Hooggelegen tussen wijnvelden, aan de Moezel

Pluspunten:
- Hooggelegen park tussen wijnvelden
- Vinotheek op het park met wijgaardtouren
- Overdekt zwembad met apart kleuterbad.
- Airtrampoline
- Dierenweide

Ligging van Landal Mont Royal.
Landal Mont Royal ligt in de Duitse plaats Kröv, in de Moezelvallei. Het park ligt op 363km vanaf Utrecht en kenmerkt zich door haar fraaie ligging hoog tussen de wijnvelden. Van hieruit heeft u een schitterend uitzicht op de rivier.

Faciliteiten van Landal Mont Royal.
Landal Mont Royal heeft alles voor een geslaagd verblijf voor groot en klein. Wilt u even ontspannen? Kies dan voor de zonnebank of de infraroodcabine. Ook uw kids zullen zich uitstekend vermaken in bijvoorbeeld het zwembad met apart kleuterbad. Buiten kunnen de kinderen zich uitleven op de airtrampoline en in de speeltuinen. Voor de sportievelingen is er een multifunctioneel sportveld voor diverse sporten.

Eten en drinken bij Landal Mont Royal.
Zoals u mag verwachten heeft u op Landal Mont Royal diverse horeca gelegenheden. Zo kunt u kiezen voor Café Bistro Woods met panoramaterras. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een snelle snack tussendoor in de Parksnack. Als u liever zelf kookt in de bungalow dan kunt u uw boodschappen doen via de ParkShop. De ParkShop heeft een ruim assortiment en is dagelijks geopend. Een lekker wijntje uit de regio kunt u vinden in de Vinotheek.

Omgeving van Landal Mont Royal.
Niet voor niets is de Moezelvallei een populaire bestemming. Vooral fiets- en wandelliefhebbers komen hier aan hun trekken. De routes voeren u langs de Moezel of door glooiende wijnhellingen en onderweg geniet u van prachtige vergezichten. Voor het echte er-even-tussenuit-gevoel maakt u een boottocht op de rivier. Tevens zijn er in de directe omgeving van Landal Mont Royal vele schilderachtige plaatsen en dorpen. Denk hierbij aan het middeleeuwse wijnstadje Bernkastel-Kues, de edelstenenstad Idar-Oberstein of Trier, de oudste stad van Duitsland. Trakteer de kinderen ook eens op een bezoek aan wild- en recreatiepark 'Klotten', succes verzekerd.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

8.5
Anoniem
28 okt '17

het is een mooi park met mooie bungalows in een zeer mooie omgeving

7.1
Anoniem
25 aug '17

Eten prima en betaalbaar. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Jammer van de weg die door het...

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.