Landal Søhøjlandet

Lille Amerika DK-8883 , Jutland · Denemarken

Pluspunten:
- Goede uitvalsbasis voor een dagje Legoland (1 uur rijden) en de stad Aarhus
- Overdekt zwembad met 56 meter lange glijbaan
- Veel sportmogelijkheden: o.a. 2 golfbanen direct tegenover het park
- Gratis WiFi

Ligging van Landal Søhøjlandet
Dit gezellige familiepark ligt midden in de ongerepte natuur van Denemarken. Rondom het park vindt u de vele bossen, heuvels, rivieren en meertjes waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Faciliteiten van Landal Søhøjlandet
Op Landal Søhøjlandet is van alles te doen voor jong en oud. Zo kunnen de echte waterliefhebbers zich uitleven in het overdekte zwembad. Hier vindt u maar liefst een 56 meter lange glijbaan, of u kunt heerlijk ontspannen in het bubbelbad. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad aanwezig. Voor de wandelaars onder ons zijn er verschillende routes door de verrassende natuur van Silkeborg. Is het een dagje minder mooi weer dan hoeft u zich niet te vervelen. Wat dacht u van een potje squash, basketballen of badmintonnen in de sportzaal?

Eten en drinken bij Landal Søhøjlandet.
Begin de dag goed met een lekker ontbijt van de ontbijtservice van het vakantiepark of haal uw verse broodjes bij de supermarkt. Heeft u geen zin om te koken neem dan plaats in het familierestaurant Søhøjlandet, hier kunt u dineren met uitzicht over het prachtige landschap. Daarnaast kunt u in de Pizzeria & Steakhouse genieten van een vers bereide pizza of heerlijke malse steak.

Omgeving van Landal Søhøjlandet.
Ontdek de meren van Silkeborg, hier kunt u meevaren met een echt stoomschip of kanoën. Zin in een wandeling? Beklim de Himmelbjerget, dit is een 147 meter hoge heuvel gelegen tussen Ry en Silkeborg met een adembenemend uitzicht. Boven op de berg bevindt zich een 25 meter hoge bakstenentoren uit 1875 en andere monumenten. Breng een bezoek aan de stad Aarhus. Of u nu van shoppen of cultuur snuiven houdt, in Aarhus kan het allebei! 

Faciliteiten

Zwembad binnen
Fietsverhuur
Speeltuin
Speelparadijs binnen
Supermarkt
WIFI gratis
Bekijk alle faciliteiten

Landal Søhøjlandet Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

2-persoons bungalow 2-4B1 Bungalow

Geschakelde accommodatie, oppervlakte ca. 41m2. Gelijkvloers. Woonkamer met zit- en eethoek, televisie, CD-speler, centrale of...

vanaf
€ 227,50
2-persoons bungalow 2-4B1

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

4-persoons bungalow 4B Bungalow

2-onder-1-kap, oppervlakte ca. 63m2. Gelijkvloers of beschikbaar met twee verdiepingen. Woonkamer met zit- en eethoek,...

vanaf
€ 277,50
4-persoons bungalow 4B

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

4-persoons kinderbungalow 4BK Bungalow

Geschakeld, oppervlakte ca. 75m2. Gelijkvloers. Woonkamer met zit- en eethoek, televisie, centrale of elektrische verwarming....

vanaf
€ 247,50
4-persoons kinderbungalow 4BK

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

4-6 persoons bungalow 4-6B Bungalow

Geschakelde accommodatie, oppervlakte ca. 75m2. Gelijkvloers. Woonkamer met zit- en eethoek, televisie, CD-speler, centrale of...

vanaf
€ 272,50
4-6 persoons bungalow 4-6B

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

6-persoons bungalow 6B Vakantiehuis

Oppervlakte ca. 86m2. Gelijkvloers. Woonkamer met zit- en eethoek, televisie, centrale of elektrische verwarming. Open keuken...

vanaf
€ 312,50
6-persoons bungalow 6B

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

2-4-persoons bungalow 2-4B2 Bungalow

Geschakelde accommodatie, oppervlakte ca. 59m2.  Woonkamer met zit- en eethoek, 2-persoonsbedbank en televisie. De...

vanaf
€ 252,50
2-4-persoons bungalow 2-4B2

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

8-persoons bungalow 8B Vakantiehuis

Oppervlakte ca. 106m2. Twee verdiepingen met 4 slaapkamers. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, centrale of...

vanaf
€ 347,50
8-persoons bungalow 8B

Totaalprijs obv 8 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

Landal Søhøjlandet Belangrijk te weten

- Indien u een boeking gemaakt heeft voor Landal GreenParks via Bungalows.nl, dan zijn de algemene voorwaarden van Landal GreenParks van toepassing, zie: www.landal.nl/over-landal/algemene-voorwaarden.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 7,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

- Huisdieren zijn uitsluitend op aanvraag, tijdens het reserveren opgeven.

- Het is niet mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal of Bungalows.nl.

Algemene voorwaarden

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 9,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

- Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via Bungalows.nl. Neem hiervoor contact op met Landal Business Line.

- Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. Bungalows.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 50,-. Voor de voorkeur huisdiervrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

- Landal GreenParks accepteert geen boekingen langer dan 3 weken achter elkaar. Wilt u een boeking maken voor 3 weken of langer dan dient u contact op te nemen met Landal GreenParks. 

Annuleren & wijzigen

- Voor het wijzigen van een reservering gelden de wijzigingsvoorwaarden van Landal GreenParks.

- LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd. Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten). Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

- Voor het wijzigen van een reservering berekent Landal GreenParks € 25,- wijzigingskosten.

Check-in & check-out informatie

- Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

Betalen

- Als u voor een Landal GreenParks boeking een giftcard van Weekendjeweg.nl wenst in te wisselen, dan kunt u de code tijdens het boeken invoeren. Bungalows.nl zal de waarde van de ingewisselde giftcard (achteraf) aan u overmaken. U dient wel het volledige bedrag op de factuur van Landal GreenParks aan hen over te maken (zonder aftrek van de waarde giftcard).

Parkinformatie

- De prijzen zijn excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik.

De tarieven voor het gebruik van nutsvoorzieningen bedragen: € 0,43/kWh elektriciteit, € 0,30/kWh warmte en € 1,4/0,1 m³ water. Prijswijzigingen onder voorbehoud. Bij een verblijf van vier personen betreft dit bij normaal verbruik gemiddeld:

Apr. - sep.:     € 14 per day - € 95 per week
Okt. + mrt.:     € 17 per day - € 118 per week
Nov. + feb.:     € 20 per day - € 142 per week
Dec. + jan.:    € 24 per day - € 166 per week

Het bedrag dient bij vertrek afgerekend te worden. 

- Graag maken wij u er op attent dat Denemarken haar eigen munteenheid heeft en dat u dus niet overal in Euro’s kunt betalen. Meestal, waaronder ook bij de meeste kassa’s op onze parken, kunt u met Maestro betalen.

- Op bijna alle parken van Landal GreenParks zijn alle accommodaties rookvrij. Uitzonderingen hierop van parken waarbij er ook roken accommodaties aanwezig zijn, zijn: Landal Residence Duna, Landal Winterberg, Landal Wirfttal, Landal Vennenbos, Landal Warsberg, Landal De Bloemert, Landal Salzstal Paradies, Landal Sonnenberg, Landal Stroombroek en Landal Vogelmient. Als u een boeking maakt voor deze parken en een specifieke voorkeur heeft voor een accommodatie waar roken is toegestaan, dan kunt u dit in het opmerkingenveld tijdens het boeken kenbaar maken.

- Op bijna alle parken van Landal GreenParks is er (gratis) wifi in de accommodatie aanwezig. 
Alleen op de parken Landal Villapark Livingstone, Nieuwvliet-Bad en Brandnertal is wifi mogelijk tegen betaling.

- Door een technisch issue kan het zijn dat tijdens het boeken en op uw bevestiging van Bungalows.nl staat aangegeven dat uw reservering voor Landal GreenParks inclusief opgemaakte bedden is. Dit is niet altijd het geval. Wanneer u een standaard of comfort (C) bungalow geboekt heeft, is uw reservering altijd zonder opgemaakte bedden.

 

alles tonen minder tonen

Landal Søhøjlandet Faciliteiten

Landal Søhøjlandet Foto's

Landal Søhøjlandet Park op de kaart

Locatie Landal Søhøjlandet
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Søhøjlandet Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.