Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Hooggelegen park tussen wijnvelden
- Vinotheek op het park met wijgaardtouren
- Overdekt zwembad met apart kleuterbad.
- Airtrampoline
- Dierenweide

Ligging van Landal Mont Royal.
Landal Mont Royal ligt in de Duitse plaats Kröv, in de Moezelvallei. Het park ligt op 363km vanaf Utrecht en kenmerkt zich door haar fraaie ligging hoog tussen de wijnvelden. Van hieruit heeft u een schitterend uitzicht op de rivier.

Faciliteiten van Landal Mont Royal.
Landal Mont Royal heeft alles voor een geslaagd verblijf voor groot en klein. Wilt u even ontspannen? Maak dan gebruik van de zonnebank. Ook uw kids zullen zich uitstekend vermaken in bijvoorbeeld het zwembad met apart kleuterbad. Buiten kunnen de kinderen zich uitleven op de airtrampoline en in de speeltuinen. Voor de sportievelingen is er een multifunctioneel sportveld voor diverse sporten.

Eten en drinken bij Landal Mont Royal.
Zoals u mag verwachten heeft u op Landal Mont Royal diverse horeca gelegenheden. Zo kunt u kiezen voor Café Bistro Woods met panoramaterras. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een snelle snack tussendoor in de Parksnack. Als u liever zelf kookt in de bungalow dan kunt u uw boodschappen doen via de ParkShop. De ParkShop heeft een ruim assortiment en is dagelijks geopend. Een lekker wijntje uit de regio kunt u vinden in de Vinotheek.

Omgeving van Landal Mont Royal.
Niet voor niets is de Moezelvallei een populaire bestemming. Vooral fiets- en wandelliefhebbers komen hier aan hun trekken. De routes voeren u langs de Moezel of door glooiende wijnhellingen en onderweg geniet u van prachtige vergezichten. Voor het echte er-even-tussenuit-gevoel maakt u een boottocht op de rivier. Tevens zijn er in de directe omgeving van Landal Mont Royal vele schilderachtige plaatsen en dorpen. Denk hierbij aan het middeleeuwse wijnstadje Bernkastel-Kues, de edelstenenstad Idar-Oberstein of Trier, de oudste stad van Duitsland. Trakteer de kinderen ook eens op een bezoek aan wild- en recreatiepark 'Klotten', succes verzekerd.

Faciliteiten

Supermarkt
Restaurant
Zwembad binnen
Speeltuin
Kinderboerderij/dierenweide
WIFI
Fietsverhuur
Wellness/Spa
WIFI gratis
Bekijk alle faciliteiten

8.1 Beoordelingen 128
Kwaliteit accommodatie: 7.9
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
91% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal Mont Royal Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons bungalow 4B2 Bungalow

2-onder-1-kap bungalow van circa 50 m² met twee slaapkamers. Gelegen tegen/op een helling en gelijkvloers.  Enkele traptreden...

vanaf

€ 230,12

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

4-persoons bungalow 4L Luxe Bungalow

Luxe vrijstaande, energieneutrale bungalow opp. ca. 69 m2. Nieuwe accommodatie met luxueus interieur. Gelijkvloers. Uitzicht...

vanaf

€ 340,12

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons bungalow 6C2 Bungalow

Vrijstaand en gelijkvloers opp. circa 85 m². Woonkamer met zit- en eethoek, houtkachel en flatscreen televisie. Open keuken...

vanaf

€ 344,18

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons bungalow 6B1 Bungalow

Vrijstaand. Rookvrij. Opp. ca 70 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV met onder andere Nederlandse TV-zenders,...

vanaf

€ 264,18

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

8-persoons bungalow 8L Luxe Bungalow

Luxe vrijstaande energieneutrale accommodatie van circa 113 m².  Luxueus interieur en uitzicht over het heuvellandschap....

vanaf

€ 428,24

Totaalprijs obv 8 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

Landal Mont Royal Belangrijk te weten

Huisdieren zijn uitsluitend op aanvraag. Maximaal twee huisdieren per accommodatie toegestaan.

Bij winters weer is het in Duitsland verplicht om winterbanden onder uw auto te hebben, hiervan dient u een montagebewijs te kunnen tonen. Onder winters weer wordt onder andere sneeuw en ijzel verstaan. Bij het niet hebben van winterbanden kunt u een boete krijgen en bent u bij een ongeluk niet verzekerd. Houd dus voor u vertrekt de weerberichten goed in de gaten.

Gratis WiFi in de internetruimte op het park.

In een aantal Duitse steden is het verplicht uw auto van een milieusticker te voorzien. Als u door een Umweltzone rijdt zonder sticker, dan loopt u risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Kijk voor meer informatie op: http://www.milieusticker.eu

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

Het kan zijn dat de kosten voor toeristenbelasting voor aankomsten in 2023 nog wijzigen. Indien dit het geval is, zal het juiste bedrag t.z.t. op de factuur worden vermeld.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 9,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

Het is niet mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal of Bungalows.nl.

Op bijna alle parken van Landal GreenParks zijn alle accommodaties rookvrij. Uitzonderingen hierop van parken waarbij er ook roken accommodaties aanwezig zijn, zijn: Landal Residence Duna, Landal Winterberg, Landal Wirfttal, Landal Vennenbos, Landal Warsberg, Landal De Bloemert, Landal Salzstal Paradies, Landal Sonnenberg, Landal Stroombroek en Landal Vogelmient. Als u een boeking maakt voor deze parken en een specifieke voorkeur heeft voor een accommodatie waar roken is toegestaan, dan kunt u dit in het opmerkingenveld tijdens het boeken kenbaar maken.

Op bijna alle parken van Landal GreenParks is er (gratis) wifi in de accommodatie aanwezig.  Alleen op de parken Landal Villapark Livingstone, Nieuwvliet-Bad en Brandnertal is wifi mogelijk tegen betaling.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur (bijvoorbeeld ligging of accommodatie nummer) mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 35,-. Voor de voorkeur huisdiervrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

Als u voor een Landal GreenParks boeking een giftcard van Weekendjeweg.nl wenst in te wisselen, dan kunt u de code tijdens het boeken invoeren. Bungalows.nl zal de waarde van de ingewisselde giftcard (achteraf) aan u overmaken. U dient wel het volledige bedrag op de factuur van Landal GreenParks aan hen over te maken (zonder aftrek van de waarde giftcard).

alles tonen minder tonen

Landal Mont Royal Faciliteiten

Beoordeling Landal Mont Royal

8.1 Beoordelingen 128
Kwaliteit accommodatie: 7.9
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
91% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
In periodes met Covid-19 beperkingen zijn er geen enquêtes vanuit Bungalows.nl verstuurd aan onze gasten.
8.0

Anoniem
10 mrt '23

6-persoons bungalow 6C2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

Bij het televisie kijken veel geblokte beelden
Heb dit ook bij landal gemeld

8.2

Anoniem
25 nov '22

4-persoons bungalow 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.7
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.1

Anoniem
26 sep '22

6-persoons bungalow 6B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
24 jun '22

4-persoons bungalow 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.1

Anoniem
25 feb '22

4-persoons bungalow 4L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
5.9

Anoniem
27 aug '21

4-persoons bungalow 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

We hadden een klacht gemeld via de Landal app, maar niemand gezien om het op te lossen.

TIPS: De Griek in Krov was erg lekker. En het uitzicht vanuit de bungalow is super.

8.0

K. Karin Smet
24 aug '20

4-persoons bungalow 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

Doe je boodschappen niet op het park zelf. Duur!

Het huisje was in grote lijnen schoon. Maar wel stoffig. Vooral onder de bedden.

Wij hadden een super uitzicht op de Moezel. Maar dat geldt niet voor alle huizen.

TIPS: De wandel- en fietskaarten kopen bij de VVV in Trarbach/Traben. Staan de routes beter op vermeld dan op de kaarten die je bij de receptie kan kopen.
Wel lastige kaarten. Niet gemakkelijk. Maar als je het een keer door hebt....kan je er wel mooi fietsen en wandelen.

Wandelervaring is aan te bevelen.

7.2

Anoniem
10 jul '20

4-persoons bungalow 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
5.7

Anoniem
3 jul '20

4-persoons bungalow 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 4.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

De bungalow was erg gedateerd en voldoet niet meer aan de minimale eisen van deze tijd betreft duurzaamheid en veiligheid.Park op zich prima. Er zijn nieuwere bungalows die ons wel beter lijken en meer voldoen aan de wensen van deze tijd.

8.4

Anoniem
22 nov '19

4-persoons bungalow 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.3

M.C.D. Verhagen
18 okt '19

4-persoons bungalow 4L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Uitzicht was teleurstellend, bomen en struiken. Dat hadden wij niet verwacht bij een luxe huisje
Het park bestaat uit drie delen waar een weg door loopt ( dat wisten wij )
Wij miste het park beleving
Huisje was prima!TIPS: Mooie omgeving, leuke plaatsjes

6.1

Anoniem
18 okt '19

4-persoons bungalow 4L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

zie bovenstaande. Wat het verblijf veel minder leuk maakte. Ook het bedrag wat wij voor vier nachtje hebben betaald is echt belachelijk. Ook liet de schoonmaak te wensen over.
De nieuwe pomp bleek niet zo geweldig want het was in de gehele bungalow 24 graden en dit was niet omlaag te krijgen. Een hor in de slaapkamerramen is geen luxe als de boomtoppen bijna in je slaapkamer komen (dus ook muggen enz)

TIPS: Wij hadden de luxe bungalow geboekt met prachtig uitzicht. Het uitzicht bleken boomtoppen. We hadden in de beschrijving een sunshower in de badkamer.
Helaas geen sunshower.
De omgeving is prachtig.

6.1

Anoniem
18 okt '19

4-persoons bungalow 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Bij aankomst keek het alsof bij binnenkomst van de bungalow in een sauna kwamen. Het was 29 graden.
Er lagen nog broodkruimels op de grond en er stonden vieze bordjes in de kast.
We hadden een 4 persoons bungalow. Voor 2 personen prima maar voor 4 personen aan de kleine kant.
Douchewand bij het bad zou groter mogen zijn. Nu bij douchen veel water op de vloer.

7.6

J.O.O.P. Joop den Hartog
4 okt '19

4-persoons bungalow 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Wij hebben 2x gegeten in restaurant.
De eerste keer is prima maar de 2e keer de schnitzel was niet lekker en de bediening stond klaar als je de laatste ha[p in de je mond had om af te ruimen en zo ging het de hele tijd. geen tijd om je drankje op te drinken.
Als ik aan de schnitzel sávonds dacht en nu nog word ik misselijk. bah.

TIPS: De wandelingen zijn goed uitgezet/ Je kunt er heerlijk wandelen. Niet fietsen !!!!!

8.4

I.V.D.P. Van De Putte
16 sep '19

4-persoons bungalow 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Ons lakenpakket en keukenzakje waren bij aankomst nog niet aanwezig in het huisje. We zijn dit gaan zeggen aan de receptie om 16u voordat we begonnen aan een fietstochtje.Ze gingen het in ons huisje leggen. Maar bij terugkomst van fietstocht om 20u was het pakket er nog niet. Toen is mijn vader van 80 jaar oud terug naar de receptie gefietst (terwijl ik en mijn dochter kookten). Hij werd niet vriendelijk ontvangen, bijna tegen hun zin gaven ze het pakket, dat hij per fiets moest vervoeren. Hetgeen ook moeilijk ging vermits hij geen grote fietszak had. Dat vonden we geen service!!!!

TIPS: We fietsten richting Cochem; hier was het fietspad iets minder goed, af en toe stukken op steentjes en wat onduidelijk over wanneer welke brug over te steken.We fietsen ook tussen Trier en Berncastel en hier was het fietspad mooi en uitstekend, ook iets kleindere dorpen , dus minder druk.

7.6

Anoniem
19 aug '19

4-persoons bungalow 4B2
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 6.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.0
7.3

Anoniem
26 jul '19

4-persoons bungalow 4B2
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: zwembad Wittlich, Teufelschlucht wandeling, Bernkastel-Kues

8.1

Anoniem
10 mei '19

4-persoons bungalow 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.4

W.G.C. Stals
15 mrt '19

4-persoons bungalow 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.1

Anoniem
11 mrt '19

4-persoons bungalow 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.8

K.P.H.M. Theunissen
25 feb '19

4-persoons bungalow 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.7
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
7.7

B. van den Braak
14 jan '19

4-persoons bungalow 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 5.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.0

Ik vind het ABSOLUUT geen park voor kinderen, te gevaarlijk!!!!!

TIPS: Alles is daar mooi, dus geniet ervan

7.7

Anoniem
4 jan '19

4-persoons bungalow 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

De fauteuils en bedden zijn wel aan vervanging toe. De fauteuils zijn stuk en de bedden erg klein.

8.2

N.H. Nanne Kosta
16 nov '18

4-persoons bungalow 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
26 okt '18

4-persoons bungalow 4B2
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.1

M.Y.H. Thewissen
12 okt '18

4-persoons bungalow 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

huisje had geweldig uitzicht

TIPS: Erg mooie omgeving, Cochem, Traben Trabach, wandelen door de wijvelden, fietsen langs de Moselradweg

8.2

Anoniem
24 sep '18

6-persoons bungalow 6C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
9.0

C. .A. Noorland
14 sep '18

8-persoons bungalow 8L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
7.6

S. Ketting
27 jul '18

4-persoons bungalow 4B1
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 6.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Bezuinig niet op je uitzicht. Bij ons kon het zoveel beter. Maar heb er niet voor willen betalen. Zou ik nu wel doen.

8.0

Anoniem
23 jul '18

4-persoons bungalow 4B2
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
Pagina 1/5

Landal Mont Royal Foto's

Landal Mont Royal Video

Landal Mont Royal Park op de kaart

Locatie Landal Mont Royal
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Mont Royal Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.