Beoordeling Landal Aelderholt

8,0
303 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,4 Faciliteiten 8,1
Schoonmaak accommodatie 7,5 Prijs/kwaliteit 7,6
Park algemeen 8,3 Kindvriendelijk 8,5
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 86
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 107
Geen kinderen 110
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
88% van de gasten raadt Landal Aelderholt aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 06-09-2016
6-persoons bungalow Type 6E
 
review cijfer
8,4
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Hele mooi park mooie huisjes alleen de badkamer aan de krappe kant
Tipswildlands emmen een echte aanrader teven het veenpark zeer de moeite waard
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 06-02-2016
4-persoons bungalow Type 4B
 
review cijfer
7,4
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 7,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
We werden in een rokers huisje geplaatst waar het echt smerig naar rook stonk, zelfs de aanslag van sigaretten zaten op de wastafel in het toilet. ook het bankstel stonk vreselijk!
 
Beoordeling van M. van Soeren | Geen kinderen | 26-11-2015
4-persoons bungalow Type 4B
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 6,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
De huisjes zijn gedateerd. Het eten in het restaurant was goed maar we hebben 1,5 uur moeten wachten voordat we het hoofdmenu kregen.
 
Beoordeling van M.E. Hoek- de Ronde | Bruinisse | Geen kinderen | 17-11-2015
6-persoons bungalow Type 6E
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
WIJ HADDEN EEN HEEL FIJNE MIDWEEK IN EEN GEZELLIG EN WARM HUISJE , IN COMBINATIE VAN VRIENDEN BEZOEK IN BEILEN EN GRONINGEN, HET WAS EIGENLIJK EEN BEETJE TE KORT , DAARDOOR HEBBEN WE HAAST GEEN GEBRUIK GEMAAKT VAN DE FACILITEITEN , JAMMER, WE HOPEN NOG EENS TERUG TE KOMEN
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 15-10-2015
6 + 2 (tot 12 jaar)-persoons bungalow Type 8D
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Mooi zwembad en leuk speelparadijs voor de kids.
TipsBoomkroonpad is leuk, mooie omgeving om te wandelen
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 15-09-2015
4-persoons bungalow Type 4B
 
review cijfer
6,4
Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
wie rust zoekt en niet zo nauw kijkt perfect park bungalow die wij hadden was zeer gedateerd met een uitgelubbert bankstel
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 14-09-2015
6-persoons bungalow Type 6E
 
review cijfer
7,2
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
ligging erg mooi, wij hadden 6 persoonshuisje met 2 personen maar als je hier met 6 personen in moet verblijven lijkt het me erg krap. snackbar tijdens ons verblijf maar 1 dag open, faciliteiten in het zwembad (bubblebad etc.) stonden uit, dat was wel jammer.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 03-09-2015
6-persoons bungalow Type 6E
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
Geweldig genoten daar in Aalberg en na twee weken vakantie wilde er nog niemand naar huis. Genoeg te beleven in en buiten het park!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 26-08-2015
6-persoons bungalow Type 6E
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 6,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Goede service. Wij werden de volgende dag gebeld omdat wij wat vergeten waren mee te nemen uit onze bungalow bij het uitchecken. Deze zou men opsturen naar ons huisadres.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 17-08-2015
6-persoons bungalow Type 6E
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Het was een heerlijke week.. Ik heb kinderen onder de 6 en boven de 6. Deze hebben zich allemaal super vermaakt. Zelfs de hond had het naar zijn zin.
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000