Er is geen overdekt zwembad aanwezig op het park. In Drachten, op ca. 20 minuten auto-afstand, is een subtropisch zwemparadijs.

Wanneer u een boot wilt meenemen of huren tijdens uw verblijf dient u dit bij uw reservering op te geven. Wanneer er geen bungalow met een eigen aanlegplaats meer beschikbaar is neemt het park contact met u op.

Huisdieren zijn uitsluitend op aanvraag bij het park.

Indien u een huisdier meeneemt zal er in de bungalow een drinkbak, hondenborstel, extra dweil, gratis knabbelpakket en informatie over wandelen met de hond in het natuurgebied de Alde Feanen in uw bungalow aanwezig zijn.

Voor groepen jongeren wordt er een waarborg van € 300,- gevraagd.

Wanneer er akkoord wordt gegeven voor een bepaalde voorkeur berekent het park 15 euro voorkeurs toeslag.

De faciliteiten oa. het restaurant op It Wiid worden door derden geƫxploiteerd en zijn tijdens het (zomer)seizoen volgens de door de exploitant gehanteerde openingstijden toegankelijk.

Het park accepteert geen groepen jongeren onder de 21 jaar.

De gastenservice van Bungalowpark It Wiid wordt verzorgd door Recrea Support. Het servicecentrum bevindt zich in Eernewoude aan de Koaidyk, vlakbij uw vakantiebestemming aan de Koaidyk 8, 9264 TP Eernewoude. Onze gastenservice is telefonisch of per sms bereikbaar op nummer 06-43161617 of per email: gastenservice@recreasupport.nl. Het gastencentrum is geopend op maandag en vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur en op afspraak. Een week voor aankomst ontvangt u per e-mail informatie over uw verblijf en het ophalen van de sleutel van uw bungalow.

U kunt gratis gebruikmaken van het natuurstrandje op het park. Deze wordt vaak gecontroleerd en het zwemwater wordt aangegeven als uitstekend.

7.4
J.A. Cleef
16 apr '18

Geen toilet boven

6.6
Anoniem
26 mrt '18

Gebruiksaanwijzing sauna niet te vinden. Stekkers uit stopcontact boven op sauna

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Scroll voor meer
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.