Center Parcs Mystery Park

Supervoordelig en alleen bij Bungalows.nl te boeken.

Je kunt kiezen uit 2 landen voor een Mystery verblijf bij Center Parcs. Je kunt kiezen voor Center Parcs Mystery Park met een bestemming in Nederland, of België. De keuze qua aankomsten kan verschillend zijn per land en is op basis van beschikbaarheid.

De parken zijn midden in de natuur gelegen, van bos tot kust en bieden een ruim scala aan activiteiten en faciliteiten.

Je maakt een reservering voor een land naar keuze, maar naar welk park je straks naar toe gaat blijft nog even een verrassing. De bestemming krijg je (uiterlijk) één dag voor vertrek te horen.

De deelnemende vakantieparken van Center Parcs Mystery Park Nederland zijn vernieuwd.  Dat is nog eens extra genieten! De cottages zijn ook vernieuwd, met uitzondering van Center Parcs Port Zélande. 

Op dit moment kunt u boeken voor Mystery Park Nederland of België en kiezen voor een vakantie voor een weekend of midweek in mei (ook Hemelvaart en Pinksteren), juni, jul of september. In juli zijn er ook weekverblijven mogelijlk. Maar Op=Op. De beschikbaarheid en prijzen kunnen per type en land verschillend zijn en dagelijks wisselen.

Spring Celebrations bij Center Parcs
Center Parcs zorgt voor een extra lentegevoel. Ontdek kleurrijke bloemen en planten. Bij Center Parcs is de Spring Hotspot de plek om te zijn. Pak een drankje en een snack en kom gezellig een film kijken bij de lente bioscoop. Ontdek handgemaakte producten en unieke creaties tijdens de lentemarkt. Knutsel een eigen Bijenhotel of ontwerp een eigen Mini Boerderij. De speciale lente activiteiten op de parken zijn tot en met 31 mei 2024. Het aanbod aan activiteiten kan per park verschillen. Op Parc Sandur is er bijvoorbeeld geen Spring Hotspot en Lente Markt.

Welke parken doen mee?
De parken die meedoen met Center Parcs Mystery Park Nederland: het Heijderbos en het Meerdal in Limburg, de Eemhof in Flevoland, de Kempervennen in Brabant, de Huttenheugte in Drenthe, Center Parcs Port Zélande in Zuid-Holland en Park Zandvoort in Noord-Holland.

De parken die meedoen met Center Parcs Mystery Park Belgie: net over de Belgische grens de Vossemeren (28 km vanaf Eindhoven), Erperheide (40 km vanaf Eindhoven), Les Ardennes in de Belgische Ardennen en De haan aan de Belgische kust.
In welke accommodatie kom ik terecht?
Je verblijft in een comfort cottage, maar maakt kans om ingedeeld te worden in een Premium of VIP cottage.
Indien je een 2- of 4-persoons accommodatie boekt verblijf je in een appartement of cottage Dit is afhankelijk van het park waar je naar toe mag.
Kan ik een voorkeur aangeven?
Het is niet mogelijk om een voorkeur aan te geven.
Wordt er rekening gehouden met mijn woonplaats?
Bij het toewijzen van de parken wordt er geen rekening gehouden met de ligging van het park ten opzichte van jouw woonplaats. Het is dus mogelijk dat het park waarin je ingedeeld wordt in of nabij jouw woonplaats ligt.
Kan ik meer accommodaties boeken?
Dat kan. Indien je meerdere accommodaties van hetzelfde type, bijv. 2 x een 6-persoons cottage, boekt in 1 reservering dan zullen deze op hetzelfde park ingedeeld worden. Indien er meerdere reserveringen gemaakt worden zal hier geen rekening mee gehouden worden.
Wanneer weet ik mijn bestemming?
Eén dag voor aankomst ontvang je van Center Parcs de naam en het adres van het park waar je naar toe gaat
Vernieuwingen Center Parcs parken in Nederland
Het Heijderbos in Limburg
Een vernieuwde Aqua Mundo waarbij het buitenzwembad is voorzien van tropische beplantingen. Het snorkelbad is ook vernieuwd en de Duo Racer glijbaan is nieuw op Het Heijderbos. De Jungle Dome is tropischer dan ooit met nieuwe speelelementen en special effect met licht en geluiden. De Market Dome is vernieuwd, net zoals de bowlingbanen, winkels en de ingang. De kinderboerderij is compleet vernieuwd en daarnaast zijn er gloednieuwe thema speeltuinen. De Action Factory is vernieuwd, een nieuw klimparadijs, een nieuwe interactieve indoor voetbalmuur, interactieve speelmuur en Lazer battle area.

Het Meerdal in Limburg
De Aqua Mundo is helemaal vernieuwd en nieuw is Water Playhouse. Een vernieuwde Market Dome met daarin een nieuw terras van het grand café, twee nieuwe winkels, een gloednieuw Gametown en de bowlingbanen zijn ook vernieuwd. Het Meerdal heeft ook nieuwe thema speeltuinen.

De Eemhof in Flevoland
Nieuw bij de Aqua Mundo is de Duo Racer. Op deze glijbaan zijn spanning en sensatie verzekerd, want je giert met hoge snelheid door de bochten en je kunt tegen elkaar racen! klaar voor een wedstrijdje? Er zijn nieuwe buitenspeeltuinen met dierenthema. De nieuwe buitenspeeltuinspeeltuin heeft een dierenthema: de bever. Een vernieuwde Action Factory waar je nóg meer activiteiten kunt doen, in een compleet nieuwe (subtropische) styling. Kinderen van groot tot klein komen aan hun trekken, op het gloednieuwe Klimparadijs, een kids speelruimte met klim- en klauterelementen, een nieuwe Gametown met de leukste familiespellen én Bumper Cars, bowlen in LED-verlichting en nog veel meer.

De Kempervennen in Brabant
Er zijn twee nieuwe glijbanen: AquaLoop en AquaRacer. De Aqua Loop is er een voor echte thrillseekers van 12 jaar en ouder. Het is de eerste loopingglijbaan in Nederland, 88 meter lang. Op 11,5 hoogte stap je in de lanceercabine, je schiet omlaag in een vrije val met zo’n 50 km/u en dan ga je de superscherpe bochten in – niet een volledige looping, maar reken maar dat het wel zo voelt! Bij de Aqua Racer neem je plaats in een grote opblaasband, alleen of met z’n tweeën, en je glijdt al draaiend en tollend naar de eindstreep, 9 meter lager en 105 meter verder. Daarnaast is ook het Snorkelbad vernieuwd: Na het spektakel van de glijbanen kun je hier even tot rust komen bij tropische vissen in de mooiste kleuren. Is je zwempartij voorbij? Dan hup, onder de vernieuwde douches, je kleren pakken uit de nieuwe lockers (met je handige digitale armband) en omkleden in de vernieuwde kleedhokjes. Een gloednieuwe Action Factory, in een coole urban look. Leef je uit in de sportarena, ga chillen in de tienerhoek en kijk hoe de kleintjes de botsbaan onveilig maken. Nieuwe bowlingbanen, nieuwe buitenspeeltuinen met een leuk natuur thema. De Market Dome is vernieuwd.

De Huttenheugte in Drenthe
Nieuw in de Aqua Mundo is een Water Playhouse. De market Dome is vernieuwd met nieuwe aankleding, receptie en een nieuwe Gametown en een vernieuwde bowlingbaan. Nieuwe winkels en een Frites Affairs. De buitenspeeltuinen zijn vernieuwd met dierenthema zoals een wasbeer.

Park Zandvoort in Noord-Holland
Een vernieuwde Action Factory. BALUBA: speelparadijs, Spring-paradijs Jump Town, LED bowlingbanen, kidsclub en een crea atelier. En het nieuwe Flip-Flop café met een snoephoek voor de kleintjes. Nieuw in de Aqua Mundo is een Wildwaterbaan van maar liefst 116 meter lang. Een vernieuwde Market Dome, met een nieuw Frites Affairs.

Port Zélande in Zuid-Holland
In het vernieuwde zwemparadijs Aqua Mundo vind je de nieuwe Turbo Tunnel waar je op een grote zwembad door een lange, donkere tunnel raast. Of ga op volle snelheid van de wildwaterbaan. De kleine kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de nieuwe Water Playhouse met waterspellen en waterpistolen. De Market Dome is vernieuwd, net als de winkels en restaurants. Haal een heerlijk frietje bij Frites Affairs of geniet van traditionele oven gebakken pizza’s bij Nonna’s. Er is een vernieuwde action factory met als hoogtepunt de Blacklight High Adventure! Je kunt ook meedoen aan de Blacklight Laser Battle onder High Adventure. Port Zelande leent zich ook uitstekend voor watersportactiviteiten als duiken, zeilen en kitesurfen.
Vernieuwingen Center Parcs parken in België
De Vossemeren in België
De Discover Bay is vernieuwd, met nieuwe licht en geluidseffecten en het schip is vernieuwd. De buitenspeeltuinen zijn vernieuwd met een thema. Op De Vossemeren zit er in de Market Dome een Frites Affairs, een nieuwe Gametown en vernieuwde bowlingbanen.

Erperheide in België
Een vernieuwde Aqua Mundo met een nieuwe Water Playhouse en Water Factory. Een vernieuwd Snorkelbad en een nieuwe speelfontein. De Market Dome is vernieuwd met nieuwe winkels, vernieuwde bowlingbanen met LED verlichting. Een vernieuwde kinderboerderij, een overdekte speelparadijs BALUBA en nieuwe thematische speeltuinen.

Park De Haan in België
Een vernieuwde Aqua Mundo met een nieuw golfslagbad, een kinderbad en een bubbelbad. En interactieve glijbanen en een wildwaterbaan.

Park Les Ardennes in België
Het park is geheel vernieuwd in 2018. De Aqua Mundo is vernieuwd met racepret op de dubbele glijbaan. Ook is de Action Factory vernieuwd, hèt indoor actiepark voor het hele gezin. Ontdek de omgeving wandelend, met een e-bike of mountainbike en begeef je in de groene heuvelachtige Ardennen.
Zijn huisdieren toegestaan?
In de 4- en 6-persoons accommodaties zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. In de 2-persoons accommodatie is dit maximaal 1 huisdier. Dit dient u bij uw reservering aan te geven.
Zijn baby's toegestaan?
In de 4- en 6-persoons accommodatie is maximaal 1 baby toegestaan. In de 2-persoons accommodaties zijn geen baby's toegestaan.

Center Parcs Mystery Park Nederland

Mystery, Onbekend , Nederland

4-persoons cottage / appartement

 • Zwembad binnen
 • Restaurant
 • Speeltuin
 • Supermarkt
 • Zwemparadijs Aqua Mundo
 • Kinderboerderij/dierenweide
 • Ontbijtservice
 • Bowling
 • Fietsverhuur
 • Speelparadijs binnen
 • Subtropisch zwemparadijs
 • WIFI gratis

vanaf
€ 366,60
4-persoons cottage / appartement

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak , Toeristenbelasting en overige heffingen Reserveringskosten
Nergens goedkoper info & prijs

Center Parcs Mystery Park Nederland

Mystery, Onbekend , Nederland

2-persoons cottage / appartement

 • Zwembad binnen
 • Restaurant
 • Speeltuin
 • Supermarkt
 • Zwemparadijs Aqua Mundo
 • Kinderboerderij/dierenweide
 • Ontbijtservice
 • Bowling
 • Fietsverhuur
 • Speelparadijs binnen
 • Subtropisch zwemparadijs
 • WIFI gratis

vanaf
€ 288,20
2-persoons cottage / appartement

Totaalprijs obv 2 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak , Toeristenbelasting en overige heffingen Reserveringskosten
Nergens goedkoper info & prijs

Center Parcs Mystery Park Nederland

Mystery, Onbekend , Nederland

6-persoons cottage

 • Zwembad binnen
 • Restaurant
 • Speeltuin
 • Supermarkt
 • Zwemparadijs Aqua Mundo
 • Kinderboerderij/dierenweide
 • Ontbijtservice
 • Bowling
 • Fietsverhuur
 • Speelparadijs binnen
 • Subtropisch zwemparadijs
 • WIFI gratis

vanaf
€ 440,40
6-persoons cottage

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak , Toeristenbelasting en overige heffingen Reserveringskosten
Nergens goedkoper info & prijs

Center Parcs Mystery Park Belgie

Mystery, Onbekend, Belgie

4-persoons cottage

 • Zwembad binnen
 • Restaurant
 • WIFI
 • Fietsverhuur

vanaf
€ 333
4-persoons cottage

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak , Toeristenbelasting en overige heffingen Reserveringskosten
Nergens goedkoper info & prijs

Center Parcs Mystery Park Belgie

Mystery, Onbekend, Belgie

6-persoons cottage

 • Zwembad binnen
 • Restaurant
 • WIFI
 • Fietsverhuur

vanaf
€ 447
6-persoons cottage

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak , Toeristenbelasting en overige heffingen Reserveringskosten
Nergens goedkoper info & prijs

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.