Informatie Coronavirus en reizen Klik hier

Roompot Vakanties Marinapark Volendam

De Pieterman 1 1131 PW Volendam, Noord-Holland · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Aan de oever van het IJsselmeer
- Karakteristieke Volendamse huizen aan de jachthaven
- Met binnenzwembad
- Veel bezienswaardigheden in de omgeving

Roompot Vakanties Marinapark Volendam
Vanuit uw woning loopt u zo de beroemde Dijk van Volendam op. Houten huizen, vissersboten en de geur van gerookte paling. Poseer in traditionele Volendamse klederdracht voor een foto als aandenken aan uw vakantie op Roompot Vakanties Marinapark Volendam.

Ligging van Roompot Vakanties Marinapark Volendam.
Roompot Vakanties Marinapark Volendam is prachtig gelegen aan de haven van Volendam, aan de Gouwzee en op ca. 15km van Amsterdam.

Faciliteiten van Roompot Vakanties Marinapark Volendam.
Wie helemaal tot rust wil komen is bij Roompot Vakanties Marinapark Volendam aan het goede adres. Met een zwembad en een beautycentrum op het park kunt u heerlijk ontspannen. En de kinderen zullen zich goed vermaken in de speeltuin, het zwembad of met mooi weer aan het natuurstrand van de zwemvijver.

Eten en drinken bij Roompot Vakanties Marinapark Volendam.
In het à la carte restaurant van Roompot Vakanties Marinapark Volendam kunt u terecht voor de lunch of een diner. In de snackbar pakt u een lekkere snack mee. ‘s Avonds is het café the place to be om samen te borrelen. Voor verse vis gaat u natuurlijk naar de Dijk van Volendam. Haring met of zonder uitjes, vers gerookte paling of een lekker bakje kibbeling met saus?

Omgeving van Roompot Vakanties Marinapark Volendam.
Schilderachtige huizen, Hollandse muziekartiesten, klederdracht en veel vis: in Volendam waant u zich werkelijk in het Nederlandse erfgoed. U kunt op het park een fiets huren en het oer-Hollandse vissersdorp per tweewieler ontdekken. Ook in de nabije omgeving van Roompot Vakanties Marinapark Volendam is genoeg te beleven voor een gevarieerd verblijf. Ga bijvoorbeeld uitgebreid winkelen in Purmerend of breng een bezoek aan levendig Amsterdam. En van maart tot en met oktober kunt u een oversteek maken naar het historische eiland Marken. Ligging van Roompot Vakanties Marinapark Volendam.
Roompot Vakanties Marinapark Volendam is prachtig gelegen aan de haven van Volendam, aan de Gouwzee en op ca. 15km van Amsterdam.

Faciliteiten van Roompot Vakanties Marinapark Volendam.
Wie helemaal tot rust wil komen is bij Roompot Vakanties Marinapark Volendam aan het goede adres. Met een zwembad en een beautycentrum op Roompot Vakanties Marinapark Volendam kunt u heerlijk ontspannen. En de kinderen zullen zich goed vermaken in de speeltuin of met mooi weer aan het natuurstrand van de zwemvijver.

Eten en drinken bij Roompot Vakanties Marinapark Volendam.
In het a la carte restaurant van Roompot Vakanties Marinapark Volendam kunt u genieten van een uitgebreide maaltijd. Geen zin om lang te tafelen? In de snackbar kunt u terecht voor een lekkere snack. ’s Avonds kunt u in het café nog lekker borrelen.

Omgeving van Roompot Vakanties Marinapark Volendam.
Schilderachtige huizen, Hollandse muziekartiesten, klederdracht en veel vis: in Volendam waant u zich werkelijk in de Nederlandse geschiedenis. U kunt ook een fiets huren en het oer-Hollandse vissersdorp per tweewieler ontdekken. Ook in de nabije omgeving van Roompot Vakanties Marinapark Volendam is genoeg te beleven voor een gevarieerd verblijf. Ga bijvoorbeeld winkelen in Purmerend of breng een bezoek aan levendig Amsterdam. En van maart tot en met oktober kunt u een oversteek maken naar het historische eiland Marken.

Faciliteiten

Restaurant
Speeltuin
Zwembad binnen
Fietsverhuur
Supermarkt
WIFI
WIFI gratis
Bekijk alle faciliteiten

7.8 Beoordelingen 463
Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.3
Park algemeen: 8.2
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.9
Kindvriendelijk: 8.5
96% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Roompot Vakanties Marinapark Volendam Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons VO4 Comfort Bungalow

Deze geschakelde bungalow is geschikt voor 4 personen. Beneden vindt u de woonkamer met smart-tv en een keuken met onder andere...

vanaf

€ 258
€ 181

bekijk en boek

5- persoons Bungalow Comfort VO5 Bungalow

De 5-persoons bungalow Comfort VO5 zijn voorzien een zithoek en een open keuken, die beschikt over onder andere een vaatwasser,...

vanaf

€ 271
€ 181

bekijk en boek

5-persoons VO5B Comfort (restyled) Bungalow

Deze bungalow is gelijkvloers en geschikt voor 5 personen. Beneden vindt u de woonkamer met smart-tv en een keuken met onder...

vanaf

€ 285
€ 181

bekijk en boek

6-persoons bungalow type VO6 Bungalow

De 6-persoons bungalows VO6 zijn voorzien van woon-en eethoek met flatscreen TV. Open keuken voorzien van een koelkast, 4-pits...

vanaf

€ 299
€ 181

bekijk en boek

6-persoons bungalow Type VO6 Comfort (restyled) Bungalow

Geschakeld. Opp. ca. 90m2. Woonkamer met zit- en eethoek en televisie. Open keuken voorzien van o.a. een vaatwasser,...

vanaf

€ 314
€ 190

bekijk en boek

7-persoons bungalow type VO7B Comfort (restyled) Bungalow

Deze bungalow is geschikt voor 7 personen. Beneden vindt u de woonkamer met smart-tv en een keuken met onder andere een...

vanaf

€ 278
€ 209

bekijk en boek

7-persoons bungalow Type VO7A Comfort (restyled) Bungalow

Geschakeld. Opp. ca. 92m2. Woonkamer met zit- en eethoek en flatscreen-tv. Open keuken voorzien van o.a. een vaatwasmachine,...

vanaf

€ 278
€ 209

bekijk en boek

11-persoons bungalow FV11 Comfort (Restyled) Bungalow

Deze familievilla is geschikt voor 11 personen en heeft een woonkamer met smart-tv. Aangrenzend vindt u de open keuken met...

vanaf

€ 619

bekijk en boek

12-persoons bungalow FV12 Comfort (Restyled) Bungalow

Deze familievilla is geschikt voor 12 personen en heeft een trap naar de entree op de eerste verdieping. Hier vindt u de...

vanaf

€ 686

bekijk en boek

Roompot Vakanties Marinapark Volendam Belangrijk te weten

In de meeste accommodaties zijn huisdieren toegestaan en moeten in de meeste gevallen aangevraagd worden. Wanneer u een huisdier wilt meenemen zijn naast de toeslag van € 5,- per huisdier, per nacht, de schoonmaakkosten verplicht.

Er wordt een waarborgsom gevraagd, € 65,- per accommodatie (staat op de factuur van het park en wordt na verblijf teruggestort). LET OP: u dient uw rekeningnummer bij aankomst bij de receptie door te geven voor een tijdige terugstorting.

Voor groepen geldt een afwijkende waarborgsom van €50,- per persoon. Deze dient bij aankomst betaald te worden. Het park accepteert geen groepen jongeren (onder 21 jaar).

Gasten kunnen gratis gebruik maken van het sport- en animatieprogramma tijdens de schoolvakanties en weekenden.

Het zwembad is, met uitzondering van de schoolvakanties, op woensdagmiddag gesloten.

Graag willen wij u er op attenderen dat de Koos Kids Club en het recreatieprogramma alleen aanwezig zijn in de maanden juli en augustus. In de overige periodes is de Koos Kids Club gesloten en is er geen recreatieprogramma.

Tijdens je verblijf op Marinapark Volendam heb je gratis toegang tot het zwembad. Bij aankomst op het park kun je gebruikmaken van het parkeerterrein dat voor de receptie ligt. Dit parkeerterrein valt in een blauwe zone waar je maximaal 3 uur mag parkeren met een parkeerschijf. Ook beschikt de centrale parkeerplaats van het park over oplaadpunten voor je elektrische auto.

In het weekend van 2/9/2022 t/m 5/9/2022 is de beroemde kermis in Volendam. Dit evenement trekt veel bezoekers en kan geluidsoverlast met zich meebrengen. Marinapark Volendam heeft hierop geen invloed, maar we stellen u hier toch graag vooraf van op de hoogte. In deze periode dient u een extra borg van € 50,00 per persoon te betalen, die u na vertrek teruggestort krijgt mits er tijdens uw verblijf geen overlast of schade is veroorzaakt.

Extra informatie
Het kan zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open ivm de maatregelen op advies van het RIVM omtrent het Corona virus.

Graag het totaalbedrag voldoen middels de factuur die u van het park per e-mail toegestuurd krijgt. Bij een last-minute reservering, dient u een kopie van uw betalingsbewijs mee te nemen.

Wanneer er met een groep op het park wordt verbleven wordt er een waarborgsom van EUR 50,- per persoon bij aankomst gevraagd. Het is helaas niet toegestaan om met een groep jongeren (onder 21 jaar) in het park te verblijven.

Werknemers van bedrijven kunnen uitsluitend op parken van Roompot verblijven door rechtstreeks bij Roompot Business te boeken. Via bungalowS.nl is dit niet mogelijk.

Het is niet mogelijk bij Roompot om meerdere bungalows in één reservering te maken. Indien u meerdere bungalows wilt reserveren, dient u een tweede reservering te maken. Uiteraard zullen de reserveringskosten maar één keer berekend worden.

Vanaf heden zijn alle accommodaties op het park rookvrij.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Roompot Vakanties. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Roompot Vakanties een voorkeurstoeslag. De voorkeurskosten voor accommodaties naast elkaar en/of voorkeursligging bedragen €35,- en de voorkeurskosten voor een faciliteit in de accommodatie bedragen €27,50 (bijvoorbeeld vaatwasser). Voor de voorkeur huisdiervrij, rookvrij, roken toegestaan en een mindervalide woning wordt geen voorkeurstoeslag berekend. Niet alle parken beschikken over een mindervalide woning.

De hoofdboeker dient minimaal 21 jaar te zijn. Het is niet mogelijk op het park te verblijven indien de hoofdboeker onder de 21 jaar is.

Bij eventuele wijzigingen in de reservering wordt er door Roompot EUR 27,50 doorberekend aan wijzigingskosten.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

alles tonen minder tonen

Roompot Vakanties Marinapark Volendam Faciliteiten

Beoordeling Roompot Vakanties Marinapark Volendam

7.8 Beoordelingen 463
Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.3
Park algemeen: 8.2
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.9
Kindvriendelijk: 8.5
96% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
8.0

E.D.G.A.R. van den Berg
11 okt '21

5- persoons Bungalow Comfort VO5
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Dit is een heerlijk park , met zoveel te doen in de omgeving , dagje Amsterdam , de Zaanse schans , lekker over de dijk door Volendam , je bent er echt even lekker uit.

8.5

Anoniem
8 okt '21

6-persoons bungalow Type VO6 Comfort (restyled)
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

Geen klachten of opmerkingen.

TIPS: Leuke omgeving, je bent vlug op De Dijk van Volendam.
Goede uitval basis om andere plaatsen te bezoeken.

6.9

Anoniem
17 sep '21

5-persoons VO5B Comfort (restyled)
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Schoonmaak was erg slecht

8.0

D. Kleinekoort
17 sep '21

5-persoons VO5B Comfort (restyled)
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.5

Anoniem
13 sep '21

4-persoons VO4 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Wij hadden bovenverdieping met uitzicht op de jachthaven. Dit was ?s avonds in het donker een mooi gezicht.
Bij Pieterman konden we heerlijk Tapas eten, echt een aanrader.
Het Volendams museum en de Palingsound museum is leuk om te bekijken.
Verder kan je mooi in de omgeving fietsen.

6.4

Anoniem
27 aug '21

6-persoons bungalow Type VO6 Comfort (restyled)
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Was niet schoongemaakt

8.1

Anoniem
19 jul '21

5-persoons VO5B Comfort (restyled)
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.8

Anoniem
12 jul '21

4-persoons VO4 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
7.3

T.A.C. Wouters
2 jul '21

5-persoons VO5B Comfort (restyled)
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
9.0

Anoniem
16 nov '20

5-persoons dijk- of waterwoning VO5
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

TIPS: Mooi park,fijn voor wandelen en fietsen.Mooi Volendam om na de corona daar te vertoeven nu is alles gesloten en is t wel saai te noemen,wel begrijpelijk.

8.3

Anoniem
21 sep '20

5-persoons VO5B Comfort (restyled)
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
17 aug '20

6-persoons bungalow Type VO6 Comfort (restyled)
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.9

Anoniem
17 aug '20

6-persoons bungalow Type VO6 Comfort (restyled)
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Veel water, dus genoeg doen, zwemmen, varen.
Amsterdam, Marken enz

6.9

T. Schuurs
14 aug '20

6-persoons bungalow Type VO6 Comfort (restyled)
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

- Bungalow was zeer slecht schoongemaakt
- veel spinnen in bungalow
- trap naar bungalow was reeds lange tijd niet schoongemaakt, terwijl entree het eerste aanzicht is

TIPS: - Trip over de Dijk
- Trip door wijk doolhof een aanrader
- Bij mooi weer naar Slobbeland om van Markermeer en zwemmen te genieten
- huur een boot voor Makrkermeer (max. 2.5 meter diep meer)

6.4

J. Gorsele
31 jul '20

6-persoons bungalow type VO6
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 7.0

Servies en bestek en pannen waren smerig, eerst alles opnieuw afgewassen, wc's stonken naar de urine

TIPS: Supermarkt in de buurt(Dirk), leuk steand vlakbij het park, stukje lopen naar de dijk, alles goed in de buurt

7.0

Anoniem
17 jul '20

7-persoons bungalow type VO7B Comfort (restyled)
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.9

Anoniem
29 jun '20

7-persoons bungalow Type VO7A Comfort (restyled)
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

Geen klacht, een opmerking: we misten kussens in de terrasstoelen en de opstap van huis naar terras was behoorlijk hoog.

TIPS: Mooie fietsroutes via knooppunten. Leuke dorpjes

7.9

Anoniem
19 jun '20

6-persoons bungalow Type VO6 Comfort (restyled)
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.5

TIPS: Amsterdam en Edam en Broek in Waterland zijn naast Volendam een bezoekje waard

7.8

Anoniem
6 mrt '20

6-persoons bungalow type VO6
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Als je de accomodatie opzoekt zie je een gerestyled huisje. Dat is het zeker niet

TIPS: Ga niet van de foto uit. Je komt helaas in een niet gerestyled huisje

7.6

Anoniem
28 feb '20

5-persoons dijk- of waterwoning VO5
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 6.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.7

B. Oostindien
7 feb '20

5-persoons VO5B Comfort (restyled)
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
20 jan '20

5-persoons dijk- of waterwoning VO5
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: De bedden waren matig, de rest was prima in orde op wat kleine onderhoudsdingetjes na. Ligging is top, vriendelijkheid van medewerkers ook.

7.6

M.A.V. van den berg
30 dec '19

6-persoons bungalow type VO6
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

De zitbank is aan vervanging toe.

6.7

E. Olislagers-Kraak
27 dec '19

6-persoons bungalow type VO6
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 6.3
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.3

M.L.A.J. Vandebeg-Smeets
23 dec '19

4-persoons VO4 Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
25 okt '19

6-persoons bungalow type VO6
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Opmerking geen klacht:Misschien wat privacy schuttingen plaatsen tussen de huisjes bij het terras.

TIPS: Ook even leuk om met de bus naar Amterdam te gaan. Bushalte voor het complex.

7.7

Anoniem
18 okt '19

6-persoons bungalow type VO6
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

nvt

TIPS: nvt

8.0

Anoniem
4 okt '19

6-persoons bungalow type VO6
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

aankleding van huisje was echt onvoldoende (niet gezellig)
afvoer van één wastafel in de douche loopt niet goed

8.0

Anoniem
30 sep '19

5-persoons dijk- of waterwoning VO5
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

meubilair is aan vervanging toe.
Niet alle zenders zitten op je tv, dit aangegeven bij de receptie.

7.2

Anoniem
13 sep '19

7-persoons bungalow type VO7B Comfort (restyled)
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Haal 1 bed weg en maak er een 6 persoons huisje van

TIPS: Edam

Pagina 1/16

Roompot Vakanties Marinapark Volendam Foto's

Roompot Vakanties Marinapark Volendam Park op de kaart

Locatie Roompot Vakanties Marinapark Volendam
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Roompot Vakanties Marinapark Volendam Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

BRC gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat BRC na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.