Beoordeling Bungalowpark Emslandermeer

7,4
168 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,6 Faciliteiten 6,8
Schoonmaak accommodatie 7,3 Prijs/kwaliteit 7,0
Park algemeen 7,7 Kindvriendelijk 7,4
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 18
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 112
Geen kinderen 38
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
75% van de gasten raadt Bungalowpark Emslandermeer aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 05-01-2017
7-persoons Westerwolde Wellness Prestige met Buitenspa
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Vennen 134: prima huisje met sauna en jaccuzi, sauna is alleen wel wat klein, is geschikt voor 1 pers.
TipsGreens buffet restaurant, goed gegeten!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 24-10-2016
6-persoons Westerwolde Budget
 
review cijfer
6,7
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
Prijs kwaliteit verhouding was voldoende. Zwembad zou ik niet subtropisch noemen, maar wel voor ieder wat wils. Temperatuur van het water was wel goed. Grootste nadeel: het zwembad ligt niet op het park zelf, en met kleine kinderen was het echt veel te ver lopen waardoor we telkens met de auto moesten. Jammer dat dit niet duidelijk was met reserveren.
TipsBourtange was leuk voor een dagje uit en ook drouwenzand was leuk voor de kids.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 09-10-2016
12-persoons Emsland XL deluxe - rolstoelvriendelijk
 
review cijfer
8,8
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Prachtige grote bungalow met alles erop en eraan en een heerlijk zwemparadijs.
TipsBourtange is een interessant vestingstadje.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-09-2016
20-persoons Groot Abeltjeshuis XL Wellness de luxe met buitenspa-jacuzzi
 
review cijfer
5,5
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,3 Faciliteiten 5,7
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Bij aankomst moesten we erg lang wachten todat er iemand kwam en wij het huis in konden. Als je een reis van 3 uur achter de rug hebt, en een baby die moet drinken dan is het erg vervelend als je voor het huis staat maar niet naar binnen kunt. Aan de balie waren ze ook niet echt duidelijk waarom we geen sleutels kregen. Het huis was niet echt schoon, het is best verouderd. Er was geen dweil aanwezig, elke keer als de kinderen uit de jacuzzi in het huis kwamen, moesten we met een doekje alles droog vegen.
 
Beoordeling van joel | almere | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 29-08-2016
7- persoons Westerwolde Wellness Prestige met toer- visboot/Hanzeschouw en buitenspa-jacuzzi
 
review cijfer
5,0
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,3 Faciliteiten 4,8
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 5,3
Zeer onvriendelijk bij de facaliteiten van het park doordat de bungalow bij een andere organisatie behoorde dan Hoogenboom. achterstallig onderhoud bijvoorbeeld tuinmeubilair alles kapot en ook bijgeleverde boot werkte niet optimaal. we zaten er tijdens een feestweek en hebben om 3 uur in de nacht de politie moeten bellen vanwege geluidsoverlast.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 04-08-2016
6-persoons Westerwolde Budget
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 6,6
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
Het park op zich is rustig. Veel vaste bewoners. Voor de kinderen is er, behalve zwemmen in het binnenmeer, niet veel te doen. Het zwembad, cafetaria, en de midgetgolf liggen buiten het park. Hier kun je ook broodjes bestellen bij de receptie. Cafetaria is goed in orde. Lekker eten en goed verzorgd.
TipsLandgoed Tenaxx is een aanrader voor k8nderen tot 12 jaar. Met pijl en boog schieten op dino's en een survivalbaan. Erg leuk.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 04-08-2016
6-persoons Bellingwolde Comfort
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 6,5
Een aanrader!
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 11-07-2016
12-persoons Grote Stee deluxe
 
review cijfer
8,4
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 8,0
We zaten in een 12 pers huis erg mooi en ruim
 
Beoordeling van KOOS KARSSEN | SCHIEDAM | Geen kinderen | 05-02-2016
6-persoons Westerwolde Comfort
 
review cijfer
6,2
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 6,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Weinig verlichting erg donker in de avond. bijna geen afval bakken voor honden poep kleine speeltuintjes voor kinderen.
Tipsomgeving is ok
 
Beoordeling van Fam. Weijers | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 06-01-2016
6-persoons Westerwolde Comfort
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Wij hebben een heerlijke week gehad op dit park; mooi gelegen, rustig park, bungalow was prima en lag erg mooi (nr. 243, helemaal aan het eind en lekker vrij!) en prima gegeten van het buffet bij Restaurant Greens. Een fijne manier om het nieuwe jaar te beginnen!
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000