Beoordeling Landal Coldenhove

8,0
Beoordelingen:
257
Kwaliteit accommodatie 7,7 Schoonmaak accommodatie 7,6
Park algemeen 8,4 Faciliteiten 8,1
Prijs/kwaliteit 7,5 Kindvriendelijk 8,3
91% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 70
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 88
Geen kinderen 99
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Anoniem | 6-persoons bungalow Type 6C
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 24-04-2017
 
7,6 Kwaliteit accommodatie 6,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 7,3
"bungalow voor 6 personen is krap slaapkamers te klein badkamer klein beter een keuze maken tussen bad of douche"
 
Anoniem | 4-persoons bungalow Type 4B
Geen kinderen 14-04-2017
 
8,5 Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"Huisje en park keurig onderhouden,alles functioneerde naar behoren. Samen met de hond genoten van de mooie omgeving."
Tips"Dit park ligt midden in de bossen, nabij heidevelden en leuke dorpjes. Vanuit het huisje kunnen eindeloze wandelingen worden gemaakt(ook met hond)."
 
Fam. Koetsier | 4-persoons bungalow Type 4B
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 06-03-2017
 
8,8 Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
"Prachtig park gelegen in een kom bos. Leuke huisjes met moderne inrichting. Ons huisje was perfect schoon, iets wat wij erg belangrijk vinden. De kids (5+7) hebben zich enorm vermaakt in de indoor speeltuin en het leuke zwembad. Er was genoeg te doen voor het hele gezin. Het nieuwe restaurant is ook echt een aanrader. Heerlijk gegeten. Kortom, we hebben een erg leuk weekend gehad en komen zeker nog eens terug."
 
Anoniem | 6 + 2 (tot 12 jaar) persoons bungalow Type 8C
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 14-01-2017
 
8,5 Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Heel net park. Heel leuk voor jonge kinderen. De huisjes staan goed verspreid over het park."
 
Matthijs | 6-persoons bungalow Type 6C
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 09-01-2017
 
7,9 Kwaliteit accommodatie 7,8 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Prima park. Leuke binnenspeeltuin en prima kindervermaak. Zwembad vonden onze kids top al miste ik al pappa een grote glijbaan ;-)"
Tips"Horeca is netjes. Als ik dat toch een minpuntje mag noemen de kartonnen bekers voor de cappuccino in het speelbos."
 
Anoniem | 4-persoons bungalow Type 4B
Geen kinderen 05-12-2016
 
8,3 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"geweldig park. mooi midden in de natuur, heel veel faciliteiten aanwezig"
 
Anoniem | 6-persoons bungalow Type 6B
Gezin met kinderen tot 6 jaar 14-11-2016
 
8,6 Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
"Leuk park in het bos. De huisjes staan vrij. Je hebt niet het idee dat je op een groot park zit."
 
Slagter | 6-persoons bungalow Type 6C
Gezin met kinderen tot 6 jaar 22-08-2016
 
7,7 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,1 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
"Heerlijk park! Kinderen hebben veel te doen bij het indoor speelparadijs, speeltuinen, Bollo show, disco... en de ouders vermaken zich ook prima op het terras. Ook loop je vanuit het park zo de natuur in. Genieten van de Veluwe. Ook zit je dichtbij uitstapjes zoals de Apenheul, Julianatoren en nog veel meer..."
 
Dalenberg | 6-persoons bungalow Type 6B
Gezin met kinderen tot 6 jaar 19-08-2016
 
8,4 Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,1 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
"Ruime, schone bungalow. Enorm veel te doen, leuk zwembad en erg leuke en grote binnenspeeltuin en buitenspeeltuin met aangrenzende dierenweide. Mooie ligging, veel ruimte en groen. Leuk animatieprogramma en meer dan genoeg in de omgeving te doen. Eigenlijk alles was goed en naar wens; op wat kleine pietluttigheden na (geen kinderstoelen in zwembad gezien waardoor wij onze dreumes continu op schoot moesten houden, en de bedden lagen niet lekker). We hebben desondanks ontzettend genoten en komen zeker terug."
 
Van Montfort | 6-persoons bungalow Type 6B
Gezin met kinderen tot 6 jaar 04-02-2016
 
8,1 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
"Het park is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Er is genoeg te beleven."
Tips"Pannenkoekenrestaurant De Brugkabouter in Eerbeek is een echte aanrader. Zeer vriendelijk personeel en lekkere pannenkoeken. Mocht je niet van pannenkoeken houden, dan kun je er ook iets anders eten."
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000