Roompot Eifelpark Kronenburger See

7.8 Beoordelingen 123

Gelegen aan een stuwmeer in de prachtige Nordeifel

Pluspunten:
- Familiepark gelegen midden in Natuurpark Nordeeifel
- Volop sport-, ontspanning- en waterpret direct bij het park
- Nabij het charmante dorpje Kronenburg
- Maak stevige wandel- en mountainbiketochten in het ongerepte natuurgebied rond Kronenburg
- Bezoek Phantasialand in Brühl

Ligging van Hogenboom Eifelpark Kronenburger See
Aan de rand van het authentieke Duitse dorpje Kronenburg ligt Hogenboom Eifelpark Kronenburger See. Het park is werkelijk schitterend gelegen te midden van Natuurpark Nordeifel op 295km van Utrecht. Het park is gebouwd op een zuidhelling waarbij de huisjes verspreid over de verschillende terrassen staan.

Faciliteiten van Hogenboom Eifelpark Kronenburger See
De verschillende faciliteiten op Hogenboom Eifelpark Kronenburger See zijn geschikt voor jong en oud, rustzoekers en sportliefhebbers. Voor de kinderen is er een recreatiehal en een speeltuin. In het zomerseizoen is het heerlijk toeven bij het stuwmeer met lig-en speelweides. In het meer kan gezwommen en gevist worden en er zijn diverse mogelijkheden om te watersporten.

Eten en drinken bij Hogenboom Eifelpark Kronenburger See
Maak kennis met de Duitse bieren in de Biergarten of bestel een heerlijk diner in het restaurant van Hogenboom Eifelpark Kronenburger See. Zelf koken kan natuurlijk ook in uw eigen keuken. Heeft u nog ingrediënten nodig, dan wandelt u even naar de parkwinkel.

Omgeving van Hogenboom Eifelpark Kronenburger See
De omgeving van Hogenboom Eifelpark Kronenburger See staat garant voor veel plezier in de prachtige natuur, in ieder seizoen van het jaar. Geniet van schilderachtige dorpjes met vakwerkhuizen, grotten en burchten. Met het aangrenzende stuwmeer Kronenburger See is voldoende waterpret te beleven. In de winter (bij voldoende sneeuw) kunt u op15 kilometer van het park skiën, langlaufen en rodelen. Pluspunten:
- Familiepark gelegen midden in Natuurpark Nordeeifel
- Volop sport-, ontspanning- en waterpret direct bij het park
- Nabij het charmante dorpje Kronenburg
- Maak stevige wandel- en mountainbiketochten in het ongerepte natuurgebied rond Kronenburg
- Bezoek Phantasialand in Brühl

Ligging van Roompot Eifelpark Kronenburger See
Aan de rand van het authentieke Duitse dorpje Kronenburg ligt Roompot Eifelpark Kronenburger See. Het park is werkelijk schitterend gelegen te midden van Natuurpark Nordeifel op 295 km van Utrecht. Het park is gebouwd op een zuidhelling waarbij de huisjes verspreid over de verschillende terrassen staan.

Faciliteiten van Roompot Eifelpark Kronenburger See
De verschillende faciliteiten op Roompot Eifelpark Kronenburger See zijn geschikt voor jong en oud, rustzoekers en sportliefhebbers. Voor de kinderen is er een recreatiehal en een speeltuin. In het zomerseizoen is het heerlijk toeven bij het stuwmeer met lig-en speelweides. In het meer kan gezwommen en gevist worden en er zijn diverse mogelijkheden om te watersporten.

Eten en drinken bij Roompot Eifelpark Kronenburger See
Maak kennis met de Duitse bieren in de Biergarten of bestel een heerlijk diner in het restaurant van Roompot Eifelpark Kronenburger See. Zelf koken kan natuurlijk ook in uw eigen keuken. Heeft u nog ingrediënten nodig, dan wandelt u even naar de parkwinkel.

Omgeving van Roompot Eifelpark Kronenburger See
De omgeving van Roompot Eifelpark Kronenburger See staat garant voor veel plezier in de prachtige natuur, in ieder seizoen van het jaar. Geniet van schilderachtige dorpjes met vakwerkhuizen, grotten en burchten. Met het aangrenzende stuwmeer Kronenburger See is voldoende waterpret te beleven. In de winter (bij voldoende sneeuw) kunt u op 15 kilometer van het park skiën, langlaufen en rodelen.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

7.7
Anoniem
4 nov '17
8.1
Anoniem
16 okt '17

Mooi park de mensen moeten wel goed te been zijn (het ligt tegen een berg aan). Vrij steil om te...

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.