Gelegen midden in de bossen met overdekt zwembad

Pluspunten:
- Bosrijk park vlakbij diverse attracties
- Overdekt zwembad, indoorspeelplaats en bowlingbanen
- Midgetgolf en multifunctioneel sportveld
- Restaurant met terras
- Gratis WiFi op het gehele park
- Vele uitstapjes in de omgeving

Ligging van bungalowpark Landal De Vers
Landal De Vers ligt midden in de bossen op de grens van Brabant en Limburg in het plaatsje Overloon. Een prachtige omgeving waar u eindeloos kunt wandelen en fietsen. Voor de golfliefhebber ligt er op c.a. 1km afstand van het park een 9-holes golfbaan par 3-4.

Faciliteiten van Landal De Vers
Op bungalowpark Landal De Vers zelf zijn vele sportmogelijkheden zoals een overdekt zwembad, een indoorspeelplaats van 65 m2 en een bowlingbaan. In de spelotheek op het park is er een DVD’s en Wii-verhuur. Buiten vindt u naast verschillende speeltuinen een midgetgolfbaan, volleybalveld, airtrampoline (niet in de wintermaanden te gebruiken) en een sportveld dat voor verschillende balsporten gebruikt kan worden. Op het gehele park kunt u gebruik maken van gratis wifi. Wilt u fietsen? Huur dan een fiets op het vakantiepark en ontdek de omgeving.

Eten en drinken bij Landal De Vers
Voor een hapje en een drankje kunt u op Landal De Vers terecht bij Grand Café-Restaurant Broer en Zus. Als de zon schijnt, kunt u bij dit restaurant genieten op het gezellige terras.

Omgeving Landal De Vers
In de omgeving van Landal De Vers is er van alles te doen en te beleven: van natuur tot cultuur. Breng een bezoek aan de oudste stad van Nederland, Nijmegen dat op 30 km van het park ligt. Of kiest u voor de Loonse en Drunense Heide, Natuurgebied De Kempen of De Peel? Verras de kids met een bezoek aan ZooParc Overloon, Ballorig of ecoklimbos KlimKong. Succes verzekert tijdens uw verblijf op Landal De Vers!


BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.