Beoordeling Bungalowpark Emslandermeer

7,4
Beoordelingen:
173
Kwaliteit accommodatie 7,7 Schoonmaak accommodatie 7,4
Park algemeen 7,7 Faciliteiten 6,8
Prijs/kwaliteit 7,1 Kindvriendelijk 7,3
78% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 18
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 117
Geen kinderen 38
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Anoniem | 6-persoons Bellingwolde Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 03-03-2017
 
5,3 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,0 Faciliteiten 4,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 4,0
"huisjes redelijk, niet bijzonder, rustig park om te wandelen, verder niks te doen"
 
Anoniem | 6-persoons Westerwolde Wellness Cinema Comfort met Netflix
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 16-02-2017
 
7,9 Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Netjes en opgeruimd. We voelden ons er thuis."
 
Anoniem | 12-persoons Grote Stee deluxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 26-01-2017
 
8,0 Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
"Fijne bungalow. Combi magnetron is wel een studie waard. Deze is erg ingewikkeld"
 
Anoniem | 7-persoons Westerwolde Wellness Prestige met Buitenspa
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 05-01-2017
 
7,8 Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"Vennen 134: prima huisje met sauna en jaccuzi, sauna is alleen wel wat klein, is geschikt voor 1 pers."
Tips"Greens buffet restaurant, goed gegeten!"
 
Anoniem | 6-persoons Westerwolde Budget
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 24-10-2016
 
6,7 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
"Prijs kwaliteit verhouding was voldoende. Zwembad zou ik niet subtropisch noemen, maar wel voor ieder wat wils. Temperatuur van het water was wel goed. Grootste nadeel: het zwembad ligt niet op het park zelf, en met kleine kinderen was het echt veel te ver lopen waardoor we telkens met de auto moesten. Jammer dat dit niet duidelijk was met reserveren."
Tips"Bourtange was leuk voor een dagje uit en ook drouwenzand was leuk voor de kids."
 
Anoniem | 12-persoons Emsland XL deluxe - rolstoelvriendelijk
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 09-10-2016
 
8,8 Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"Prachtige grote bungalow met alles erop en eraan en een heerlijk zwemparadijs."
Tips"Bourtange is een interessant vestingstadje."
 
Anoniem | 20-persoons Groot Abeltjeshuis XL Wellness de luxe met buitenspa-jacuzzi
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 27-09-2016
 
5,5 Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,3 Faciliteiten 5,7
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
"Bij aankomst moesten we erg lang wachten todat er iemand kwam en wij het huis in konden. Als je een reis van 3 uur achter de rug hebt, en een baby die moet drinken dan is het erg vervelend als je voor het huis staat maar niet naar binnen kunt. Aan de balie waren ze ook niet echt duidelijk waarom we geen sleutels kregen. Het huis was niet echt schoon, het is best verouderd. Er was geen dweil aanwezig, elke keer als de kinderen uit de jacuzzi in het huis kwamen, moesten we met een doekje alles droog vegen."
 
joel | 7- persoons Westerwolde Wellness Prestige met toer- visboot/Hanzeschouw en buitenspa-jacuzzi
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 29-08-2016
 
5,0 Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,3 Faciliteiten 4,8
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 5,3
"Zeer onvriendelijk bij de facaliteiten van het park doordat de bungalow bij een andere organisatie behoorde dan Hoogenboom. achterstallig onderhoud bijvoorbeeld tuinmeubilair alles kapot en ook bijgeleverde boot werkte niet optimaal. we zaten er tijdens een feestweek en hebben om 3 uur in de nacht de politie moeten bellen vanwege geluidsoverlast."
 
Anoniem | 6-persoons Westerwolde Budget
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 04-08-2016
 
7,0 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 6,6
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
"Het park op zich is rustig. Veel vaste bewoners. Voor de kinderen is er, behalve zwemmen in het binnenmeer, niet veel te doen. Het zwembad, cafetaria, en de midgetgolf liggen buiten het park. Hier kun je ook broodjes bestellen bij de receptie. Cafetaria is goed in orde. Lekker eten en goed verzorgd."
Tips"Landgoed Tenaxx is een aanrader voor k8nderen tot 12 jaar. Met pijl en boog schieten op dino's en een survivalbaan. Erg leuk."
 
Anoniem | 6-persoons Bellingwolde Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 04-08-2016
 
7,3 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 6,5
"Een aanrader!"
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000