Beoordeling 't Hooge Holt

7,5
709 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,3 Faciliteiten 7,4
Schoonmaak accommodatie 6,7 Prijs/kwaliteit 7,3
Park algemeen 7,9 Kindvriendelijk 7,7
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 97
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 257
Geen kinderen 355
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
81% van de gasten raadt 't Hooge Holt aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Rinze Ruiter | Drachten | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 28-10-2016
6-persoons Fins Chalet
 
review cijfer
8,6
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Prima rustig goed onderhouden park
TipsBezoek met uw kinderen ook een dagje Plopsaland in coevorden
 
Beoordeling van de Jong | Geen kinderen | 12-09-2016
6-persoons Villa
 
review cijfer
5,6
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Het huisje was donker en het stonk er erg muf,totaal geen zon mede door de struiken die wel erg dicht tegen het huisje aanstonden. Men verkoopt fiets routes die je bij elke recreatie ondernemer en bij elk rustpunt gratis krijgt,belachelijk.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 24-08-2016
6-persoons villa +
 
review cijfer
5,3
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,3 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Het huisje was erg vies. Overal liep ongedierte. Het stonk de hele week naar riolering. Wat we ook deden de geur verdween niet uit het huisje.
 
Beoordeling van Yvo | Nijkerk | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 23-08-2016
6-persoons villa +
 
review cijfer
8,4
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Mooi park, vriendelijk personeel, voldoende variatie, prima horeca, mooie omgeving, prima huisje. Als ik dan toch iets kritisch moet zeggen dan is het zwembad, weliswaar mooi, maar heel basic, wat meer speeltoestellen zou het wel afmaken. En misschien een buitenspeeltuin, maar ja, er is altijd wel wat te wensen, het doet niets af aan het feit dat het een mooi, compleet, park is.
TipsVoor parkbegrippen is de horeca verrassend goed.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 23-08-2016
6-persoons villa +
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 7,1
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 7,3
Heb in een villa plus gezeten aan het water. Heerlijk huisje redelijk schoon en service is goed. Restaurant spiezz is perfect om goed en lekker te kunnen eten.wij hebben twee hele leuke weken gehad en ook nog vis gevangen ? kortom wij gaan een keertje terug.
 
Beoordeling van Michelle | Gouda | Geen kinderen | 23-08-2016
6-persoons Villa
 
review cijfer
7,1
Kwaliteit accommodatie 7,3 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Bar 10 uur al dicht heel erg jammer! Terwijl het hoogseizoen is, glazen en borden en andere inventaris waren best ranzig, verder heel erg naar ons zin gehad lekker aan het vis water en lekker geslapen top!
TipsPuur wereld restaurant in Emmen 25 min rijden de moeite waard!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 22-08-2016
6-persoons villa +
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
In ons huisje hadden we last van muizen in de keukenkastjes,ze hadden aan het etenswaar gezeten.We hebben hier een melding van gemaakt en kregen een muizenval mee zodat we het zelf op konden lossen niet de juiste manier vonden wij zelf een vergoeding was wel op zn plaats geweest.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 15-08-2016
6-persoons Villa
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,3
Mooi park, goed eten voor een mooie prijs
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 15-08-2016
6-persoons Villa
 
review cijfer
8,4
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Na het lezen van negatieve verhalen op Zoover had ik er een hardhoofd in. Maar wij waren er met z'n vijven en wij hebben super genoten van deze vakantie en ik weet niet waar al die negatieve verhalen vandaan komen
TipsIn Emmen kan je lekker eten bij puur
 
Beoordeling van M Leukfeldt | Leeuwarden | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 08-08-2016
6-persoons Fins Chalet
 
review cijfer
6,4
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Het chalet is verouderd en de vloerbedekking is vies en niet meer van deze tijd
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000