FreeBees inwisselen Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Beoordeling 't Hooge Holt

7,6
Beoordelingen:
793
Kwaliteit accommodatie 7,4 Schoonmaak accommodatie 7,3
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 7,5 Kindvriendelijk 7,9
80% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 108
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 286
Geen kinderen 399
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Anoniem | 2/4-persoons Fins Chalet
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 25-07-2017
 
7,0 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 5,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,5
"Weinig privacy,huisje te dicht op elkaar,veel overlast buren met blaffende honden."
Tips"Omgeving is prachtig"
 
Anoniem | 4-persoons Fins Chalet met sauna +
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 18-07-2017
 
5,8 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 4,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 6,0
"De huisjes zijn gedateerd. Het mag vernieuwd worden. Het personeel is heel vriendelijk en doet heel erg zijn best. Voor jonge kinderen is er genoeg te doen. Voor oudere heel weinig of niks"
 
J. van der Velde | 6-persoons villa +
Geen kinderen 18-07-2017
 
7,5 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
"voorzieningen in het huisje gedateerd. De bedden zijn gelukkig goed; echter zijn de dekbedden veel te warm. Op klachten wordt snel gereageerd. Schandalig dat je 22,50 € moet betalen als je een huisje aan het water wilt hebben."
Tips"fietstocht langs de Vecht naar Emlichheim, de musea in Hardenberg en Gramsbergen zijn interessant."
 
Fam. Ouwejan | 2/4-persoons Fins Chalet
Geen kinderen 10-07-2017
 
6,5 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"Fins chalet was wel mooi maar erg gedateerd."
 
Anoniem | 4-persoons Fins Chalet met sauna +
Geen kinderen 07-07-2017
 
6,9 Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
"Leuke huisje,door de veranda kun je vaak buiten zitten en eten.Ook bij regen zit je droog en toch gezellig. Mooie omgeving om te fietsen ."
 
Anoniem | 4-persoons Fins Chalet +
Geen kinderen 03-07-2017
 
8,3 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"Wij zijn hier in Juni geweest. Mooi rustig park. Grote en goed ingerichte chalet. Mooie Veranda. En heel belangrijk,onze chalet was zeer schoon. We komen zeker weer terug !"
 
Anoniem | 6-persoons Villa
Gezin met kinderen tot 6 jaar 22-06-2017
 
8,2 Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Erg leuk en gezellig park elk huisje ligt zover ik kon zien heel mooi"
 
Anoniem | 6-persoons Villa
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 09-06-2017
 
8,0 Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,5 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,5
"Heel leuk park ik zal alleen het restaurant niet aanbevelen"
 
Anoniem | 2/4-persoons Fins Chalet
Geen kinderen 09-06-2017
 
8,2 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
"Perfecte midweek gehad , schitterend weer , mooi huisje , ruim en goed verzorgd met goede wifi verbinding."
Tips"In Gramsbergen zit een hele goede chinees , ook voor afhalen."
 
Anoniem | 4-persoons Fins Chalet +
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 05-06-2017
 
8,8 Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,7
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
"Een mooi park met comfortabele huizen. Grote veranda waar je heerlijk kan vertoeven. Bedden slapen perfect, goede matrassen!!"
 
  Pagina 1  2  3  4  »