Beoordeling Landal Coldenhove

7,9
237 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,7 Faciliteiten 8,0
Schoonmaak accommodatie 7,4 Prijs/kwaliteit 7,4
Park algemeen 8,3 Kindvriendelijk 8,3
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 68
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 80
Geen kinderen 89
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
85% van de gasten raadt Landal Coldenhove aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 14-01-2017
6 + 2 (tot 12 jaar) persoons bungalow Type 8C
 
review cijfer
8,5
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Heel net park. Heel leuk voor jonge kinderen. De huisjes staan goed verspreid over het park.
 
Beoordeling van Matthijs | Kampen | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 09-01-2017
6-persoons bungalow Type 6C
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 7,8 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Prima park. Leuke binnenspeeltuin en prima kindervermaak. Zwembad vonden onze kids top al miste ik al pappa een grote glijbaan ;-)
TipsHoreca is netjes. Als ik dat toch een minpuntje mag noemen de kartonnen bekers voor de cappuccino in het speelbos.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 05-12-2016
4-persoons bungalow Type 4B
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
geweldig park. mooi midden in de natuur, heel veel faciliteiten aanwezig
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 14-11-2016
6-persoons bungalow Type 6B
 
review cijfer
8,6
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Leuk park in het bos. De huisjes staan vrij. Je hebt niet het idee dat je op een groot park zit.
 
Beoordeling van Slagter | Bovenkarspel | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 22-08-2016
6-persoons bungalow Type 6C
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,1 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Heerlijk park! Kinderen hebben veel te doen bij het indoor speelparadijs, speeltuinen, Bollo show, disco... en de ouders vermaken zich ook prima op het terras. Ook loop je vanuit het park zo de natuur in. Genieten van de Veluwe. Ook zit je dichtbij uitstapjes zoals de Apenheul, Julianatoren en nog veel meer...
 
Beoordeling van Dalenberg | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 19-08-2016
6-persoons bungalow Type 6B
 
review cijfer
8,4
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,1 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Ruime, schone bungalow. Enorm veel te doen, leuk zwembad en erg leuke en grote binnenspeeltuin en buitenspeeltuin met aangrenzende dierenweide. Mooie ligging, veel ruimte en groen. Leuk animatieprogramma en meer dan genoeg in de omgeving te doen. Eigenlijk alles was goed en naar wens; op wat kleine pietluttigheden na (geen kinderstoelen in zwembad gezien waardoor wij onze dreumes continu op schoot moesten houden, en de bedden lagen niet lekker). We hebben desondanks ontzettend genoten en komen zeker terug.
 
Beoordeling van Van Montfort | Melick | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 04-02-2016
6-persoons bungalow Type 6B
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Het park is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Er is genoeg te beleven.
TipsPannenkoekenrestaurant De Brugkabouter in Eerbeek is een echte aanrader. Zeer vriendelijk personeel en lekkere pannenkoeken. Mocht je niet van pannenkoeken houden, dan kun je er ook iets anders eten.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 29-12-2015
6-persoons bungalow Type 6B
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Een rustig park met veel vrijstaande bungalows en een mooie wandelomgeving.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 26-12-2015
4-persoons bungalow Type 4B
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
binnen een minuut kreeg ik de sleutel v.d. bungalow plus folders. ik heb vooraf laten weten dat ik met het experiment meedeed, dus buiten de receptie te melden.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 24-12-2015
4-persoons bungalow Type 4C
 
review cijfer
7,1
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Het is een prachtig park met voldoende activiteiten voor de kinderen. Maar de accommodatie liet te wensen over. Zeer klein en weinig comfort in ons comfort huisje!
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000