Landal Kaatsheuvel

Duinlaan 1 5171 RN , Brabant · Nederland

Pluspunten:
- Vlakbij de Efteling
- Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen
- Dichtbij Safaripark Beekse Bergen
- Vele uitstapjes in de omgeving.

Ligging van Landal Kaatsheuvel
Landal Kaatsheuvel ligt grenzend aan Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Vanuit Landal Kaatsheuvel bent u dichtbij de Efteling, namelijk op slechts 2km afstand. De prachtige omgeving leent zich uitstekend voor een heerlijke wandeling of fietstocht.

Faciliteiten Landal Kaatsheuvel
Landal Kaatsheuvel is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Dit vakantiepark biedt in de omgeving veel leuke activiteiten zoals de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen. Ook op het park vind u talloze activiteiten zoals een overdekt zwembad en de indoor speelplaats.

LET OP: In de periode 18 september t/m 13 oktober zullen er op Landal Kaatsheuvel wegwerkzaamheden plaatsvinden aan de weg die door het park loopt. Dit kan (geluids)hinder veroorzaken. Het kan ook voorkomen dat gasten soms kort moeten wachten voordat zij het park af kunnen rijden.Eten en drinken bij Landal Kaatsheuvel
Heerlijk buiten de deur dineren of uitgebreid lunchen? De omgeving biedt talloze mogelijkheden om uit eten te gaan. Zo vind u aan de rand van De Loonse en Drunense Duinen het restaurant De Roestelberg. Hier kunt u optimaal genieten van lekker eten en drinken. Op het park zelf vind u een minishop, voor de noodzakelijke kleine boodschappen.

Omgeving van Landal Kaatsheuvel
In de omgeving van dit gloednieuwe vakantiepark vind u genoeg te doen. Zo is het park door de ligging nabij de Loonse en Drunense Duinen de perfecte uitvalsbasis voor mountainbikers. Ook liefhebbers van wandelen en fietsen zijn hier aan het juiste adres. Ontdek één van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. Huur een fiets of een mountainbike en ga er lekker op uit! 

Faciliteiten

Zwembad binnen
Speeltuin
Broodjesservice
WIFI gratis
Fietsverhuur
Bekijk alle faciliteiten

Landal Kaatsheuvel Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoonsvakantiehuis 4C Bungalow

Het 4-persoonsvakantiehuis 4C heeft een oppervlakte van ongeveer 70m2, is geschakeld en heeft een verdieping. De...

vanaf
€ 421,10
4-persoonsvakantiehuis 4C

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Bedden opmaken , Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

6-persoons vakantiehuis 6L Vakantiehuis

Oppervlakte circa 97 m2. Woonkamer met  zithoek, eethoek, centrale verwarming, dvd-speler, cd-speler, LED flatscreen-tv,...

vanaf
€ 522,90
6-persoons vakantiehuis 6L

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Bedden opmaken , Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

6-persoonsvakantiehuis 6C Bungalow

Vrijstaande accommodatie. Opp. ca. 110m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen televisie, houtkachel, radio en sterio...

vanaf
€ 502,90
6-persoonsvakantiehuis 6C

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Bedden opmaken , Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

6-persoonskindervakantiehuis 6CK Bungalow

Geschakelde accommodatie. Opp. ca. 94m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen televisie, houtkachel, radio en stereo...

vanaf
€ 447,70
6-persoonskindervakantiehuis 6CK

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Bedden opmaken , Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

8-persoons vakantiehuis 8L Vakantiehuis

Luxe vakantiehuis. Oppervlakte circa 130 m2. Woonkamer met  zithoek, eethoek, centrale verwarming, dvd-speler, cd-speler,...

vanaf
€ 604,70
8-persoons vakantiehuis 8L

Totaalprijs obv 8 volwassenen
Incl: Bedden opmaken , Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

8-persoonsvakantiehuis 8C Bungalow

Vrijstaande accommodatie. Opp. ca. 120m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen televisie, houtkachel, radio en stereo...

vanaf
€ 564,70
8-persoonsvakantiehuis 8C

Totaalprijs obv 8 volwassenen
Incl: Bedden opmaken , Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

10-persoonsvakantiehuis 10L Bungalow

Vrijstaande accommodatie. Opp. ca. 145m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen televisie, houtkachel, radio, cd-speler en...

vanaf
€ 786,50
10-persoonsvakantiehuis 10L

Totaalprijs obv 10 volwassenen
Incl: Bedden opmaken , Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

12-persoonsvakantiehuis 12L Bungalow

Vrijstaande accommodatie. Opp. ca. 172m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen televisie, houtkachel, radio, cd-speler en...

vanaf
€ 1.008,30
12-persoonsvakantiehuis 12L

Totaalprijs obv 12 volwassenen
Incl: Bedden opmaken , Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

Landal Kaatsheuvel Belangrijk te weten

- Indien u een boeking gemaakt heeft voor Landal GreenParks via Bungalows.nl, dan zijn de algemene voorwaarden van Landal GreenParks van toepassing, zie: www.landal.nl/over-landal/algemene-voorwaarden.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 7,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

- Huisdieren zijn uitsluitend op aanvraag, tijdens het reserveren opgeven.

- Het is niet mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal of Bungalows.nl.

Algemene voorwaarden

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 9,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

- Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via Bungalows.nl. Neem hiervoor contact op met Landal Business Line.

- Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. Bungalows.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 50,-. Voor de voorkeur huisdiervrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

- Landal GreenParks accepteert geen boekingen langer dan 3 weken achter elkaar. Wilt u een boeking maken voor 3 weken of langer dan dient u contact op te nemen met Landal GreenParks. 

Annuleren & wijzigen

- Voor het wijzigen van een reservering gelden de wijzigingsvoorwaarden van Landal GreenParks.

- LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd. Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten). Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

- Voor het wijzigen van een reservering berekent Landal GreenParks € 25,- wijzigingskosten.

Check-in & check-out informatie

- Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

Betalen

- Als u voor een Landal GreenParks boeking een giftcard van Weekendjeweg.nl wenst in te wisselen, dan kunt u de code tijdens het boeken invoeren. Bungalows.nl zal de waarde van de ingewisselde giftcard (achteraf) aan u overmaken. U dient wel het volledige bedrag op de factuur van Landal GreenParks aan hen over te maken (zonder aftrek van de waarde giftcard).

Parkinformatie

- Voor een verblijf op Landal Kaatsheuvel kan een borgsom van € 500 gevraagd worden. Dit bedrag kan op het park per pin betaald worden en wordt na vertrek, bij goedkeuring van de accommodatie, binnen 10 werkdagen op je rekening teruggestort.

 

- Op bijna alle parken van Landal GreenParks zijn alle accommodaties rookvrij. Uitzonderingen hierop van parken waarbij er ook roken accommodaties aanwezig zijn, zijn: Landal Residence Duna, Landal Winterberg, Landal Wirfttal, Landal Vennenbos, Landal Warsberg, Landal De Bloemert, Landal Salzstal Paradies, Landal Sonnenberg, Landal Stroombroek en Landal Vogelmient. Als u een boeking maakt voor deze parken en een specifieke voorkeur heeft voor een accommodatie waar roken is toegestaan, dan kunt u dit in het opmerkingenveld tijdens het boeken kenbaar maken.

- Op bijna alle parken van Landal GreenParks is er (gratis) wifi in de accommodatie aanwezig. 
Alleen op de parken Landal Villapark Livingstone, Nieuwvliet-Bad en Brandnertal is wifi mogelijk tegen betaling.

- Door een technisch issue kan het zijn dat tijdens het boeken en op uw bevestiging van Bungalows.nl staat aangegeven dat uw reservering voor Landal GreenParks inclusief opgemaakte bedden is. Dit is niet altijd het geval. Wanneer u een standaard of comfort (C) bungalow geboekt heeft, is uw reservering altijd zonder opgemaakte bedden.

 

alles tonen minder tonen

Landal Kaatsheuvel Faciliteiten

Landal Kaatsheuvel Foto's

Landal Kaatsheuvel Park op de kaart

Locatie Landal Kaatsheuvel
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Kaatsheuvel Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.