Beoordeling Vakantiepark Westerbergen

8,0
Beoordelingen:
828
Kwaliteit accommodatie 7,4 Schoonmaak accommodatie 7,6
Park algemeen 8,4 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,1
94% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 173
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 259
Geen kinderen 396
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Anoniem | 6-persoons bosbungalow Kraaiheide
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 06-03-2017
 
8,4 Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,4
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
"Heerlijke week gehad. Eenvoudig huis, maar netjes. Vakantie is voor ons fijn als het betaalbaar en relaxed is. Hoeft niet luxe en duur te zijn. Prachtige ligging met wandelpaden vanaf de camping. In de ochtend zelfs reeŽn gezien achter het park. We hopen dat er eenvoudige, betaalbare huisjes blijven bestaan. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel."
Tips"Heerlijk gegeten in Zuidwolde bij Tong Fang voor all in prijs. Dierentuin Emmen prachtig, varen in Giethoorn, Huus met de Belle in Echten heeft leuke streekproducten, tegenover dit huis leuk speelbos, ook leuk voor oudere kinderen. Schaapskudde in Ruinen."
 
Robben & Marcelissen | 6-persoons bosbungalow Kraaiheide
Geen kinderen 06-03-2017
 
7,5 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"Vakantieverblijf Westerbergen is een rustig park in de periode dat wij er zaten (febr-mrt 2017). Wij zaten met 4 volwassenen in een 6-persoons huisje. Dat is te doen. Het is niet groot en alleen maar een magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Maar het is gelukt. We hebben elke dag in het huisje gegeten. En als je niet echt getseld bent op een huisje met allerlei luxe is dit een mooi uitvalspunt voor de omgeving. De prijs valt mee, alleen de schoonmaakkosten zijn wel hoog! Maar de totaalprijs was o.k.!"
Tips"Een mooie uitvalsplek voor o.a. Groningen, Orvelte, Assen, Meppel, Drouwen. Boomkruinpad, Drents Museum, Applemuseum in Orvelte (niet op maandag!)"
 
Dennis | 6-persoons bosbungalow Kraaiheide
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 02-03-2017
 
8,3 Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,1
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
"Zeer goed park en als je een klacht heb doen ze meteen wat mee"
 
Anoniem | 6-persoons bosbungalow Kraaiheide
Geen kinderen 06-02-2017
 
8,1 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
"Heerlijke vakantie gehad, minpunt was dat er een hele week bomen werden gerooid wat natuurlijk niet geruisloos was. Achteraf hadden we kunnen verhuizen maar dat is ook nogal ingrijpend."
 
ton | 6-persoons bosbungalow Kraaiheide
Gezin met kinderen tot 6 jaar 19-01-2017
 
7,3 Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 7,1
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
"verwarming luidruchtig, veel lawaai op de slaapkamers, kinderen slapen daardoor minder, ik ook. moesten de verwarming wel laten draaien, koelde zeer snel af in de bungalow"
Tips"zeer goed eten, snelle vrolijke bediening."
 
Anoniem | 4-persoons chalet type B
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 09-01-2017
 
8,5 Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 8,0
"mooi park met veel faciliteiten en schone accommodatie en alles wat je nodig hebt is aanwezig."
Tips"Er zijn mooie natuurparken in de buurt zoals het boomkroonpad in Drouwen."
 
Anoniem | 6-persoons bosbungalow Kraaiheide
Gezin met kinderen tot 6 jaar 09-01-2017
 
7,9 Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
"Fantastisch gastvrij park!"
 
Anoniem | 6-persoons bosbungalow Kraaiheide
Gezin met kinderen tot 6 jaar 02-01-2017
 
7,7 Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Leuk park en zeker voor herhaling vatbaar, maar dan niet meer in het huisje type Kraaiheide. Deze zijn erg gedateerd en vooral koud en vochtig. Het rook er ook muf. We hebben gebruik gemaakt van een leuke aanbieding, dus qua prijs/kwaliteit was het ok, maar we zouden hier niet de reguliere prijs voor betalen. Verder wel een fijn park, vriendelijk personeel en leuke speelfaciliteiten voor de kids. Ook complimenten voor het enthousiaste animatieteam. Onze dochter vond vooral het theater fantastisch!"
 
Anoniem | 6-persoons bosbungalow Vennepluus
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 02-01-2017
 
8,1 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 8,5
"Leuk park met veel faciliteiten en animatie! Huisje is wel aan renovatie toe. Maar we hebben ons prima vermaakt."
Tips"Plopsa erg leuk, maar neem zelf je spullen mee. Belachelijk duur. Dagje zwemmen bonte wever is ook leuk!"
 
Anoniem | 6-persoons bosbungalow Kraaiheide
Geen kinderen 22-12-2016
 
8,6 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"Mooi overzichtelijk park dat ruim is opgezet en veel mogelijkheden biedt"
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000