FreeBees inwisselen Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Beoordeling Bungalowpark Emslandermeer

7,4
Beoordelingen:
179
Kwaliteit accommodatie 7,7 Schoonmaak accommodatie 7,2
Park algemeen 7,8 Faciliteiten 6,9
Prijs/kwaliteit 7,1 Kindvriendelijk 7,3
80% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 18
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 122
Geen kinderen 39
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Evelyn | 7- persoons Westerwolde Wellness Prestige met toer- visboot/Hanzeschouw en buitenspa-jacuzzi
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 24-07-2017
 
6,6 Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 5,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
"Zeer leuke ligging van de huisjes aan het water."
Tips"Rustig gelegen park"
 
Anoniem | 7-persoons Westerwolde Sport & Adventure Wellness VIP met buitenspa en toerboot
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 09-05-2017
 
6,1 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 6,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
"Dit is geen 7 persoonshuisje. De sauna is 1 persoons en in de opbergruimte gepropt. Er zijn 2 fietsen. Buiten dus. De whirlpool is officieel een ruime 3 of een krappe 5 persoons. De xbox had geen spelletjes en slechts 1 controller. Er is geen kastruimte. Borden en glazen staan dus in de tv kast. 2 kajaks, geen kanos. Buiten ligt het vol sigaren. Let op, de verhuurders zijn niet van het park er is dus geen receptie."
Tips"De fietsverhuur in het dorp is heel netjes. Ze verhuren hier ook tandems. Het doe museum in Veendam is perfect voor kinderen onder 10 jaar. Mis ook de kaarsmakerij in Bourtange niet. Let op, de sluizen kunnen pas vanaf mei open. Huur je dus eerder een boot, dan kun je nergens heen."
 
Anoniem | 6-persoons Bellingwolde Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 03-03-2017
 
5,3 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,0 Faciliteiten 4,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 4,0
"huisjes redelijk, niet bijzonder, rustig park om te wandelen, verder niks te doen"
 
Anoniem | 6-persoons Westerwolde Wellness Cinema Comfort met Netflix
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 16-02-2017
 
7,9 Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Netjes en opgeruimd. We voelden ons er thuis."
 
Anoniem | 12-persoons Grote Stee deluxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 26-01-2017
 
8,0 Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
"Fijne bungalow. Combi magnetron is wel een studie waard. Deze is erg ingewikkeld"
 
Anoniem | 7-persoons Westerwolde Wellness Prestige met Buitenspa
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 05-01-2017
 
7,8 Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"Vennen 134: prima huisje met sauna en jaccuzi, sauna is alleen wel wat klein, is geschikt voor 1 pers."
Tips"Greens buffet restaurant, goed gegeten!"
 
Anoniem | 6-persoons Westerwolde Budget
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 24-10-2016
 
6,7 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
"Prijs kwaliteit verhouding was voldoende. Zwembad zou ik niet subtropisch noemen, maar wel voor ieder wat wils. Temperatuur van het water was wel goed. Grootste nadeel: het zwembad ligt niet op het park zelf, en met kleine kinderen was het echt veel te ver lopen waardoor we telkens met de auto moesten. Jammer dat dit niet duidelijk was met reserveren."
Tips"Bourtange was leuk voor een dagje uit en ook drouwenzand was leuk voor de kids."
 
Anoniem | 12-persoons Emsland XL deluxe - rolstoelvriendelijk
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 09-10-2016
 
8,8 Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"Prachtige grote bungalow met alles erop en eraan en een heerlijk zwemparadijs."
Tips"Bourtange is een interessant vestingstadje."
 
Anoniem | 20-persoons Groot Abeltjeshuis XL Wellness de luxe met buitenspa-jacuzzi
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 27-09-2016
 
5,5 Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,3 Faciliteiten 5,7
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
"Bij aankomst moesten we erg lang wachten todat er iemand kwam en wij het huis in konden. Als je een reis van 3 uur achter de rug hebt, en een baby die moet drinken dan is het erg vervelend als je voor het huis staat maar niet naar binnen kunt. Aan de balie waren ze ook niet echt duidelijk waarom we geen sleutels kregen. Het huis was niet echt schoon, het is best verouderd. Er was geen dweil aanwezig, elke keer als de kinderen uit de jacuzzi in het huis kwamen, moesten we met een doekje alles droog vegen."
 
joel | 7- persoons Westerwolde Wellness Prestige met toer- visboot/Hanzeschouw en buitenspa-jacuzzi
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 29-08-2016
 
5,0 Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,3 Faciliteiten 4,8
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 5,3
"Zeer onvriendelijk bij de facaliteiten van het park doordat de bungalow bij een andere organisatie behoorde dan Hoogenboom. achterstallig onderhoud bijvoorbeeld tuinmeubilair alles kapot en ook bijgeleverde boot werkte niet optimaal. we zaten er tijdens een feestweek en hebben om 3 uur in de nacht de politie moeten bellen vanwege geluidsoverlast."
 
  Pagina 1  2  3  4  »