t Hoff
24 jan '22

4-persoons landhuis 4L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

niet zo zeer een klacht.
Meer dat we bungalow 218 kregen en helaas stonk het heel erg naar plas in die bungalow. Zo erg dat we niet wilde blijven daar. Daarna zijn we keurig geholpen door de receptie en hebben een andere, prachtige, bungalow gekregen. Een upgrade naar 148 waar we heeeeel erg blij mee waren.
Dank daarvoor.

TIPS: nee, niet specifiek

9.0

A.H.W. Gubbels-Vanwersch
21 jan '22

6-persoons bungalow 6C4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Prachtige wandel en fiets omgeving.

8.4

Anoniem
15 okt '21

4-persoonsbungalow 4C1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.5

Jammer geen honden in horeca

TIPS: Mooi bosrijke omgeving

8.1

Anoniem
17 aug '20

6-persoonsbungalow 6L Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.8

Anoniem
31 jul '20

6-persoonsbungalow 6L Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.5

Containers ( glas en vuilnis ) waren op de wisseldagen overvol , worden te weinig geleegd en staan direct bij de ingang . Er wordt op donderdag gras gemaaid wat erg hinderlijk is , je komt er voor je rust ( misschien een optie om dit op de wisseldagen wordt gedaan )

8.1

Anoniem
6 jul '20

4-persoons landhuis 4L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

De schoonmaak zou iets beter mogen en tekortkomingen lijken hun oorsprong te hebben in gereserveerde schoonmaak tijd per huisje(raamhorren zijn al maanden niet gereinigd, oude hondenbrokken onder de bank en vuil in de rails van de schuifpui).
We hadden twee keer een kapotte lamp en die zijn beide met de snelheid van het geluid gerepareerd, top!

TIPS: De omgeving is fantastisch, lekker met de hond het bos in of fietsen langs mooie plekjes aan de Maas. In Erp een Citroen 2CV of Mehari huren en uitwaaien richting de kasteeltuinen van Arcen of proeverij van Hertog Jan. Mogelijkheden te over.

6.6

P. Stoffelen
26 jun '20

6-persoonsbungalow 6L Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 6.5
Faciliteiten: 6.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Uitstekende huizen maar zo geplaatst dat er geen privacy is en alle gesprekken van buren letterlijk te volgen zijn. Het verdroogde groen en dode gras wordt met de meest luidruchtige apparatuur onderhouden.

8.7

Anoniem
6 mrt '20

6-persoonsbungalow 6L Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Het huisje was perfect schoon .klein aandacht punt onder het bed van de slaap kamer beneden.lag nog

TIPS: Ja door een praatje

7.5

N.M.C. Sprenkels- Bastiaansen
3 jan '20

6-persoons bungalow 6C4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
2 dec '19

6-persoonsbungalow 6L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Internet en Telefoon verbinding, matig tot géén bereik in het huisje.

TIPS: Loonseduinen, om de hoek.

8.4

Anoniem
25 nov '19

8-persoonsbungalow 8L Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.0

J. Sanders
23 sep '19

6-persoons bungalow 6C4
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
1 apr '19

4-persoons landhuis 4L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
7.9

Anoniem
17 dec '18

4-persoons landhuis 4L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.2

Anoniem
8 okt '18

4-persoons bungalow Type 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 4.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

Het park wordt vernieuwd met mooie huisjes , wij zaten in een verouderd huisje en die vonden wij erg klein

TIPS: Het Oorlog en Verzets museum

8.0

Anoniem
1 okt '18

4-persoons bungalow Type 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Nationaal park maasduinen

6.1

Anoniem
17 sep '18

4-persoons bungalow Type 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

Huisje erg verouderd, kapot meubilair en vieze stank in huis. Huisje was een smet op de mooie vakantie

TIPS: Park mooi gelegen vlakbij het dorp. Prachtige omgeving voor fietsen,wandelen en uitstapjes.

7.7

H. Goedendorp
6 jul '18

4-persoons bungalow Type 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

er waren wat gebreken bij aankomst maar werden de andere dag verholpen de 4pers bungaloos zijn wel aan een opknapbeurt toe

8.2

Anoniem
29 jun '18

4-persoons landhuis 4L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Er is een hard gezoem hoorbaar in een van de twee slaapkamers, hetgeen slapen bemoeilijkt. Dat is jammer. Er kon niets aan gedaan.

TIPS: Mooie huisje met zon en ook schaduw rond het huisje.

7.1

F.F. Fens
25 jun '18

4-persoons bungalow Type 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 6.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
Pagina 1/7

Landal De Vers Foto's

Landal De Vers Video

Landal De Vers Park op de kaart

Locatie Landal De Vers
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal De Vers Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.