Beoordeling Landal Het Vennenbos

7,7
626 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,9 Faciliteiten 8,0
Schoonmaak accommodatie 6,8 Prijs/kwaliteit 7,2
Park algemeen 8,2 Kindvriendelijk 8,3
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 181
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 281
Geen kinderen 164
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
83% van de gasten raadt Landal Het Vennenbos aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Erica | Kortenhoef | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 23-02-2017
5-persoons bungalow 5CM
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
Super park en wij hadden een mooi huisje.5m2 Inrichting was niet nieuw maar prima en schoonmaak top!
 
Beoordeling van Han van Dordregt | Zwijndrecht | Geen kinderen | 22-02-2017
5-persoons bungalow 5CM
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Nvt
 
Beoordeling van Sandra | Waddinxveen | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 13-01-2017
5-persoons bungalow 5CM
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,7
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 8,0
Gezellige en nette bungalow met een goede prijs/kwaliteit verhouding door de aanbieding via Bungalows.nl. Er zijn voldoende faciliteiten en vriendelijke medewerkers. Ik maak alleen nooit meer gebruik van een buffet bij Landal vanwege het risico op een voedselvergiftiging. Mijn dochter liep enkele jaren terug een voedselvergiftiging op bij Landal Aelderholt en ik nu bij het Vennenbos.
 
Beoordeling van Mireille | Assendelft | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 12-01-2017
5-persoons bungalow 5CM
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 6,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 9,0
Leuk park, veel te doen, leuke georganiseerde activiteiten alleen bere druk! Veel mensen uit de omgeving die een dagje komen om te zwemmen waardoor het zwembad letterlijk overvol zit. Weinig gelegenheid om je om te kleden en dan met die extra drukte, niet te doen.In de familie kleedkamers, worden mannen en vrouwen niet apart verwezen, beetje vreemd in mijn ogen, mijn dochter vond het in elk geval erg ongemakkelijk. Wij gingen noodgedwongen hier omkleden omdat je anders min. 30 min.moest wachten op een hokje
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 06-01-2017
6-persoons bungalow 6DM1
 
review cijfer
6,8
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Top: aanbod faciliteiten status Marktplaza Flop: status bungalows (écht té oud en inmiddels onacceptatbel) schoonmaak bungalows hondenpoep voor de deur bij menig bungalow géén autovrij park (meer)
 
Beoordeling van yves | Lokeren België | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 05-01-2017
4-persoons bungalow 4BM
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Leuk mooi park goed onderhouden , super vriendelijk personeel
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 02-01-2017
6-persoons bungalow 6DM1
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
mijn ervaring is het park is netjes onderhouden de accomodatie's zien er goed uit Er is vanalles te doen van klein tot groot
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 30-12-2016
6-persoons bungalow 6DM1
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Zeer vriendelijk personeel. Snelle incheck ondanks dat het kerstweekend was en dus erg druk. We hebben erg genoten. Bungalow was gedateerd maar dat vonden wij niet erg.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 29-12-2016
4-persoons bungalow 4BM
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Prima park, genoeg te doen, vriendelijk personeel en animatie. Alleen bij de receptie zijn ze niet altijd even vriendelijk.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 26-12-2016
5-persoons bungalow 5CM
 
review cijfer
6,8
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
We hadden een 5 persoons huisje voor 180 euro voor 5 dagen. Niet duur maar het huisje was wel erg simpel. Geen oven, of vaatwasser. Zelfs geen waterkoker. Zou er niet aan moeten denken om met 5 volwassenen in dat huisje te zitten. Park zelf is wel prima maar qua restaurants weinig keuze als je met kinderen bent of je moet elke dag patat willen eten.
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000